"Ну ничё такой симпатичный парень",дедиго.
Акыркы жагымдуу комплимент?..
#664 03 June 2014 - 22:00
Симпатичная Девушка, Вы кореянка? Дейт.
Никогда не путай мой характер с моим отношением.
Мой характер зависит от меня, а мое отношение - от твоего поведения.
#665 03 June 2014 - 22:23
бугун жаны кесиптешим сени коргондо ии бул жакта мектепти жаны буткон кыздарды деле ала берет го жумушка деп тан калгам, корсо озундун жашындан аябай жаш корунот турбайсынбы деди. Анан дагы кооп тааныштарым деги тамакты кудайга шугур эле жейсин эмнеге эле бизчилеп толуп кетпейсин, келбетин бир калыпта деп коп айтышат... ))) девелеее андан наары мактанып кеттим окшойт
#666 04 June 2014 - 02:37
Чогу иштеген бир жигит аябай сонун кылып тамак жасайт экенсиз,сиздин тамагынызды жегенда арманда жебегенда арманда деп жагымдуу комплимент айтыго чиркин.!
Мой муж-мой рай! И пусть Аллах даст мне такого имана которое я смогу вместо с ней открыть дверь Рая. Ин ша Аллах
#667 04 June 2014 - 02:41
Дагын бир кесиптешип сиздин мага ооздорунуз,
коздорунуз аябай жагат деп комплимент айтты..
Бугун менин кесиптештеримден коптогон жагымдуу комплименттерди угуп озунчо бактылуу болуп алдым...
Бугун менин кесиптештеримден коптогон жагымдуу комплименттерди угуп озунчо бактылуу болуп алдым...
Мой муж-мой рай! И пусть Аллах даст мне такого имана которое я смогу вместо с ней открыть дверь Рая. Ин ша Аллах
#668 04 June 2014 - 03:36
Олло жарашыктуу кийинесин ээ дешет.
А знаете ли Вы, что каждую ночь кто-то думает о Вас перед тем, как заснуть. Для кого-тo Вы означаете весь мир. Кто-то мог бы не родиться, но родился ради Вас. Вы особенны и уникальны.
Кто-то, о чьем существовании Вы даже не подозреваете,
любит Вас…
#669 04 June 2014 - 03:38
Фигуран ничё деп кобунон угам
А знаете ли Вы, что каждую ночь кто-то думает о Вас перед тем, как заснуть. Для кого-тo Вы означаете весь мир. Кто-то мог бы не родиться, но родился ради Вас. Вы особенны и уникальны.
любит Вас…
#670 04 June 2014 - 03:41
любит Вас…
#671 04 June 2014 - 05:31
#672 04 June 2014 - 17:14
Мага ушу кыздын билдируулору олло жагат деп койбоюнбу. Чын эле реалда да абдан шайыр кыз болсон керек ээ?
Деп коё бербейт белен, суйунуп болбой калатлем да дебеймби..
Оообаааа шайырмын го озумчо эле
любит Вас…
#673 04 June 2014 - 17:25
Эч качан бирөөгө ылай чапташка аракет кылба, анткени ылай ага тийбей калышы мүмкүн. Бирок сенин колуң ылай бойдон калат!
#675 04 June 2014 - 18:12
#676 04 June 2014 - 18:16
коптон бери кирбей койдун го дейт бир форумчу дос мага
АК ИШТЕГЕН АДАМ АКЫРЫ ЖАМАНДЫК КОРБОЙТ (И.Р.РАЗЗАКОВ)
#677 04 June 2014 - 18:18
вы самый хороший челевок деп айтты ЛЕ тем более радиодон уксан керемет экенда
#678 04 June 2014 - 18:24
#679 04 June 2014 - 19:05
Охоооо, уч кундон бери эс алып корунбогонунобу ...козумо суйкумдуу корунуп жатасын,- деп алыптыр бир кичинекей эле бала
жумушта.
любит Вас…
#680 06 June 2014 - 15:58

Супер-Инфо
super.kg
видео