Суперстан: SaliXaдан түркүн даамдар. - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (15 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

SaliXaдан түркүн даамдар.

#201 Пользователь офлайн   SaIixa   24 Октябрь 2014 - 17:20

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

Эрте мененки чай менен…

Керектелуучу азыктар:

2 даана жумуртка, 1 стакан сут, 1/3 стакан салат майы, 1/3 стакан суу, табитинизге жараша шекер , 1 чай кашык туз, 2 стакан ун, 0,5 чай кашык разрыхлитель


Даярдалышы:

Алгач ундан башка бардык азыктарды жакшылап аралштырып алабыз. Андан сон унду аз-аздан салып аралаштырабыз.
Свковородканы кызытып жарым чомуч камырды куюп орто отто бышырып алабыз. Камырыбызга май кошулган учун скородканы майлоо шарт эмес. Камырда тешикчелер пайда болгондо экинчи тарабыны алмаштырып бышырып алабыз.


Прикрепленное изображение: 11.jpgjpg]

Прикрепленное изображение: 22.jpgjpg]

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: 22.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: SaIixa: 24 Октябрь 2014 - 17:21

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#202 Пользователь офлайн   SaIixa   24 Октябрь 2014 - 17:25

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

Жумуртка, картошка....

Прикрепленное изображение: 555.jpgjpg]

Билдирүүнү түзөткөн: SaIixa: 24 Октябрь 2014 - 17:28

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#203 Пользователь офлайн   Oceana   29 Октябрь 2014 - 16:39

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 6 942
  • Катталган: 17 Март 14
  • Соңку аракети: 09 Май 2025 16:14
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Джалал-Абад Суперстан

Ойдодогу оной эле окшойт.,жасаш керек экен
Ушунчалык жакшы адам бол,душманыңда душман болгонуна өкүнсүн!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#204 Пользователь офлайн   SaIixa   05 Ноябрь 2014 - 17:20

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

Жумуртка дымдамасы.

Керектелуучу азыктар: 300 гр фарш, 1 даана пияз, гуруч, жумуртка, картошка, май, туз, зире керектелишинче.


Даярдалышы:

1. Фаршка жибитилген гуруч, зире, туз кошуп, каалаганыныздай формада тефтелдерди жасап алабыз.

2 Касканга суу куюп отко коебуз.

3. Бир чай чыныны бир аз майлап ортосуна 1 тефтелди салып, ортосун чункурча кылып устуно 1 жумуртканын сарысын салып, чекелерине агыны куябыз.
Прикрепленное изображение: 1.jpgjpg] Прикрепленное изображение: 2.jpgjpg]
4. Каскандын табагына чыныларга даярдалган тефтелдерди салып 45 минут бууга бышырабыз.
Прикрепленное изображение: 3.jpgjpg]
5. Башка бир идишке картошкадан фри даярдап алабыз.
Прикрепленное изображение: 555555.jpg
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#205 Пользователь офлайн   SaIixa   05 Ноябрь 2014 - 17:27

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения SaIixa (05 Ноябрь 2014 - 17:20) жазган:

Жумуртка дымдамасы.

Керектелуучу азыктар: 300 гр фарш, 1 даана пияз, гуруч, жумуртка, картошка, май, туз, зире керектелишинче.


Даярдалышы:

1. Фаршка жибитилген гуруч, зире, туз кошуп, каалаганыныздай формада тефтелдерди жасап алабыз.

2 Касканга суу куюп отко коебуз.

3. Бир чай чыныны бир аз майлап ортосуна 1 тефтелди салып, ортосун чункурча кылып устуно 1 жумуртканын сарысын салып, чекелерине агыны куябыз.
Прикрепленный файл 1.jpg Прикрепленный файл 2.jpg
4. Каскандын табагына чыныларга даярдалган тефтелдерди салып 45 минут бууга бышырабыз.
Прикрепленный файл 3.jpg
5. Башка бир идишке картошкадан фри даярдап алабыз.
Прикрепленный файл 555555.jpg



1 даана пиязды майдалап туурап фаршка кошобуз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#206 Пользователь офлайн   aqua-94mema   06 Ноябрь 2014 - 00:18

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 497
  • Катталган: 03 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Ноя 2020 18:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:денизден 3 метрге бийик жерде .

салиха эже азаматсыз .айрымдарын жасап кордум ..ото соонун болбосо дагы деерлик жакшы болду ..эми сизден суранаарым пирогтордун турлорун дагы жазып бере аласызбы ?
которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды
.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#207 Пользователь офлайн   SaIixa   06 Ноябрь 2014 - 12:17

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения aqua-94mema (06 Ноябрь 2014 - 00:18) жазган:

салиха эже азаматсыз .айрымдарын жасап кордум ..ото соонун болбосо дагы деерлик жакшы болду ..эми сизден суранаарым пирогтордун турлорун дагы жазып бере аласызбы ?



Рахмат, аракет кылайын суранычынызды аткарганга.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#208 Пользователь офлайн   adah   06 Ноябрь 2014 - 19:37

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 36
  • Катталган: 19 Апрель 13
  • Соңку аракети: 19 Апр 2021 17:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Saliha eje sizge rahmat. Awkanada mykty ekensiz. Men awkanadan taptakyr alys eken elem. Jakynda turmuwka chykkam. Joldowuma jasagan tamagym jakpai kundo baw oorui turgan boldu. Mumkun boluwuncha ozgocho tamaktardyn daiardalywtaryn jazyp turunuz. Airykcha lagman choigondu uirongum kelet. Surottoluwu menen juktop korunuzchu mumkun bolso.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#209 Пользователь офлайн   SaIixa   07 Ноябрь 2014 - 16:45

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

Шоколад пирожное си.

Керектклуучу азыктар:

Бисквит: 1 стакан шекер, 2 стакан ун, 5 чай кашык какао, 1,5 чай кашык сода, 1 стакан сут, 1 стакан кайнак суу, 2 даана жумуртка, 0,5 стакан эритилген маргарин.

Крем: 1 стакан сут, 0,5 стакан шекер, 1 даана жуимуртка, 2 чай кашык картошка крахмалы, 0,5 чай кашык ванилин, 4 чай кашык какао.

1. Бир идишке 2 даана жумуртканы салып аппак болгончо кобуртобуз.
Прикрепленное изображение: 1.jpgjpg]

2. Шекерди салып дагы кобуртобуз.

Прикрепленное изображение: 2.jpgjpg]

3. Устуно сут жана эритилген маргаринди салып аралаштырабыз.

Прикрепленное изображение: 3.jpgjpg]

4. Башка бир идишке ун, сода, шекер, какаону салып аралаштырып алабыз.
Прикрепленное изображение: 4.jpgjpg]

5. Жумурткалуу массага ундуу аралашманы кошуп аралаштырып алабыз.
Прикрепленное изображение: 5.jpgjpg]

6. Акырында кайнак сууну кошуп кобуртобуз. Масса сметана сыяктуу суйук болуш керек.
Прикрепленное изображение: 6.jpgjpg]

7. Даяр болгон масаны майланган листке куюп, же болбосо калыпка куюп духовкага 25-45 минут бышырып алабыз.
Прикрепленное изображение: 8.jpgjpg]]

Кремдин даярдалышы:
1. Отко кое турган сыр идишке сут, шекер жана крахмалды салып аралаштырып алабыз.
Прикрепленное изображение: 11.jpgjpg]

2. Отко коюуп, аралаштурууну токтопой жумуртка кошобуз, бир аз коюулганда отту очуруп какао кошобуз.
Прикрепленное изображение: 22.jpgjpg]

Бисквит жана крем даярдалыа алынгандан кийин, муздаган бисквитти экиге болуп, арасына крем суртуп каалаганыныздай кооздоп коесуз.
Прикрепленное изображение: 1111.jpgjpg] Прикрепленное изображение: 22222.jpgjpg] Прикрепленное изображение: 333.jpg

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: 8.jpg
  • Прикрепленное изображение: 333.jpg
  • Прикрепленное изображение: 11.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: SaIixa: 07 Ноябрь 2014 - 17:02

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#210 Пользователь офлайн   kandaisyn   07 Ноябрь 2014 - 16:55

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 058
  • Катталган: 17 Июнь 14
  • Соңку аракети: 24 Сен 2019 03:54
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Сары адамдар жашаган жерде

бул духопкага бышпайт экенда э. плитага бышабы?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#211 Пользователь офлайн   SaIixa   07 Ноябрь 2014 - 17:03

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

[quote name='kandaisyn' date='07 Ноябрь 2014 - 16:55' timestamp='1415357738' post='2040238' ]
бул духопкага бышпайт экенда э. плитага бышабы?
[/quote

Эмнеде бышырылаарын жазылбай калып кетптир, тузотуп койдум, албетте духовкада бышырылат.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#212 Пользователь офлайн   SaIixa   07 Ноябрь 2014 - 17:18

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

Жангактуу булочка.

Керектклуучу азыктар: Булочка камыры, булочканын камырынын даярдалышы мурунку беттерде жазылган, шекер пудрасы, начинкасына: 0,5 стакан майдаланган грек жангагы, 0,5 стакан шекрек, 1-2 аш кашык мак, 1-2 аш кашык сметана, барыдыгын аралаштырып начинакны даярдап алабыз.

Жасалышы:
Камырды болукчолорго болуп жайып, начинка салып тегиздеп жаябыз.

Прикрепленное изображение: 2.jpgjpg]

Рулет кылып оройбуз.

Прикрепленное изображение: 3.jpgjpg]

Бир жак учунан 1-2 см калтырып калганын ортосунан бычак менен болобуз.

Прикрепленное изображение: 4.jpgjpg]

Эки тарабынан ороп, майланган духовканын листине тизип, усту жакшылап кызарганча бышырып алабыз.
Прикрепленное изображение: 6.jpgjpg]

Бышкандан сон ыссыгында усутно шекер пудрасын себип коебуз.

Прикрепленное изображение: 7.jpgjpg]

Билдирүүнү түзөткөн: SaIixa: 07 Ноябрь 2014 - 17:23

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#213 Пользователь офлайн   SaIixa   07 Ноябрь 2014 - 17:21

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 190
  • Катталган: 10 Март 14
  • Соңку аракети: 30 Июл 2019 13:35
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения adah (06 Ноябрь 2014 - 19:37) жазган:

Saliha eje sizge rahmat. Awkanada mykty ekensiz. Men awkanadan taptakyr alys eken elem. Jakynda turmuwka chykkam. Joldowuma jasagan tamagym jakpai kundo baw oorui turgan boldu. Mumkun boluwuncha ozgocho tamaktardyn daiardalywtaryn jazyp turunuz. Airykcha lagman choigondu uirongum kelet. Surottoluwu menen juktop korunuzchu mumkun bolso.



Аракет кылайын :)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#214 Пользователь офлайн   kandaisyn   12 Ноябрь 2014 - 13:04

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 058
  • Катталган: 17 Июнь 14
  • Соңку аракети: 24 Сен 2019 03:54
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Сары адамдар жашаган жерде

салам эже жоксузгооо.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#215 Пользователь офлайн   orhideya   12 Ноябрь 2014 - 18:24

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 263
  • Катталган: 18 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 19 Авг 2023 13:53
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Уроссия гой ))

Салиха эже аябай тан калтырдыныз. .
Эн сонун баары. Колунуз гул гой.. :менин жүрөгүм:
А знаете ли Вы, что каждую ночь кто-то думает о Вас перед тем, как заснуть. Для кого-тo Вы означаете весь мир. Кто-то мог бы не родиться, но родился ради Вас. Вы особенны и уникальны. Кто-то, о чьем существовании Вы даже не подозреваете, любит Вас…
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#216 Пользователь офлайн   adah   23 Ноябрь 2014 - 17:11

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 36
  • Катталган: 19 Апрель 13
  • Соңку аракети: 19 Апр 2021 17:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Просмотр сообщения Kg.lady (21 Январь 2014 - 12:30) жазган:

Кошулам,кээбир создор жергиликтуу диалекти мененда жазылып калыптыр "охло"деп, мага окшогондор анысы неси деп дарооле кылдан кыйкым чыгарып жиберишет:)
Автор жазгандарыныз албетте айымдар учун пайдалуу, эринбестен жаза бериниз.
Чынында тушунбой калдым. "Охло"деп эмнени айтат?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#217 Пользователь офлайн   fittoniya   24 Ноябрь 2014 - 22:01

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 133
  • Катталган: 19 Сентябрь 14
  • Соңку аракети: 31 Июл 2016 09:36
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Апамдын журогу,дайым ошол жердемин.

Жумуртка дымдаманы жасап кордум.Дурус эле болду.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#218 Пользователь офлайн   samaro4ka   25 Ноябрь 2014 - 20:45

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 225
  • Катталган: 07 Август 11
  • Соңку аракети: 21 Ноя 2019 18:40
  • Жынысы:Аялзаты

"Охло" деген камыр жайгыч.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#219 Пользователь офлайн   rumaika5544   26 Ноябрь 2014 - 07:44

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 739
  • Катталган: 26 Февраль 14
  • Соңку аракети: 15 Авг 2019 23:03
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек.Кыргызстан.

Колуңуз дарт корбосун,сонун кожейке экенсиз :достор:
«Будьте с людьми как дерево, когда в тебя
кидают камень, отвечайте плодами»
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#220 Пользователь офлайн   poitoska   29 Ноябрь 2014 - 22:49

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 599
  • Катталган: 14 Апрель 14
  • Соңку аракети: 16 Янв 2018 16:25
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Там где всегда хорошо

Колунуз дарт корбосун! Кайда кеттиниз? Озгочо тамактардан жуктосонуз жакшы болот эле.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (15 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 21 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 21, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 04 Авг 2025 14:01

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: