Суперстан: SaliXaдан түркүн даамдар. - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (15 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

SaliXaдан түркүн даамдар.

#141 Пользователь офлайн   SaIixa   18 Апрель 2014 - 22:37

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

"Трубочка"

Керектелуучу азыктар: 1 стакан шекер, 4 даана жумуртка, 200 г каймак май, 2 стакан ун.

Даярдалышы: Каймак майды кубик формасында кесип, жай отко коюуп ээритебиз, оттон чыгарып шекерди салып ээригенче аралаштырабыз, андан сон жуиуртканы кошуп аралаштырабыз, андан сон ун кошуп аралаштырып, сметанадан коюураак камыр даярдайбыз. Вафельницаны майлап, кызытып 1 аш кашык камыр салып, жабып, 1-2 минут бышырабыз, даяр болгон вафлини трубочка кылып оройбуз. Табитинизге жараша трубачкага крем, же коютулган сут кошсонуз да кошпосонуз да болот.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: 455-001.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: SaIixa: 18 Апрель 2014 - 22:48

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#142 Пользователь офлайн   SaIixa   18 Апрель 2014 - 23:39

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

Телефондон сурот кошуу аябай эле машакат экен жанатан бери 3 жолу кайра-кайра жаздым, айламды кетирди... Дагы башка куну жазамын.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#143 Пользователь офлайн   adika_97kgbk.ru   19 Апрель 2014 - 18:18

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 224
  • Катталган: 19 Март 14
  • Соңку аракети: 25 Дек 2014 23:58

Просмотр сообщения SaIixa (11 Март 2014 - 22:37) жазган:

"Манты касканда бышкан килкилдек" (холодес).

Керектелуучу азыктар: 0.5 кг сулп эт, 2 даана пияз, 4-5 даана помидор, 1 чай чыны ак гуруч, 10 даана жумуртка, 2 боо укроп, осумдук майы, туз.

Даярдалышы: Этти майда туурап, пияз гуруч, татымына жараша туз кошуп аралаштырып тефтель даярдап алабыз. 10 даана чай чынынын ар бирине 1 аш кашыктан май куюп, 1-2 аш кашыктан тефтель салып тегиздеп, жуука кесилген помидордун 1 кесимин салып, укроп себип, 1 даана жумуртканы чагып, устуно 1 чымчым туз себип, кайнап турган касканга салып 40-50 минут бышырып алабыз. Тамак даяр.


Мен жасап кордум аябай сонун,даамдуу болду! Рахмат сизге чооон!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#144 Пользователь офлайн   4upo4oops   03 Май 2014 - 02:34

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1
  • Катталган: 17 Сентябрь 13
  • Соңку аракети: 11 Авг 2014 14:54
  • Жынысы:Эркек

Саламатсызбы! Рецептер учун рахмат!Суроттору менен гана эмес видео тартканга аракет кылсаныз жакшы болот эле.!)анан ютубка киргизсениз сонун болот эле)!. Бизге да тушунуктуу болот.Азыр коп рецептерди окуп кордум копчулугу тушунуксуз. сиз жазган боюнча мисалы бал музда кылсак бал муздак эмес эле "бир баля" болуп калат))
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#145 Пользователь офлайн   meerim8793   06 Май 2014 - 21:29

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 976
  • Катталган: 02 Февраль 14
  • Соңку аракети: 07 Янв 2022 16:17
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:ТАЛАС

Йогурт жасасам уюбай койду. Кечинде уютуп эрте менен туруп суууйунуп ача койсом эле ошо бойдон эле туруптур. Баарын эле туура кылдым эле жазылгандай.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#146 Пользователь офлайн   SaIixa   07 Май 2014 - 09:38

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения 4upo4oops (03 Май 2014 - 02:34) жазган:

Саламатсызбы! Рецептер учун рахмат!Суроттору менен гана эмес видео тартканга аракет кылсаныз жакшы болот эле.!)анан ютубка киргизсениз сонун болот эле)!. Бизге да тушунуктуу болот.Азыр коп рецептерди окуп кордум копчулугу тушунуксуз. сиз жазган боюнча мисалы бал музда кылсак бал муздак эмес эле "бир баля" болуп калат))



Саламатчылык, сунушунуз сонун экен бирок сиз айткандай кылганга айлам жок. Албетте окшобой калгандар болот аракет кылып жасаганда деле,мен мисалы интернеттен окуп жасагандарым кулинар-кондитер болсо окшоштуруп жасай алам себеби кулинар-кондитер боюнча аз да болсо тушунук бар, (канткенде камыры жумшак болуп бышат ж.б.дегендей), ал эми бал муздак жаатында тушунугум жок, ошого мен блгонун болгондой эле жазып койгом. Окуп эмес видеосун коруп жасаганда 100 % окшошот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#147 Пользователь офлайн   SaIixa   07 Май 2014 - 09:49

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения 4upo4oops (03 Май 2014 - 02:34) жазган:

Саламатсызбы! Рецептер учун рахмат!Суроттору менен гана эмес видео тартканга аракет кылсаныз жакшы болот эле.!)анан ютубка киргизсениз сонун болот эле)!. Бизге да тушунуктуу болот.Азыр коп рецептерди окуп кордум копчулугу тушунуксуз. сиз жазган боюнча мисалы бал музда кылсак бал муздак эмес эле "бир баля" болуп калат))

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#148 Пользователь офлайн   adika_97kgbk.ru   07 Май 2014 - 09:56

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 224
  • Катталган: 19 Март 14
  • Соңку аракети: 25 Дек 2014 23:58

Просмотр сообщения meerim8793 (06 Май 2014 - 21:29) жазган:

Йогурт жасасам уюбай койду. Кечинде уютуп эрте менен туруп суууйунуп ача койсом эле ошо бойдон эле туруптур. Баарын эле туура кылдым эле жазылгандай.


meniki dagy okwowpoi kaldygo
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#149 Пользователь офлайн   Jadyrashka   07 Май 2014 - 15:10

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 3 124
  • Катталган: 08 Апрель 14
  • Соңку аракети: 07 Июл 2025 02:16
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:New York

Просмотр сообщения adika_97kgbk.ru (07 Май 2014 - 09:56) жазган:

meniki dagy okwowpoi kaldygo

Кобунчо сутту ото ыссык же ото муздак кылып алгандан болот. Кадимки айранды уютканды эстесенер ошол температурада болуш к.к
Внешность - это козырь , но не туз…
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#150 Пользователь офлайн   aigulya.kg   14 Май 2014 - 15:42

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 4
  • Катталган: 24 Март 14
  • Соңку аракети: 15 Июл 2014 10:21

Сиз кулинарияда окуган окшойсуз ээ менда сиз жазып жаткан даамдарды уйронгон болчумун окуп жургон кезде
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#151 Пользователь офлайн   abaychik   16 Май 2014 - 21:23

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 178
  • Катталган: 25 Июль 11
  • Соңку аракети: 22 Июл 2014 23:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош, Сочи

Просмотр сообщения SaliXa (24 Январь 2014 - 19:49) жазган:

Курамы: 10 даана жумуртка, 300 г шекер, 400 г ун, 1 чымчым амоний кислотасы, 2 г ванилин, 1 порц крем, банан, киви, алма, малина, вишня.

Бисквитти экиге болуп, пропитка суу себип, бисквиттин эки бетине крем суртуп, жука кесилген жемиштерди тизип, тортту оз калыбына келтиребиз, устуно дагы жука кесилген жемиштерди тизип кооздойбуз.

Бисквитти даярдоо: жумуртканын сарысын агынан ажыратып ( агына сарысы бир тамчы да кошулбаш керек) жумуртканын агын избивалка менен уруп кобуртуп каттуу корунушко келтирип, шекерден аз-аздан салып шекер ээригенче изюбивалка менен урулат, избивалканы алып коюуп жумуртканын сарысын кашык менен бир-бирден салып кашыкты ойдо-томон (6-8 жолу массага кашык кирип чыкса жетиштуу) акырындык менен которуп ( чайбай) аралаштырабыз, ун устуно сээп унду да кылдаттык менен жогорудагыдай ыкмада аралаштырып, ванилин, амоний салып кашык менен кичине аралаштырып, духовканын кургак табакчасына кагаз салып, даяр камыр салынат, кашык менен тегиздеп, кызыган духовкага салып 150 градуста 40-45 минут бышырылат.

избивалканыз не? Анан килкилдектин шору дегеничи ошондо шоуна кошулабы эт? Купуяма жонотуп коюнузчу сураныч????
Алланын корсоткон ар бир күнүнө миң мертеден шүгүр!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#152 Пользователь офлайн   SaIixa   25 Июнь 2014 - 15:48

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

"Гул печенье"
Прикрепленное изображение: г.jpgjpg]
Керектелуучу азыктар: 125 гр маргарин, 1 даана жумуртка, 1 стакан шекер,1 чай кашык розрыхлитель , ун (жумшак камыр болгончо)ванилин, 3 - 4 аш қашык какао.


Даярдалышы:
1. Маргарин, шекер, ванилин жана жумуртканы жакшылап аралаштырабыз. Прикрепленное изображение: печенье.jpgjpg]

2. Аралашмага ээленген ун жана разрыхлителди кошуп жумшак камыр кылабыз. Прикрепленное изображение: пе.jpgjpg]

3. Камырды экиге болобуз. Прикрепленное изображение: 1.jpg

4. Камырдын бирине какаону кошуп жакшылап аралаштырабыз. Прикрепленное изображение: 2.jpg
5. Камырды бир аз тындырып коебуз. Прикрепленное изображение: 3.jpg

6. Ак жана кара камырды жайып тегерек формада кесип алабыз.Прикрепленное изображение: 4.jpg

7. Даярдалган тегерек камырдын 4 даанасын ак-кара кылып тизебиз Прикрепленное изображение: 5.jpg

8. Рулет кылып оройбуз. Прикрепленное изображение: 6.jpg

9. Оролгон камырды ортосунан бычак менен кесип алабыз. Прикрепленное изображение: 7.jpg

10. Мына ушундай кылып гулдорду жасап алабыз.Прикрепленное изображение: 8.jpg

11. Гулдорду духовканын листине тизип 180 градуста 15-20 минут кывзарганча бышырабыз.

Билдирүүнү түзөткөн: SaIixa: 25 Июнь 2014 - 15:51

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#153 Пользователь офлайн   SaIixa   26 Июнь 2014 - 11:46

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

"Туздалган капуста"

Керектелуучу азыктар:

1 даана капуста, 2 даана кызыл болгар калемпири, 1 даана кок болгар калемпири, 1 баш сарымсак, 3-4 даана сабиз,
2 аш кашык осумдук майы, 0,5 стакан туз.


Дардалышы:

1. Кайнак сууга тузду салып ээритип,кубик формасында тууралган капустанын устуно куюп, устуну тарелка менен жабып оор нерсе менен бастырып 4 саат коюп коебуз. Прикрепленное изображение: 1.jpg

2. Кызыл жана кок болгар калемпирлериди, сарымсакты тазалап, майдалап, кызыган майга салып бир кайнап чыкканча кууруйбуз. Прикрепленное изображение: 2.jpg Прикрепленное изображение: 3.jpg Прикрепленное изображение: 4.jpg

3. Сабизди кыргычтан чыгарып колубуз менен жакшылап эзебиз. Прикрепленное изображение: 5.jpg

4. 4 саат откон сон капустанын суусунан 2 аш кашык калтырып калганын тогуп таштайбыз, устуно куурулган болгарды, сабизди салып жакшылап аралаштырабыз. Прикрепленное изображение: 6.jpg Прикрепленное изображение: 7.jpg

5. Аралштырылган салаттын устуно тарелканы бастырып жабып муздаткычка салып коебуз ( 3-4 кундон сон даамдуу болуп даяр болот) Прикрепленное изображение: 8.jpg
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#154 Пользователь офлайн   saltanat.   27 Июнь 2014 - 11:17

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 8 229
  • Катталган: 25 Февраль 13
  • Соңку аракети: 10 Фев 2025 14:40
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кереметтүү жерде.

Сонун тамактар экен! Рахмат.
Никогда не путай мой характер с моим отношением. Мой характер зависит от меня, а мое отношение - от твоего поведения.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#155 Пользователь офлайн   aikol87   14 Июль 2014 - 14:59

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 392
  • Катталган: 20 Апрель 14
  • Соңку аракети: 10 Апр 2017 12:23

[quote name='SaliXa' date='07 Февраль 2014 - 18:09' timestamp='1391774990' post='1465286' ]
Духовкага бышырылган фаршталган капуста. [size=2]

Керектелуучу азыктар: 600 г фарш, 100 г гуруч,300 г капуста, 100 г тууралган пияз, 3 даана жумуртка, 400 г сметана, туз,мурч.

Даярдалышы:

1. Фаршка майда тууралган пияз, сууга бышырылган гуруч, сууга бышкан жуумртка,туз, мурч кошуп аралаштырасыз.
2.Капустаны 5-10 минут кайнатып ,жалбырактарын жумшартып, жумшаган жалбырактарын кесип алып ар бирине даяр болгон фарштан салып оройбуз.
3. Оролгон капустаны майланган духовканын листине тизип, устуно сметанадансуртуп кызыган духовкага салып бышырабыз.

Тамагыныздар даамдуу болсун! [ Бугун жасап коройунчу жагып калды.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#156 Пользователь офлайн   aikol87   14 Июль 2014 - 15:02

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 392
  • Катталган: 20 Апрель 14
  • Соңку аракети: 10 Апр 2017 12:23

Эртен уйго конок келет кандай салат жасап тан калдырсам экен.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#157 Пользователь офлайн   Oceana   14 Июль 2014 - 15:07

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 6 942
  • Катталган: 17 Март 14
  • Соңку аракети: 09 Май 2025 16:14
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Джалал-Абад Суперстан

S0nun tamaktargoo jasaw kerek eken.

Билдирүүнү түзөткөн: Oceana: 14 Июль 2014 - 15:31

Ушунчалык жакшы адам бол,душманыңда душман болгонуна өкүнсүн!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#158 Пользователь офлайн   SaIixa   19 Июль 2014 - 14:15

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

« Печенье кунжут менен » ( Оной жана тез даярдалуучу печенье).

Прикрепленное изображение: Ru.jpgjpg]


Керектклуучу азыктар:

250 гр кунжут, 1,5 стакан ун, 1 стакан шекер, 1 даана жумуртка, 5 аш кашык май, 1 чай кашык разрыхлитель

Даярдалышы:

Бардык азыктарды бир идишке салып кашык менен аралаштырабыз, духовканын листине кондитер-кагазын салып, аралашкан массадан 1 аш кашыктан тегерек формада салып, араларын ачык кылып жабыштырбай салабыз, 190-200 градус ысыган духовкада 15 минут кызарганча бышырабыз.

Печьене даяр, тамагыныздар таттуу болсун![/font]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#159 Пользователь офлайн   SaIixa   19 Июль 2014 - 15:06

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

Тез жана оной даярдалуучу печенье.

Прикрепленное изображение: Печенье.jpgjpg]

Керектелуучу азыктар:


120 гр ун, 45 гр шекер, 70 гр каймак май ( сливочное масла), 1 даана жумуртканын сарысы.

Даярдалышы:

Каймак май менен шекерди жакшылап аралаштырып алабыз, жумуртканын сарысынын салып дагы аралаштырабыз, унду салып дагы жакшылап аралаштырабыз. Даяр болгон массаны целлофанга ороп, муздаткычка 1 саат коюп коебуз, 1 сааттан сон муздаткычтан алып, жайып алабыз, андан сон ар кандай формада кесип даярдап алып, духовкага салып бышырып алабыз.
[/font]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#160 Пользователь офлайн   SaIixa   19 Июль 2014 - 15:48

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

Козинаки кунжут менен.



350 гр ак кунжут, 0,75 стакан шекер, 2 даана жумуртка, 2 аш кашык салат майы.


Даярдалышы:

Кунжутка жумуртканын агыны, шекерди кошуп влка менен же миксер менен аралаштырабыз, устуно майды кошуп жкмкртканын сарысын кошуп жакшылап аралаштырабыз. Арлашкан массадан 1 аш кашыктан тегерек формада салып, араларын ачык кылып жабыштырбай салабыз, 190-200 градус ысыган духовкада 15 минут кызарганча бышырабыз.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: козинаки.jpg
  • Прикрепленное изображение: козинаки.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: SaIixa: 19 Июль 2014 - 15:48

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (15 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 33 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 33, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 04 Авг 2025 18:40

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: