Суперстан: Торт түрү жана анын рецепти - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (14 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Торт түрү жана анын рецепти Торт жөнүндө билгендерге Жана билбегендерге

#21 Пользователь офлайн   saxina90   06 Ноябрь 2013 - 10:35

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 21
  • Катталган: 05 Октябрь 13
  • Соңку аракети: 07 Фев 2015 14:48

канча градуста бышыруу керек сураныч жазып коюнузчу?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#22 Пользователь офлайн   aikooo   17 Ноябрь 2013 - 11:51

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 402
  • Катталган: 17 Октябрь 13
  • Соңку аракети: 17 Сен 2016 04:35
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:кызыл-кия

Просмотр сообщения Aydashka (13 Ноябрь 2012 - 02:47) жазган:

"Бал торту"

Керектелүүчү азыктар:

Жумуртка — 4 даана
Маргарин — 80 г
Шекер (+ 5 аш кашык глазурга) — 1 стак.
Бал — 3 аш кашык
Каймак (3 аш кашык камырга, 1 кг кремге, + 1 аш кашык кыям учун)
Содa — 1.5 чай кашык
Ун — 4 стак.
Какао-порошок — 2 аш кашык
Каймак май — 50 г

Жазалуу ыкмасы:

1.Мискейге жумуртка менен шекер жана маргарин, каймак, балды кошуп үстүнөн сода менен себелейбиз.
Сүрөт

2.Мискейди бууга коюп коёбуз
Сүрөт

3.Аралашманы жакшылап бир массага келгичекти аралаштырып турабыз.( 10-15 мин тегерегинде).
Сүрөт

4.Буулангандан кийин үстүнө унду себелеп камыр кылып жуурабыз. Жакшылап жаап жарым тындырып коебуз, андан соң 10 бөлүккө бөлөбүз.
Сүрөт

Ар бир болукту тактайга жайып алабыз(өзүбүз каалаган өлчөмдө).

5.Духовкага алтын түсүнө келгиче бышырабыз. Кээде жабышып калышы мумкун бирок атайын кашык менен оной эле чыгарып алууга болот.Бышкан тегерекчелерди үстү үстүнө койбойбуз анткени жабышып калат.
Сүрөт

Ар бир тегерекчени каймак аралашмасы менен шыбап үстү үстүнө коёбуз.Капталдарын тегиздеп крем менен шыбайбыз.

Шоколад глазурун даярдап алабыз.
Мискейге (эмаль) какао жана шекерге каймакты кошуп жай отко коебуз шекер эрип кеткиче.Эгерде каймак аз болсо дагы кошобуз. Түбүнө жабышып калбашы үчүн майды кошуп аралаштырып турабыз. Аралашма даяр болгон соң, бир аз тындырып алып тегерекчелерди (корж). өзүбүздүн фантазияга жараша кооздоп алабыз. Крем жакшылап сиңип кетиши үчүн бир топ убакытка чейин коюп коебуз.
Сүрөт

Тамагыныздар таттуу болсун!! !

соонун го
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#23 Пользователь офлайн   zinu   07 Февраль 2014 - 20:51

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 120
  • Катталган: 09 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 04 Авг 2019 19:52
  • Жынысы:Аялзаты

Торттун кремин кантип даярдайбыз? Билгениздер жазып коюнуздарчы?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#24 Пользователь офлайн   nurik-jami   08 Февраль 2014 - 02:15

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 619
  • Катталган: 03 Февраль 14
  • Соңку аракети: 08 Окт 2018 00:57
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош Бишкек

Ананас торту:
Керектелуучу азыктар: Ананас-1 даана; Жумуртка-3 даана; Кумшекер-180гр; Майлуу сут-750мл; Ачуу шоколад-150гр; Кокос.
Даярдалышы: 1) Ананасты 4 болукко болуп, сырткы кабыгынан ажыратып алабыз. Андан сон кубик турундо майдалап туурайбыз. 2) Кесилген ананастын 3болугун кумшекерге жакшылап аралаштырабыз. 3) Сутко жумурьканы кошуп , кошулманы ананас пюресине аралаштырабыз. 4)Тегерек атайын формадагы ылайыктуу идишке даяр болгон боткону куюп, устундо калган ананастын 1болугун кынаптап тизебиз. Андан сон муздаткычтын морозилнигинде 12саатка тыныктырабыз. 5)Тондурулган каражьатты жай отко коюп, устуно шоколад куябыз. Шоколад тегиз эригенден кийин каражатты кайрадан муздаткычта тыныктырабыз. 6) Формасына келген тортту керектуу кремдер жана кокос менен кооздойбуз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#25 Пользователь офлайн   nurik-jami   08 Февраль 2014 - 02:17

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 619
  • Катталган: 03 Февраль 14
  • Соңку аракети: 08 Окт 2018 00:57
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош Бишкек

Ананас торту:
Керектелуучу азыктар: Ананас-1 даана; Жумуртка-3 даана; Кумшекер-180гр; Майлуу сут-750мл; Ачуу шоколад-150гр; Кокос.
Даярдалышы: 1) Ананасты 4 болукко болуп, сырткы кабыгынан ажыратып алабыз. Андан сон кубик турундо майдалап туурайбыз. 2) Кесилген ананастын 3болугун кумшекерге жакшылап аралаштырабыз. 3) Сутко жумурьканы кошуп , кошулманы ананас пюресине аралаштырабыз. 4)Тегерек атайын формадагы ылайыктуу идишке даяр болгон боткону куюп, устундо калган ананастын 1болугун кынаптап тизебиз. Андан сон муздаткычтын морозилнигинде 12саатка тыныктырабыз. 5)Тондурулган каражьатты жай отко коюп, устуно шоколад куябыз. Шоколад тегиз эригенден кийин каражатты кайрадан муздаткычта тыныктырабыз. 6) Формасына келген тортту керектуу кремдер жана кокос менен кооздойбуз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#26 Пользователь офлайн   shazi   11 Апрель 2014 - 00:55

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 187
  • Катталган: 15 Февраль 13
  • Соңку аракети: 22 Апр 2016 16:30
  • Жынысы:Аялзаты

Мен тортун эки эле турун билем азырынча. Бироосун жаза кетейин.
10 даана жумуртка.
250гр ун.
200гр шекер.
Ванилин,разрехитель1 ден.
10 даана жумуртканы миксер менен жакшылап аралаштырып, ага шекерди кошуп дагы аралаштырабыз. Андан сон унду кошуп аралаштырабыз, ванелин, разрехительди да кошуп аралаштырабыз миксер менен жакшы болот. Даяр болгондо кою эле болуп калат эгер баарын нормада кошсонуз. Экиге болуп жайыраак отто бышырылат.
Кремине болсо бир сгущеное молоко менен бир шедрое лето керек. Экоону бир идишке салып миксер менен жакшылап аралаштырабыз, экоо бирдей болуп калганга дейре.
Торт бышып сууп калганда тортун коломундой жайык идишке салып устуно ото ширин болгон суудан кашык менен тегиз кылып куябыз коп эмес бирок бир да кургак жерин калтырбай... Даярдалган кремди бир катар суйкоп чыгып экинчи тортту коебуз, анын бетинда так эле ушундай шекер суудан бетине кашык менен куюп кремди суйкойбуз. Андан сон жангакды эзип же, печеньени эзип бетине себип койсонуз болот. Уйдогу шартта жазалуучу торт, тез жана оной болот, коп деле каражат кетпейт

Смысл жизни улыбка мамы.
.

Хочу чтобы те люди, которых я люблю, были счастливее всех на свете. Они этого достойны!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#27 Пользователь офлайн   Ylykbek1990   14 Апрель 2014 - 20:02

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 422
  • Катталган: 23 Июль 13
  • Соңку аракети: 29 Июл 2021 15:06
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Бишкек - Ысык-Кол

Лимон кошулган торт

Кандай азыктар керек:
Сут:150 мл
Шекер:300 г
Каймакмай:300г
Ун:500г
Жумуртка:1 даана
Лимон:2 даана
Шекер упасы: 2 чон кашык
Дрожж: 30-40г


Кантип жасалат?


1. Дрожду жылуу сутко аралаштырып, ага жарым чай кашык шекер кошуп жылуу жерге бир аз коюп коесуз.
2.Андан сон ага жумуртканы, жумшарган каймакмайды кошуп жакшылап чалып, акырында унду кошуп камыр жууруйсуз.
3.Камырды 1,5 саат тыныктырасыз.
4. Начинкасын жасоо учун лимон менен алманы эт майдалагычтан откоруп, ага шекерди аралаштырасыз.
5. Тыныккан камырды уч болукко болуп алып, ар бир болукту тегерек кылып жаясыз.
6. Майланган калыпка тегерекчени коюп, анын устуно начинкадан тегиз кылып саласыз.
7. Экинчи тегерекчени коюп, дагы начинка саласыз.
8. Эн устуно учунчу тегерекчени коесуз да, тортту духовкага салып ачык кызыл туско келгенге чейин бышырасыз.
9. Даяр болгон торттун бетине шекер упасынан себелеп коесуз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#28 Пользователь офлайн   Ylykbek1990   14 Апрель 2014 - 20:49

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 422
  • Катталган: 23 Июль 13
  • Соңку аракети: 29 Июл 2021 15:06
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Бишкек - Ысык-Кол

Шоколад торту

Кандай азыктар керек?

Камыры учун:

Каймакмай: 150г
Жумуртка: 3 даана
Шекер: 150 г
Сут: 150мл
Ун: 225 г
Крахмал: 50 г
Коптургуч (разрыхлитель): жарым пакет
Туз: 1 ууч

Начикасы учун:

Каймакмай: 125 г
Шоколад: 125г
Жумуртка: 2 даана
Шекер: 1 чон кашык

Кооздоо учун:


Шоколад: 150 u
Бир аз каймакмай

Кантип жасалат?


1. Камыр жасоо учун жумшартылган каймакмайга жумуртканын сарысын кошуп кобургончо чаласыз.
2. Ага сутту, унду, крахмалды, коптургучту, тузду кошуп камыр жууруйсуз.
3. Камырга жумуртканын агын кошуп, дагы жакшылап аралаштырасыз. Натыйжада суюк камыр пайда болууга тийиш.
4. Тегерек калыпты маргарин майы менен майлап, ага 3 чон кашыктан камыр куясыз да, 200градус температурадагы духовкага ар бирин 8-10 муноттон бышырасыз.
5. Даярдалган камырдан 6-8 тегерекче чыгыш керек.
6. Даяр болгон тегерекчелерди муздатуу учун жайып коесуз.
7. Торттун начикансын даярдоо учун мискейдеги кайнап жаткан суунун устуно дагы бир кичине мискей коюп, ага каймакмай менен шоколадды салып эритесиз.
8. Жумуртка менен шекерди кошуп, шекер эригенге чейин жакшылап чаласыз.
9. Бул аралашманы шоколад менен майдын муздаган эритмесине кошуп аралаштырасыз.
10. Даяр болгон начинканы торттун ар бир кабатынын ортосуна суртосуз.
11. Кооздоо учун шоколад менен каймакмайды кайнап жаткан суунун устундогу мискейге салып эритип, аны ысык бойдон торттун устуно куясыз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#29 Пользователь офлайн   Ylykbek1990   14 Апрель 2014 - 21:37

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 422
  • Катталган: 23 Июль 13
  • Соңку аракети: 29 Июл 2021 15:06
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Бишкек - Ысык-Кол

Тез даярдалуучу Наполеон торту
Кандай азыктар керек?

Камыры учун:

Маргарин: 1 пачка
Ун: 2-2,5 стакан
Жумуртка: 1 даана
Суу: жарым стакан
Туз: 1 ууч


Креми учун:


Сут: 3 стакан
Жумуртканын сарысы: 3 даана
Шекер: 1 стакан
Ун: 3 чон кашык

Кантип жасалат?


1. Жумуртканы чалып, ага сууну, унду, туз кошуп тегиз, чоюлчаак кылып камыр жууруйсуз
2. Бир аз тыныктырган сон камырды жука кылып жайып, бетине жумшартылган маргаринди тегиз кылып суртосуз да, рулет кылып оройсуз.
3. Оролгон камырды муздаткычка 1 саатка салып коесуз.
4.Бул учурда крем жасоо менен алек болосуз. Ал учун жумурткалардын сарысына шекерди кошуп эригенче чалып, ага унду, бир аз сут кошуп жакшылап аралаштырасыз.
5. Калган сутту идишке куюп, отко коесуз. Кайнаган сон отту азайтып, суттун устуно жогорудагы аралашманы куясыз да, коюланганга чейин узгултуксуз аралаштырып турасыз (крем к айнабаш керек).
6. Кремди муздатасыз.
7. Муздаткычтагы оролгон камырды алып чыгып, анча чон эмес болукторго болосуз.
8. Алардын ар бирин жука кылып жайып, 180-190 градустагы температурада ачык кызыл туско келтире бышырасыз.
9. Ар бир кабаттын арасына жана торттун эн устунку бетине кремден суртуп коесуз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#30 Пользователь офлайн   Umka220190   15 Апрель 2014 - 13:22

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 351
  • Катталган: 14 Декабрь 11
  • Соңку аракети: 26 Янв 2017 12:31
  • Жынысы:Аялзаты

Өллө бат жасала турган торт "Кумурска уясы".
Азыктар:
Печенье ("Юбилейное" , "Топленое молоко" дегендейлер)
Коютулган таттуу сүт (сгущенка)
Ак май (сливочное масло)
Каймак (тартылганы жакшы)
Жаңгак(майдаланган), шоколад (плитичный)

Печеньени майдалайсыз Прикрепленное изображение: 47305e9467.JPGJPG]
Коютулган сүткө каймак менен ак майды кошуп аралаштырасыз Прикрепленное изображение: 7a7e280ef0.JPGJPG]
Ал аралашманы майдаланган печенье менен аралаштырасыз Прикрепленное изображение: 7c8f348789.JPGJPG]
Алынган массаны табакка салып, үстүнө жаңгак жана шоклоадды себелеп, 3- минутага муздаткычка салып коюңуз.
Торт даяр Сүрөт

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: e04accfbca.jpg
  • Прикрепленное изображение: a781a0266e.JPG

Билдирүүнү түзөткөн: Umka220190: 15 Апрель 2014 - 13:23

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#31 Пользователь офлайн   kumushaika2013   03 Май 2014 - 08:37

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 20
  • Катталган: 13 Февраль 14
  • Соңку аракети: 25 Июл 2017 08:38

мага аябай жакты ырахмат силерге
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#32 Пользователь офлайн   Oceana   03 Май 2014 - 11:29

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 6 942
  • Катталган: 17 Март 14
  • Соңку аракети: 09 Май 2025 16:14
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Джалал-Абад Суперстан

En onoy pirok.
Jumurtka- 3-6ga 4eyin bolo beret.
Kumweker-0.5.gr
Ayran-0.5 l
osumduk may-2,3 kawyk.
Un-koyuk b0luwun4a.
Sooda,vanilin,razryhlitel.
Dayardalyshy:
Baaryn ireti m.n salyp ,undu az azdan salyp aralawtyrabyz,undan kiyin,sooda,vanilindi, raz.di salyp 10-15 min. Koyup turabyz. 280-300 gradusta pyshyryp alabyz.
Ustuno krem surtkunuz kelse. Moloko m.n wokolatnyi kremdi me4taga salyp aralawtyryp,koios. Siz oilogon pirok dayar.
Ушунчалык жакшы адам бол,душманыңда душман болгонуна өкүнсүн!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#33 Пользователь офлайн   jass00   07 Июнь 2014 - 15:41

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 939
  • Катталган: 06 Июль 13
  • Соңку аракети: 08 Апр 2016 14:27
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Keremettuu ow jergesinde

Kalyndygy kandai ol4omdo boluw kerek kamyr,aityp koiunuzdar4y
Адилет
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#34 Пользователь офлайн   sestra   08 Июнь 2014 - 13:04

  • Активист
  • PipPipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 943
  • Катталган: 24 Август 11
  • Соңку аракети: 06 Июл 2014 10:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек шаары

озум жасап жургондордон жазайын.
бир пачка май. "Беловодское" дегенди алам - 60 сом турат. Аны 3 ууч ун менен суртом, (жарым кашык соода кошуп коём) порошок болгуча. 3 жумуртканы (25 сом) бир стакан шекер менен чалып, унга кошуп камыр жууруйм. Камыр жумшак, колго жабышпасы керек . Камырды жарым саатка муздаткычка салып койгон жакшы. Муздаткычтан алып ал камырды он кесимге болуп ар кесимди жука жайып, бышыруучу идишке салып, тарелка менен тегиздеп кесип духовкага бышыра баштайм. Духовканызда нанды кайсы градуста бышырсаныз, ошол эле градуста бышыра берсенер болот. Корж беш мунотто эле бышып калат. Баардыгын бышырып алып (корждор катуу, бат сынчу болуп калат, уболоп албагыла).
Кремди кээде кайнатып жасайм, кээде бир пачка кам каймакты ("умут" тун сметанасын алам - 55 сом) бир стакан шекер менен чалып, какао болсо андан бир аш кашык кошом. Жангагынар болсо андан кошкула. Крем даяр. Кремди коржго суйкоп, тортту каптай бергиле. Он катту торт болот. Аны муздаткычка аз дегенде беш саатка койгула, а вообще лучше оставить на ночь. Приятного аппетита.

Билдирүүнү түзөткөн: sestra: 08 Июнь 2014 - 13:05

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#35 Пользователь офлайн   Feijipiao   11 Июнь 2014 - 16:51

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 042
  • Катталган: 17 Январь 14
  • Соңку аракети: 27 Янв 2021 01:19
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Анкара

«Кара ханзаада» торту

Курамы:
2 стакан кумшекер
1 чай кашык какао
1 стакан ун
1 стакан майонез
1 стакан каймак
1 жумуртканын агы (белогу)


Жасалышы:
Чуңкур идишке 1 стакан кумшекер, какао, ун кошуп аралаштырып, үстүнө майонезди саласыз. Андан кийин андан идишти майлап, ичине жогоркуларды салып электрочоктун ичинде 30-40 мүнөт кармайсыз. Экинчи идишке каймакты куюп, белокту жана 1 стакан кумшекерди салып аралаштырасыз. Бышкан даамды туурасынан тең экиге бөлүп, экинчи идиштеги массаны эки бетине тең шыбайсыз. Табитиңизге жараша каалаган нерсеңиз менен кооздоп койсоңуз да болот.



Сени чындап суйгон адам эки болок кеткенге мин себеп болсо да,сени менен калууга бир себеп созсуз табат...........


  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#36 Пользователь офлайн   Feijipiao   11 Июнь 2014 - 16:53

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 042
  • Катталган: 17 Январь 14
  • Соңку аракети: 27 Янв 2021 01:19
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Анкара

Дагы бир "Кара ханзаада" торту бар,кайын энем уйроткон эле,даамы ушунчалык оозумда калган.Бирок жасалышы азыр кээлери эсимде жок болтат,эске келгенде жазып кетем.Бирок аябааай дааамдуу ошол торт.
Сени чындап суйгон адам эки болок кеткенге мин себеп болсо да,сени менен калууга бир себеп созсуз табат...........


  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#37 Пользователь офлайн   abaychik   15 Июнь 2014 - 02:24

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 178
  • Катталган: 25 Июль 11
  • Соңку аракети: 22 Июл 2014 23:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош, Сочи

Просмотр сообщения Ylykbek1990 (14 Апрель 2014 - 18:37) жазган:

Тез даярдалуучу Наполеон торту
Кандай азыктар керек?

Камыры учун:

Маргарин: 1 пачка
Ун: 2-2,5 стакан
Жумуртка: 1 даана
Суу: жарым стакан
Туз: 1 ууч


Креми учун:


Сут: 3 стакан
Жумуртканын сарысы: 3 даана
Шекер: 1 стакан
Ун: 3 чон кашык

Кантип жасалат?


1. Жумуртканы чалып, ага сууну, унду, туз кошуп тегиз, чоюлчаак кылып камыр жууруйсуз
2. Бир аз тыныктырган сон камырды жука кылып жайып, бетине жумшартылган маргаринди тегиз кылып суртосуз да, рулет кылып оройсуз.
3. Оролгон камырды муздаткычка 1 саатка салып коесуз.
4.Бул учурда крем жасоо менен алек болосуз. Ал учун жумурткалардын сарысына шекерди кошуп эригенче чалып, ага унду, бир аз сут кошуп жакшылап аралаштырасыз.
5. Калган сутту идишке куюп, отко коесуз. Кайнаган сон отту азайтып, суттун устуно жогорудагы аралашманы куясыз да, коюланганга чейин узгултуксуз аралаштырып турасыз (крем к айнабаш керек).
6. Кремди муздатасыз.
7. Муздаткычтагы оролгон камырды алып чыгып, анча чон эмес болукторго болосуз.
8. Алардын ар бирин жука кылып жайып, 180-190 градустагы температурада ачык кызыл туско келтире бышырасыз.
9. Ар бир кабаттын арасына жана торттун эн устунку бетине кремден суртуп коесуз.

Рахмат тун жарым болгонуна карабай бышырып короюнчу.
Алланын корсоткон ар бир күнүнө миң мертеден шүгүр!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#38 Пользователь офлайн   Feijipiao   27 Июль 2014 - 20:10

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 042
  • Катталган: 17 Январь 14
  • Соңку аракети: 27 Янв 2021 01:19
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Анкара

"НАПОЛЕОН" ТОРТУ
Керектелүүчү азыктар:
3стакан ун
1стакан суу
300гр сары май
2 жумуртка
1кашык шекер уну (пудра)

Жасалышы:
Жогорудагы азыктардын баарын аралаштырып камыр жууруйсуз. Жуурулган камырды 1,5 миллиметр калыңдыкта жайып, анан аны кичине нымдалган металл идишке салып, кээ бир жерлерин колуңуз менен сайгылап коюңуз. Себеби, камыр көөп чыгышы мүмкүн. Камырды 240-260 градус ысыкта бышырыңыз. Бышкандан кийин аны туурасынан экиге бөлүп, четтерин тегиздеп кесип алыңыз. Кесиндиден калган бөлүктөрү күкүм катары кетет. Ал эми бөлүнгөн беттерине кремден шыбап, торттун үстүнө шекер уну аралаштырылган күкүмдөрдү сээп коюңуз.
Мына сиз күткөн торт дагы даяр болду.
Сени чындап суйгон адам эки болок кеткенге мин себеп болсо да,сени менен калууга бир себеп созсуз табат...........


  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#39 Пользователь офлайн   Feijipiao   28 Июль 2014 - 14:55

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 042
  • Катталган: 17 Январь 14
  • Соңку аракети: 27 Янв 2021 01:19
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Анкара


"Жемиш мезгили" торту
Керектүү азыктар:
5 жумуртка
2 стак. кумшекер
1 стак. ун
2 чай кашык
0,5 л суу
400 г. быштак
100 г. маргарин майы
1 баштык атайын торт үчүн желе.
Даярдоо ыкмасы:
Биринчи катарына коюлуучу бисквитке: 5 жумуртканы акырындык менен чалып, 1 стакан кумшекер жана унду аралаштырабыз.
Экинчи катарына коюлуучу быштакка: желенин үстүнө муздак суу кошуп, 45 мүнөт жай отко коюп, кайнаганга чейин аралаштырып туруу керек. Желе муздаганга чейин, быштакка 1стакан кумшекер жана 100г. каймак кошуңуз. Даяр болгон быштак менен муздаган желени акырындык менен аралаштырып, муздаткычка коюп коюңуз. Быштак муздагандан кийин үстүн табитиңизге жараша жер- жемиштер менен кооздосоңуз болот. Желени өзүнүн даярдоо ыкмасыменен даярдап, торттун эң үстүнкү катмарына куюп коюңуз.
Сени чындап суйгон адам эки болок кеткенге мин себеп болсо да,сени менен калууга бир себеп созсуз табат...........


  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#40 Пользователь офлайн   Feijipiao   28 Июль 2014 - 14:56

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 042
  • Катталган: 17 Январь 14
  • Соңку аракети: 27 Янв 2021 01:19
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Анкара

"Экзотикалык" торт
Керектүү азыктар:
3 стакан ун
200г. маргарин майы.
3 даана жумуртка
1 баштык камырды көптүрүүчү порошок.
Даярдоо ыкмасы:
3 стакан унга 200г. маргарин майын, 3 даана жумуртка, 2-3 стакан кумшекер, камыр көптүрүүчү порошок (разрыхлитель) кошуп жууруйбуз. Даяр болгон камырды 3 бөлүккө бөлүп, 30 мүнөткө муздаткычка коюп коюш керек. Муздаган камырды жайып, бышырып, даярдаган кремден сүйкөп коюңуз.
Кремди даярдоо ыкмасы:
Апельсин менен лимонду кабыгы менен эт туурагычтан өткөзүп, 0,5 стакан кумшекер кошуп, коюуланганга чейин кайнатабыз. Даяр болгон сиропту 1 банка кумшекер кошулган сүт (сгущенка) менен аралаштырып коёбуз.
Сени чындап суйгон адам эки болок кеткенге мин себеп болсо да,сени менен калууга бир себеп созсуз табат...........


  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (14 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 1 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 1, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 23 Июн 2025 10:20

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: