Суперстан: Сaлaттaр жaнa пирогдор. - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (10 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • →
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Сaлaттaр жaнa пирогдор. Билгендер жaзa кеткиле,билбегендер уйронгуло

#161 Пользователь офлайн   konfetka_love   25 Июнь 2015 - 17:24

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

" Кыш кечи" кекси.

¤ ун 200 гр
¤ шоколад 250 гр
¤ кумшекер 100 гр
¤ каймак май 100 гр
¤ жумуртка 3 шт
¤ аш содасы 1 чай кашык, бир чымчым туз.


1. Алгач шоколадды майда бөлүктөргө бөлөбүз.
2. Анан каймак майга кумшекерди кошуп эритип алабыз.
З. Бул аралашмага жумуртканы кошуп чалабыз да, шоколад, ун ж/а аш содасын кошуп камыр даярдайбыз.
4. Даяр камырды атайын кекстин формасына куюп, 180 градуста 25 мүнөт бышырып алабыз. Бышкан кекстин үстүнө шоколадды эритип сүйкөп коёбуз.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#162 Пользователь офлайн   konfetka_love   25 Июнь 2015 - 17:38

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

ПЕЧЕНЬЕ

- маргарин 250гр
- сметана 300гр
- ун (камыр жумшак болушу керек, ошого жараша кошосуз)
- камыр жумшартуучу (разрыхлитель) 0,5 пакет.


Баарын кошуп жумшак камыр жууруп 30мүнөт муздаткычка салып коёбуз. Андан соң камырды жайып, каалаган формада (тегерек, жүрөкчө, үч бурчтук) кесебиз да духовкага бышырабыз. Бышканда шекер упасына оонатып койсоңуз болот.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#163 Пользователь офлайн   konfetka_love   25 Июнь 2015 - 17:45

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

ПИРОЖНОЕ

жумуртка - 8 шт
маргарин - 250гр
ун - 225гр
суу - 2 аш кашык
сүт - 1 литр
сахар - 300гр
ваниль порошогу - 2чай кашык
шекер упасы каалаганча.

Маргаринди ээритебиз. Жумуртканын агын өзүнчө бөлүп алып көбүргөнчө чалабыз, ал эми сарысын кумшекерди, сууну жана ванилди кошуп өзүнчө аралаштырабыз.
Эми буга тыныккан маргаринди кошобуз да, андан соң унду себелеп жакшылап чалуу керек. 500 мл сүттү кошуп, бир өңчөй болгуча аралаштырып, ага дагы калган сүттү кошобуз. Эми буга жумуртканын агын кошуп, жакшылап аралаштырсак суюк масса пайда б-т.
Формага куюп, 175 градус ысыган духовкада 1саар 20 мүнөт быш-з. Дасторконго коердо шекер упасын себелеп койсо болот.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#164 Пользователь офлайн   konfetka_love   25 Июнь 2015 - 17:46

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

БЫШТАКТАН КЕКС.

Ун - 200гр
быштак - 150гр
каймак май - 55гр
кумшекер - 150гр
жумуртка - 2шт
сода - 1 чай кашык
камыр жумшартуучу (разрыхлитель) - 1чай кашык.

Каймак майды ээритип, мискейге салып ага майдаланган быштакты салабыз.
Жумуртка м/н кумшекерди кошуп аралаштырабыз.
Ирээти м/н ун, сода, разрыхлитель кошуп аралаштырабыз.
160-170градуста ысыган духовкада 55-60 мүнөт бышырабыз. Андан соң кооздук үчүн шекер упасын кошуп, дасторконго коебуз.
Кексти түрдүу кылып жасагыңыз келсе быштактын ордуна какао порошогун, жайкысын карагат, чие, кышкысын жаңгак же мейиз кошуп жасасаңыз абдан сонун болот!
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#165 Пользователь офлайн   konfetka_love   25 Июнь 2015 - 18:30

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

" РАКУШКА" печеньеси: 1 стакан сары май, 1 ст.сүт, 1 чай кашык сода, туз кашыктын учунда, ун кошуп катуу камыр жуурат. Аны 4-5 бөлүкө бөлүп алып, калыңдыгы 5 мм жаят да тоголок идиш м/н бөлүктөргө бөлөт. Бөлүнгөн тегерек-н ортосуна жаңгак начинкасын салып, бир жагын кайрып эки беттеп туруп, тегерегин чымчып бекитет. Буларды майланган көмөчказанга тизип, орточо ысыган дух-а бышырып, муздай электе сахар пудрасына оонатып алат. Жаңгак начинкасы: жарым ст.сууга майдаланган жаң-ы, 1 ст.шекерди кошуп кайнатат, анан ванилин, лимон кислотасын кошуп койсо жыты аңкып калат!
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#166 Пользователь офлайн   Geran   25 Июнь 2015 - 19:04

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 413
  • Катталган: 03 Февраль 15
  • Соңку аракети: 21 Янв 2021 12:25
  • Жынысы:Аялзаты

Пряник жасап коройунчу азыр кандай окшойт экен...

Билдирүүнү түзөткөн: Geran: 25 Июнь 2015 - 19:06

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#167 Пользователь офлайн   konfetka_love   26 Июнь 2015 - 17:45

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

" Сырдан жасалган булочка"

Курамы:
●Сыр, 100 грамм
●Ун 2 стакан
●Каймак 250 мл,
сливочный май 50мл
●Татымына жараша туз,
көк чөп, базилик,
петрушка.
●Шекер 1 чай кашык
●Разрыхлитель 1аш кашык

Даярдоо:
1) Ири теркадан сырды
өткөрүп, аны сливочный
май, туз, шекер жана
каймак менен
аралаштырылат.

2)Даяр болгон массага
майдаланган көк чөпту,
разрыхлитель менен унду
аралаштырып, камыр
кылып жууруйбуз.

3)Камырды бир
сантиметрдей кылып
жайып, кружка менен
тегерек- тегерек кылып
кесип сүрөттөгүдөй
формага келтиребиз.

4)Кызыган духовкага 180
градуска, 20-25минутка
чейин кызарып бышкыча
койобуз.
Тамагыңыздар даамдуу
болсун!
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#168 Пользователь офлайн   konfetka_love   26 Июнь 2015 - 17:48

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

«Топчу» печеньеси... ..

Курамы:
200 г ун
100 г сливочный май
80 г шекер
2 жумуртканын сары
2 чай кашык ванилин
2 чай кашык какао-
порошок

Даярдоо ыкмасы:
Жумуртканын сарысын
ванилин жана шекер
менен жакшцы
аралаштырып, сливочный
майды кошуп унду кошуп
кашык менен аралаштыруу
керек. Камырдын
жарымын бөлүп алып
башка идишке салып
жууруп койот.
Экинчи жарымына какао
аралаштырып аны да
жуурулат.
30мин муздаткычка салып
коюу керек.
Калганы сүрөттө
көрсөтүлгөндөй. .......
180 градус духовкага
салып 20минутта даяр
болот....
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#169 Пользователь офлайн   konfetka_love   26 Июнь 2015 - 17:54

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

" Лаваштан жасалган пирожки"

Кандай азыктар керек?
Лаваш: 2 даана
Помидор: 2-3 даана
Сарымсак: 1-2 тишче
Сыр: 150-200 г
Укроп же петрушка: 1 боо
Өсүмдүк майы

Кантип жасалат?
Помидорду майда чарчы
кылып туурайсыз.

Кыргычтын ири тишинен
сырды чыгарып аласыз.

Сарымсакты, көк чөптү майда туурайсыз да, азыктардын
баарын аралаштырасыз.

Аралашманы туздабай деле койсоңуз болот.

Лавашты төрт бөлүккө бөлүп алып, ортосуна аралашмадан саласыз.

Эми конверт кылып бүктөп, эки
тарабын өсүмдүк майына кууруп коёсуз.

Ар бир тарабын
бир мүнөттөн кууруу жетиштүү
болот.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#170 Пользователь офлайн   konfetka_love   26 Июнь 2015 - 17:56

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

" Кабатталган камырдан
жасалган пирожки"

Кандай азыктар керек?
Кабатталган даяр камыр
Быштак: 100 г
Мейиз: 30 г
Жумуртка: 1 даана
Шекер: 1 чай кашык

Кантип жасалат?
Быштак, шекер, мейизди
жакшылап аралаштырасыз.
Кабатталган камырды жайып,
аралашманы ортосуна саласыз.
Экинчи камыр менен үстүн
жаап, чекелерин бириктирип
вилканын жардамы менен
кооздоп коёсуз.
Пирожкинин бетине жумуртка
сүртүп, кызытылган духовкага
салып 15-20 мүнөт бышырасыз.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#171 Пользователь офлайн   konfetka_love   26 Июнь 2015 - 17:58

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

" Фарш менен күрүч кошулган
пирожки "

Кандай азыктар керек?

Дрожж кошулган камыр
Фарш: 500 г
Күрүч: 200 г
Пияз: 2 баш
Туз, мурч
Өсүмдүк майы
Жумуртка: 1 даана

Кантип жасалат?
Күрүчтү сууга бышырып аласыз.

Пиязды майда чарчы кылып
туурайсыз.

Өсүмдүк майын кызытып, ага
пиязды салып бир аз кууруйсуз.

Пияздын үстүнө фаршты салып
татымына жараша туз, мурч
саласыз да, даяр болгонго
чейин, башкача айтканда, 25
мүнөт кууруйсуз.

Фаршка бышкан күрүчтү салып
аралаштырып, оттон чыгарып
коёсуз.

Тыныккан камырды бөлүктөргө
бөлүп, ар бирин калыңыраак
кылып жаясыз.

Ортосуна фарштан саласыз да,
камырдын чекелерин жаап
бириктиресиз.

Калыпты майлап, бириккен
жагынан калыпты каратып
тизесиз.

Жумуртканы чалып
пирожкинин бетине сүртүп,
бир аз тыныктырып коёсуз.

Андан кийин духовканы 180 градуска ысытып,
пирожкилерди 15-20 мүнөт бышырасыз.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#172 Пользователь офлайн   konfetka_love   26 Июнь 2015 - 18:00

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

" Капуста кошулган пирожки "

Кандай азыктар керек?
Ун: 350 г
Көптүргүч: 1 чай кашык
Каймакмай: 160 г
Жумуртка: 1 даана
Туз: 1 чай кашык
Суу: 2-3 чоң кашык
Капуста: кичине капустанын
жарымы
Пияз: 1 баш
Фарш: 100 г
Туз, мурч, шекер

Кантип жасалат?
Капуста менен пиязды майда
чарчы кылып туурайсыз.
Кызып турган өсүмдүк майына
пиязды салып бир аз кууруп,
анан капустаны саласыз да,
көмөч казандын капкагын
жаап 25-30 мүнөт демдеп
коёсуз. Маал-маалы менен
аралаштырып турууну
унутпаңыз.
Фаршты башка көмөч казанга
салып 2-3 чоң кашык сууну
куюп 10 мүнөт демдеп коёсуз.
Анан аны капуста менен
аралаштырып, туз, мурч, шекер
кошосуз.
Камырын даярдоо үчүн эленген
унга көптүргүчтү
аралаштырасыз.
Каймакмайды кесимдерге
бөлүп унга кошуп, колуңуз
менен аралаштырып майды
эзесиз.
Андан кийин ал аралашмага
жумуртка, туз, суу кошуп камыр
жууруйсуз.
Камырды полиэтилен
баштыгына ороп, 30 мүнөт
муздаткычка салып коёсуз.
Тыныккан камырды
калыңдыгын 3-4 мм кылып
жайып, стакандын жардамы
менен тегерек кылып кесип
аласыз.
Биринчи тегерекченин бетине
фарштан салып, экинчиси
менен үстүн жабасыз да,
чекелерин бириктирип коёсуз.
Пирожкини жумуртканын
сарысы менен сүртүп, 200
градустагы духовкада 20-25
мүнөт бышырасыз.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#173 Пользователь офлайн   konfetka_love   26 Июнь 2015 - 18:42

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

" Таттуу сүт кошулган кекс "

Керектүү азыктар:
-120 гр. ун
-4 жумуртка
-380 гр. коюлтулган таттуу сүт
(сгушенное молоко )1 банка
-50 гр. каймак май
-1 чай кашык көптүргүч
( разрыхлитель)
-1 ванилин кумшекери

Даярдайбыз :

Консервадагы коюлтулган
таттуу сүттү жумуртка менен
чалып аралаштырабыз.

Ага унду жана көптүргүчтү
( разрыхлителди) сээп алабыз
жана кумшекерди, каймак майды кошобуз.

Даяр аралашманы каалаган
формада, духовкага салып, 150
градуста 35 мүнөттөй
бышырып алабыз.

Бышкан кексти 10 мүнөттөй
муздатып койобуз.

Кекске
майдаланган кумшекерди сээп,
дасторконго чай менен
беребиз.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#174 Пользователь офлайн   konfetka_love   26 Июнь 2015 - 19:03

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 077
  • Катталган: 05 Апрель 13
  • Соңку аракети: 27 Апр 2020 10:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жашыруун

Быштак печеньеси.

> быштак 200гр
> ун 200гр
> сливочный май 70гр
> жумуртка 1 шт
> разрыхлитель 1 чай кашык
> кумшекер 100гр

Ээриген майга быштак, жумуртка, ун, разрыхлитель кошуп жумшак камыр жууруйбуз. Камырды 30мүнөт муздаткычка салып коебуз. Анан камырды калыңдыгы 0,5 см болгончо жаябыз дагы тегерек формада кесип чыгабыз. Кумшекерден сээп сүрөттөгүдөй 2жолу бүктөйбүз. Духовкада 200 градуста 15-20 мүнөт бышырабыз.
Прежде чем осуждать кого-то, возьми его обувь и пройди его путь!!!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#175 Пользователь офлайн   Emu-Janyl   07 Июль 2015 - 14:21

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 497
  • Катталган: 18 Сентябрь 14
  • Соңку аракети: 21 Мар 2018 21:53
  • Жынысы:Аялзаты

Мен да билген салатымы жаза кетейин,тез жана оной жасалат Керектуу азыктар: 1.малдын эти 300гр 2.зел.горох 1 консерва 3.жумуртка 8шт 4.кызыл сабиз 1шт 5.укроп 6.майонез Даярдалышы: Этти,жумуртканы(сарысын кошпойбуз) бышырып соломка кылып туурайбыз.Сабизди кыргычтан откоруп,гарохту, майонезди жана бир аз укроп кошуп баарын аралаштырып коебуз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#176 Пользователь офлайн   Biikech93   01 Октябрь 2015 - 16:57

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 445
  • Катталган: 10 Август 14
  • Соңку аракети: 14 Июн 2019 11:56
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Киндик кан тамган айылым

" ХАНЗААДА "ПИРОГУ! !
Керектелүүчү азыктар:
• Жумуртка- 5 даана
• Кум шекер- 200 грамм
• Даамы жок өсүмдүк майы- 150 мл
• Суу (ысык)- 150 мл
• Ун- 300 грамм
• Разрыхлитель- 2 чай кашык
• Мак (молотый) - 80 гр
Начинкасы үчүн:
• Алма - 1 кг
• Кызыл карагат - 150 гр
• Каймак май - 2 аш кашык
• Ваниль кум шекери - 20 гр
• Кум шекер - 2 аш кашык
• Лимон - 0,5 шт
Даярдоо ыкмасы:
Алманы таза жууп, ортосундагы
данектерди чыгарып тазалайсыз.
Карарып кетпеши үчүн лимондун
ширесинен тамчылатып коёсуз.
Жука тикелерге кесесиз.
Карагатты жууп, тазалап коёсуз.
25Х35 өлчөмүндөгү кагазды майлап
кум шекерди ванилди себелеп
коёсуз.
[
Эми камыр жасалат. Жумуртканын
сарысын кум шекер менен
аралаштырып, ага май менен сууну
кошосуз.
Андан ары унду сээп,
разрыхлителди кошуп
аралаштырасыз. Камырга мак
кошулат.
Кагазга салынган кум шекердин
үстүнө карагаттын жарымын
саласыз. Андан кийин алма,
кайрадан карагат салынат.
Камырды кошосуз. Эми 170 градус
ысыктыктагы духовкага 30 мүнөткө
саласыз. Андан кийин кагаздан
бөлүп аласыз.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: getImage_3.jpeg
  • Прикрепленное изображение: getImage_4.jpeg

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#177 Пользователь офлайн   -FREEDOM-   03 Март 2017 - 16:58

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 474
  • Катталган: 19 Февраль 15
  • Соңку аракети: 28 Фев 2022 17:00
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Москов

Пирогко суттун ордуга айран кошсо болобу?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#178 Пользователь офлайн   Aiperi95   14 Март 2017 - 15:28

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 256
  • Катталган: 28 Октябрь 15
  • Соңку аракети: 10 Окт 2017 15:31

болот
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#179 Пользователь офлайн   gulira.abarova   14 Март 2017 - 16:59

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 112
  • Катталган: 27 Январь 17
  • Соңку аракети: 26 Мар 2017 22:23
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Просмотр сообщения -FREEDOM- (03 Март 2017 - 16:58) жазган:

Пирогко суттун ордуга айран кошсо болобу?

Мен дайыма пирог,кекстин камырын айранга жасайм.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#180 Пользователь офлайн   altynka95   14 Март 2017 - 23:14

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 811
  • Катталган: 13 Май 14
  • Соңку аракети: 24 Окт 2024 23:43
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:МО

Кекстин рецебин жазыныздарчы )
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (10 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • →
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 4 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 4, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 13 Авг 2025 22:20

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: