Суперстан: SaliXaдан түркүн даамдар. - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (15 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

SaliXaдан түркүн даамдар.

#81 Пользователь офлайн   Elmara   05 Февраль 2014 - 18:29

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 329
  • Катталган: 25 Март 13
  • Соңку аракети: 04 Июл 2019 17:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:МОСКВА

Рецептерге чоон рахмат,ушунча убактынызды болуп жуктоп жатканынызга ыраазычылык! Дагы кутобуз жаны рецептерден.
Грехи других судить Вы так усердно рветесь,начните со своих, и до чужих не доберетесь.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#82 Жолоочу_SaliXa_* 07 Февраль 2014 - 16:12

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Коюутулган сут (сгущенкa)

Керектелуучуазыктар: 1 литр сут, 1.5 стакан шекер.:

Даярдалышы: Шекердин устуно ¼ стакан кайнак суу куюп аралаштырып ээритебиз. Андан сон сутту куюп жай отко койуп, шекер ээригенче аралаштырып турабыз, кайнаганда отту аш дегемдегендеги оттун абалынан да жайыраак кылып коебуз, 1.5 саат ушул аблдагы отто аралаштырып кайнатабыз. Коюулуп баштаганда дагы 5 минут кайнатып оттон чыгарабыз. Эгер коп кайнатып жиберсениз асты тез куйуп калышы мумкун. Табы кайтканда бир идишке куюп муздаткычка салып коебуз.

Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 07 Февраль 2014 - 16:15

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#83 Жолоочу_SaliXa_* 07 Февраль 2014 - 16:36

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Эртеменеки шам-шум Керектелуучу азыктар: болко наны, жумуртка, , кок пияз, помидор, болгар калемпири. Даярдалышы : болкону кесебиз,ичин бир аз чункурчакылып ойобуз. Бир идишке жумуртка, тууралган кок пияз помидор, болгар калемпир, туз салып аралаштырабыз, нандын ойулган жеринедаярдап алган аралашманы салып, кызыган комоч казандагы майга нандын эки тарабын кызартып бышырып алабыз.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: хлеб.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 07 Февраль 2014 - 16:40

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#84 Жолоочу_SaliXa_* 07 Февраль 2014 - 17:03

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:



Керектелуучу азыктар: 2 дана банан, 1 жумуртка, 50 мл. сут, 1 стакан шекер,
½ стакан ун, 2 аш кашык осумдук майы.



Даярдалышы: Чукур идишке банан, жумуртка, сут, шекер салып бир калыптагы масса даяр болгончо миксер менен аралаштырып, устуно унду салып тез аралаштырабыз. Кашык менен даяр болгон массаны комоч казандагы кызыган майга салып эки жагын кызартып башырып алабыз. Табитинизге жараша ар кандай ширелуу соустар менен жесениз болот. Прикрепленное изображение: банан ольади.jpg Прикрепленное изображение: банановое ольади.jpg Прикрепленное изображение: банаовое ольади 1.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 07 Февраль 2014 - 17:03

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#85 Жолоочу_SaliXa_* 07 Февраль 2014 - 17:26

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:



Печенье творог менен.

Керектелуучу азыктар: 400 г творог,200 г маргарин, 500 г ун, шекер керектелишинче, сода 0.5 чай кашык, туз татымына жараша.

Даярдалышы:

1. Творог, маргаринди ири кыргычтан откоруп, туз салып аралаштырабыз.



2.Андан сон устуно ун, сода салып камыр жасйбыз, бир аз тыныктырып коюуп камырды жайып тегерек кылып кесебиз. (стакан ж.б тегерек идиштердин изи менен)



Прикрепленное изображение: печенье с творогом.jpg
Ар бир кесилген камырга шекер себип ортосунан буктойбуз,( шекер ички тарабында калып жарым тегерек формада болот) , буктолгондун бир тарабына дагы шекер себелеп дагы буктойбуз уч бурч формада.

4. Уч бурч формадагы печеньнени устунку тарабына дагы шекер себелеп, бир чекесин таякча (зубачистка) менен сайып коебуз ажырабай жабышып бышуу учун.

5. Даяр болгон печеньени кызыган духовкага салып бышырып алабыз.


Прикрепленное изображение: печенье с творогом 1.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 07 Февраль 2014 - 17:27

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#86 Жолоочу_SaliXa_* 07 Февраль 2014 - 18:09

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Духовкага бышырылган фаршталган капуста.

Керектелуучу азыктар: 600 г фарш, 100 г гуруч,300 г капуста, 100 г тууралган пияз, 3 даана жумуртка, 400 г сметана, туз,мурч.

Даярдалышы:

1. Фаршка майда тууралган пияз, сууга бышырылган гуруч, сууга бышкан жуумртка,туз, мурч кошуп аралаштырасыз.
2.Капустаны 5-10 минут кайнатып ,жалбырактарын жумшартып, жумшаган жалбырактарын кесип алып ар бирине даяр болгон фарштан салып оройбуз.
3. Оролгон капустаны майланган духовканын листине тизип, устуно сметанадансуртуп кызыган духовкага салып бышырабыз.

Тамагыныздар даамдуу болсун! Прикрепленное изображение: капуста.jpgjpg] Прикрепленное изображение: капуста 1.jpg



  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#87 Пользователь офлайн   musulmanin   08 Февраль 2014 - 02:21

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 533
  • Катталган: 29 Сентябрь 13
  • Соңку аракети: 19 Фев 2022 16:46
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Ош

Сонундарго..
Кыскасы мыкты екенста)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#88 Жолоочу_SaliXa_* 08 Февраль 2014 - 11:29

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Пицца "Минутка"

Керектелуучу азыктар: камырына: 4 аш кашык сметана, 4 аш кашык майонез, 2жумуртка, 9 аш кашык ун.


Даярдалышы: Камыры суюк сметана сыяктууболот. , камырды духовканын листине куюп, устуна каалаганыныздай табитинизге жараша начинка салсаныз болот. Копченая колбаса, шампиьон, помидор, сыр, болгар калемпирин, майонез, жана башка татымдары кошуп кызыган духовкага салып бышырып алабыз.
Прикрепленное изображение: пицца.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 08 Февраль 2014 - 11:30

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#89 Жолоочу_SaliXa_* 08 Февраль 2014 - 22:18

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

"Жузум кыямы"

Куамы: 1 кг жузум, сироп учун суу 2 стакан, 1 кг шекер, 1 чай кашык лимон кислотасы.

Даярдалышы6 Жузумду тазалап жууп, ;анын данектерин акыын ийненин учун чыгарып аласыз эгер кааласаныз, сууга шекрди салып кайнатып, сиропту даярдап алабыз, сироп муздаганда ага жузумду салабыз. Кыям даяр болгончо бир гана жолу кайнатыш керек. Кайнап буткон сон лимон кислотасын кошуп коебуз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#90 Жолоочу_SaliXa_* 12 Февраль 2014 - 16:14

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

]Поп корн

Керектелуучу азыктар : 1 стакан жугору 0.5 саткан осумдук майы , ¼осумдук майы , ааш кашык сарымай .

Даярдалышы : Жугору жарылып атылганы учун усуту жабыла турган капкагы бар мискейге кылабыз . Жай отто кызыган мискейге осумдук майын салып , сары майды да салып (сары май кошпосо деле болот , сары майды даам учун кошуп койсо болот ). Сар май эригенде жугоруну салабыз . Отту орточодон жогору абалга которуп майдын чызылдаганы кобойгондо мискейдин капкагыны жабабыз . Биз аздан сон жугору жарылып атыла баштайт бир аздан сон жугорунун атылышы кобоюуп кайра азайып баштап токтойт . Токтогондо отту очуруп ыссыгында шекерди салып аралаштырабыз . ,( 1 стакан жугорудон орточо мискейде 1.5 мискей поп - корн чыгат , шекер , осумдук майын озунуздун табитинизге жараша кошсонуз болот ). Прикрепленное изображение: П.jpgjpg]


  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#91 Пользователь офлайн   Kurmanjan.93   12 Февраль 2014 - 17:14

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 88
  • Катталган: 21 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 19 Июн 2019 13:07
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Убактынызды аябай жазып турганыныз учун чоон рахмат,аддеп кирип карап аттым эле качан жазат экен деп))))
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#92 Пользователь офлайн   sensei   12 Февраль 2014 - 17:32

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 599
  • Катталган: 17 Сентябрь 13
  • Соңку аракети: 27 Ноя 2020 12:40
  • Жынысы:Эркек

Охоо, "эркектер ашказаны менен сүйөт"- деген сөзгө ишенсек, анда өмүрлүк жолдошуңуз сүйүп бүтө албай шайы кететко))
Мага жакты, колуңузга береке!
<<Таза болсоң суудай бол - баарын жууп кетирген>>
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#93 Пользователь офлайн   aijan   13 Февраль 2014 - 11:21

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 10 994
  • Катталган: 18 Май 07
  • Соңку аракети: 29 Мар 2021 22:03
  • Жынысы:Аялзаты

Поп корндун жугорусунун сорту башка болот, ээ? Же мен адаштымбы?

Кенештерим - кетирген каталарымдын жыйынтыгы.

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#94 Жолоочу_SaliXa_* 13 Февраль 2014 - 11:22

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

"Каймактуу крем".

Керектелуучу азыктар: 1 стаканкаймак, 3-4 аш кашык шекер.

Даярдалышы: Каймакты чункур идишке салып, мискер менен аралаштырабыз каймакка из тушкончо.Суроттогудой из корунуш керек, ото эле коп аралаштыруу дагы керек эмес. Андан сон шекерди аз-аздан салып аралаштырабыз. Прикрепленное изображение: крем 1.jpg




Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 13 Февраль 2014 - 11:23

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#95 Жолоочу_SaliXa_* 13 Февраль 2014 - 11:28

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Просмотр сообщения aijan (13 Февраль 2014 - 11:21) жазган:

Поп корндун жугорусунун сорту башка болот, ээ? Же мен адаштымбы?


Ооба сорту башка болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#96 Жолоочу_SaliXa_* 13 Февраль 2014 - 12:50

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

"Бутерброд пейзажы"Прикрепленное изображение: бутерброд.jpg
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#97 Жолоочу_SaliXa_* 13 Февраль 2014 - 12:57

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

«Творог печеньеси»

Керектклуучу азыктар:
Камырына: 200 гр маргарин, 3 стакан ун, 0.5 сай кашык разрыхлитель, 1 стакан айран.


Начинкасына: 500 г творог, 0.5-1стакан шекер, 1 чай кашык ванилин, 1 даана жумуртка.

Даярдалышы: Унду разрахлитель менен аралаштырып кесилген маргаринди салып кукум кылып аралаштырып, устуно айран куюп кол учундакамыр жасап алабыз, камырды учко болуп зувала жасап 1 саат тыныктырып коебуз.Тынган камырды 3 мм калындыкта жайып, жайылган камырга начинканы салып жайып, рулет формасында ороп 3-4 см кылы кесип,устуно жумуртканын сарысын суртуп кызыган духовкага салып 180 граддуста 30-35 минут бышырып алабыз.

Начинкасы: жумуртканын агыны сарысынан болуп алып творгго кошуп, шекер, ванилин дагы салып аралаштырабыз. Прикрепленное изображение: печенье.jpgjpg]


Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 13 Февраль 2014 - 13:56

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#98 Жолоочу_SaliXa_* 13 Февраль 2014 - 13:54

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

« Ачуу Кытай бадырын салаты»

Керектелуучу азыктар: 4 даана бадырын, ½ чай кашык туз, 1 аш кашык майдалангансарымсак, , ½ чай кашык кунжут майы, татымына жараша гуруч уксусу, женил соевое соус, шекер, чили пастасы, кызыл мурч.

Даярдалышы:
Ар бир бадырынды 8ге болуп идишке салып туз себип, туз синиш учун 30 минут коюуп коебуз, Андан кийин калган азыктардын бардыгын кошуп аралаштырабыз. Салатыбыз даяр. Кааласаныз муздаткычка 1-2 саат салып койсонуз даамы дагы жакшы чыгат.


Прикрепленное изображение: огурцы.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 13 Февраль 2014 - 13:55

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#99 Жолоочу_SaliXa_* 13 Февраль 2014 - 16:36

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

"Пахлава"

Керектелуучу азыктар: 1 пакет слоенное камыр, 4 стакан майдаланган грек жангагы, 200 г маргарин, 1 чай кашык корица, 2 стакан бал, 3 чай кашык ванилин, шекер ½ стакан,суу ½ стакан.


Даярдалышы:


1. Майдаланган грек жангагына корица кошуп куурунуз.

2. Жука кылып камырды жайып,майланган духовканын листине салыныз.

3. Андан кийин устуно куурулган жангактан себелеп устуно дагы бир жайылган камыр менен жабыныз.

4. Жогорудагы 3 пунктагы ыкманы 3 жолу кайталап 3 катар катмар жасап, ромб формасында кесип духовкага салып 15-20 минут бышырасыз.

5. Башка бир идишке балды куюп маргаринди ээритип кошосуз.

6. Андан сон шекерди кошосуз

7. Андан сон ванилин, суу кошуп тынымсыз арлаштырып кайнатасыз. Андан кийин Пахлава бышканда даяр болгон массаны устуно куюп бир 1-2 саат коюуп коесуз чтобы пропитаться. . Прикрепленное изображение: пахлава.jpgjpg] Прикрепленное изображение: Пахлава 1.jpg Прикрепленное изображение: пахлава 2.jpg



Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 13 Февраль 2014 - 16:38

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#100 Жолоочу_SaliXa_* 13 Февраль 2014 - 17:08

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

«Духовкада бышкан тоок эти»

Керектелуучу азыктар: 3-4 болук тоок эти, 1 даана пияз, 2 даана картошка, 1 даана помидор,1 даана сабиз, 1 даана болгар калемпири, 4 даана сарымсактын тишчеси, туз, зире, осумдук майы.

Даярдалышы: Пиязды жай отто кызартып,тоок этин салып кууруйбуз.Этти бир аз кууруп агара баштаганда (кызартып куруш шарт эмес) тууралган помидорду салып 1-2 минут кууруйбуз.

Прикрепленное изображение: окорочка 1.jpg


Прикрепленное изображение: окорочка 2.jpg


Духовканын чункур листине тууралган картошканы салып устуно калган тууралган азыктарды, туз, зиреж.б. татымаларды салабыз.Прикрепленное изображение: окорочка 3.jpg

Прикрепленное изображение: окорочка 4.jpg


Устуно куурулган этти салып фольга кагазы менен ороп 250 градуста 30 минут бышырабыз.30 минут болгодо духовканын ыссыгын 200градуска тушуруп дагы 30 минут бышырабыз. Прикрепленное изображение: окорочка 5.jpg

Прикрепленное изображение: окорочка 6.jpg


Билдирүүнү түзөткөн: SaliXa: 13 Февраль 2014 - 17:11

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (15 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 13 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 13, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 03 Авг 2025 23:45

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: