Рецепти.
Камыр жуурасыз кадимки эле самсага жуургандай кылып.
Мисалы ингредиенттерди озунуздун уй булонузго карап чактап,анан жасай бересиз.
Кой эти же уйдуку.
700гр кой эти майлуу болсо жакшы болот.
5 баш пияз.
Чонураак картошкадан 5даана.
Татымана жараша туз,мурч,калемпир, зире кошкондор зире.
Камырды даяр болгондо жайасыз кесмеге жайгандай кылып бир аз калыныраак. Чон чыныны алып, камырдын устуно басып тоголок формаларды жасап аласыз.Даяр болгон тогорок камырга фарштан салып,ортосун ачык кылып туйосуз.
Бышаарга он минут калганда.
Соус даярдайсыз.
Сливочное маслону ээритип ага суудан кошуп,атайын татымалдардан да кошуп аралаштырып, даяр соусту бышып жаткан вак балиштерге куюп чыгасыз.
Аябай даамдуу сочный болот.
Билдирүүнү түзөткөн: narime: 24 Июль 2016 - 11:03