Барселона-Аль-
ахли 5:3
Абдулрахман 51′ пен.
Асери 59′
Асери 66′
8′ Суарес Л.
10′ Месси
17′ Неймар
56′ Алькасер
58′ Рафинья
Барселонанын күйөрмандары бул жакка кошулгула
#12143 14 December 2016 - 11:19
Роналду: "Мы с Месси должны играть в одной команде, тогда бы я выиграл больше "Золотых мячей"
Форвард мадридского "Реала" Криштиану Роналду рассказал, как бы развивались для него события, играй он в одной команде с нападающим каталонской "Барселоны" Лионелем Месси.
"Было бы интересно посмотреть, как бы мы с Месси играли в одной команде, Я думаю, что лучшие игроки должны играть вместе. Я думаю, что, если бы мы играли в одной команде, я бы выиграл больше "Золотых мячей", нежели он, но он был бы не далеко от меня", - цитирует португальского форварда barcastuff.
Напомним, Гризманн горд оказаться в тройке лучших игроков мира после Роналду и Месси. | soccernews.ru
Котороюн десем маанисин жоготуп алам да.))
Форвард мадридского "Реала" Криштиану Роналду рассказал, как бы развивались для него события, играй он в одной команде с нападающим каталонской "Барселоны" Лионелем Месси.
"Было бы интересно посмотреть, как бы мы с Месси играли в одной команде, Я думаю, что лучшие игроки должны играть вместе. Я думаю, что, если бы мы играли в одной команде, я бы выиграл больше "Золотых мячей", нежели он, но он был бы не далеко от меня", - цитирует португальского форварда barcastuff.
Напомним, Гризманн горд оказаться в тройке лучших игроков мира после Роналду и Месси. | soccernews.ru
#12144 14 December 2016 - 11:38
Кечееги "Катарда"
-болгон оюнда,Барсанын мурдагы капитаны "Хави"-
озунун командалаштарына каршы ойноптур да.))
#12145 14 December 2016 - 12:02
Месси стошнило во время матча с "Аль-Ахли"
Нападающего "Барселоны" Лионеля Месси стошнило во время товарищеской встречи с "Аль-Ахли" (5:3).
Напомним, что встреча состоялась вчера в Дохе.
Как сообщает источнику, аргентинцу стало плохо на 25-й минуте встречи, но он все же продолжил игру.
Интересно, что Месси рвет уже не в первый раз во время матчей. Врачи считают, что с его здоровьем все в порядке. |
Нападающего "Барселоны" Лионеля Месси стошнило во время товарищеской встречи с "Аль-Ахли" (5:3).
Напомним, что встреча состоялась вчера в Дохе.
Как сообщает источнику, аргентинцу стало плохо на 25-й минуте встречи, но он все же продолжил игру.
Интересно, что Месси рвет уже не в первый раз во время матчей. Врачи считают, что с его здоровьем все в порядке. |
#12147 14 December 2016 - 12:09
Роналду: "Мы с Месси должны играть в одной команде, тогда бы я выиграл больше "Золотых мячей"
Ушуну окуп ронду көбүрөөк сыйлап калдым.Баракелде! Коркпой Барселона империясынын улуулугун публично даңазалап,султан Мессинин жардамы менен көптөгөн Алтын топторду утмакмын дегени ачуу чындык.
Албетте улуу Барселонада Месси менен бирге ойногонуңда алтын топторуңдун саны көп болмок.Тагдыр экен экинчи клубта ойноп калдың,партнерлорунда Мессинин деңгээлинде эмес,болгонда эмес,болбосода керек.
Эми Рон миң өкүнүп,кайгыдан кан жутсаңда Дүйнөнүн мыкты клубу улуу Барселона империясында, Султан Месси менен бирге ойнобой калдың.Экинчи клубта ойноп жеткен ийгиликтерине шугур кыла бер эми.Башка аргаң жок.
"Барселона-моя первая любовь!"
#12148 14 December 2016 - 12:36
Ва ха ха не деп койгонунду озун тушундун бекен ишы кылып.
"Месси экообуз бир командада ойногондо" дептир, "Барса" , "Реал", же "Дордойдо" чогуу ойногонубузда" деп анык кайсы бир команданын атын атабады окшойт. Анан кайдан жайдан Барсаны неге кыпчыдын, эч тушунбодум.
"Месси экообуз бир командада ойногондо" дептир, "Барса" , "Реал", же "Дордойдо" чогуу ойногонубузда" деп анык кайсы бир команданын атын атабады окшойт. Анан кайдан жайдан Барсаны неге кыпчыдын, эч тушунбодум.
#12149 14 December 2016 - 15:53
Ушуну окуп ронду көбүрөөк сыйлап калдым.Баракелде!
Коркпой Барселона империясынын улуулугун публично даңазалап,султан Мессинин жардамы менен көптөгөн Алтын топторду утмакмын дегени ачуу чындык.
Албетте улуу Барселонада Месси менен бирге ойногонуңда алтын топторуңдун саны көп болмок.Тагдыр экен экинчи клубта ойноп калдың,партнерлорунда Мессинин деңгээлинде эмес,болгонда эмес,болбосода керек.
Эми Рон миң өкүнүп,кайгыдан кан жутсаңда Дүйнөнүн мыкты клубу улуу Барселона империясында, Султан Месси менен бирге ойнобой калдың.Экинчи клубта ойноп жеткен ийгиликтерине шугур кыла бер эми.Башка аргаң жок.
Ии анан озуно тууралап алдын
#12150 14 December 2016 - 16:03
Э ушу фандарга такыр тушуно албадым же толком мозгавать этпей жатамбы билбейм.
Мисалы Рон алды топту ошол эле топ Месси де да бар алса алышты да бизге че толку дейм да.Эки штук козёлдун айынан бири биринди жаман коруп
Мисалы Рон алды топту ошол эле топ Месси де да бар алса алышты да бизге че толку дейм да.Эки штук козёлдун айынан бири биринди жаман коруп
БАР БОЛОЛУ ТУГОНБОЙЛУ КУРДАШТАР
УЗАК УЗАК УЗАК БОЛСУН БУЛ САПАР
КЫЛЫМ БУТУП ДУЙНОДОН КОЗ ЖУМСАК ДА
КАЙРА КАЙТЫП ЖОЛУШЧУ ЖОЛДОР БАР
МЕН ЖОНУНДО ЭМНЕ ДЕП ОЙЛОСОН ОЙЛОЙ БЕР
МЕН СЕН ЖОНУНДО ОЙЛОП БАШ ООРУТПАЙМ
УЗАК УЗАК УЗАК БОЛСУН БУЛ САПАР
КЫЛЫМ БУТУП ДУЙНОДОН КОЗ ЖУМСАК ДА
КАЙРА КАЙТЫП ЖОЛУШЧУ ЖОЛДОР БАР
МЕН ЖОНУНДО ЭМНЕ ДЕП ОЙЛОСОН ОЙЛОЙ БЕР
МЕН СЕН ЖОНУНДО ОЙЛОП БАШ ООРУТПАЙМ
#12151 14 December 2016 - 21:59
Улуу тарыхтын башталышы.
16 жыл алдын,так ушул күнү Барселона клубу 13 жашар Лео Месси менен келишим түзүп,өз академиясына кошуп алган.
16 жыл алдын,так ушул күнү Барселона клубу 13 жашар Лео Месси менен келишим түзүп,өз академиясына кошуп алган.
"Барселона-моя первая любовь!"
#12152 14 December 2016 - 22:53
#12154 15 December 2016 - 16:20
Анчелотти:Месси мыкты футболист себеби Роналду бар болгону учун,Роналду мыкты футболист себеби Месси бар болгону учун.
#12155 15 December 2016 - 16:21
Анчелотти:Месси мыкты футболист себеби Роналду бар болгону учун,Роналду мыкты футболист себеби Месси бар болгону учун.
#12156 16 December 2016 - 02:48
Неймар,Реалдын оюнчусу Марселлону Барселона командасында ойношун каалайт экен.
#12157 16 December 2016 - 07:45
#12159 16 December 2016 - 08:28
Мессинин Барселона менен келишим тузса ага,Барселона жылына € 70 миллиен эвро толоп берууго даяр.

Супер-Инфо
super.kg
видео