Керектелуучу азыктар: 1 стакан шекер, 4 даана жумуртка, 200 г каймак май, 2 стакан ун.
Даярдалышы: Каймак майды кубик формасында кесип, жай отко коюуп ээритебиз, оттон чыгарып шекерди салып ээригенче аралаштырабыз, андан сон жуиуртканы кошуп аралаштырабыз, андан сон ун кошуп аралаштырып, сметанадан коюураак камыр даярдайбыз. Вафельницаны майлап, кызытып 1 аш кашык камыр салып, жабып, 1-2 минут бышырабыз, даяр болгон вафлини трубочка кылып оройбуз. Табитинизге жараша трубачкага крем, же коютулган сут кошсонуз да кошпосонуз да болот.
Билдирүүнү түзөткөн: SaIixa: 18 Апрель 2014 - 22:48