Суперстан: Суюк, куурулбаган тамактардын рецепттери менен бөлүшкүлө - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (2 бет)
  • +
  • 1
  • 2
  • →
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Суюк, куурулбаган тамактардын рецепттери менен бөлүшкүлө

#1 Пользователь офлайн   san4ik122   31 Январь 2017 - 16:32

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 47
  • Катталган: 20 Декабрь 16
  • Соңку аракети: 28 Окт 2017 22:20

Саламатсыздарбы менин сурайн дегеним суюк куурулбаган тамактардын рецепттери менен болушунуздорчу шартка байланыштуу ошондой тамак жеш керек болтат кордо жей берип конулумо тийди
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#2 Пользователь офлайн   asia_92   01 Февраль 2017 - 02:34

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 494
  • Катталган: 18 Август 15
  • Соңку аракети: 17 Фев 2019 18:24
  • Калаасы:г Ош..

Тоокту кайнатып,ага картошка,сабиз болгарский кошуп майдалап вермишелден салып ичсен болот.
Харчо кылсан болот.
[color="blue"]Салам[\ blue]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#3 Пользователь офлайн   Mumu1986   01 Февраль 2017 - 02:55

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 395
  • Катталган: 21 Ноябрь 16
  • Соңку аракети: 25 Июн 2020 23:01
  • Жынысы:Аялзаты

Фрикаделки жасап овощилерден туурап суугале кайнатып бышырып жениз аябай даамдуу болот
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#4 Пользователь офлайн   san4ik122   01 Февраль 2017 - 19:56

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 47
  • Катталган: 20 Декабрь 16
  • Соңку аракети: 28 Окт 2017 22:20

Рахмат чоон
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#5 Пользователь офлайн   arzygulR   02 Февраль 2017 - 15:55

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 122
  • Катталган: 12 Март 16
  • Соңку аракети: 15 Мар 2020 14:26
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Санкт-Петербург

Рецеп эмес бирок озум жасап жейм куруч болобу макарон или гречка суу кайнатып ага бланка салып демдем койсоонун болот бирок ааз олчомдо
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#6 Пользователь офлайн   DNurgiza   03 Февраль 2017 - 23:37

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 682
  • Катталган: 07 Февраль 14
  • Соңку аракети: 05 Дек 2021 13:07
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Каракөл

уйдун кабыргасын туз кошуп салып, кайнаган соң, помидор, болгар, сабиз, картошка, укроп, пияз салып, 2сааттан кем эмес, секин отко кайнатып ичсең соонун да. Менин эң жакшы көргөн тамагым.......

Билдирүүнү түзөткөн: DNurgiza: 03 Февраль 2017 - 23:38

“Адамдын акылдуулугу айткан жообунан эмес, берген суроосунан билинет”.
Гостон де Левис
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#7 Пользователь офлайн   Guliii   04 Февраль 2017 - 11:38

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 379
  • Катталган: 13 Декабрь 16
  • Соңку аракети: 11 Авг 2021 16:34
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Айылым- алтын бешигим!

Ушул жерге жаза береин а. Коюк,куурулган болсо деле диеталык тамактардан жадыңыздарчы(майы, тузу аз,кызарта куурулбаган)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#8 Пользователь офлайн   izdeim.seni   04 Февраль 2017 - 14:10

  • Активист
  • PipPipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 814
  • Катталган: 04 Декабрь 16
  • Соңку аракети: 07 Янв 2018 14:03
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Тынч токой

Ар кордо ичиңиздер
Эзме курут
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#9 Пользователь офлайн   sasik   04 Февраль 2017 - 14:29

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 427
  • Катталган: 03 Апрель 13
  • Соңку аракети: 09 Май 2021 15:11
  • Жынысы:Аялзаты

Борщ деле бар куурубай кайнатып кылса
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#10 Пользователь офлайн   sasik   04 Февраль 2017 - 14:34

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 427
  • Катталган: 03 Апрель 13
  • Соңку аракети: 09 Май 2021 15:11
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Guliii (04 Февраль 2017 - 18:38) жазган:

Ушул жерге жаза береин а. Коюк,куурулган болсо деле диеталык тамактардан жадыңыздарчы(майы, тузу аз,кызарта куурулбаган)



Тефтели кылсаныз болот.Сахары бар адамга жана давления,бойрогу ооруган,оту жок адамдарга жакшы тамак.Голубцы бар перец менен капуста менен.
Казанга коп эмес азыраак май куюп,жакшы кызый электе пияз,эт,сабиз тен салып 2-3мин.кууруйсуз да суу куясыз.Копко кайнагандан сон гуруч(рис)салып, кадимки аш(плов)демдейсиз..
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#11 Пользователь офлайн   Morskayazvezda   05 Февраль 2017 - 02:01

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 2 157
  • Катталган: 31 Март 14
  • Соңку аракети: 23 Июл 2025 15:38
  • Жынысы:Аялзаты

Мен көбүнчө тоңдурулган прод.ы ,этти кошуп бир чыны суу куюп дымдап коём. Гарнирге көбүнчө гүрүч же гречка даамы жакшы болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#12 Пользователь офлайн   Guliii   05 Февраль 2017 - 09:50

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 379
  • Катталган: 13 Декабрь 16
  • Соңку аракети: 11 Авг 2021 16:34
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Айылым- алтын бешигим!

Рецептери менен бөлүшкөндөргө чооң рахмат. Дагы көөөп рецептерди күтөбүз.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#13 Пользователь офлайн   -NURIK-   05 Февраль 2017 - 10:43

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 802
  • Катталган: 26 Июнь 16
  • Соңку аракети: 01 Авг 2020 12:39
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Германия. Мюнхен шаары.

Суудан кострюлга куюп ундан чалып катыктап коесун.

Атала деген деликатес пайда болот. Татымга жараша туз салып ичесин.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#14 Пользователь офлайн   DNurgiza   08 Февраль 2017 - 21:02

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 682
  • Катталган: 07 Февраль 14
  • Соңку аракети: 05 Дек 2021 13:07
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Каракөл

Просмотр сообщения -NURIK- (05 Февраль 2017 - 10:43) жазган:

Суудан кострюлга куюп ундан чалып катыктап коесун.

Атала деген деликатес пайда болот. Татымга жараша туз салып ичесин.

"ээң жакшы көргөн тамагым"- дегенди унутуп коюпсуз))))
“Адамдын акылдуулугу айткан жообунан эмес, берген суроосунан билинет”.
Гостон де Левис
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#15 Пользователь офлайн   izdeim.seni   08 Февраль 2017 - 21:53

  • Активист
  • PipPipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 814
  • Катталган: 04 Декабрь 16
  • Соңку аракети: 07 Янв 2018 14:03
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Тынч токой

Просмотр сообщения -NURIK- (05 Февраль 2017 - 10:43) жазган:

Суудан кострюлга куюп ундан чалып катыктап коесун.

Атала деген деликатес пайда болот. Татымга жараша туз салып ичесин.


Аны биринчи унду сары майга кууруп анан суу куят. Сиз айткан жон эле сууга ун салып кайнатып койгонун итке жасап беришет.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#16 Пользователь офлайн   F.C.Chelsea   09 Февраль 2017 - 00:01

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 552
  • Катталган: 27 Декабрь 16
  • Соңку аракети: 25 Янв 2021 17:14
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Бишкек-Ош

Чыныга кайнак сууну куясың.. Пияздан туурап, сары майдан саласың.. Татымына жараша туз кошуп аласыңар..
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#17 Пользователь офлайн   LeVen   10 Февраль 2017 - 12:32

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 124
  • Катталган: 11 Октябрь 16
  • Соңку аракети: 18 Ноя 2023 21:24

Просмотр сообщения F.C.Chelsea (09 Февраль 2017 - 00:01) жазган:

Чыныга кайнак сууну куясың.. Пияздан туурап, сары майдан саласың.. Татымына жараша туз кошуп аласыңар..

Сузмосучу?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#18 Пользователь офлайн   ashuular_plus   13 Февраль 2017 - 23:23

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 52
  • Катталган: 28 Январь 16
  • Соңку аракети: 03 Авг 2021 08:40

Просмотр сообщения F.C.Chelsea (09 Февраль 2017 - 00:01) жазган:

Чыныга кайнак сууну куясың.. Пияздан туурап, сары майдан саласың.. Татымына жараша туз кошуп аласыңар..



Бул эмне деген тамак? Сүрөт

Нет идеальной жизни, но есть идеальные моменты. ;-)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#19 Пользователь офлайн   ashuular_plus   13 Февраль 2017 - 23:29

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 52
  • Катталган: 28 Январь 16
  • Соңку аракети: 03 Авг 2021 08:40

Мага кайнатма тамактан солянка (мясная сборная) жагат.
Койдун же уйдун этинен кайнатып, бышып калганда варенная колбаса, картошка, туздалган бадырандарды майда кубик кылып туурап кошуп, тарелкага куюп четине бир кесим лимон менен бир аш кашык сметана (кыргызчасы эмне эле...?) кошуп ичсен кандай сонун. Сүрөт
Нет идеальной жизни, но есть идеальные моменты. ;-)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#20 Пользователь офлайн   argen.kg4   14 Февраль 2017 - 20:23

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 981
  • Катталган: 15 Январь 15
  • Соңку аракети: 05 Мар 2021 07:23
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:ал жерден корунбойт

Тамактын даамын чыгаруучу приправаларды да кошууга болбойт аш казан,бойрогу ооругандар учун.Кайнатма шорпо,мастава(жакшы куурулбай жасалат).Бууга бышырган тамактар да боло берет азыраак олчомдо жесе.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (2 бет)
  • +
  • 1
  • 2
  • →
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 4 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 4, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 22 Авг 2025 14:29

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: