Суперстан: Куймак (Блинчик) - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (19 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Куймак (Блинчик)

#141 Пользователь офлайн   Mediziner   09 Июнь 2015 - 13:08

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 816
  • Катталган: 11 Апрель 15
  • Соңку аракети: 16 Апр 2020 12:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Сүрөт АЛМА КУЙМАГЫ



Керектүү азыктар:

Минералдык суу – 1 бөтөлкө (0,5 л)
Ун – 1 стакан
Кумшекер – 1 аш кашык
Өсүмдүк майы – 3 аш кашык
Алма – 1 даана
Туз – бир чымчым



Даярдоо жолу:

Минералдык сууга (“Есентуки” же “Боржоми” болсо жакшы) унду аз-аздан салып куймактын камырын (каймактай коюу) даярдап алабыз. Камыр аралаштырганда көбүрөт. Буга туз, кумшекер, өсүмдүк майы, сүргүчтөн өткөрүлгөн алманы кошобуз. Эми бети майланган көмөч казанга бышыра берсек болот.




Жизнь прекрасна и удивительна. ..
Живу и радуюсь каждому дню!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#142 Пользователь офлайн   Mediziner   09 Июнь 2015 - 13:09

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 816
  • Катталган: 11 Апрель 15
  • Соңку аракети: 16 Апр 2020 12:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Сүрөт ЭТ КУЙМАГЫ



Керектүү азыктар:

Жумуртка – 3 даана
Сүт – 2,5 стакан
Ун – 1,5 стакан
Кумшекер – 3 аш кашык
Туз – чай кашыктын төрттөн бири
Көптүргүч (разрыхлитель) – 1 чай кашык
Уй эти (фарш) – 500 грамм
Пияз – 1 баш
Каймак май жана өсүмдүк майы – 1аш кашыктан



Даярдоо жолу:

1. Идиштеги бир аз сүткө жумуртка, кумшекер, каймак май, туз, көптүргүчтү кошуп чалабыз. Булардын үстүнө ун менен калган сүттү аз-аздан кошуп, улам чалып туруу керек. Болбосо ун тоголоктошуп калат. Эми фарш даярдалат.

2. Пиязды туурап, өсүмдүк майына кууруйбуз. Буга фарш кошулуп бышырылат.

3. Ысыган көмөч казанга 1 аш кашык өсүмдүк майын куюп, куймакты бышырууга өтөбүз.

4. Бышкан куймактын ичине туурамжыны салып оройбуз. Эскертүү! Куймактын ичине салганга эттен башка быштак, кыям, картошка, капуста жана башкаларды колдонсо да болот.




Жизнь прекрасна и удивительна. ..
Живу и радуюсь каждому дню!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#143 Пользователь офлайн   Mediziner   09 Июнь 2015 - 13:10

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 816
  • Катталган: 11 Апрель 15
  • Соңку аракети: 16 Апр 2020 12:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Сүрөт СЫР КУЙМАГЫ



Керектүү азыктар:

Ун – 2,5 стакан
Жумуртка – 5 даана
Кумшекер – 100 грамм
Каймак май – 100 грамм
Сүт – 3 стакан
Сыр (сүргүчтөн өткөрүлгөн) – 300 грамм
Туз – бир чымчым



Даярдоо жолу:

1. Сүткө жумуртканын сарысын, сыр, ун, кумшекер, май, тузду кошуп аралаштырып камыр даярдайбыз.

2. Өзүнчө идишке жумуртканын агын көбүргүчө чалып, камырга кошобуз.

3. Бышыруу жолу кадимкидей.



Кеңештер:

1. Куймакка керектүүлөрдү аралаштырганга жана көмөч казанга куйганга оңой болсун десеңиз, анда желим бөтөлкөнү колдонуңуз. Бөтөлкөнүн оозуна куйгуч (воронка) коюп керектүүлөрдү салып, куюп аласыз. Идиштер да булганбайт.

2. Куймак жука жана көпшөк болуп бышышы үчүн камырына бир аз минералдык суу же сыра кошуу керек.

3. Кумшекер канчалык көбүрөөк кошулса, куймактын четтери ошончолук кызарып бышат.

Super.kg
Жизнь прекрасна и удивительна. ..
Живу и радуюсь каждому дню!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#144 Пользователь офлайн   Nadir27   14 Июнь 2015 - 10:01

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 369
  • Катталган: 08 Май 15
  • Соңку аракети: 22 Авг 2020 07:36
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Мен куймак бышырайын десем эле эч окшошпойт оодарайын десем узулуп узулуп тушуп калат эмнеден улам мындай болушу мумкун?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#145 Пользователь офлайн   Nadir27   14 Июнь 2015 - 10:01

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 369
  • Катталган: 08 Май 15
  • Соңку аракети: 22 Авг 2020 07:36
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Мен куймак бышырайын десем эле эч окшошпойт оодарайын десем узулуп узулуп тушуп калат эмнеден улам мындай болушу мумкун?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#146 Пользователь офлайн   Nadir27   14 Июнь 2015 - 10:01

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 369
  • Катталган: 08 Май 15
  • Соңку аракети: 22 Авг 2020 07:36
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Мен куймак бышырайын десем эле эч окшошпойт оодарайын десем узулуп узулуп тушуп калат эмнеден улам мындай болушу мумкун?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#147 Пользователь офлайн   Nadir27   14 Июнь 2015 - 10:01

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 369
  • Катталган: 08 Май 15
  • Соңку аракети: 22 Авг 2020 07:36
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Мен куймак бышырайын десем эле эч окшошпойт оодарайын десем узулуп узулуп тушуп калат эмнеден улам мындай болушу мумкун?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#148 Пользователь офлайн   Nadir27   14 Июнь 2015 - 10:01

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 369
  • Катталган: 08 Май 15
  • Соңку аракети: 22 Авг 2020 07:36
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Мен куймак бышырайын десем эле эч окшошпойт оодарайын десем узулуп узулуп тушуп калат эмнеден улам мындай болушу мумкун?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#149 Пользователь офлайн   Nadir27   14 Июнь 2015 - 10:01

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 369
  • Катталган: 08 Май 15
  • Соңку аракети: 22 Авг 2020 07:36
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Мен куймак бышырайын десем эле эч окшошпойт оодарайын десем узулуп узулуп тушуп калат эмнеден улам мындай болушу мумкун?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#150 Пользователь офлайн   Nadir27   14 Июнь 2015 - 10:01

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 369
  • Катталган: 08 Май 15
  • Соңку аракети: 22 Авг 2020 07:36
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Мен куймак бышырайын десем эле эч окшошпойт оодарайын десем узулуп узулуп тушуп калат эмнеден улам мындай болушу мумкун?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#151 Пользователь офлайн   meerim8793   15 Июнь 2015 - 10:31

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 976
  • Катталган: 02 Февраль 14
  • Соңку аракети: 07 Янв 2022 16:17
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:ТАЛАС

Тузу аз же көп болуп калса керек, же сковородкадан да болушу мумкүн.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#152 Пользователь офлайн   vema_87kg   15 Июнь 2015 - 19:16

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 308
  • Катталган: 03 Февраль 15
  • Соңку аракети: 10 Фев 2016 23:59
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жалал-абад

Просмотр сообщения Nadir27 (14 Июнь 2015 - 10:01) жазган:

Мен куймак бышырайын десем эле эч окшошпойт оодарайын десем узулуп узулуп тушуп калат эмнеден улам мындай болушу мумкун?

Суюгураак болсо да ошенте берет,ундан дагы кошуш керек.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#153 Пользователь офлайн   aqua-94mema   15 Июнь 2015 - 19:31

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 497
  • Катталган: 03 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 20 Ноя 2020 18:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:денизден 3 метрге бийик жерде .

Просмотр сообщения meerim8793 (15 Июнь 2015 - 10:16) жазган:

Тузу аз же көп болуп калса керек, же сковородкадан да болушу мумкүн.




Блинчике туз кошосунбу ? Мен такыр кошпойт экенмин .
которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды
.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#154 Пользователь офлайн   meerim8793   15 Июнь 2015 - 21:20

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 976
  • Катталган: 02 Февраль 14
  • Соңку аракети: 07 Янв 2022 16:17
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:ТАЛАС

Просмотр сообщения aqua-94mema (15 Июнь 2015 - 19:31) жазган:

Блинчике туз кошосунбу ? Мен такыр кошпойт экенмин .


Мен кошом.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#155 Пользователь офлайн   antiwithin14   16 Июнь 2015 - 00:37

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 175
  • Катталган: 21 Март 14
  • Соңку аракети: 14 Янв 2019 22:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ак калпактуу Ала-Тоо

. . скавородкадан болсо керек.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#156 Пользователь офлайн   konfetka_love   26 Июнь 2015 - 18:27

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

КУЙМАК

Керектелүүчү азыктар:
Ашкабак – 400 грамм
Жумуртка – 2 даана
Ун – 150-200 грамм
Айран – 100 грамм
Кумшекер – 3-4 чай кашык
Туз – татымына жараша
Өсүмдүк майы – 200-300 грамм

Даярдоо ыкмасы:
Кабыгы аарчылып, тазаланган
ашкабакты майда тиштүү
сүргүчтөн өткөрүп, идишке
салып, 200 градус ысытылган
электр мешине 15 мүнөт коё
турабыз.

Идишке жумурткаларды чагып,
айран, туз, кумшекер кошуп
аралаштырабыз.

Үстүнө унду
аздан себелеп, жакшылап
чалабыз.

Аралашмага ашкабакты кошуп,
текши ботко абалына
келгичекти аралаштырабыз
(миксер болсо жакшы).

Көмөч казанга май куюп,
куймакты эки тарабынан тең
кызарта бышырып алабыз.

Дасторконго куймакты каймак
жана бал менен кошо бериңиз.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#157 Пользователь офлайн   konfetka_love   26 Июнь 2015 - 18:35

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

" ТОРЧОЛУУ КУЙМАК"

Керектүү азыктар:
> Ун – 1 стакан
> Кант упасы – 1 аш кашык
> Жумуртка – 3 даана
> Сүт – 1 стакан
> Каймак май – 100 грамм

Даярдоо жолу:
1. Чуңкур идишке унду
салып, ага кант упасын
кошобуз. Эми буга
жумуртка менен сүт
кошуп аралаштырып,
жакшылап чалабыз.

2. Каймак май эритилип,
куймактын камырынын
үстүнө куюлат. Баарын
аралаштырып, жылуу
жерге 30 мүнөт коёбуз.

3. Ысык көмөч казандын
бетин майлап, камырдан
аздан куябыз. Камыр
көмөч казанда тегиз,
жука жатышы зарыл.
Анткени жука болсо гана
торчолору билинип, кооз
көрүнөт. Көптөн куюп
жиберсе куймак калың
болуп, торчолору жакшы
билинбей калат.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#158 Пользователь офлайн   konfetka_love   26 Июнь 2015 - 18:36

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

Керектүү азыктар:
¤ Минералдык суу – 1
бөтөлкө (0,5 л)
¤ Ун – 1 стакан
¤ Кумшекер – 1 аш кашык
¤ Өсүмдүк майы – 3 аш
кашык
¤ Алма – 1 даана
¤ Туз – бир чымчым


Даярдоо жолу:
Минералдык сууга
(“Есентуки” же “Боржоми”
болсо жакшы) унду аз-
аздан салып куймактын
камырын (каймактай
коюу) даярдап алабыз.
Камыр аралаштырганда
көбүрөт. Буга туз,
кумшекер, өсүмдүк майы,
сүргүчтөн өткөрүлгөн
алманы кошобуз. Эми
бети майланган көмөч
казанга бышыра берсек
болот.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#159 Пользователь офлайн   meerim8793   04 Июль 2015 - 11:00

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 976
  • Катталган: 02 Февраль 14
  • Соңку аракети: 07 Янв 2022 16:17
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:ТАЛАС

Жогоуэру жакты окуган жокмун. Мүмкүн окшош рецепт чыгып калаттыр. Өзүмдүн рецебимди жаза кетейин.

1л сүт
200-250гр ун(мүмкүн көөбүрөк кошулаттыр)
200 гр ак май
5 жумуртка
1 чай кашыктан туз, уксус, сода.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#160 Пользователь офлайн   Nadir27   04 Июль 2015 - 11:03

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 369
  • Катталган: 08 Май 15
  • Соңку аракети: 22 Авг 2020 07:36
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Кече блинчик жасайын деп жакшы эле камындым эле эч эле болбой койду 3,4шт жакшы чыкты калганы олдудааа одарсам жармашып калып анан настроение да олду ага кошулуп
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (19 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 2 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 2, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 26 Июн 2025 21:35

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: