Кайсыл тамакты тез бышырасыз? канча минутада, и кандай нерселер кошулат?
#341 03 Июнь 2016 - 08:11
Негизи нормасы 25 минут. Мен азы 20 узаагы 35минута демдейм. Ошого тан калам да кантип бат бышып калат депчи. Ошондо деле бир саат кетет да туурабы?
#343 03 Июнь 2016 - 14:12
Ашты 1-1,5 саатта демдеп бышырат,эт сабиз пияз кызарып куурулгуча да бар да,даамы чыккыча кайнатасын,
демдейсин эн аз дегенде 15-20 мин.Ашты тез бышырылган тамактарга койшпойм.вермишелди тез 30мин демдеп бышырып койсо болот,эти жок кылып.
Сагынуу. ......
#344 03 Июнь 2016 - 14:37
Оромону духовкага тез бышырам..даамдуу да болот. Обедке ары бери фарш туурап, камыр жайып ороп духовкага сала коем.
Ребёнок это такой позитив! Он со всех сторон
вызывает улыбку!
вызывает улыбку!
#345 03 Июнь 2016 - 15:06
Макаронду озунчо сууга бышырып алыш учун кандай кылуу керек? Суук сууга эле салып кайнатып бышырыш керекби? Же кайнатылган сууга салыш керекпи деги кантиш керек эзилип кетпеш учун?
#346 03 Июнь 2016 - 15:13
#347 03 Июнь 2016 - 15:15
Kanzada97 (03 Июнь 2016 - 15:06) жазган:
Макаронду озунчо сууга бышырып алыш учун кандай кылуу керек? Суук сууга эле салып кайнатып бышырыш керекби? Же кайнатылган сууга салыш керекпи деги кантиш керек эзилип кетпеш учун?
кайнап чыккан сууга саласын бир аз туз кошуп,аз аздан салып бышырып аласын,анан муздак сууга бир жууп туруп сливочный май же суу май мн деле майлап койсон болот,ошондо бири бирине жармашпайт эзилбейт.макарондун сортуна карап алсан да болот,эгер гарнирге десен кичине кыматыраагын алсан,суюк тамака беркилери деле боло беретго.
Сагынуу. ......
#349 05 Июнь 2016 - 23:10
Картошканы чала була кууруп жейм
Негизинен аябай эле жай кыймылдайм да конок чакыраарда кечинде келчу конокко эртен мн даярданып баштайм

Негизинен аябай эле жай кыймылдайм да конок чакыраарда кечинде келчу конокко эртен мн даярданып баштайм
Билдирүүнү түзөткөн: BeStOne: 05 Июнь 2016 - 23:10
Aşkta cesur olan kazanır *** Yesterday you said tomorrow
#350 05 Июнь 2016 - 23:26
#352 07 Июнь 2016 - 14:50
баардыгынар эле укмушсунарго,
меникилер окат кылганды жининдей корот
#353 07 Июнь 2016 - 15:03
#354 07 Июнь 2016 - 15:22
#355 07 Июнь 2016 - 15:29
#356 07 Июнь 2016 - 16:46
#357 07 Июнь 2016 - 16:53
kdatka (03 Июнь 2016 - 15:15) жазган:
кайнап чыккан сууга саласын бир аз туз кошуп,аз аздан салып бышырып аласын,анан муздак сууга бир жууп туруп сливочный май же суу май мн деле майлап койсон болот,ошондо бири бирине жармашпайт эзилбейт.макарондун сортуна карап алсан да болот,эгер гарнирге десен кичине кыматыраагын алсан,суюк тамака беркилери деле боло беретго.
Чоон рахмат суу мн бышырганды такыр бильейт элем, айла жок кууруп койом)
#359 10 Июнь 2016 - 21:00
#360 10 Июнь 2016 - 21:52
Тез даярдалуучу тамактардын баарын эле го..
Ошол учурдагы "маанайга" жараша)
Ошол учурдагы "маанайга" жараша)
لا اله الا الله محمد رسول الله
Başkalarının sözünü değil, kalbini dinle.
Başkalarının sözünü değil, kalbini dinle.