Суперстан: Торт түрү жана анын рецепти - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (14 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Торт түрү жана анын рецепти Торт жөнүндө билгендерге Жана билбегендерге

#181 Пользователь офлайн   aqua.94mema   21 Июль 2016 - 22:20

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 000
  • Катталган: 01 Июль 15
  • Соңку аракети: 23 Сен 2020 18:07
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения adah (21 Июль 2016 - 22:08) жазган:

Ушул тортту жасап кордум. Бирок ар бир болукко болгон камыр тегиз болбойт экен го. Бышкандан кийин кантип тегиздейм.



Сиз камырын жука кылып жайгандан кийин капкактын кыры менен басып койсонуз сызылып бышат анан кесип коесуз
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#182 Пользователь офлайн   belka   16 Ноябрь 2016 - 11:29

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 104
  • Катталган: 21 Июль 14
  • Соңку аракети: 01 Фев 2022 01:17
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Деңиз жээгинде.

Молочная девочка деген торт ( оной Жана оло таттуу воздушный торт)

Курамы:
500 гр сгущенка
5 жумуртка
1 пакет разрыхритель
1.5 стакан ун

Крем
Кремин мен кабаттарын заварной кремди шыбадым да бетине анан капаталдарына белковый крем шыбадым.капталына теркадан чыгарылган шоколад себелеп бетине карамель менен паутина чийип койдум.

Алгачкы сгущенка менен жумуртканын сарысын венчик же вилка менен чалып ага ун менен разных.д и кошуп аралаштырабыз да он беш минута коё турабыз. Пергамент кагазынан тегерек кылып кесипалып анын бетине эки кашык камырды куюп тегиздеп шыбап 180° духовкага бышырып алабыз. 9же 10 корж чыгат менде 10 корж чыкты. Аябай чоон торт болду.
Муздаган корждорго кремди шыбап каалагандай кооздоп коёбуз,пропиткасы жок эле былкылдаган сочный торт даяр.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: IMG-20161115-WA0019.jpg

Аллахым көрсөткөн ар бир күнүңө бейэсеп шүгүр!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#183 Пользователь офлайн   belka   16 Ноябрь 2016 - 13:00

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 104
  • Катталган: 21 Июль 14
  • Соңку аракети: 01 Фев 2022 01:17
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Деңиз жээгинде.

Алгачкы эмес алгач деп жаздым эле телефонум ондоп коюптур))).
Аллахым көрсөткөн ар бир күнүңө бейэсеп шүгүр!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#184 Пользователь офлайн   Nazaraliva.begaiym   25 Ноябрь 2016 - 19:19

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3
  • Катталган: 13 Июль 16
  • Соңку аракети: 29 Июл 2017 10:11

Мен сгущенка менен шедрое летону аралаштырсам ирип калды го
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#185 Пользователь офлайн   nurik-jami   06 Декабрь 2016 - 18:48

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 619
  • Катталган: 03 Февраль 14
  • Соңку аракети: 08 Окт 2018 00:57
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош Бишкек

Мен ушул экоону аралаштырып эле жасайм ирибей эле жакшына эле болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#186 Пользователь офлайн   miracle_m   22 Декабрь 2016 - 10:30

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 571
  • Катталган: 02 Июль 14
  • Соңку аракети: 02 Авг 2021 13:36
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения Nazaraliva.begaiym (25 Ноябрь 2016 - 19:19) жазган:

Мен сгущенка менен шедрое летону аралаштырсам ирип калды го

Маслону комнатный темп болгондо анан взбивать этиш кк экен. Бирже менда билбей жасап алыпмын окшошпой калган.



I hope to meet again ..

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#187 Пользователь офлайн   abdyldaeva   14 Январь 2017 - 09:27

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 120
  • Катталган: 26 Март 15
  • Соңку аракети: 25 Май 2020 21:36

Жогорудудагы медовикти жасадым камыры жармаша берип чарчатты эмнесин ката кылып койдум??
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#188 Пользователь офлайн   Elzira.91   18 Февраль 2017 - 13:56

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 162
  • Катталган: 22 Январь 17
  • Соңку аракети: 02 Апр 2017 11:50

Караап коруп каймашный торттун рецебин тапбадым,рецебин билгендер жазып коюнуздар,креминда жаза кетсениздер жакшы болот,кремин кантип жакшы кобуртуу керек?билгендер болсо рецебинездер менен болушунуздорчу?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#189 Пользователь офлайн   admin_superstan   20 Февраль 2017 - 10:59

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Супермодератор
  • Билдирүүсү: 13 231
  • Катталган: 05 Сентябрь 11
  • Соңку аракети: 28 Фев 2022 12:16
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:SUPER.KG

"каймашный торттун рецебин билгендер жазгылачы фотосун менен." темасы менен бириктирилди.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#190 Пользователь офлайн   Guliii   20 Февраль 2017 - 19:51

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 379
  • Катталган: 13 Декабрь 16
  • Соңку аракети: 11 Авг 2021 16:34
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Айылым- алтын бешигим!

Каймашный тортуңуз кандай?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#191 Пользователь офлайн   askat.dilzat   20 Февраль 2017 - 20:57

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 113
  • Катталган: 20 Март 16
  • Соңку аракети: 15 Дек 2017 12:14

Заварной анан белковый кремдер кантип жасалат.Билгендер айтып койунуздарчы слив.масло менен сгущенкадан жасалган крембен майдын даамы чыгып калбайбы анан эн даамдуу кремдин рецебин билсениздер жаза кетиниздерчи
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#192 Пользователь офлайн   NeRiNa   22 Февраль 2017 - 15:54

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 533
  • Катталган: 13 Февраль 17
  • Соңку аракети: 31 Янв 2022 10:17
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Базар-Коргон гул коргон....)

Просмотр сообщения askat.dilzat (20 Февраль 2017 - 20:57) жазган:

Заварной анан белковый кремдер кантип жасалат.Билгендер айтып койунуздарчы слив.масло менен сгущенкадан жасалган крембен майдын даамы чыгып калбайбы анан эн даамдуу кремдин рецебин билсениздер жаза кетиниздерчи

Заварный крем даярдоо учун;1л сут,1,5 сахар,2 тукум,3 кашык ун,1 слив масло,ванилин керек. Плиткага казанды коюп сутту куясыз,масланы, унду, сахарды салып аралаштырасыз. Тукумду башка идиште аябай чалып туруп сутко кошуп,ванилинди да кошуп кайнаганга чейин тез тез аралаштыруунуз керек. Кайнап баштаса дароо плитадан алып муздатып,тортко сыйпасаныз болот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#193 Пользователь офлайн   Cholponnur.   23 Февраль 2017 - 00:00

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 488
  • Катталган: 12 Февраль 15
  • Соңку аракети: 17 Сен 2021 12:58
  • Жынысы:Аялзаты

Жангак(грецкий орех)кошулган торт же рулеттердин рецеби болсо болушо кетиниздерчи эжелер
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#194 Пользователь офлайн   askat.dilzat   23 Февраль 2017 - 07:01

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 113
  • Катталган: 20 Март 16
  • Соңку аракети: 15 Дек 2017 12:14

Просмотр сообщения NeRiNa (22 Февраль 2017 - 15:54) жазган:

Заварный крем даярдоо учун;1л сут,1,5 сахар,2 тукум,3 кашык ун,1 слив масло,ванилин керек. Плиткага казанды коюп сутту куясыз,масланы, унду, сахарды салып аралаштырасыз. Тукумду башка идиште аябай чалып туруп сутко кошуп,ванилинди да кошуп кайнаганга чейин тез тез аралаштыруунуз керек. Кайнап баштаса дароо плитадан алып муздатып,тортко сыйпасаныз болот.

Рахмат чоон бул кремдин даамы кадимки фирманын тортунун даамына эле окшоп калабы.Себеби бир жолу крем кылсам даамы башкача болуп калганда фууу конулум аайныган олло
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#195 Пользователь офлайн   NeRiNa   23 Февраль 2017 - 14:13

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 533
  • Катталган: 13 Февраль 17
  • Соңку аракети: 31 Янв 2022 10:17
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Базар-Коргон гул коргон....)

Просмотр сообщения askat.dilzat (23 Февраль 2017 - 07:01) жазган:

Рахмат чоон бул кремдин даамы кадимки фирманын тортунун даамына эле окшоп калабы.Себеби бир жолу крем кылсам даамы башкача болуп калганда фууу конулум аайныган олло

Медовик тортун жегенсизби? Ошонун креминдей сонун болот. Кандай торт бышырып атасыз озу?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#196 Пользователь офлайн   askat.dilzat   23 Февраль 2017 - 21:13

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 113
  • Катталган: 20 Март 16
  • Соңку аракети: 15 Дек 2017 12:14

Просмотр сообщения NeRiNa (23 Февраль 2017 - 14:13) жазган:

Медовик тортун жегенсизби? Ошонун креминдей сонун болот. Кандай торт бышырып атасыз озу?

Базардагыдай эле бетине крем сыйпап гулдоп дегендей:);)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#197 Пользователь офлайн   NeRiNa   23 Февраль 2017 - 21:36

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 533
  • Катталган: 13 Февраль 17
  • Соңку аракети: 31 Янв 2022 10:17
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Базар-Коргон гул коргон....)

Аа. Анда белковый крем жасашыныз керек экен,интернеттен издеп корунуз эле.
Бакыт - тынчтыкты суйот...
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#198 Пользователь офлайн   askat.dilzat   04 Март 2017 - 23:19

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 113
  • Катталган: 20 Март 16
  • Соңку аракети: 15 Дек 2017 12:14

Просмотр сообщения NeRiNa (23 Февраль 2017 - 21:36) жазган:

Аа. Анда белковый крем жасашыныз керек экен,интернеттен издеп корунуз эле.

Нерине айым догоруда сиз айтып кеткен кремдин рецеби кайсы тортторго болот сураныч айтып койунузчу
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#199 Пользователь офлайн   Aydashka   22 Апрель 2017 - 04:23

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 624
  • Катталган: 19 Октябрь 10
  • Соңку аракети: 24 Апр 2018 02:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Австрия

"Монастырская изба"торту

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: 20170422_002248.png

Билдирүүнү түзөткөн: Aydashka: 22 Апрель 2017 - 04:23

★•:*´¨`*: •. *.:。✿*゚‘゚・✿. 。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・ ✿.。.:*`•.¸♥•♥•♥¸. •´
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#200 Пользователь офлайн   USSR   22 Апрель 2017 - 06:38

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 933
  • Катталган: 25 Декабрь 08
  • Соңку аракети: 24 Фев 2022 11:14
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Бишкек

Просмотр сообщения Aydashka (22 Апрель 2017 - 04:23) жазган:

"Монастырская изба"торту

Муну өзүң жасай аласыңбы? Кыйынсың деги)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (14 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 2 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 2, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 24 Июн 2025 01:18

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: