Суперстан: Камыр азыктары (нан, күлчөтай ж.б.) - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (2 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Камыр азыктары (нан, күлчөтай ж.б.) Жардамга-а-а!

#21 Пользователь офлайн   jypara1415   30 Апрель 2014 - 21:06

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 912
  • Катталган: 06 Ноябрь 13
  • Соңку аракети: 14 Мар 2019 07:15
  • Жынысы:Аялзаты

Мен сиздерге орустардын Ватрушки токочун жаза кетейин :

Керектелуучу азыктар :
кум шекер
ун
сут
жумуртка
ачыткы (дрожжи )
маргарин
творог

Даярдоо ыкмасы : ( мисалы 1 кг ундан 10 ватрушки чыгат ) .

Озунуздун олчом - ченеминизге жараша , кадимкидей нанга камыр жууругандай , жууруйсуз ( сут , туз , кум шекер , жумуртка , маргарин ) . 1 ) Камыр ачыгандан сон , алаканыныздай олчомдогу орточо тегерек камырды токоч жасайсыз .
2 ) Творог ( быштак ) менен кум шекерди аралаштырасыз .
3 ) Токочтун бетине 1 чон кашык быштакты салып , иреттеп жаясыз ,токочтун сыртына чыгып кетпегендей кылып .

Токочторду духовкага салып бышырасыз . Ватрушки даяр .
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#22 Пользователь офлайн   Chopa_96   17 Июнь 2014 - 21:35

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 10
  • Катталган: 14 Июнь 14
  • Соңку аракети: 24 Июн 2014 22:26

Aydashka эже мен сизди аябай жакшы кором. Ашканада ото мыктысыз, сизден коп нерсе уйрондум. Чоон рахмат!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#23 Пользователь офлайн   Mediziner   09 Июнь 2015 - 14:37

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 816
  • Катталган: 11 Апрель 15
  • Соңку аракети: 16 Апр 2020 12:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош


МАНТЫНЫ ТҮРЛӨП ТҮЙӨБҮЗ
    Сүрөт Манты – көпчүлүгүбүздүн сүйүктүү тамагыбыз. Анын эт, картошка, ашкабак, жусай жана башкалар менен жасалган түрлөрү бар экени белгилүү. Курамы бирдей болгону менен, бирөөнүн жасаган мантысы экинчисиникине окшошо бербейт. Мунун себеби мантынын түйүлүшүндө. Төмөндө манты түйүүнүн ыкмалары.


















    СүрөтРОЗА



    Камырдын формасы – тегерек

    1. Камырды чоң жана кичирээк стакандардын жардамы менен тегерекче кылып кесип алабыз.
    2. Ортосуна фарш салып, экиге бүктөп четтерин бекитүү керек.
    3. Алгач кичинекей, анан калган эки мантыны анын сыртынан кучакташтырып бекитиңиз.



    СүрөтМАНДАЛАК



    Камырдын формасы – төрт чарчы

    1. Фарш салынган камырдын карама-каршы эки учун бириктиребиз.
    2. Эми калган эки учун да бириктирүү керек.
    3. Эми мантынын ич жаккы учтарын чымчып бекитип чыгуу зарыл.
























    Сүрөт

























    СүрөтЖАЛБЫРАК



    Камырдын формасы – тегерек

    1. Камырды кичинекей бөлүкчөлөргө бөлүп, ар бирин тегерек кылып жайып алуу керек.
    2. Анан фарш салынган камырдын четинен кармап, эки жагын алмак-салмак бекитүү керек.
    Эскертүү! Түйүп келатканда камырдын ортосунан токтотуп, кайра экинчи учунан баштап четтерин бекитип коюуга болот.


















    Сүрөт



















    Сүрөт



















    СүрөтАЛТЫН БАЛЫК



    Камырдын формасы – тегерек

    1. Камырдын бир четинен жака сымал кайрып алыңыз.
    2. Ичине фарш салынган камырдын четтери сүрөттө көргөзүлгөндөй бекитилет.
    3. Балыктын куйругун жасоо үчүн тиш чукугучту пайдаланып из салып, анан камырды тилип, учтарын чымчып коёбуз.



    Сүрөт



















    Сүрөт



















    СүрөтҮЧ БУРЧТУК



    Камырдын формасы – тегерек

    1. Фарш салынган камырдын үч четин бириктирип бекитип алыбыз.
    2. Бардык четтери бүйрүлүп бекитилет.
    Эскертүү! Камырды майда тегерекчелерге бөлүп жаюу керек. Себеби учтары кайрылбагандыктан, мантыңыз эбегейсиз чоң болуп калышы ыктымал.









    Сүрөт




























    КАМЫР ЖУУРУУНУН СЫРЛАРЫ



    -Камырга жумуртка кошуп жуурубай эле койгон оң. Анткени бул учурда камыр катуу болуп калышы ыктымал.
    -Суунун ордуна сүзмөнүн же айрандын сары суусун кошуп жуурусаңыз, камыр оозго салса эрип кетчүдөй назик болот.
    -30-40 мүнөт тыныккан камыр жакшы жайылат.


    Жизнь прекрасна и удивительна. ..
    Живу и радуюсь каждому дню!!!
    • Жогоруга of the page up there ^
    • Жооп жазуу Цитата
    • Жооп жазуу Жооп жазуу

    #24 Пользователь офлайн   Supsuluu   09 Июнь 2015 - 15:46

    • Супер-активист
    • Перейти к блогу
    • Тайпасы: Жаран
    • Билдирүүсү: 2 008
    • Катталган: 16 Июнь 11
    • Соңку аракети: 17 Июн 2025 16:02
    • Жынысы:Аялзаты
    • Калаасы:Osh

    Уйгур лагман менен беш бармактын рецебин, бышыруу жолун да жазгылачыыы. ..
    • Жогоруга of the page up there ^
    • Жооп жазуу Цитата
    • Жооп жазуу Жооп жазуу

    #25 Пользователь офлайн   tynara81   21 Июнь 2017 - 22:30

    • Активист
    • Перейти к блогу
    • Тайпасы: Кыймылы жок
    • Билдирүүсү: 1 027
    • Катталган: 05 Май 13
    • Соңку аракети: 07 Авг 2021 07:37
    • Жынысы:Белгисиз
    • Калаасы:Москва

    [attachment=162522:tmp-
    Мен жасаган манты

    Прикрепленные изображения

    • Прикрепленное изображение: tmp-cam-1219555118.jpg

    Билдирүүнү түзөткөн: tynara81: 21 Июнь 2017 - 22:31

    • Жогоруга of the page up there ^
    • Жооп жазуу Цитата
    • Жооп жазуу Жооп жазуу

    #26 Пользователь офлайн   dinara73   25 Июль 2018 - 12:13

    • Момун
    • Перейти к блогу
    • Тайпасы: Кыймылы жок
    • Билдирүүсү: 1
    • Катталган: 05 Июль 18
    • Соңку аракети: 28 Авг 2018 19:19

    илгерки апаларыбыз колдонгон камыр ачыткыны кантип уй шартында жазаса болот. дрожь ото зыян экенин билип туруп колдонгум келбей калды.же Бишкек шаарында камыр ачыткы колдонгондор болсо беришсениздер жакшы болот эле
    • Жогоруга of the page up there ^
    • Жооп жазуу Цитата
    • Жооп жазуу Жооп жазуу

    • ← Мурунку тема
    • Ашкана сырлары
    • Кийинки тема →

    • (2 бет)
    • +
    • ←
    • 1
    • 2
    • Сиз жаңы тема ача албайсыз
    • Темага жооп жаза албайсыз

    Теманы 1 колдонуучу окуп жатат
    Колдонуучулар 0, коноктор 1, жашыруун колдонуучулар 0

    Билдирүүнү өчүрүү

    Кароолордон өчүрүү

    Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

    Себеби:

    Темадан өчүрүү

    Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


    • Жогоруга
    • Форумдун тизмегине
    • Cookies тазалоо
    • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

    Статистика работы системы

    • Азыр убакыт: 16 Авг 2025 17:06

    Внешний вид

    Маалымат-маанайшат порталы
    2006-2020 © SUPER.KG
    Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
    Төлөмүш Океев, 39/7
    Тел.: +996 312 882 500
    portal@super.kg
    SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
    Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
    Мобилдүү версияМобилдүү версия
    Эрежелер Эрежелер

    Система для сообществ IP.Board.
    Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

    Рейтинг@Mail.ru
    Биз социалдык тармактарда: