Цитата
liasupper @ 13.3.2009, 10:22) <{POST_SNAPBACK}>Цитата(Nurj
anna @ 13.3.2009, 10:17) <{POST_SNAPBACK}>Цитата(Baku
liasupper @ 13.3.2009, 9:54) <{POST_SNAPBACK}>Цитата(Заре
ма @ 12.3.2009, 22:43) <{POST_SNAPBACK}>Цитата(Nurj
anna @ 12.3.2009, 16:28) <{POST_SNAPBACK}>Цитата(Baku
liasupper @ 12.3.2009, 14:56) <{POST_SNAPBACK}>Нуржанна ушу озун жулат окшойсун чачынды, башынан отуп жаткан го
не думала что мы с тобой так далеко зайдем, Чындыкты айтса чычалайсын да "было бы чему"дейсин корунуп эле турбайбы,если не так тогда оставь Айгерим в покое.Сен Айгеримдин курагында окшойсун обычно тентуштарды коро албайт го.Извини я старалась не поссориться с тобой..........
Дорогая она того не стоит. Зачем время терять на шмар?! Чё поделаешь завидно девочке! Главное что мы супер, и мы знаем кто лучше потому что нас много! Ты супер, я супер и все кто за Айгерим супер! Респэкт нам хорошинким!
Ужаааааааааасссссссс
ссс аууууууу кирасавицы

.. Эмне гана болуп кетер кенсинер, туз жалагыла, правда есть правда!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!
Сен баарын озундой ойлобо.За наши нервы не беспокойся у нас все отлично,а лучше позаботься о себе.И еще научись писать грамотно.Себя позоришь..... .......
...
Не мучай себя пиши на кыргызком, грамотная моя......... Короче ты показала себя, дддд............. ааа
аааааааааааа! !!!!! !!!!! ХЕ ХЕ...... лучше успокойся согласна????? ????
Кыргыздын кызы болуп кыргызча жазсам жаза берем,хочу отметить что на русском писать совсем не трудно.Сага окшоп позор болбойм да.Я всегда спокойна к вашему сведению мэм............... ..
....Сен кыргызча туура жаза албайсын,орусчаны ким коюптур сага.
еееееееееххххххххххх
ххоооооооооуууу. ....
.
... дурааааааакенсин короче!! !!!!!

Bul jerdegiler kolhoz eken,sen emne asmandan tuwkonsunbu?Uwul forumga kirbei ele koichu ozundun madaniyatsyz ekenindi korsoto berbechi!!! !!!!! !!!!! !!Sen tochno badyevasyn suilogon sozundon baikadym!Al da saga okwop oozuna kelgenin suiloi beret!!!! !!!!