duinoluk chempionatka katyshkan kurama komandalardyn oyunchularynyn baalary:
Футбол дүйнөлүк чемпионаты - 2014
#402 15 May 2014 - 20:23
Месси:Мен дуйнолук чемпионатты утмайынча мени Марадона менен салыштырбагыла.
Марадона улуттук командага зор эмгек кылган.Менда быйылгы чемпионатты утуп алам деген умуттомун.Дуйнолук чемпионатты утмайынча,мен жонундо мыкты футболчу дебегиле,деп болельщиктерине кайрылып кетиптир.
(Бу Месси быйылгы дуйно чемпиондугун утууга катуу бел байлаган го дейм.Болбосо дуйно чемпиондугун утмайынча мени мыкты футболчу дебегиле деп айтпаса керек эле.Эми эмне болсо да ийгилик.Быйылгы дуйно чемпиондугун утуп,мыкты экендигиң далилде.)
(Бу Месси быйылгы дуйно чемпиондугун утууга катуу бел байлаган го дейм.Болбосо дуйно чемпиондугун утмайынча мени мыкты футболчу дебегиле деп айтпаса керек эле.Эми эмне болсо да ийгилик.Быйылгы дуйно чемпиондугун утуп,мыкты экендигиң далилде.)
"Пусть лучше меня ненавидят за то, кто я есть, чем любят за то, кем я не являюсь."
#403 15 May 2014 - 20:35
Месси:Мен дуйнолук чемпионатты утмайынча мени Марадона менен салыштырбагыла.
Марадона улуттук командага зор эмгек кылган.Менда быйылгы чемпионатты утуп алам деген умуттомун.Дуйнолук чемпионатты утмайынча,мен жонундо мыкты футболчу дебегиле,деп болельщиктерине кайрылып кетиптир.
Kordunbu, emi mykty debe Messini))
Baikush omur boyu "mykty" bolboi otup ketet eken da))
Реал чемпиооон!!!
#404 15 May 2014 - 21:33
Kordunbu, emi mykty debe Messini))
Хе,хе,Мессинин го шансы бар мыкты болууга.
Роналду группадан чыга албай ит болот го))
"Пусть лучше меня ненавидят за то, кто я есть, чем любят за то, кем я не являюсь."
#405 15 May 2014 - 21:50
Букмекердик кенселер,быйылгы дуйно чемпионатынын мыкты бомбардири Месси,алтын бутсаны да Месси алат деп негизги ставканы Мессиге коюп жатышат.Андан кийин эле Неймарга койуп жатышат.Роналду болсо,3-до баражатат.Себеби Португалиянын группасы эн оор,Балким группадан чыкпай калышы да мумкун деп жатышат.Эгер Португалия группадан чыкса анда 1/8 финалда,Белгия же Россия менен бетешет,эгер чейрек финалга чейин жесте,анда Португалияны чейрек Финалда Аргентина кутуп алат экен.
Дуйнолук чемпионаттын алтын бутска негизги талапкерлери, букмекердик кенселердин коэффиценти менен.
1.Месси(коэфф. 9.00)
2.Неймар(коэфф. 14.50)
3.Роналду(коэфф. 15.00)
Дуйнолук чемпионаттын алтын бутска негизги талапкерлери, букмекердик кенселердин коэффиценти менен.
1.Месси(коэфф. 9.00)
2.Неймар(коэфф. 14.50)
3.Роналду(коэфф. 15.00)
#406 15 May 2014 - 22:43
Букмекердик кенселер,быйылгы дуйно чемпионатынын мыкты бомбардири Месси,алтын бутсаны да Месси алат деп негизги ставканы Мессиге коюп жатышат.Андан кийин эле Неймарга койуп жатышат.Роналду болсо,3-до баражатат.Себеби Португалиянын группасы эн оор,Балким группадан чыкпай калышы да мумкун деп жатышат.Эгер Португалия группадан чыкса анда 1/8 финалда,Белгия же Россия менен бетешет,эгер чейрек финалга чейин жесте,анда Португалияны чейрек Финалда Аргентина кутуп алат экен.
1.Месси(коэфф. 9.00)
2.Неймар(коэфф. 14.50)
3.Роналду(коэфф. 15.00)
1.Месси(коэфф. 9.00)
2.Неймар(коэфф. 14.50)
3.Роналду(коэфф. 15.00)
хахаха чейрек финалда Аргентина кутуп алат деп билгендей айттасынго, дагы бир жолу айтам Аргентени тук чемпион боло албайт.
Укпайт деп ушак айтпа,
Көрбөйт деп уурулук кылба.
Көрбөйт деп уурулук кылба.
#407 15 May 2014 - 22:49
хахаха чейрек финалда Аргентина кутуп алат деп билгендей айттасынго,
дагы бир жолу айтам Аргентени тук чемпион боло албайт.
Хе,хе,сен шашпай тур ал жагын убакыт корсотот,ким чемпион болоорун ошондо коробуз.Бирок Аргентина как минимум чейрек финалга чейин барат деп 100% кепилдик берем.
#409 22 May 2014 - 20:57
Окелер Утуп алса экен элдин оозун ачтырып
Озунду эр ойлосон ,бироону шер ойло!
#410 22 May 2014 - 21:00
Россия курама командасынын расписаниеси.
Группасында орто эле командалар экен. Орустарда шанс бар экен.
Жан дуйномо булук салып куйуктор,
Жалынынан кулго айланды умуттор.
Азабыма чыдабасан бош койдум,
Акыл калчап башка жанды суйуп кор.
Жалынынан кулго айланды умуттор.
Азабыма чыдабасан бош койдум,
Акыл калчап башка жанды суйуп кор.
#411 23 May 2014 - 07:31
Чили менен Бельгия чейрек финалдарга чейин жетиши мумкун. Оюнчулары кучтуу.
Биз өз өлкөбүздө гана бактылуу боло алабыз!
#412 23 May 2014 - 07:33
Окелер Утуп алса экен элдин оозун ачтырып
Балким, утуп алат. Бирок, Бразилья, Италия, Испания, Германия, Аргентинанын жашап жаткан доорунда эмес:-)
Биз өз өлкөбүздө гана бактылуу боло алабыз!
#413 23 May 2014 - 12:47
#414 24 May 2014 - 09:51
Неймар:
"Мечтаю победить
Аргентину Месси в финале"
Нападающий "Барселоны" и сборной Бразилии Неймар отметил, что на чемпионате мира-2014 он постарается проявить свои лучшие качества. По его словам, в финале он бы хотел сыграть со сборной Аргентины против своего одноклубника Лионеля Месси и победить.
– На чемпионате мира постараюсь проявить свои лучшие качества, – приводит Times of India слова Неймара. – Уверен, Месси наверняка мыслит примерно в том же ключе. Если сборные Бразилии и Аргентины встретятся, то после игры мы обнимемся. Однако во время матча не будет места для дружбы. Мечтаю обыграть сборную Аргентины с Месси в составе в финале чемпионата мира.
Аргентину Месси в финале"
Нападающий "Барселоны" и сборной Бразилии Неймар отметил, что на чемпионате мира-2014 он постарается проявить свои лучшие качества. По его словам, в финале он бы хотел сыграть со сборной Аргентины против своего одноклубника Лионеля Месси и победить.
– На чемпионате мира постараюсь проявить свои лучшие качества, – приводит Times of India слова Неймара. – Уверен, Месси наверняка мыслит примерно в том же ключе. Если сборные Бразилии и Аргентины встретятся, то после игры мы обнимемся. Однако во время матча не будет места для дружбы. Мечтаю обыграть сборную Аргентины с Месси в составе в финале чемпионата мира.
#415 24 May 2014 - 10:01
кечинде Кыргызстан Мальдив аралдары канча канча болду?
АК ИШТЕГЕН АДАМ АКЫРЫ ЖАМАНДЫК КОРБОЙТ (И.Р.РАЗЗАКОВ)
#416 24 May 2014 - 10:22
#418 24 May 2014 - 10:51
Чм Бразилии кайсы айда кайсы числодо башталат?
13-июньда башталып,13-июльда жыйынтыкталат.
13-июльда Месси алтын кубокту Бразилиядан, Аргентинага карай которуп кеткенин коруп калабыз буюрса.ИншАллах.
#419 24 May 2014 - 11:04
#420 24 May 2014 - 19:42
Баары бир Реал утатко.
Менин жанымын командасы.
Никогда не путай мой характер с моим отношением.
Мой характер зависит от меня, а мое отношение - от твоего поведения.

Супер-Инфо
super.kg
видео