Суперстан: Сaлaттaр жaнa пирогдор. - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (10 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Сaлaттaр жaнa пирогдор. Билгендер жaзa кеткиле,билбегендер уйронгуло

#121 Пользователь офлайн   -detka-   05 Май 2015 - 18:45

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 565
  • Катталган: 02 Март 14
  • Соңку аракети: 21 Окт 2017 11:36
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Kyrgyzstan

Просмотр сообщения bars_wire (04 Май 2015 - 10:06) жазган:

Кайсы темагадан сурашымы билбей угцл жака жаздым.Кызылчанын согун кантип чыгарып алсам болот.Билгендер айтып койгулачы.

Соко-выжималкадан чыгарып алсаныз болот. Жок болсо бышырылбаган (сырой) турундо тёркадан откоруп марлиге салып туруп бурасаныз согу кооооп чыгат.
Ж- И- В- И как хочешь, всё равно тебя будут осуждать до конца жизни...
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#122 Пользователь офлайн   Cholponnur.   10 Май 2015 - 11:49

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 488
  • Катталган: 12 Февраль 15
  • Соңку аракети: 17 Сен 2021 12:58
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Айжан (31 Январь 2015 - 18:20) жазган:

Jonokoi pirog
1 chai chyny(200g) sheker
1 chai chyny suu mai
1,5 chyny sut
3 jumurtka
1 pachka kopturguch
2 jarym 3 gyny un
Bulardy aralashtyryp ajagynda undu elep,azdan koshobuz.Duhovkanyn togolok idishine je atayin pirogdun formasyna A4 baragyn salyp,dajar bolgon kamyrdy kujabyz.200gradusta ysyp turgan duhovkaga salabyz.30-40 munot byshyrabyz.Byshkancha duhovkanyn oozun achpoo kerek,kotorulboi,nyk bolup kalat.Ushul ele kamyrdy kekstin idishine kujup byshyrsada sonun keks bolot.

а4барагын салып деген жерине эч эле тушуно албай койдум. ал эмне дегени билгендер шыбырай кетиниздееер
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#123 Пользователь офлайн   Meka77   11 Май 2015 - 01:25

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 124
  • Катталган: 16 Апрель 14
  • Соңку аракети: 05 Ноя 2021 12:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Там где звучить 5 раз Азан

Просмотр сообщения Cholponnur. (10 Май 2015 - 18:49) жазган:

а4барагын салып деген жерине эч эле тушуно албай койдум. ал эмне дегени билгендер шыбырай кетиниздееер


А(четыри) актай барак (снегурочка) барагын айтайын деген окшойт.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#124 Пользователь офлайн   Cholponnur.   11 Май 2015 - 16:48

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 488
  • Катталган: 12 Февраль 15
  • Соңку аракети: 17 Сен 2021 12:58
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Meka77 (11 Май 2015 - 01:25) жазган:

А(четыри) актай барак (снегурочка) барагын айтайын деген окшойт.

аа рахмат Мекаже
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#125 Пользователь офлайн   Aydemi01   13 Май 2015 - 09:30

  • Активист
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 338
  • Катталган: 16 Ноябрь 13
  • Соңку аракети: 22 Фев 2022 20:03
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Тянь-шань тоолору

Chak chaktyn dayardoo jolun bilgender bolso ayta ketsenizder,suranych.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#126 Пользователь офлайн   Meka77   15 Май 2015 - 01:01

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 124
  • Катталган: 16 Апрель 14
  • Соңку аракети: 05 Ноя 2021 12:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Там где звучить 5 раз Азан

Просмотр сообщения Aydemi01 (13 Май 2015 - 16:30) жазган:

Chak chaktyn dayardoo jolun bilgender bolso ayta ketsenizder,suranych.



Чак-чактын жасалуу жолу.
Жумуртка - 4шт.
Ун керегинче
(5 6 порция болот)

Нукура жумурткага катураак кылып камыр жууруп алабыз.15 20мин тыныктырып коюп жая баштайбыз.Калынтыгын 4мм кылып жайып алып 4 бурчтук кылып кесип алабыз (каалагандар кесмедей кылып кесип алса болот).Камырды жайылган сон 15мин коюп туруп майды коооп куюп алып боорсок кууругандай кылып кууруп алабыз.Ыссыгында асел менен аралаштырып 1саат коюп турабыз,тарелкаларга салыып мейиз себелеп приятного аппетита.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#127 Пользователь офлайн   Naku01   15 Май 2015 - 10:48

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 048
  • Катталган: 22 Апрель 15
  • Соңку аракети: 09 Апр 2021 12:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кудайым ыйман,ынсап берген жер

Даагы билгендериниздерди жазыныздарчы
Сенин суйуун ,Менин Ар намысымдын алдында (made in China)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#128 Пользователь офлайн   VoDoLeI   18 Май 2015 - 23:51

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 14
  • Катталган: 02 Июнь 14
  • Соңку аракети: 14 Сен 2016 23:09

4 жумуртка,1 пампушка,1разрыхлитель анан ун жумуртканы чалып,майды эритип куюп разрых кошуп катураак кылы жууруп аласыз. Жылуу ороп коюну,жарым сааттай ,которулуп чыгат .аны акырындан мясорубкадан откоруп духовкага бышырыныз кичине кызаргыча орех, ммкйиз бир банка сгущенка кошуп араоаштырыныз 6 тарелка чыгышы кк
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#129 Пользователь офлайн   antiwithin14   22 Май 2015 - 02:31

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 175
  • Катталган: 21 Март 14
  • Соңку аракети: 14 Янв 2019 22:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ак калпактуу Ала-Тоо

Просмотр сообщения Meka77 (15 Май 2015 - 01:01) жазган:

Чак-чактын жасалуу жолу.
Жумуртка - 4шт.
Ун керегинче
(5 6 порция болот)

Нукура жумурткага катураак кылып камыр жууруп алабыз.15 20мин тыныктырып коюп жая баштайбыз.Калынтыгын 4мм кылып жайып алып 4 бурчтук кылып кесип алабыз (каалагандар кесмедей кылып кесип алса болот).Камырды жайылган сон 15мин коюп туруп майды коооп куюп алып боорсок кууругандай кылып кууруп алабыз.Ыссыгында асел менен аралаштырып 1саат коюп турабыз,тарелкаларга салыып мейиз себелеп приятного аппетита.

. . аселдин ордуна сгущенка кошсо да даамдуу болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#130 Пользователь офлайн   antiwithin14   22 Май 2015 - 02:33

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 175
  • Катталган: 21 Март 14
  • Соңку аракети: 14 Янв 2019 22:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ак калпактуу Ала-Тоо

Просмотр сообщения VoDoLeI (18 Май 2015 - 23:51) жазган:

4 жумуртка,1 пампушка,1разрыхлитель анан ун жумуртканы чалып,майды эритип куюп разрых кошуп катураак кылы жууруп аласыз. Жылуу ороп коюну,жарым сааттай ,которулуп чыгат .аны акырындан мясорубкадан откоруп духовкага бышырыныз кичине кызаргыча орех, ммкйиз бир банка сгущенка кошуп араоаштырыныз 6 тарелка чыгышы кк

. . Кечиресиз бул тамактын аты эмне?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#131 Пользователь офлайн   samaro4ka   22 Май 2015 - 11:40

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 225
  • Катталган: 07 Август 11
  • Соңку аракети: 21 Ноя 2019 18:40
  • Жынысы:Аялзаты




Сүрөт VoDoLeI (18 Май 2015 - 23:51) жазган:

4 жумуртка,1 пампушка,1разрыхлитель анан ун жумуртканы чалып,майды эритип куюп разрых кошуп катураак кылы жууруп аласыз. Жылуу ороп коюну,жарым сааттай ,которулуп чыгат .аны акырындан мясорубкадан откоруп духовкага бышырыныз кичине кызаргыча орех, ммкйиз бир банка сгущенка кошуп араоаштырыныз 6 тарелка чыгышы кк

. . Кечиресиз бул тамактын аты эмне?
кумурсканын уюгу деп аталат

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#132 Пользователь офлайн   antiwithin14   22 Май 2015 - 19:10

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 175
  • Катталган: 21 Март 14
  • Соңку аракети: 14 Янв 2019 22:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ак калпактуу Ала-Тоо

Просмотр сообщения samaro4ka (22 Май 2015 - 11:40) жазган:



Сүрөт VoDoLeI (18 Май 2015 - 23:51) жазган:

4 жумуртка,1 пампушка,1разрыхлитель анан ун жумуртканы чалып,майды эритип куюп разрых кошуп катураак кылы жууруп аласыз. Жылуу ороп коюну,жарым сааттай ,которулуп чыгат .аны акырындан мясорубкадан откоруп духовкага бышырыныз кичине кызаргыча орех, ммкйиз бир банка сгущенка кошуп араоаштырыныз 6 тарелка чыгышы кк

. . Кечиресиз бул тамактын аты эмне?
кумурсканын уюгу деп аталат


. . ааа жакшы . Мен чак-чак окшойт дегем. Ушундай бышырса да болот экенда депмин
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#133 Пользователь офлайн   Gulzat86   25 Май 2015 - 13:27

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 694
  • Катталган: 12 Май 15
  • Соңку аракети: 02 Мар 2017 11:43

Мен эч эле торттун кремин окшото албадым даа.сгущенка мн маргаринди кошуп крем даярдасам суусу чыгып эзилип эле калат даа.анан пирогду бышырсам эле чоюлчаак болуп калат эмнегеее?Сырын билгендер жооп берип койгулачы.Алдын ала рахмат.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#134 Пользователь офлайн   Meka77   29 Май 2015 - 03:04

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 124
  • Катталган: 16 Апрель 14
  • Соңку аракети: 05 Ноя 2021 12:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Там где звучить 5 раз Азан

Просмотр сообщения Gulzat86 (25 Май 2015 - 20:27) жазган:

Мен эч эле торттун кремин окшото албадым даа.сгущенка мн маргаринди кошуп крем даярдасам суусу чыгып эзилип эле калат даа.анан пирогду бышырсам эле чоюлчаак болуп калат эмнегеее?Сырын билгендер жооп берип койгулачы.Алдын ала рахмат.



Эжекеси сгушенка менен слив маслону аралаштырып корунуз мыкты крем жасалат,эгер кааласаныз даяр кремдер да бар магазиндерде. Кадимки йогуртту холодильникке коюп тондуруп,муздай тушкон торттун устуно акырындык менен муздаган йогуртту суртуп устуно шоколад же жангакты кыргычтан откоро себелеп койсонуз да болот.
Чоюлчаак болгонунун себеби сиз ширин болуусун каалап сахарды кобуроок кошуп салган окшойсуз,анан пирог толук бышмай сайын духобканын эшигин ачып жаба бергенден да ошентет.

Билдирүүнү түзөткөн: Meka77: 29 Май 2015 - 03:07

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#135 Пользователь офлайн   Meka77   29 Май 2015 - 03:11

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 124
  • Катталган: 16 Апрель 14
  • Соңку аракети: 05 Ноя 2021 12:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Там где звучить 5 раз Азан

Эми гана которулуп келе жаткан корж температура озгоро тушкондо ныкталып кайра ылдыйлап каттуу,чайчап жей турган,бычак эмес кайчы.менен кесе турган жуукка болуп калбасын кааласанар пирогбу же тортбу толлук быша элегинде духобканы ачпагылаа.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#136 Пользователь офлайн   Morskayazvezda   30 Май 2015 - 14:13

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 2 157
  • Катталган: 31 Март 14
  • Соңку аракети: 23 Июл 2025 15:38
  • Жынысы:Аялзаты

Сгущенкага какоуну кошуп ээритсе да шокаладный крем болуп калат.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#137 Пользователь офлайн   Gulzat86   30 Май 2015 - 19:49

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 694
  • Катталган: 12 Май 15
  • Соңку аракети: 02 Мар 2017 11:43

Просмотр сообщения Meka77 (29 Май 2015 - 03:04) жазган:

Эжекеси сгушенка менен слив маслону аралаштырып корунуз мыкты крем жасалат,эгер кааласаныз даяр кремдер да бар магазиндерде. Кадимки йогуртту холодильникке коюп тондуруп,муздай тушкон торттун устуно акырындык менен муздаган йогуртту суртуп устуно шоколад же жангакты кыргычтан откоро себелеп койсонуз да болот.
Чоюлчаак болгонунун себеби сиз ширин болуусун каалап сахарды кобуроок кошуп салган окшойсуз,анан пирог толук бышмай сайын духобканын эшигин ачып жаба бергенден да ошентет.

Кремди аралаштырган кийин муздаткычка канча убакытка коюукерек.
Туура айтасын ширин болсун деп шекерден аябайле кошуп салам да.демек азыраак салып.Бышканча ачпай турат экемда.рахмат жооп учун.Эми дем алыш кундору жасап коройунчу буюрса.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#138 Пользователь офлайн   Gulzat86   30 Май 2015 - 19:51

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 694
  • Катталган: 12 Май 15
  • Соңку аракети: 02 Мар 2017 11:43

Просмотр сообщения Gulzat86 (30 Май 2015 - 19:49) жазган:

Кремди аралаштырган кийин муздаткычка канча убакытка коюукерек.
Туура айтасын ширин болсун деп шекерден аябайле кошуп салам да.демек азыраак салып.Бышканча ачпай турат экемда.рахмат жооп учун.Эми дем алыш кундору жасап коройунчу буюрса.

Айтканча муздаган йогурт жылуу(кун деле ыссык) болмого киргенде эзилип кетпейби?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#139 Пользователь офлайн   Biikech93   31 Май 2015 - 09:16

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 445
  • Катталган: 10 Август 14
  • Соңку аракети: 14 Июн 2019 11:56
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Киндик кан тамган айылым

Samurai salaty
Kerekteluuchu azyktar:
1) Kyzyl sabiz --2 wt
2) Badyran --4 wt
3) Ukrop --1 boo
4) Gorox--1 banka
5) Maionez --200gr
6) Tuz
Daiardalywy::::Badyrandy uzunan 4-ko bolup nichke tuuralat.Sabiz terkadan chon jagynan otkorulot.Ukrop maida tuuralyp kowulat,gorox,tuz,mainez kowup,jakwylap aralawtyryp alabyz.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#140 Пользователь офлайн   Meka77   31 Май 2015 - 14:54

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 124
  • Катталган: 16 Апрель 14
  • Соңку аракети: 05 Ноя 2021 12:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Там где звучить 5 раз Азан

Просмотр сообщения Gulzat86 (31 Май 2015 - 02:49) жазган:

Кремди аралаштырган кийин муздаткычка канча убакытка коюукерек.
Туура айтасын ширин болсун деп шекерден аябайле кошуп салам да.демек азыраак салып.Бышканча ачпай турат экемда.рахмат жооп учун.Эми дем алыш кундору жасап коройунчу буюрса.



Кремди аралаштырып болгон сон тортту каалагандай кооздоп анан холодильникке 1саат же 1,5саат коюп турсаныз абдан сонун болуп калат.


Ылдыйкы суроонузга: сиз адегенде йогуртту коюлуусу учун коёсуз морозильникке ,анан торттун устуно каптап чыгасыз дагы холодильникке саласыз бири-бирине синип кетиши учун анан жей бересиз.Ээрибейт ысык уйго кирсе да коркпой жасап корунуз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (10 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 4 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 4, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 14 Авг 2025 00:56

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: