Менде настройкада резервирование и сброс деген бар экен ошол жерден алмашат окшойт жаны аккаунту жаза турган жери бар экен мурункусу удалить болбоду бирок
Негизи оңой эледа,ошол мурунку аккаунтка басып туруп,отключить (выключить) дегенин таап,анан өчүргөндөн кийин удалить эте аласын.

Супер-Инфо
super.kg
видео
















