Суперстан: Духовкада бышырылчу тамактар - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (12 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Духовкада бышырылчу тамактар оппоной

#161 Пользователь офлайн   aqua.94mema   14 Апрель 2016 - 15:58

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения JenaOfisera (30 Январь 2016 - 17:21) жазган:

Наристе айым,ошондо листке биринчи алма тизип чыгып анан камырды кайра усутуно алмабы эээ?тубун догу алма куйуп кетпейт бекен?



Астын майлап анан сахарды сыйпап устуно алма тизип анан камырды куйсаныз . анын устуно анан алма тизип койсонуз . негизи алма коп болсо сочный болот пирог .
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#162 Пользователь офлайн   zinu   16 Апрель 2016 - 12:18

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 120
  • Катталган: 09 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 04 Авг 2019 19:52
  • Жынысы:Аялзаты

aqua-94 mema, жогорудагы кум шекер менен май синдирилген журок формасындагы булочканыжасап корсом, булочка эмес эле камыры каттуу тыртышкан болуп калды го. Майлап, кумшекер сээп, коюп турганымда синбей эле ширеси агып калыптыр эле. калганы дагы ысыкка салганганда ээрип айтор набат болуп катырып салды. баарын жазылгандай эле жасагам. формасы окшошту бирок. Дагы ким жасап корду
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#163 Пользователь офлайн   aqua.94mema   16 Апрель 2016 - 15:12

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения zinu (16 Апрель 2016 - 12:18) жазган:

aqua-94 mema, жогорудагы кум шекер менен май синдирилген журок формасындагы булочканыжасап корсом, булочка эмес эле камыры каттуу тыртышкан болуп калды го. Майлап, кумшекер сээп, коюп турганымда синбей эле ширеси агып калыптыр эле. калганы дагы ысыкка салганганда ээрип айтор набат болуп катырып салды. баарын жазылгандай эле жасагам. формасы окшошту бирок. Дагы ким жасап корду


Ширесин коп кошуп албадыныз беле жана камырдын жуурулушунан да брлушу мумкун .
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#164 Пользователь офлайн   miss-998   16 Апрель 2016 - 20:11

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 533
  • Катталган: 27 Февраль 16
  • Соңку аракети: 01 Ноя 2016 09:20
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Озгонум озгочом

zinu мен жасап кордум ошол булочканы абдан жакшы болду формасы ,даамы
Сиз камырды катуурак жасап койгон окшойс
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#165 Пользователь офлайн   zinu   17 Апрель 2016 - 00:16

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 120
  • Катталган: 09 Декабрь 13
  • Соңку аракети: 04 Авг 2019 19:52
  • Жынысы:Аялзаты

Билбейм камыр ото катуу эмес колго бир аз жабышып турган. Колумду майлап анан жайгам. Бир аш кашык толтура шекер. Айтмакчы ороп кесип коюп койгом да мумкун кеспей туруу керек беле
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#166 Пользователь офлайн   Emu-Janyl   22 Июнь 2016 - 20:11

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 497
  • Катталган: 18 Сентябрь 14
  • Соңку аракети: 21 Мар 2018 21:53
  • Жынысы:Аялзаты

Бугун берилип пирог жасасам ишибей,жалпайып калдыго
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#167 Пользователь офлайн   Woman.   22 Июнь 2016 - 20:42

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 695
  • Катталган: 23 Апрель 15
  • Соңку аракети: 10 Июл 2019 12:39

Жалпайбаш учун пирогду духовкага салгандан кийин духовканы ачпаш керек, и бышкан сон муздагыча кеспей турган жакшы.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#168 Пользователь офлайн   Emu-Janyl   22 Июнь 2016 - 23:08

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 497
  • Катталган: 18 Сентябрь 14
  • Соңку аракети: 21 Мар 2018 21:53
  • Жынысы:Аялзаты

Ачпадым эле
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#169 Пользователь офлайн   malik.kadyr   26 Июнь 2016 - 02:39

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 815
  • Катталган: 16 Декабрь 15
  • Соңку аракети: 04 Май 2020 20:50
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:::::: коз жаштарга ишенбеген шаарда ::::

Духовкада по турецкий пицца жасап корунуздор могундай болот :good:

Каалоочулар болсо рецепттин жаза кетем :достор:
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#170 Пользователь офлайн   Asema06   26 Июнь 2016 - 02:42

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 943
  • Катталган: 25 Июнь 12
  • Соңку аракети: 20 Авг 2016 23:07
  • Жынысы:Аялзаты

Жаза кетсениз жакшы болмок.
[
quote][/quote]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#171 Пользователь офлайн   Shirinim345   28 Июнь 2016 - 11:58

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 864
  • Катталган: 30 Март 16
  • Соңку аракети: 26 Авг 2018 23:40
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Билбейсин баары бир..

Жаза кетиниз,рецебин.
Всё временно..
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#172 Пользователь офлайн   Naku01   29 Июнь 2016 - 12:16

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 048
  • Катталган: 22 Апрель 15
  • Соңку аракети: 09 Апр 2021 12:41
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кудайым ыйман,ынсап берген жер

Просмотр сообщения Alima96 (27 Март 2016 - 14:07) жазган:

Прикрепленный файл 2016-03-27-14-03-32- -433568155.jpg
Прикрепленный файл images.jpgПрикрепленный файл images-1.jpg

Канча градуска коюп бышыруу керек. Анан устундогу ак сахарный пудрабы же сахар Элеби ..?
Сенин суйуун ,Менин Ар намысымдын алдында (made in China)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#173 Пользователь офлайн   Alima96   30 Июнь 2016 - 10:54

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 703
  • Катталган: 17 Ноябрь 12
  • Соңку аракети: 19 Дек 2018 08:50
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргызстан

Просмотр сообщения Naku01 (29 Июнь 2016 - 12:16) жазган:

Канча градуска коюп бышыруу керек. Анан устундогу ак сахарный пудрабы же сахар Элеби ..?

180 градуста бышырасыз,сахар.
Акчасына карап кесип тандаба.
ӨЗҮҢДҮН жакшы көргөн кесибиңди тандап,
ал аркылуу акча тап.
Ошондо сен акчага иштебей,
акча сага иштеген болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#174 Пользователь офлайн   aiturgasha   01 Июль 2016 - 11:11

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 144
  • Катталган: 15 Апрель 15
  • Соңку аракети: 18 Мар 2024 23:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:JallivuD

Просмотр сообщения aigerim_abduvalieva (28 Январь 2016 - 10:57) жазган:

Оромону кантип жасайт духовкага... ?


Кадимкиле оромо кылгандай эле кылып, болгону камырына майонез кошуп коюнуз. Ошондо бардык жери жумшак соонун болот.
Ребёнок это такой позитив! Он со всех сторон
вызывает улыбку!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#175 Пользователь офлайн   AGA   22 Июль 2016 - 23:27

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 6
  • Катталган: 19 Июль 16
  • Соңку аракети: 16 Авг 2017 15:13

Соонун рецептер экен рахмат эжекелер. Мен жаны катталып кошулдум сиздердин катарыныздарга, мындан ары мен да билгендеримди жазганга аракет кыламын.:)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#176 Пользователь офлайн   narime   22 Июль 2016 - 23:54

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 053
  • Катталган: 02 Апрель 16
  • Соңку аракети: 31 Янв 2021 11:39
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:@@@@@@@@

Духовкада коп эле тамактарды жасайт экенмин.Оромо жасап кордум бул жактан окуп.Сонун болот экен.Билбеген нерселеримди интернетке кирип эле карай койчу адатым бар.Буюрса суротторун дагы илип турам.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#177 Пользователь офлайн   aqua.94mema   30 Июль 2016 - 00:18

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

Акыркы кундору суротко тартыштан беле тажап калдым. Негизи ой жугуртуп деле бирнерселерди кылып иймей адат жакшы экен . кундо май кухняда иштеген учунбу уйго барып тамак деле кылбай калдым.желание кетип .
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#178 Пользователь офлайн   malik.kadyr   30 Июль 2016 - 04:07

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 815
  • Катталган: 16 Декабрь 15
  • Соңку аракети: 04 Май 2020 20:50
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:::::: коз жаштарга ишенбеген шаарда ::::

Просмотр сообщения aqua.94mema (30 Июль 2016 - 00:18) жазган:

Акыркы кундору суротко тартыштан беле тажап калдым. Негизи ой жугуртуп деле бирнерселерди кылып иймей адат жакшы экен . кундо май кухняда иштеген учунбу уйго барып тамак деле кылбай калдым.желание кетип .

Айтпа желание кетип калат экен.. Кундо кухня да тамак даярдап журуп уйго келипта тамак даярдаганды олло жаман кором..
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#179 Пользователь офлайн   timaika9195   30 Июль 2016 - 13:26

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 269
  • Катталган: 06 Август 15
  • Соңку аракети: 14 Ноя 2020 22:24
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бактылуулар дуйносу.

Men sochnik jasadym ushul jerden korup.negedir kuruk bolup kaldy go emnege andai boluwu mumkun ? birok soonun boldu surotun ile albai jatam
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#180 Пользователь офлайн   belka   16 Ноябрь 2016 - 13:59

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 104
  • Катталган: 21 Июль 14
  • Соңку аракети: 01 Фев 2022 01:17
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Деңиз жээгинде.

Моо теманы алдыга жылдырып коёюнчу,утуру карап турам,он жолу жасасам да рецепт карап бышырган адатым калбады.
Аллахым көрсөткөн ар бир күнүңө бейэсеп шүгүр!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (12 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 2 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 2, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 25 Июн 2025 05:12

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: