Кжман92, барсада бугун ойнойбу?
Реал Мадрид! Мадридисттер бул жакка!!!
#2402 16 January 2015 - 03:05
Тан атаар да кеч кирер,
Кайран омур эскирер
Кайран омур эскирер
#2403 16 January 2015 - 03:12
Башталса, аныда жазып турсан соонун болмок. Мен жакта коргонго ващще шарт жок...
#2404 16 January 2015 - 03:21
Мен жатайын,эртен эрте туруш керек.Реал Мадрид утулганы менен эс алуусу кобуроок болот эми Атлетикого караганда.Эми К.Анчелоти болгон кучун ЛЧга жана Испания чемпионатына жумшаса керек.
Тан атаар да кеч кирер,
Кайран омур эскирер
Кайран омур эскирер
#2407 16 January 2015 - 08:51
Эч нерсе эмес, Реалга бул кубоктун коп деле зарылчылыгы жок болчу
. ЛЧнун 2 жолу катары менен утуп тарыхта калыш керек.
Реал чемпиооон!!!
#2408 16 January 2015 - 12:41
Кайгырбайбыз кайгырбайбыз,
Реал учун Атлетикону утуш анчалык деле керек эмес, Себеби Ла Лиганы биринчи болуп утсак Суперкубокто ушул Кубок Испаниини уткандар менен чыгабыз ошондо анан кагабыз.
#2409 16 January 2015 - 12:44
Модричтин жоктугу аябай билинип жатат, Модрич травма алгандан бери Реалдын оюну да окшошпой баратат, Модрич защитаны да нападениени да жакшы карачу жана голдук пастарды коп чыгарып берчу. Баатыраак айыгып командага кошулса экен
#2410 16 January 2015 - 12:50
Реал чындыгында жыл башынан бери утулуп жатат.Чындыгында коптогон жылдыз оюнчулары менен утулуу бул алар учун кеп да эмес.Убагында Фиго,Зидан,Карлос,
Роналду ондуу оюнчулар менен дагы женилуу ызасын тартышкан.
#2411 16 January 2015 - 17:01
Фифанын Барсага киргизген адилеттүү санкциясы Реалды карай жөнөдү.Ошол эле статья менен.Эми Фифанын бул чечимин Реалдын фанаттары кандай баалашар экен.
"Пусть лучше меня ненавидят за то, кто я есть, чем любят за то, кем я не являюсь."
#2412 18 January 2015 - 19:12
Хетафе-Реал
0:3
Голы
63, Криштиану Роналду
67, Бэйл Г.
79, Криштиану Роналду
Реалдын фанаттарын куттуктайм!
0:3
Голы
63, Криштиану Роналду
67, Бэйл Г.
79, Криштиану Роналду
Реалдын фанаттарын куттуктайм!
#2413 18 January 2015 - 20:41
"Реал" менен "Хетафе"
Ла Лиганын алкагында жолугуп, мадриддик "Реал" 0:3 эсебинде атаандашын жер каратты. Оюнда Роналду дубл, Бэйл гол менен айырмаланды.
Оюнга келсек, "разгром"
болгону менен оюн оор болду. Негизинен 3 упайды алдык, алга, "Реал"!
Биз өз өлкөбүздө гана бактылуу боло алабыз!
#2414 21 January 2015 - 11:14
Каванини буйруса Реалдан курамында коруп калабыз. Бенземаны Ливерпул келишип коюптур. Роналдо Кавани Ройс Барсанын ушун алатго эми
#2415 21 January 2015 - 13:32
Кавани - менин баалаган футболчуларымдын бири. Айрыкча "Наполинин"
курамындагы оюндары жакчу. Эсимде, кайсы бир оюнда тошу менен гол соккондон баштап баалай баштагам. Эгер "Реалга"
келсе, анда мен кубануу менен кабыл алам.
#2417 22 January 2015 - 03:04
реал алга быйылда коп ийгилик жаратат деп ишенем
Жараткан Аллахка чексиз чексиз шугурлор болсун
#2418 22 January 2015 - 11:52
"Реал" объявил о переходе 16-летнего норвежца Эдегора
"Реал" достиг договоренности со "Стремгодсетом" о переходе 16-летнего полузащитника Мартина Эдегора. Уже сегодня норвежец пройдет медобследование в "Королевском клубе" и будет представлен в качестве новичка, сообщает официальный сайт мадридцев. Начало презентации - в 15.30 по московскому времени.
Сумма сделки не разглашается. Напомним, что интерес к вундеркинду проявляли почти все именитые клубы Европы, но после серии стажировок в различных командах Эдегор предпочел "Реал".
Эдегор - в "Реале" . Был футболист, станет манекен.
"Реал" достиг договоренности со "Стремгодсетом" о переходе 16-летнего полузащитника Мартина Эдегора. Уже сегодня норвежец пройдет медобследование в "Королевском клубе" и будет представлен в качестве новичка, сообщает официальный сайт мадридцев. Начало презентации - в 15.30 по московскому времени.
Сумма сделки не разглашается. Напомним, что интерес к вундеркинду проявляли почти все именитые клубы Европы, но после серии стажировок в различных командах Эдегор предпочел "Реал".
Эдегор - в "Реале" . Был футболист, станет манекен.
#2419 22 January 2015 - 12:48
Форвард «Реала» Криштиану Роналду заявил, что в будущем мог бы выступать за один из бразильских клубов.
«У меня не так много времени, чтобы следить за другими командами. Однако «Коринтианс» и «Фламенго» — это известные клубы. Я вполне мог бы примерить их форму.
В Бразилии у меня много друзей, многие из них стали моими товарищами в «Реале». С Кака мне всегда было приятно общаться», — сказал Криштиану Роналду в интервью бразильскому изданию
«У меня не так много времени, чтобы следить за другими командами. Однако «Коринтианс» и «Фламенго» — это известные клубы. Я вполне мог бы примерить их форму.
В Бразилии у меня много друзей, многие из них стали моими товарищами в «Реале». С Кака мне всегда было приятно общаться», — сказал Криштиану Роналду в интервью бразильскому изданию
#2420 24 January 2015 - 13:05
«Реал» официально подтвердил трансфер Лукаса Силвы
Мадридский «Реал» подтвердил переход полузащитника Лукаса Силвы Боржеса, ранее игравшего за «Крузейро».
Хавбек заключил с испанским клубом контракт до 30 июня 2020 года.
Официальная презентация бразильца состоится 26 января.
Напомним, ранее стало известно, что «Реал» заплатит за трансфер Лукаса Силвы 14 миллионов евро. «Крузейро» получит лишь 30% от суммы сделки.
Мадридский «Реал» подтвердил переход полузащитника Лукаса Силвы Боржеса, ранее игравшего за «Крузейро».
Хавбек заключил с испанским клубом контракт до 30 июня 2020 года.
Официальная презентация бразильца состоится 26 января.
Напомним, ранее стало известно, что «Реал» заплатит за трансфер Лукаса Силвы 14 миллионов евро. «Крузейро» получит лишь 30% от суммы сделки.

Супер-Инфо
super.kg
видео