Испания Чилинин оюнун коруш керек
Футбол дүйнөлүк чемпионаты - 2014
#2302 18 June 2014 - 20:28
Koreanyn oyunchusu alystan myndai ele tepken ekengo toptu. Ekinfeev kolunan chygaryp jiberiptir.
Сулуудан коркпойм, уусунан корком чачуучу.
Жоктуктан корпойм, достуктан корком сатуучу.
Ырлардан коркпойм, ыймандан корком качуучу.
Олумдон коркпойм, корумдон корком жатуучу.
Жоктуктан корпойм, достуктан корком сатуучу.
Ырлардан коркпойм, ыймандан корком качуучу.
Олумдон коркпойм, корумдон корком жатуучу.
#2303 18 June 2014 - 20:28
Австралия-Голландия
Судья: Джамель Аймуди (Алжир)
Австралия
Райан – МакГоуэн, Уилкинсон, Шпиранович, Дэвидсон – Миллиган, Единак – Лекки, Брешиано, Оур – Кэйхилл.
Голландия
Силессен – Янмат, Инди, Влар, де Врей, Блинд – де Йонг, де Гузман, Снейдер – Роббен, ван Перси.
Судья: Джамель Аймуди (Алжир)
Австралия
Райан – МакГоуэн, Уилкинсон, Шпиранович, Дэвидсон – Миллиган, Единак – Лекки, Брешиано, Оур – Кэйхилл.
Голландия
Силессен – Янмат, Инди, Влар, де Врей, Блинд – де Йонг, де Гузман, Снейдер – Роббен, ван Перси.
#2304 18 June 2014 - 20:30
Испания-Чили
Судья: Марк Гейгер (США).
Испания
Касильяс – Хуанфран, Рамос, Пике, Альба –Фабрегас, Бускетс, Хави – Сильва, Торрес, Иньеста.
Чили
Браво – Исла, Хара, Медель, Мена – Видаль, Диас, Арангис – Вальдивия – Варгас, Санчес.
Испания
Касильяс – Хуанфран, Рамос, Пике, Альба –Фабрегас, Бускетс, Хави – Сильва, Торрес, Иньеста.
Чили
Браво – Исла, Хара, Медель, Мена – Видаль, Диас, Арангис – Вальдивия – Варгас, Санчес.
#2305 18 June 2014 - 20:31
Камерун-Хорватия
Судья: Педру Проэнса (Португалия)
Камерун
Итандж – Нункеу, Нкулу, Шеджу, Ассу-Экотто –Сонг, Мбиа, Эно – Муканджо, Вебо, Шупо-Мотинг.
Хорватия
Плетикоса – Срна, Чорлука, Ловрен, Праньич – Модрич, Ракитич, Ковачич – Олич, Манджукич, Перишич.
Судья: Педру Проэнса (Португалия)
Камерун
Итандж – Нункеу, Нкулу, Шеджу, Ассу-Экотто –Сонг, Мбиа, Эно – Муканджо, Вебо, Шупо-Мотинг.
Хорватия
Плетикоса – Срна, Чорлука, Ловрен, Праньич – Модрич, Ракитич, Ковачич – Олич, Манджукич, Перишич.
#2306 18 June 2014 - 21:23
Испания-Чили
Испания
Чили
Испания
Чили
[color="blue" ] Воо мына Испаниянын 2010-жылдагы составы,буйурса Испандар 3-1 женишет
Жашоомдогу эң чоң жетишкендигим бул сен .....
#2308 18 June 2014 - 21:54
Башталды. Голландия-Австралия.
Биз өз өлкөбүздө гана бактылуу боло алабыз!
#2310 18 June 2014 - 21:57
Ван Персини баалайм, бирок Австралия утса экен
#2311 18 June 2014 - 21:57
"Пусть лучше меня ненавидят за то, кто я есть, чем любят за то, кем я не являюсь."
#2313 18 June 2014 - 22:00
"Пусть лучше меня ненавидят за то, кто я есть, чем любят за то, кем я не являюсь."
#2315 18 June 2014 - 22:02
Авсралиянын шору куруйтго.
#2318 18 June 2014 - 22:11
Эмне себептен?Авсралия?
Негизи кучтуу командаларга боор ооругум келбейт. Ошондой эле Бразилия жана Испания да утулушса экен кийинки оюндарда))

Супер-Инфо
super.kg
видео