Суперстан: Бүктөмө деген тамак жөнүндө уккансыңарбы? Билгендер жазып койгулачы - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (6 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • →
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Бүктөмө деген тамак жөнүндө уккансыңарбы? Билгендер жазып койгулачы Бүктөмө же пошкел деп койчу элек. Камыр тамак.

#81 Пользователь офлайн   Eli.91   15 Апрель 2017 - 21:36

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 285
  • Катталган: 05 Апрель 17
  • Соңку аракети: 01 Июл 2024 16:25
  • Жынысы:Аялзаты

Аай бул соонун тамакда бизде Минура пияз каттама дейт,соонун болот,Апам даалай ирет жасап берген.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#82 Пользователь офлайн   jai   16 Апрель 2017 - 15:14

  • Активист
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 517
  • Катталган: 18 Май 16
  • Соңку аракети: 17 Авг 2025 20:25

Кечээ жасап кордум. Жакты. Рахмат
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#83 Пользователь офлайн   Bemma12   12 Январь 2018 - 20:52

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 87
  • Катталган: 06 Декабрь 17
  • Соңку аракети: 03 Апр 2018 09:58

Биз да бугун жасаган болчук буктомону бул теманы билбептирмин билгенде суротторун илмекмин
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#84 Пользователь офлайн   madin_   12 Январь 2018 - 23:58

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 1 524
  • Катталган: 18 Июль 15
  • Соңку аракети: 12 Авг 2025 14:32

Чынын айтсам , укпапмын мындай тамакты, жебепмин дагы
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#85 Пользователь офлайн   daring_girl   17 Январь 2018 - 14:15

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 317
  • Катталган: 14 Январь 18
  • Соңку аракети: 20 Май 2019 22:13

пошколбу
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#86 Пользователь офлайн   fantastic_baby   17 Январь 2018 - 14:50

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 174
  • Катталган: 24 Июнь 16
  • Соңку аракети: 06 Янв 2022 02:19
  • Жынысы:Аялзаты

Мен бир тамака кызыгып журом, пельмен сыяктуу бирок фарштын ордуна жумуртка салынат экен пельменге окшоп да туюлбойт башкача болуп туюлот.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#87 Пользователь офлайн   Neslihan   28 Январь 2018 - 10:48

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 418
  • Катталган: 13 Февраль 17
  • Соңку аракети: 29 Ноя 2018 11:25
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Укпапмын бир дагы.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#88 Пользователь офлайн   tynara81   20 Февраль 2018 - 16:49

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 027
  • Катталган: 05 Май 13
  • Соңку аракети: 07 Авг 2021 07:37
  • Жынысы:Белгисиз
  • Калаасы:Москва

Жаз башталып, бүктөмөнү көк чөптөрдөн жасай баштадым. Кыргызстанда печкага көктөн мол салып жасадым. Балдарыма жакты. Демек дагы көп жолу жасайм. Көк чөптөрдөн жасагыла ☺
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#89 Пользователь офлайн   Asyl10   20 Февраль 2018 - 16:58

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 10
  • Катталган: 24 Октябрь 16
  • Соңку аракети: 16 Дек 2020 22:13

Просмотр сообщения tynara81 (20 Февраль 2018 - 16:49) жазган:

Жаз башталып, бүктөмөнү көк чөптөрдөн жасай баштадым. Кыргызстанда печкага көктөн мол салып жасадым. Балдарыма жакты. Демек дагы көп жолу жасайм. Көк чөптөрдөн жасагыла ☺
Рецебин жаза кетпепсинер да,бизда жасап корот элек

Сүрөт
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#90 Пользователь офлайн   Shokoladka94   20 Февраль 2018 - 19:23

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 622
  • Катталган: 26 Март 14
  • Соңку аракети: 19 Июл 2021 20:12
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения fantastic_baby (17 Январь 2018 - 14:50) жазган:

Мен бир тамака кызыгып журом, пельмен сыяктуу бирок фарштын ордуна жумуртка салынат экен пельменге окшоп да туюлбойт башкача болуп туюлот.

Озбектердики экен аты Тукум барак экен
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#91 Пользователь офлайн   aijyldyz   21 Февраль 2018 - 11:46

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 642
  • Катталган: 04 Ноябрь 16
  • Соңку аракети: 06 Июн 2021 17:16

Буктомону чабаты да дешеби? Жаны торогон келиндер жебейт ыссык келет деген эле энем
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#92 Пользователь офлайн   Bemma12   21 Февраль 2018 - 23:54

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 87
  • Катталган: 06 Декабрь 17
  • Соңку аракети: 03 Апр 2018 09:58

Просмотр сообщения aijyldyz (21 Февраль 2018 - 11:46) жазган:

Буктомону чабаты да дешеби? Жаны торогон келиндер жебейт ыссык келет деген эле энем

Жоок чабаты башка аны камырды жайып каймак суртуп бышырат ал Эми буктомого пияз кошулат.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#93 Пользователь офлайн   Bemma12   21 Февраль 2018 - 23:56

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 87
  • Катталган: 06 Декабрь 17
  • Соңку аракети: 03 Апр 2018 09:58

Просмотр сообщения tynara81 (20 Февраль 2018 - 16:49) жазган:

Жаз башталып, бүктөмөнү көк чөптөрдөн жасай баштадым. Кыргызстанда печкага көктөн мол салып жасадым. Балдарыма жакты. Демек дагы көп жолу жасайм. Көк чөптөрдөн жасагыла ☺

Кайсы жерден болосунар, кок чыктыбы силерде
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#94 Пользователь офлайн   Janum84   23 Февраль 2018 - 23:34

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 525
  • Катталган: 18 Апрель 17
  • Соңку аракети: 17 Окт 2019 22:04
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Нарын+Чуй

Биринчи угушум.Бизге деле билгендер ретцебин жазып койсонор.Бизда буктомону жазап жеп королу.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#95 Пользователь офлайн   aidinaernur   24 Февраль 2018 - 03:25

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 1 329
  • Катталган: 21 Октябрь 11
  • Соңку аракети: 30 Мар 2025 01:04
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Океандын ары жагы

Камырды оромого жайгандай жука жайып, суу майдан тегиз суртуп чыгам.
Даярдалган фаршты жука себелеп комоч казанга ылайыктап буктоп жай отко бышырам.
Казанга от жагып бышырсан да соонун болот.
Фарш ким каалагандай жасаса болот: укроп , кок пияз, баш пияз кара мурч, кок чоптор .
Бышырганда кызыган казанга бир кашык май куюп, экинчи жагын оодарганда дагы бир кашык майды айлантып куюп коем.
Айран менен жеген сонун.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#96 Пользователь офлайн   raia   24 Февраль 2018 - 08:33

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 2 561
  • Катталган: 24 Июль 12
  • Соңку аракети: 02 Авг 2025 19:57
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:ош

Менимче Кара суу тарапта пошкел дейт.Бизде Кара Кулжа тарапта укпагам да корбогом.Арка тарапта мындай нерсени бала кезимен укпагам.Пошкелди мен экинчи келиним келгенде дайыма обедге бышырып калат эле.Ал учурда уч балам студент эле.Суйунуп, жыргап жешет эле.Атасы экообузго тен жаккан.Жумшак ото майлуу эмес.Чай откоро турган жакшы таам го.
Мен кечээ интьернеттен Франсуздардын этти духовкага бышырганын карап туруп жасадым.Мен майенез кошподум.Картошка сыр анан уйдун этинен анан кок чоптордун коршунунан (парошогун) салдым. Чон атага острый болбогон учун кошподум.Даамдуу, жумшак жакшы болот экен.Неберелерим этти анча жебейт эле.,жактырып жешти.Балдар учун жакшы таам экен и карылар учун да.Чон атага фалгадан чыгарып эле бердим неберелериме дагы духовкага беш мунот койуп кызартып бердим...
Келиндер силерге да сунуштайт элем,жасап коргуло балдарынарга жагат.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#97 Пользователь офлайн   Janum84   24 Февраль 2018 - 12:53

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 525
  • Катталган: 18 Апрель 17
  • Соңку аракети: 17 Окт 2019 22:04
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Нарын+Чуй

Просмотр сообщения aidinaernur (23 Февраль 2018 - 21:25) жазган:

Камырды оромого жайгандай жука жайып, суу майдан тегиз суртуп чыгам.
Даярдалган фаршты жука себелеп комоч казанга ылайыктап буктоп жай отко бышырам.
Казанга от жагып бышырсан да соонун болот.
Фарш ким каалагандай жасаса болот: укроп , кок пияз, баш пияз кара мурч, кок чоптор .
Бышырганда кызыган казанга бир кашык май куюп, экинчи жагын оодарганда дагы бир кашык майды айлантып куюп коем.
Айран менен жеген сонун.

аа рахмат.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#98 Пользователь офлайн   abdyldaeva   25 Февраль 2018 - 12:43

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 120
  • Катталган: 26 Март 15
  • Соңку аракети: 25 Май 2020 21:36

Сиздердин айтуунуздар боюнча буктомону жаадым жакты сонун болду ыраазычылык! Сурот тартбай калыпмын жуктоп коймок экем
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#99 Пользователь офлайн   Mydearzh   25 Февраль 2018 - 21:54

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 883
  • Катталган: 18 Сентябрь 17
  • Соңку аракети: 15 Фев 2022 23:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жакшы адамдар арасы...

Укпаптырмын (
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#100 Пользователь офлайн   nurik-jami   28 Февраль 2018 - 00:44

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 619
  • Катталган: 03 Февраль 14
  • Соңку аракети: 08 Окт 2018 00:57
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош Бишкек

Мен да буктомону тез тез бышырам. Кобунчо картошка,ич май,пияз, эт аралаштырып духопкага бышырам.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (6 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • →
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 5 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 5, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 19 Авг 2025 21:16

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: