Арсенал Искону 25млн еврого жайда сатып алууну коздоодо.
Реал Мадрид! Мадридисттер бул жакка!!!
#8202 29 January 2016 - 14:25
Реал эми сатып алса болбойт
бирок сатса болобу?
бирок сатса болобу?
Роналду - бул кайталангыс талант
#8203 29 January 2016 - 14:36
бирок сатса болобу?
бирок сатса болобу?
Оа сатса болот.Л.Васкести да Депортиво арендага сурап жатат.Сатпаш керек.Анткени игроктор трамва алганда керек болот.
Буйурса,баары жакшы болот!
#8204 29 January 2016 - 14:50
бирок сатса болобу?
бирок сатса болобу?
Азыркы январь айындагы трансферде кааласа 100 оюнчуну, кааласа 100 оюнчусун сатканга акысы бар. Санкцияга бул январь айындагы трансфер кирген эмес. Келе жаткан жайда жана 2017 жылдагы январь айында башка оюнчуларды сатып ала албайбыз, андан кийин кайра каалаганча сатып ала беребиз.
#8205 29 January 2016 - 14:55
#8206 30 January 2016 - 01:32
Китайский болельщик мадридского «Реала» отказался приветствовать Месси
Шокирующий, по мнению каталонского издания Sport.es, случай произошел с нападающим «Барселоны» Лионелем Месси, во время недавнего визита в Китай, для участия в съемках рекламного ролика.
Аргентинец, в период между съемками, согласился посетить местную юниорскую футбольную команду. Это событие широко освещалось местными телевизионными компаниями. По расчетам продюсеров телекомпаний, прибытие суперзвезды мирового футбола на тренировочную базу, должно было поразить юных воспитанников местной футбольной команды. Какого же было удивление, что среди молодых футболистов оказался болельщик мадридского «Реала», который отказался поздороваться с Лионелем Месси. Однако, после просьбы своего тренера, молодой воспитанник Ли Во, одетый в спортивную форму с символикой «сливочных», неохотно пожал руку форварду «Барселоны».
После трансляции репортажа по китайскому телевидению, на Ли Во обрушилась волна критики со стороны многих китайских болельщиков, которые обвинили молодого земляка в неуважении, который тот проявил по отношению к легендарному аргентинцу. Ли Во сообщил, что он является болельщиком мадридского «Реала», но при этом сожалеет о своем поступке.
«Я хочу извиниться перед Месси. Я знаю, что это невежливо. Чтобы стать звездой футбола, я должен быть лучше. Я учту это в будущем, и буду бороться со своими недостатками» — сказал Ли Во.
Опубликовал: evgen123
Источник - www.sport.es
Ушундай фанаттар коп болсун деп а
Шокирующий, по мнению каталонского издания Sport.es, случай произошел с нападающим «Барселоны» Лионелем Месси, во время недавнего визита в Китай, для участия в съемках рекламного ролика.
Аргентинец, в период между съемками, согласился посетить местную юниорскую футбольную команду. Это событие широко освещалось местными телевизионными компаниями. По расчетам продюсеров телекомпаний, прибытие суперзвезды мирового футбола на тренировочную базу, должно было поразить юных воспитанников местной футбольной команды. Какого же было удивление, что среди молодых футболистов оказался болельщик мадридского «Реала», который отказался поздороваться с Лионелем Месси. Однако, после просьбы своего тренера, молодой воспитанник Ли Во, одетый в спортивную форму с символикой «сливочных», неохотно пожал руку форварду «Барселоны».
После трансляции репортажа по китайскому телевидению, на Ли Во обрушилась волна критики со стороны многих китайских болельщиков, которые обвинили молодого земляка в неуважении, который тот проявил по отношению к легендарному аргентинцу. Ли Во сообщил, что он является болельщиком мадридского «Реала», но при этом сожалеет о своем поступке.
«Я хочу извиниться перед Месси. Я знаю, что это невежливо. Чтобы стать звездой футбола, я должен быть лучше. Я учту это в будущем, и буду бороться со своими недостатками» — сказал Ли Во.
Опубликовал: evgen123
Источник - www.sport.es
Ушундай фанаттар коп болсун деп а
Душмандын биринчи кадамы - жылмайып айткан саламы.
#8207 30 January 2016 - 01:43
Жанылыктан куру калбагыла...
Азыр ФИФА Реал менен Атлетиконун трансфер аркылуу ишин козомолго алып,изилдоо жургузуп жаткан учуру...Эгер ФИФА 2016-жылдын 1-июлуна чейин кандайдыр бир чечим чыгарбаса, Реал менен Атлетико оюнчуларды сатууга жана сатып алууга толук турдо укуктуу болот...
Эми эмне дейбиз 1-июлга чейин ФИФА эч кандай чечим чыгарбай турсун...)))
#8208 30 January 2016 - 02:35
Жанылыктан куру калбагыла...
Азыр ФИФА Реал менен Атлетиконун трансфер аркылуу ишин козомолго алып,изилдоо жургузуп жаткан учуру...Эгер ФИФА 2016-жылдын 1-июлуна чейин кандайдыр бир чечим чыгарбаса, Реал менен Атлетико оюнчуларды сатууга жана сатып алууга толук турдо укуктуу болот...
"Каймктар Неймарды эртереек илим кетсин", деп кой, убакытты откозбой...)))
#8209 30 January 2016 - 02:53
#8210 30 January 2016 - 03:35
Реал реал......Алгаааа суйуктууууу командам ийгилик .барсаларга да кииичине ийгилик
sen i men
#8211 30 January 2016 - 03:45
#8213 30 January 2016 - 08:34
Реал реал......Алгаааа суйуктууууу командам ийгилик .барсаларга да кииичине ийгилик
Ана сага Маладесс. Алтушка
#8214 30 January 2016 - 08:36
Бир тату Барсага бир тату Реалга болеть этет экен
#8217 30 January 2016 - 12:12
#8218 30 January 2016 - 14:23
Мен бугун билдим Мирбек Атабеков да Реалга куйорман экенин...
Футболчу:А.Байматов, К.Шарипов.
Ырчылар:Н.Насип, Нон Стоптогу Максат ж.б Реалдын куйормандары.
#8220 30 January 2016 - 15:10
Реалдын легандасы Касильяс кареьрасын Нью-Йорк Сити клубунда улантат экен.

Супер-Инфо
super.kg
видео