Суперстан: SaliXaдан түркүн даамдар. - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (15 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

SaliXaдан түркүн даамдар.

#21 Пользователь офлайн   Sarabanda   21 Январь 2014 - 00:01

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 857
  • Катталган: 14 Август 13
  • Соңку аракети: 10 Апр 2017 06:06
  • Жынысы:Аялзаты

Суроттору менен болсо кызыктуу болот эле
Мен бактылуумун. !
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#22 Пользователь офлайн   Ханбийке   21 Январь 2014 - 01:58

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 247
  • Катталган: 24 Май 09
  • Соңку аракети: 07 Май 2016 00:07
  • Жынысы:Белгисиз

Просмотр сообщения elif (20 Январь 2014 - 16:00) жазган:

Kosh kelipsiz Saliha ayim,jazgan tamak bayandariniz uchun abdan suyundum,birok farsh-tuuramji,syr-byshtak, shtuk-daana j.b. dep kyrgyzcha jazuunuzdu otunom.İygilik!

Колдонуп жургон создордун орусчасын жазган эле он го дейм, дегеним фарштын- туурамжы болуп которуларын билбейт экем, туурамжы деп жазса тушунбой калмакмын, башкалар деле тушунбой калса керек.
Жашоодо бакыт бар деп жашоонун, озу бакыт!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#23 Пользователь офлайн   elif   21 Январь 2014 - 02:40

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 021
  • Катталган: 01 Ноябрь 09
  • Соңку аракети: 21 Янв 2019 03:26
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Туркия

Просмотр сообщения SaliXa (20 Январь 2014 - 18:29) жазган:

Отунучунузду эске алып сиз айткандай жазууга аракет кылайын. Бирок сиз айткан быштак- творог болуп которулат го? Ошондо сыр- сары быштак болуп которулуп калабы? :)/>

Сыр-быштaк,творог- чөкелек,чөкелектин бир бaшкaчa түрү дa бaр эжигей деген:)
все что ни делается все к лучшему :(
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#24 Пользователь офлайн   elif   21 Январь 2014 - 02:46

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 021
  • Катталган: 01 Ноябрь 09
  • Соңку аракети: 21 Янв 2019 03:26
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Туркия

Просмотр сообщения Ханбийке (21 Январь 2014 - 01:58) жазган:

Колдонуп жургон создордун орусчасын жазган эле он го дейм, дегеним фарштын- туурамжы болуп которуларын билбейт экем, туурамжы деп жазса тушунбой калмакмын, башкалар деле тушунбой калса керек.

Рим бир күндө курулгaн эмес:),ошонтип aстa секин үйрөнөсүңөр эне тилибизди,зыйaны жок го дейм,түшүнбөсөңөр сурaгылa дa...
все что ни делается все к лучшему :(
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#25 Пользователь офлайн   Kg.lady   21 Январь 2014 - 12:30

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Аким
  • Билдирүүсү: 7 580
  • Катталган: 26 Январь 13
  • Соңку аракети: 17 Фев 2025 13:10
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ак монгулуу Ала-тоо

Просмотр сообщения elif (21 Январь 2014 - 02:46) жазган:

Рим бир күндө курулгaн эмес:)/>,ошонтип aстa секин үйрөнөсүңөр эне тилибизди,зыйaны жок го дейм,түшүнбөсөңөр сурaгылa дa...

Кошулам,кээбир создор жергиликтуу диалекти мененда жазылып калыптыр "охло"деп, мага окшогондор анысы неси деп дарооле кылдан кыйкым чыгарып жиберишет:)
Автор жазгандарыныз албетте айымдар учун пайдалуу, эринбестен жаза бериниз.

Ал мени эшек деди, ооба дедим,
Менинда кемсинтууго жетет тилим!
Не кылам айкырышып, кыйкырышып,
Эшектигин мен анын билип туруп.

Байдылда Сарногоев
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#26 Жолоочу_SaliXa_* 21 Январь 2014 - 12:45

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Прикрепленное изображение: даамдуу тил.jpg« Даамдуу тил»


Керектелуучу азыктар:


Уйдун тили – 150 грамм Суюк сыр (ордуна сыр кошулганмайонез колдонууга болот) – 150 грамм
Сарымсак – 2 тишче Туздалган бадыраң – 1 даана Ашкөк – 2-3 тал



Даярдалышы:

1. Алдын ала сууга бышкан тилди узунунан жука тилкелерге тилипалабыз.
2. Ага суюк сыр менен майдаланган сарымсактын аралашмасын салуу керек.
3. Андан соң ичке тууралган бадыраң жана ашкөк салынат.
4. Этият ороп, таякча менен бекитип, тарелкага тизип коюңуз.



Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 21 Январь 2014 - 12:47

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#27 Жолоочу_SaliXa_* 21 Январь 2014 - 12:49

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Колумдан келишинче тушунуктуу жазганга аркет кылып атам, тушунбогон жерлери болсо сурай бериниздер.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#28 Жолоочу_SaliXa_* 21 Январь 2014 - 13:05

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Прикрепленное изображение: чучук.jpgjpg]

Просмотр сообщенияSaliXa (19 Январь 2014 - 16:58) жазган:

"Карта чучук"

Керектелуучу азыктар:
карта - 30-40 см
ич май - 200 г
сулп эт - 200 г
пияз - 50-100 г
сарымсак, туз,калемпир татымына жараша.
Даярдалышы: Таза жуулган картаны туздап, клемпир, мурч сээп, дымдап турат да, андан кийин тууралган эт, ич май,пияз, сарымсак кошуп картанын ичине салынат. Анан эки башын бек бууп, бышканча кайнатат.

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#29 Пользователь офлайн   Jamalym   21 Январь 2014 - 18:46

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 347
  • Катталган: 06 Март 12
  • Соңку аракети: 21 Дек 2021 08:12
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Эски шаар

Рахмат Salixa.Йогурт учун чон рахмат.Ким жасап корду?Кандай болду?Болушо кетсениздер.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#30 Пользователь офлайн   samiira   21 Январь 2014 - 19:02

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 31
  • Катталган: 20 Январь 14
  • Соңку аракети: 15 Авг 2015 00:33
  • Жынысы:Аялзаты

[quote name='Jamalym' date='21 Январь 2014 - 18:46' timestamp='1390308419' post='1426458' ]
Рахмат Salixa.Йогурт учун чон рахмат.Ким жасап корду?Кандай болду?Болушо кетсениздер.
[/quйогурттун жазалышы айранСүрөтдыкындай эле экен го, демек бул айран эле окшойт
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#31 Жолоочу_SaliXa_* 21 Январь 2014 - 21:00

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Телефонумдун модели Нокиа Е 72, сурот жуктосо болобу? Суроттору менен жуктой албайтам.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#32 Жолоочу_SaliXa_* 21 Январь 2014 - 21:25

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

"Raffaello"

Курамы:
коютулган сут ( сгущенное молоко) - 1 банка
маргарин ( маргариндерден "шедрое лето"ну колдонгонунар жакшы) - 200 г
ак вафли - 500 г
жер жангак - 400 г
кокос стружкасы - керектелишинче ( 50-100 г)

Даярдалышы: маргарин менен коютулган сутту миксер менен аралаштырабыз, устуно кыргычтан откорулгон вафлини, майдаланган жангакты салып дагы миксер менен аралаштырып алабыз. Даяр болгон массадан тоголок жангак формасын жасап, коютулган сутко малып, кокос стружкасына булап, муздаткычка (морозильник) 30-40 минут салып коебуз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#33 Пользователь офлайн   Mr.katagan   21 Январь 2014 - 21:58

  • Активист
  • PipPipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 1 550
  • Катталган: 08 Апрель 13
  • Соңку аракети: 21 Мар 2014 22:06
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Башы оогон жерде

Тамакты турлоп жасаган кыздарды суйом да суйом
БЫЙЫЛ СОЗССУЗ УЙЛОНОМ.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#34 Пользователь офлайн   fanatkakg   22 Январь 2014 - 02:00

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 185
  • Катталган: 21 Июль 13
  • Соңку аракети: 18 Май 2015 02:27
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения SaliXa (21 Январь 2014 - 21:00) жазган:

Телефонумдун модели Нокиа Е 72, сурот жуктосо болобу? Суроттору менен жуктой албайтам.

Толук версиясы дегенди босып акырына тушсонуз соктоонун алдында кененирек жазуу бар ошо жерлерде образ болсо керек.йогурт учун йахмат

Билдирүүнү түзөткөн: fanatkakg: 22 Январь 2014 - 02:07


tПросмотр сообщения
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#35 Пользователь офлайн   Kg.lady   22 Январь 2014 - 02:02

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Аким
  • Билдирүүсү: 7 580
  • Катталган: 26 Январь 13
  • Соңку аракети: 17 Фев 2025 13:10
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ак монгулуу Ала-тоо

Выыый,жуктоп коюпсузго казы,картанызды, шилекейди агызып)).

Ал мени эшек деди, ооба дедим,
Менинда кемсинтууго жетет тилим!
Не кылам айкырышып, кыйкырышып,
Эшектигин мен анын билип туруп.

Байдылда Сарногоев
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#36 Жолоочу_SaliXa_* 22 Январь 2014 - 07:17

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Просмотр сообщения Kg.lady (22 Январь 2014 - 02:02) жазган:

Выыый,жуктоп коюпсузго казы,картанызды, шилекейди агызып)).



Ал суротторду жумушта бошой калганымда комптон жуктой салдым эле. Уйдо телефондон жазганым учун суротун жуктой албайтам.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#37 Жолоочу_SaliXa_* 23 Январь 2014 - 12:32

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

«Тончон эт»



Керектелүүчүазыктар:



Уйдун сулп эти – 400 грамм
Камыр – 1 жайым
Сабиз – 1 даана
Пияз – 2 даана
Сарымсак – 2 тишче
Суу май – 100 грамм
Туз, кара мурч – татымына жараша



Жасоо жолу:




1. Этти жалпагынан алакандай эки бөлүккө бөлүп, туздап жана жанчыпалуу керек.
2. Сарымсак менен сабиз майда тууралып, өзүнчө идишке салынат.
3. Кызытылган майга эттин эки жагы кызарта куурулат.
4. Ошол эле майга пияз да куурулат.
5. Эми камырды 1 сантиметр калыңдыкта жайып, алдын ала майланган көмөч казангасалуу керек.
6. Камырдын бетине куурулган пияз, андан кийин эттин бир кесими салынат.
7. Эттин үстүнө мурч жана сабиз себеленет.
8. Анын үстүнө эттин экинчи кесимин коюп, андан соң сабиз, сарымсак себебиз.
9. Кабатталган этти камыр менен ороңуз.





  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#38 Жолоочу_SaliXa_* 23 Январь 2014 - 13:18

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Прикрепленное изображение: Свадебный.jpgjpg] Бул торттун жасалуу жолун уйго баргада жазып илип коемун.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#39 Жолоочу_SaliXa_* 23 Январь 2014 - 13:19

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Прикрепленное изображение: фруктовый торт.jpg Момо-жемиштер кошулган торт
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#40 Жолоочу_SaliXa_* 23 Январь 2014 - 13:22

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Прикрепленное изображение: Персик.jpgjpg] ал эми бул "шабдоол" таттуу токочтун дярдалышын колум бошогондо уйдо жазып коемун.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (15 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 1 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 1, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 04 Авг 2025 03:14

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: