Суперстан: Куймак (Блинчик) - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (19 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Куймак (Блинчик)

#101 Пользователь офлайн   Nariste...12   26 Декабрь 2014 - 17:21

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 794
  • Катталган: 01 Июль 14
  • Соңку аракети: 04 Сен 2021 22:50
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Бишкек

Просмотр сообщения suiuktuujar (25 Декабрь 2014 - 13:05) жазган:

Прикрепленный файл 1318104178_bliny-na- kefire-zavarn.jpg



Озунуз бышырдынызбы? Дегеним аябай сонун корунуп жатат. Даамдуу болгондур ээ....
Эгер озунуз бышырсаныз, рецебин жаза кетпейсизби?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#102 Пользователь офлайн   vankuver1   26 Декабрь 2014 - 17:22

  • Активист
  • PipPipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 531
  • Катталган: 04 Июль 14
  • Соңку аракети: 15 Июн 2016 15:41
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Ванкувер


Воо менинда жегим келип кетти




  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#103 Пользователь офлайн   bliznesy   27 Декабрь 2014 - 19:21

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 137
  • Катталган: 05 Декабрь 14
  • Соңку аракети: 28 Июн 2017 23:27
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жалалабат

ням ням
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#104 Пользователь офлайн   suiuktuujar   27 Декабрь 2014 - 19:32

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 973
  • Катталган: 05 Октябрь 14
  • Соңку аракети: 18 Ноя 2019 16:53
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жалал-Абад

Просмотр сообщения Nariste...12 (26 Декабрь 2014 - 17:21) жазган:

Озунуз бышырдынызбы? Дегеним аябай сонун корунуп жатат. Даамдуу болгондур ээ....
Эгер озунуз бышырсаныз, рецебин жаза кетпейсизби?


Биринчи суроттогу куймактын р-и..... кефир -жумуртка-туз- сахар-сода-жылуу суу-слив.й масла эритилген-май- ун 15-20мин тыныктырып бышырабыз... .........экинчи куймактын р-и...сут-туз- сахар-жумуртка- дрожж-май-ун бир саат коюп которулуп чыкканда бышырабыз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#105 Пользователь офлайн   Aykaray.beta   02 Январь 2015 - 01:02

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 31
  • Катталган: 18 Апрель 14
  • Соңку аракети: 23 Янв 2020 08:19
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Суйгонумдун журогундо

А мен болсо, куймакты тез тез жасай берем, анткени уйдогулор жакшы корушот. Рецепт тууралуу айтсам, мен башында сода кошчумун, акыркы кундору содасыз куймак даамдуураак болоорун байкадым.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#106 Пользователь офлайн   KG_Beka_KG   07 Январь 2015 - 01:54

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 930
  • Катталган: 20 Июль 14
  • Соңку аракети: 29 Апр 2016 22:37
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:PARIJ

Олло жагат .бирок кыйладан бери жей элекмин,
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#107 Пользователь офлайн   Mamalashka_2013   12 Январь 2015 - 07:03

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 729
  • Катталган: 19 Ноябрь 12
  • Соңку аракети: 19 Апр 2021 18:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:АлыЫс жАктА...СаГа коРунБойТ....

Творог,сгущенка м.н жасалган боинчиктер жагат бирок уйдон жасабаймын деле.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#108 Пользователь офлайн   Milana.   13 Январь 2015 - 18:27

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 128
  • Катталган: 27 Октябрь 14
  • Соңку аракети: 17 Мар 2018 03:55
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Марс

Просмотр сообщения suiuktuujar (27 Декабрь 2014 - 19:32) жазган:

Биринчи суроттогу куймактын р-и..... кефир -жумуртка-туз- сахар-сода-жылуу суу-слив.й масла эритилген-май- ун 15-20мин тыныктырып бышырабыз... .........экинчи куймактын р-и...сут-туз- сахар-жумуртка- дрожж-май-ун бир саат коюп которулуп чыкканда бышырабыз.

канчадан кошулат олчомун айтсаныз жакшы болмок
Сени корсом
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#109 Пользователь офлайн   Nariste...12   14 Январь 2015 - 20:31

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 794
  • Катталган: 01 Июль 14
  • Соңку аракети: 04 Сен 2021 22:50
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Бишкек

Просмотр сообщения suiuktuujar (27 Декабрь 2014 - 19:32) жазган:

Биринчи суроттогу куймактын р-и..... кефир -жумуртка-туз- сахар-сода-жылуу суу-слив.й масла эритилген-май- ун 15-20мин тыныктырып бышырабыз... .........экинчи куймактын р-и...сут-туз- сахар-жумуртка- дрожж-май-ун бир саат коюп которулуп чыкканда бышырабыз.


Рахмат суйуктуу жар.
Мен сут менен жасалганын жасап коргонмун. Жакшы эле болгон. Эмнегедир кефир менен жасалганы жагып турат. Жасап коруу керек экен.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#110 Пользователь офлайн   slastenka   20 Февраль 2015 - 15:23

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 4 506
  • Катталган: 18 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 17 Авг 2020 21:23
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Мусулмандар жашагАн ШаардА

Блинчикти коптон бери жасабай унуттуп калыптырмын. ...(уялып жаткан быйтык)

Кантип жасалат экенин айтып койунуздарчыыы. .

Эмнелерди кошуп аралыштырат эле.
Мой муж-мой рай! И пусть Аллах даст мне такого имана которое я смогу вместо с ней открыть дверь Рая. Ин ша Аллах
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#111 Пользователь офлайн   saltanat.   20 Февраль 2015 - 18:14

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 8 229
  • Катталган: 25 Февраль 13
  • Соңку аракети: 10 Фев 2025 14:40
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кереметтүү жерде.

Блинчики

Состав

  • молоко - 500 мл,
  • яйца - 3 шт,
  • мука - 280 г,
  • сахар - 1-2 столовых ложки,
  • соль - 1 чайная ложка (без горки),
  • растительное масло - 3 столовых ложки,
  • сливочное масло для смазывания готовых блинчиков



В миску разбить яйца, добавить соль и сахар. Перемешать, венчиком или вилкой до однородности (взбивать не нужно).Сүрөт


Совет. Если готовить сладкие блинчики - к ним можно добавить 2-2,5 столовых ложки сахара, для несладких блинчиков будет достаточно 1 столовой ложки.
Влить к яйцам около 200 мл молока и перемешать. Сүрөт
Добавить муку и перемешать до однородности (по консистенции тесто, как густая сметана). Сүрөт
Влить оставшееся молоко (около 300 мл), перемешать. Тесто должно получиться жидким и легко льющимся.
Совет. Если добавить в тесто 0,5-1 стакан крутого кипятка, блинчики получатся нежными, тонкими и ажурными.
Влить растительное масло.Сүрөт
Тесто перемешать и дать постоять 15-20 минутСүрөт
Хорошо разогреть сковороду для блинов (желательно чугунную) и смазать ее тонким слоем растительного масла.
Совет. Можно смазывать сковороду, смоченной в масле, половинкой очищенной луковицы или картофелины, насаженной на вилку. Еще более удобный вариант - смазывать сковороду чистой поролоновой губкой, смоченной в масле. В центр сковороды вылить полчерпака или черпак теста (в зависимости от диаметра сковороды) и быстро распределить по всей поверхности тонким слоем, немного поворачивая сковороду. Сүрөт
Когда края теста начнут подсыхать и слегка румяниться - поддеть блинчик тонкой широкой лопаткой и аккуратно перевернуть. Сүрөт
Дать блинчику немного подрумяниться с другой стороны. При помощи лопатки снять блинчик со сковороды, переложить на тарелку и обильно смазать растопленным сливочным маслом.
Совет. Чтобы блинчики не остывали, тарелку с блинчиками можно поставить в нагретую до 80-90°C духовку. Блинчики подавать горячими, с красной или черной икрой, слабосоленой семгой, форелью, сельдью и т.п. В блинчики можно завернуть любую начинку - как несладкую (мясную, рыбную, грибную или овощную), так и сладкую (творожную, фруктовую, ягодную). Сладкие блинчики можно полить медом, сгущенкой, вареньем или растопленным шоколадом.


Сүрөт

Приятного Вам аппетита!

Билдирүүнү түзөткөн: saltanat.: 20 Февраль 2015 - 18:26

Никогда не путай мой характер с моим отношением. Мой характер зависит от меня, а мое отношение - от твоего поведения.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#112 Пользователь офлайн   Vishenka   22 Февраль 2015 - 22:42

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 279
  • Катталган: 22 Май 14
  • Соңку аракети: 16 Ноя 2020 16:25
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Турция Анталия

Прикрепленное изображение: 20150222_182621.jpgjpg]Блинчикти баары эле жасай алса керек.Тамактын эн оной туру менимче.
Менин рецебим:
Сут-300грамм
Жумуртка-1 даана
Ун-коз менен эле болжоп салам
Туз жана шекер-татымына жараша
Бираз подсолнечное масло куюп коем.
Баарын аралаштырып, холодильникке салып коем мен.Эртен менен завтракка бышырып алам.2 кун турса деле эч нерсе болбойт холодильникте
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#113 Пользователь офлайн   Vishenka   22 Февраль 2015 - 22:44

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 279
  • Катталган: 22 Май 14
  • Соңку аракети: 16 Ноя 2020 16:25
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Турция Анталия

Неме,баардык суроттор бир темага батпайтат го(((

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: 20150222_183711.jpg

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#114 Пользователь офлайн   Vishenka   22 Февраль 2015 - 22:46

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 279
  • Катталган: 22 Май 14
  • Соңку аракети: 16 Ноя 2020 16:25
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Турция Анталия

Анан 2 кун турса деле минтип кызарып бышат))

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: 20150219_143106.jpg

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#115 Пользователь офлайн   madina.87   28 Февраль 2015 - 15:49

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 700
  • Катталган: 09 Апрель 14
  • Соңку аракети: 07 Ноя 2021 15:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жолдошумдун айылы.

Ий аябай жакшы кором куймакты.жасап корушум керек экен
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#116 Пользователь офлайн   m.a.d.e_i.n_m.a.m.a   02 Март 2015 - 20:07

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 230
  • Катталган: 01 Февраль 15
  • Соңку аракети: 13 Янв 2022 11:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Нарын, Ат-Башы

Блинчик........ .. Менин сүйүктүү тамагым да. Бир кафеде иштеп жүргөнүмдө мага көрсөтпөй блинчик жазашчу эле да, көрсөм болду, кандай бышса ошондой жеп салчумун. Азыр кээде барсам сен жок блинчик артып калып жатат деп күлүп калышат.
Бул дүйнөдө эң бактылуу адам - баласы бар адам...
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#117 Пользователь офлайн   Shokoladka94   06 Март 2015 - 16:14

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 622
  • Катталган: 26 Март 14
  • Соңку аракети: 19 Июл 2021 20:12
  • Жынысы:Аялзаты

Мен сут менен деле кефир менен деле жумуртка жок болсо кошпой эле жасай берем, сонун болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#118 Пользователь офлайн   Naimanka-kg   07 Март 2015 - 13:22

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 202
  • Катталган: 05 Сентябрь 14
  • Соңку аракети: 30 Сен 2016 00:22
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ордолуу Ош

Менин рецебим деле ушундай, болгону жумурканы коп кошот экем (6-8). Эгер домош.й жумурка болсо тусу да, даамы да сонун болот.
Мен бышыруудагы бир ыкма менен болушо кетейин. Газдын же плитанын эки козуно 2 сковороканы (бироосуно тубу жайык казан болсо да болот) асып, экоон тен майлап алабыз. 1-казанга даярдалган камырды куябыз. Асты бышып оодарганда быша элек бетин 2- казанга салабыз. 2- казандагы бышканча, 1- казанга кайра камыр куябыз. Ага чейин 2-казандагы куймак бышат . Бышкан куймакты алып коюп, кайра 1-казандагы куймакты оодарып салабыз.
Ушинтип кайталап бышырабыз. 1 саатта бышчу куймакка жарым сааттык убактыныз коройт.
~Мечта - аванс успеха ...~

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#119 Жолоочу_Suluu.kyz95_* 07 Март 2015 - 13:35

  • Тайпасы: Жолоочу
  • Соңку аракети:

Мен дагы блинчикти сонун кылам.каймак м.н жесен жакшы
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#120 Пользователь офлайн   vema_87kg   07 Март 2015 - 22:55

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 308
  • Катталган: 03 Февраль 15
  • Соңку аракети: 10 Фев 2016 23:59
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жалал-абад

блинчик учун:
сут-0,5л.
Кипиток-250мл.
Сахар-по вкусу.
Жумуртка-1-2шт.
Сода-0,5ч.л. айранга же кипитоко куйгузуп алыш к.к
туз.бир аз.
Рас.мас.-3ст. л.
Ун шорподон бир аз коюураак болот.

Куймак учун:
айран же кефир-0,5л
жумуртка-2шт
рас.масло-3ст. л.
Сахар-по вкус.
Туз бир аз.
Сода-0,5ч.л.куйгузуш керек.
Ун коз олчом менен.
Коюулугу типа пирог.
Тамагыныздар даамдуу болсун!

Билдирүүнү түзөткөн: vema_87kg: 07 Март 2015 - 23:00

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (19 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 3 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 3, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 25 Июн 2025 02:06

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: