Ошондой эле Библияда динин саткандардын өздөрү эле эмес, балдары да жазалана тургандыгын окууга болот.
20 Но имею немного против тебя, потому что ты попускаешь жене Иезавели, называющей себя пророчицею, учить и вводить в заблуждение рабов Моих, любодействовать и есть идоложертвенное.
21 Я дал ей время покаяться в любодеянии ее, но она не покаялась.
22 Вот, Я повергаю ее на одр и любодействующих с нею в великую скорбь, если не покаются в делах своих.
23 И детей ее поражу смертью, и уразумеют все церкви, что Я есмь испытующий сердца и внутренности; и воздам каждому из вас по делам вашим.
ОТКРОВЕНИЕ СВЯТОГО ИОАННА БОГОСЛОВА 2: 20-23.
Эми Ала-Арча мырза айтсаңыз, сиз азыркы диниңизден башка динге өтсөңүз Библиянын окутуусу боюнча сизге кандай жаза берилиши керек?
20 Но имею немного против тебя, потому что ты попускаешь жене Иезавели, называющей себя пророчицею, учить и вводить в заблуждение рабов Моих, любодействовать и есть идоложертвенное.
21 Я дал ей время покаяться в любодеянии ее, но она не покаялась.
22 Вот, Я повергаю ее на одр и любодействующих с нею в великую скорбь, если не покаются в делах своих.
23 И детей ее поражу смертью, и уразумеют все церкви, что Я есмь испытующий сердца и внутренности; и воздам каждому из вас по делам вашим.
ОТКРОВЕНИЕ СВЯТОГО ИОАННА БОГОСЛОВА 2: 20-23.
Эми Ала-Арча мырза айтсаңыз, сиз азыркы диниңизден башка динге өтсөңүз Библиянын окутуусу боюнча сизге кандай жаза берилиши керек?
Сиз келтирген аяттардагы мыйзамдар Израил элине (еврейлерге) тийиштүү сөздөр. Башкача айтканда алардын мамлекеттик мыйзамы болуп саналат. Бул мыйзамдын сиз экөөбүзгө кандай тиешеси бар?
Ал эми Иоандын пайгамбарчылык сүздөрүнүн руханий мааниси бар. Аны сиз сөзмө-сөз түшүнбөңүз.
Мен азыркы ишенимден баш тартсам,мени эч ким коркутуп,куугунтуктап, мүрзөгө койдурбайбыз деп адамгерчиликсиз мамиле кылышпайт.
Ал эми исламдан баш тартсаң, сен кайсы улутка таандык болбо, баары бир өлүм жазасына тартыласың. Кыргызстан ислам шарияттары боюнчы жашай баштаса, биринчилерден болуп сиз мага таш көтөрмөксүз го деп турам...

Супер-Инфо
super.kg
видео