Суперстан: Кайсыл тамакты тез бышырасыз? - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (23 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Кайсыл тамакты тез бышырасыз? канча минутада, и кандай нерселер кошулат?

#341 Пользователь офлайн   Supsuluu   03 Июнь 2016 - 08:11

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 2 008
  • Катталган: 16 Июнь 11
  • Соңку аракети: 17 Июн 2025 16:02
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Osh

Негизи нормасы 25 минут. Мен азы 20 узаагы 35минута демдейм. Ошого тан калам да кантип бат бышып калат депчи. Ошондо деле бир саат кетет да туурабы?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#342 Пользователь офлайн   aianaaiana   03 Июнь 2016 - 13:48

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 332
  • Катталган: 21 Декабрь 15
  • Соңку аракети: 15 Дек 2021 01:55

Вермишель ашты тез бышырам.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#343 Пользователь офлайн   kdatka   03 Июнь 2016 - 14:12

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 552
  • Катталган: 01 Март 16
  • Соңку аракети: 17 Июл 2018 16:46
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Айыл

Ашты 1-1,5 саатта демдеп бышырат,эт сабиз пияз кызарып куурулгуча да бар да,даамы чыккыча кайнатасын, демдейсин эн аз дегенде 15-20 мин.Ашты тез бышырылган тамактарга койшпойм.вермишелди тез 30мин демдеп бышырып койсо болот,эти жок кылып.
Сагынуу.
......
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#344 Пользователь офлайн   aiturgasha   03 Июнь 2016 - 14:37

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 144
  • Катталган: 15 Апрель 15
  • Соңку аракети: 18 Мар 2024 23:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:JallivuD

Оромону духовкага тез бышырам..даамдуу да болот. Обедке ары бери фарш туурап, камыр жайып ороп духовкага сала коем.
Ребёнок это такой позитив! Он со всех сторон
вызывает улыбку!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#345 Пользователь офлайн   Kanzada97   03 Июнь 2016 - 15:06

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 623
  • Катталган: 29 Март 16
  • Соңку аракети: 25 Дек 2021 16:20
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Кыргызстан

Макаронду озунчо сууга бышырып алыш учун кандай кылуу керек? Суук сууга эле салып кайнатып бышырыш керекби? Же кайнатылган сууга салыш керекпи деги кантиш керек эзилип кетпеш учун?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#346 Пользователь офлайн   Dinaa   03 Июнь 2016 - 15:13

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 476
  • Катталган: 03 Сентябрь 15
  • Соңку аракети: 24 Май 2020 17:53
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Сан Франциско Кыргызстан.

Просмотр сообщения Kanzada97 (03 Июнь 2016 - 15:06) жазган:

Макаронду озунчо сууга бышырып алыш учун кандай кылуу керек? Суук сууга эле салып кайнатып бышырыш керекби? Же кайнатылган сууга салыш керекпи деги кантиш керек эзилип кетпеш учун?

Кайгаган сууга саласын эзилбеш учун бышканда эле алсан эзилбейт.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#347 Пользователь офлайн   kdatka   03 Июнь 2016 - 15:15

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 552
  • Катталган: 01 Март 16
  • Соңку аракети: 17 Июл 2018 16:46
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Айыл

Просмотр сообщения Kanzada97 (03 Июнь 2016 - 15:06) жазган:

Макаронду озунчо сууга бышырып алыш учун кандай кылуу керек? Суук сууга эле салып кайнатып бышырыш керекби? Же кайнатылган сууга салыш керекпи деги кантиш керек эзилип кетпеш учун?

кайнап чыккан сууга саласын бир аз туз кошуп,аз аздан салып бышырып аласын,анан муздак сууга бир жууп туруп сливочный май же суу май мн деле майлап койсон болот,ошондо бири бирине жармашпайт эзилбейт.макарондун сортуна карап алсан да болот,эгер гарнирге десен кичине кыматыраагын алсан,суюк тамака беркилери деле боло беретго.
Сагынуу.
......
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#348 Пользователь офлайн   Suikumduu98   05 Июнь 2016 - 16:11

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 147
  • Катталган: 27 Июль 15
  • Соңку аракети: 03 Янв 2022 14:46
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Эл катары

Оромону нары бери кылып жайып саламгоо
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#349 Пользователь офлайн   BeStOne   05 Июнь 2016 - 23:10

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 273
  • Катталган: 06 Июль 14
  • Соңку аракети: 06 Мар 2021 11:04
  • Жынысы:Аялзаты

Картошканы чала була кууруп жеймСүрөт
Негизинен аябай эле жай кыймылдайм да конок чакыраарда кечинде келчу конокко эртен мн даярданып баштайм

Билдирүүнү түзөткөн: BeStOne: 05 Июнь 2016 - 23:10

Aşkta cesur olan kazanır *** Yesterday you said tomorrow
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#350 Пользователь офлайн   Emu-Janyl   05 Июнь 2016 - 23:26

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 497
  • Катталган: 18 Сентябрь 14
  • Соңку аракети: 21 Мар 2018 21:53
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Suikumduu98 (05 Июнь 2016 - 16:11) жазган:

Оромону нары бери кылып жайып саламгоо

Ушу мен оромо жасаш учун жарым кун убара болом да.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#351 Пользователь офлайн   hihikayu   06 Июнь 2016 - 14:49

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 807
  • Катталган: 19 Май 14
  • Соңку аракети: 20 Янв 2022 16:40
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ыйман менен кенге бай,берекелуу Чон-Алай!

Ган фан мн дымдама
Сен бар учун...
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#352 Пользователь офлайн   bond0202   07 Июнь 2016 - 14:50

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 685
  • Катталган: 05 Ноябрь 15
  • Соңку аракети: 28 Фев 2022 13:54
  • Жынысы:Эркек

баардыгынар эле укмушсунарго, меникилер окат кылганды жининдей корот
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#353 Пользователь офлайн   Dinaa   07 Июнь 2016 - 15:03

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 476
  • Катталган: 03 Сентябрь 15
  • Соңку аракети: 24 Май 2020 17:53
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Сан Франциско Кыргызстан.

Просмотр сообщения BeStOne (05 Июнь 2016 - 23:10) жазган:

Картошканы чала була кууруп жеймСүрөт
Негизинен аябай эле жай кыймылдайм да конок чакыраарда кечинде келчу конокко эртен мн даярданып баштайм

Экообуз окшош экенбиз мен дагы жай кыймылдайм бирок бардык эле тамакты бат бышырам камыр тамактан башкасын.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#354 Пользователь офлайн   bond0202   07 Июнь 2016 - 15:22

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 685
  • Катталган: 05 Ноябрь 15
  • Соңку аракети: 28 Фев 2022 13:54
  • Жынысы:Эркек

Просмотр сообщения Dinaa (07 Июнь 2016 - 15:03) жазган:

Экообуз окшош экенбиз мен дагы жай кыймылдайм бирок бардык эле тамакты бат бышырам камыр тамактан башкасын.

силердей эле болсо ыраазы болор элем,тамак тууралуу коп урушабыз,мына сага деп озум жасай берем,даамдуу да тез да бышырам баардыгын
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#355 Пользователь офлайн   Dinaa   07 Июнь 2016 - 15:29

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 476
  • Катталган: 03 Сентябрь 15
  • Соңку аракети: 24 Май 2020 17:53
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Сан Франциско Кыргызстан.

Просмотр сообщения bond0202 (07 Июнь 2016 - 15:22) жазган:

силердей эле болсо ыраазы болор элем,тамак тууралуу коп урушабыз,мына сага деп озум жасай берем,даамдуу да тез да бышырам баардыгын

Буйруса биздей болуп калаар)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#356 Пользователь офлайн   Kanzada97   07 Июнь 2016 - 16:46

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 623
  • Катталган: 29 Март 16
  • Соңку аракети: 25 Дек 2021 16:20
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Кыргызстан

Просмотр сообщения Dinaa (03 Июнь 2016 - 15:13) жазган:

Кайгаган сууга саласын эзилбеш учун бышканда эле алсан эзилбейт.

Чоон рахмат
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#357 Пользователь офлайн   Kanzada97   07 Июнь 2016 - 16:53

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 623
  • Катталган: 29 Март 16
  • Соңку аракети: 25 Дек 2021 16:20
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Кыргызстан

Просмотр сообщения kdatka (03 Июнь 2016 - 15:15) жазган:

кайнап чыккан сууга саласын бир аз туз кошуп,аз аздан салып бышырып аласын,анан муздак сууга бир жууп туруп сливочный май же суу май мн деле майлап койсон болот,ошондо бири бирине жармашпайт эзилбейт.макарондун сортуна карап алсан да болот,эгер гарнирге десен кичине кыматыраагын алсан,суюк тамака беркилери деле боло беретго.

Чоон рахмат суу мн бышырганды такыр бильейт элем, айла жок кууруп койом)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#358 Пользователь офлайн   asi.gulum   10 Июнь 2016 - 01:11

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 2 805
  • Катталган: 05 Январь 16
  • Соңку аракети: 17 Апр 2025 17:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Анын жүрөгү♥

Турецкий пловду тез жасай алам. Оной жана даамдуу болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#359 Пользователь офлайн   Emu-Janyl   10 Июнь 2016 - 21:00

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 497
  • Катталган: 18 Сентябрь 14
  • Соңку аракети: 21 Мар 2018 21:53
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения asi.gulum (10 Июнь 2016 - 01:11) жазган:

Турецкий пловду тез жасай алам. Оной жана даамдуу болот.

Турецский плов кандай болот экен?Рецептин жаза кетинизчи мумкун болсо.Билип алалы.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#360 Пользователь офлайн   Tatli_Melek   10 Июнь 2016 - 21:52

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 4 222
  • Катталган: 24 Август 15
  • Соңку аракети: 15 Май 2025 10:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек

Тез даярдалуучу тамактардын баарын эле го..
Ошол учурдагы "маанайга" жараша)
لا اله الا الله محمد رسول الله


Başkalarının sözünü değil, kalbini dinle.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (23 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 7 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 7, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 24 Июн 2025 17:15

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: