Суперстан: Духовкада бышырылчу тамактар - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (12 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • →
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Духовкада бышырылчу тамактар оппоной

#181 Пользователь офлайн   jazolina   18 Ноябрь 2016 - 22:27

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 151
  • Катталган: 17 Июль 16
  • Соңку аракети: 12 Фев 2017 20:51
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения zinu (17 Апрель 2016 - 00:16) жазган:

Билбейм камыр ото катуу эмес колго бир аз жабышып турган. Колумду майлап анан жайгам. Бир аш кашык толтура шекер. Айтмакчы ороп кесип коюп койгом да мумкун кеспей туруу керек беле


Булочканы листке тизээрден мурун, атайын выпечкалар учун бумага болот,ошону листке салып анан булочканы ото жакын кылбай тизиш керек. Ошондо сахарыныз ээрибей,куйбой жакшы бышат.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#182 Пользователь офлайн   Nuriza.kubatova   27 Ноябрь 2016 - 14:58

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 332
  • Катталган: 26 Июнь 16
  • Соңку аракети: 09 Июн 2018 11:57
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:КыРгЫзСтАн

Самса жазайм башкасын жазай албайм
Аа
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#183 Пользователь офлайн   Missing-u   27 Ноябрь 2016 - 15:53

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 688
  • Катталган: 02 Август 15
  • Соңку аракети: 12 Авг 2023 16:58
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Ушул темадан духовкага бышырылган оромону окуп жасадым мурда катуу болуп калатле майонез кошуп кылсам жумшак сонун Болду,эч Ким мактабаса дагы кичинекей 4 жаштагы кыз сонун,сонун мындай Деп бармагын корсотуп жеди)))))озу дагы тамак тандап жейт Эле дагы кылып бересиз а Деп журот кечке))))


Рахмат майонез кошуп жаса Деп ким жазса дагы))))
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#184 Пользователь офлайн   aiturgasha   27 Ноябрь 2016 - 16:14

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 144
  • Катталган: 15 Апрель 15
  • Соңку аракети: 18 Мар 2024 23:33
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:JallivuD

Мен жазгам ))) ;)
Ребёнок это такой позитив! Он со всех сторон
вызывает улыбку!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#185 Пользователь офлайн   saltanat.   27 Ноябрь 2016 - 20:02

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 8 229
  • Катталган: 25 Февраль 13
  • Соңку аракети: 10 Фев 2025 14:40
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кереметтүү жерде.

Оромо катып калат го духовкада
Никогда не путай мой характер с моим отношением. Мой характер зависит от меня, а мое отношение - от твоего поведения.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#186 Пользователь офлайн   Musabaeva.   27 Ноябрь 2016 - 20:15

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 773
  • Катталган: 22 Март 16
  • Соңку аракети: 10 Сен 2019 22:16

Катыбайт соонун болот, мен ашып калганды духовкага бышырам дайыма.Майонезсиз эле.

Билдирүүнү түзөткөн: Musabaeva.: 27 Ноябрь 2016 - 20:16

Мен ар дайым өзунө "ЖАЛГЫЗЫҢ"болгум келет.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#187 Пользователь офлайн   Kanzada97   27 Ноябрь 2016 - 22:23

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 623
  • Катталган: 29 Март 16
  • Соңку аракети: 25 Дек 2021 16:20
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Кыргызстан

Просмотр сообщения Missing-u (27 Ноябрь 2016 - 15:53) жазган:

Ушул темадан духовкага бышырылган оромону окуп жасадым мурда катуу болуп калатле майонез кошуп кылсам жумшак сонун Болду,эч Ким мактабаса дагы кичинекей 4 жаштагы кыз сонун,сонун мындай Деп бармагын корсотуп жеди)))))озу дагы тамак тандап жейт Эле дагы кылып бересиз а Деп журот кечке))))


Рахмат майонез кошуп жаса Деп ким жазса дагы))))

бизда жасадык вообще соонун болот экен духобкадагы оромо
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#188 Пользователь офлайн   femida86   27 Ноябрь 2016 - 22:35

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 151
  • Катталган: 08 Июль 14
  • Соңку аракети: 06 Дек 2019 02:53
  • Жынысы:Аялзаты

Мен пирог жасасам эч эле объем бербейт. Бугун ашкабактан самсы жасадым, сонун болду
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#189 Пользователь офлайн   Salixa.   27 Ноябрь 2016 - 22:49

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 522
  • Катталган: 21 Июнь 16
  • Соңку аракети: 14 Янв 2022 20:05
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Сыноо майданы .

Просмотр сообщения Missing-u (27 Ноябрь 2016 - 15:53) жазган:

Ушул темадан духовкага бышырылган оромону окуп жасадым мурда катуу болуп калатле майонез кошуп кылсам жумшак сонун Болду,эч Ким мактабаса дагы кичинекей 4 жаштагы кыз сонун,сонун мындай Деп бармагын корсотуп жеди)))))озу дагы тамак тандап жейт Эле дагы кылып бересиз а Деп журот кечке))))


Рахмат майонез кошуп жаса Деп ким жазса дагы))))

Майонез жуурулган камырга кошулат бекен же жайылып фарш кошулуучу камыргабы .?
Мен да жасасам каттуу боло берет .
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#190 Пользователь офлайн   Babi.   27 Ноябрь 2016 - 22:51

  • Супер-активист
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 2 141
  • Катталган: 20 Июль 16
  • Соңку аракети: 02 Фев 2025 23:33
  • Жынысы:Аялзаты

Майонезсиз эле жумшак болотго меники.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#191 Пользователь офлайн   Missing-u   28 Ноябрь 2016 - 09:59

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 688
  • Катталган: 02 Август 15
  • Соңку аракети: 12 Авг 2023 16:58
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Просмотр сообщения Salixa. (27 Ноябрь 2016 - 22:49) жазган:

Майонез жуурулган камырга кошулат бекен же жайылып фарш кошулуучу камыргабы .?
Мен да жасасам каттуу боло берет .

Кечирес тушунбодум)))мен камыр кыласынго туз сууга ошондоле кошуп койдум майонезди
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#192 Пользователь офлайн   Rian   30 Ноябрь 2016 - 16:08

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 60
  • Катталган: 17 Октябрь 16
  • Соңку аракети: 05 Сен 2018 17:50

Соонун рецептер экен:)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#193 Пользователь офлайн   -FREEDOM-   30 Ноябрь 2016 - 21:58

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 474
  • Катталган: 19 Февраль 15
  • Соңку аракети: 28 Фев 2022 17:00
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Москов

Мен эч духовка иштетпедимда, москвадан кайнежем атайын берип жиберген эле духовканы. Оромо ,мантыларды касканга кылам. Самсаны дандырга анан казанга кылам. Пирок сирокторго кызыкпайм. Бирок жакындан бери тортко кызыгып журом.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#194 Пользователь офлайн   nurik-jami   06 Декабрь 2016 - 14:51

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 619
  • Катталган: 03 Февраль 14
  • Соңку аракети: 08 Окт 2018 00:57
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош Бишкек

Мен майонез кошпой эле бышырам катуу болбой эле бышат.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#195 Пользователь офлайн   aqua.94mema   06 Декабрь 2016 - 16:36

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения saltanat. (27 Ноябрь 2016 - 20:02) жазган:

Оромо катып калат го духовкада



Жумшак бышат.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#196 Пользователь офлайн   Meruet84   07 Декабрь 2016 - 12:43

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 308
  • Катталган: 09 Март 15
  • Соңку аракети: 24 Июл 2021 23:47
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргызстан

Просмотр сообщения aqua.94mema (06 Декабрь 2016 - 16:36) жазган:

Жумшак бышат.

Духовкага жумшак бышыш учун оромонун камырына эмнелерди кошуш керек.Мен жасасам созсуз каттык болуп калатго калдырап .
لا اله الا انت سبحا نك اني كنت من الظا لمين
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#197 Пользователь офлайн   jazolina   07 Декабрь 2016 - 21:10

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 151
  • Катталган: 17 Июль 16
  • Соңку аракети: 12 Фев 2017 20:51
  • Жынысы:Аялзаты

Мен камырга дрожж,сут кошуп аябай жумшак кылып жууруйм. Камыр ачыганда жука кылып жайып,фарш салып ороп духовкага салып коем, жумшак оромо болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#198 Пользователь офлайн   Missing-u   08 Декабрь 2016 - 13:33

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 688
  • Катталган: 02 Август 15
  • Соңку аракети: 12 Авг 2023 16:58
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Просмотр сообщения Meruet84 (07 Декабрь 2016 - 12:43) жазган:

Духовкага жумшак бышыш учун оромонун камырына эмнелерди кошуш керек.Мен жасасам созсуз каттык болуп калатго калдырап .

Майонез кошом же кадимки ак май кошом 1-2 ст ложка камырга карап жумшак болот камырын дагы жумшак кылам,чекелери катырмачак болот бирок башка жактары жумшакле болотко
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#199 Пользователь офлайн   mentol   20 Апрель 2017 - 08:03

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 523
  • Катталган: 19 Ноябрь 16
  • Соңку аракети: 30 Янв 2024 22:00
  • Жынысы:Белгисиз

Оромону эле мисалы, кечинде жесен эрте мененкисин сковородкага бир аз май куюп оромону (манты деле боло берет) тизип кууруса сонун болот никакой духовкасыз эле кыйналбай
Түнт мүнөздүү түркөй болушпай
Ойноп күлсөк ойго коюшпай
Гүлдөй назик адам көнүлүн
Жүргөн жакшы эч бир оорутпай.
Жүрөлүчү жүрөк оорутпай!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#200 Пользователь офлайн   mentol   20 Апрель 2017 - 08:04

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 523
  • Катталган: 19 Ноябрь 16
  • Соңку аракети: 30 Янв 2024 22:00
  • Жынысы:Белгисиз

Духовкада самсы, гриль, цыплята табака, балык бышырса болот айтаберсе коп
Түнт мүнөздүү түркөй болушпай
Ойноп күлсөк ойго коюшпай
Гүлдөй назик адам көнүлүн
Жүргөн жакшы эч бир оорутпай.
Жүрөлүчү жүрөк оорутпай!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (12 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • →
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 7 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 7, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 24 Июн 2025 01:50

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: