Суперстан: Жигиттер, кандай тамак жасаганды билесиңер? - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (5 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 3
  • 4
  • 5
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Жигиттер, кандай тамак жасаганды билесиңер?

#81 Пользователь офлайн   Muslim1990   22 Апрель 2018 - 15:21

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 975
  • Катталган: 01 Декабрь 14
  • Соңку аракети: 22 Апр 2021 02:30
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Бишкек

Дымдама,плов, манты,шорпо ж.б.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#82 Пользователь офлайн   -firdaus-   01 Июнь 2018 - 01:43

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 126
  • Катталган: 23 Февраль 17
  • Соңку аракети: 11 Май 2019 04:38
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Кыргызстан

Көп эле го плов, дымдама, шорпо ж.б
Все думают что время придёт, а время только уходит!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#83 Пользователь офлайн   bond0202   06 Июнь 2018 - 11:52

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 685
  • Катталган: 05 Ноябрь 15
  • Соңку аракети: 28 Фев 2022 13:54
  • Жынысы:Эркек

камыр жайгандан башкасын баарын
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#84 Пользователь офлайн   mirdas   06 Июнь 2018 - 11:58

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 225
  • Катталган: 28 Февраль 18
  • Соңку аракети: 04 Апр 2020 20:13
  • Жынысы:Белгисиз

Тамак жасашты билбейм :79:
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#85 Пользователь офлайн   Iridiym95   06 Июнь 2018 - 12:38

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 21
  • Катталган: 16 Август 17
  • Соңку аракети: 30 Ноя 2018 21:11

Мактаныш эмес бирок иливой тамакты билем. (Повармын да)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#86 Пользователь офлайн   R_u_S   06 Июнь 2018 - 12:54

  • Карапайым
  • Тайпасы: Жаран
  • Билдирүүсү: 125
  • Катталган: 09 Январь 17
  • Соңку аракети: 24 Май 2025 00:40
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Ордолуу Ош шаары

Эээ, жалгыз бала болгондуктан тамакты куп эле жасадымго жалгыз калган күндөрү.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#87 Пользователь офлайн   Iridiym95   06 Июнь 2018 - 13:06

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 21
  • Катталган: 16 Август 17
  • Соңку аракети: 30 Ноя 2018 21:11

Созум ишеничтуу болуш учун лагмандын рецебин айтып коёюун. Кооп эле дос ага инилер лагман жасаганды билбейм деп жазышыптыр. Бир лагман жасап аяш, женелердин шилекейин агызгылачы. 1кг камырына 7,8 киши кенири тоёт.
1кг ун
40гр туз
1шт жумуртка
380 400гр суу
Жакшылап иилеп жууруп жарым саат коюп коёсунар, анан тынгандан кийин муштум менен жаясынар торт бурчтук формасында кылып, калындыгы 4 5см болсун. Анан устун майлап узун узун кылып аны да аралыгын 4 5см кылып кесип пакетке салып 5 10 минута коесунар. Анан аны бирден алып столго коюп жайып чон табакты майлап камырды оройсунар жоондугу соомойчо болуш керек. Ар бир кусокту ороп буткондо жакшылап майлаш керек, буткон сон пакет кийгизип 2 кабат муздаткычка 2 саатка коёсунар 2сааттан кийин чыгарып жылуу жерге коюп туруш керек где то 1 саат. Аны да кол менен ичкертип алып анан колго ороп чаба бересинер ага чейин суу кайнатып даярдап алгыла сууга туз салып кайнатасынар кайнап жаткан сууга камырды салып тезден аралаштырып турасынар анан катуу кайнап чыкканда алып муздак сууга чайкап койсонор болду, кийин ошол эле сууга бир малып ысытып аласынар да подливтен устуно куюп жей бересинер. Подливтин рецебин кийин жазайын кол талып кетти.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#88 Пользователь офлайн   Mydearzh   07 Июнь 2018 - 21:05

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 883
  • Катталган: 18 Сентябрь 17
  • Соңку аракети: 15 Фев 2022 23:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жакшы адамдар арасы...

:beer:
Фышшт! Кыздар, тартылсанар! )) Бул жакта саал пайдалуу жигиттер бар экен %)

Билдирүүнү түзөткөн: Mydearzh: 07 Июнь 2018 - 21:06

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#89 Пользователь офлайн   bond0202   22 Июнь 2018 - 20:12

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 685
  • Катталган: 05 Ноябрь 15
  • Соңку аракети: 28 Фев 2022 13:54
  • Жынысы:Эркек

Просмотр сообщения Mydearzh (07 Июнь 2018 - 21:05) жазган:

:beer:
Фышшт! Кыздар, тартылсанар! )) Бул жакта саал пайдалуу жигиттер бар экен %)

биздин тамак жасаганыбыз жакпай калды окшойт кыздарга
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#90 Пользователь офлайн   aziza2018   28 Июнь 2018 - 20:08

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 177
  • Катталган: 05 Март 18
  • Соңку аракети: 29 Июн 2019 10:31
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Белгисиз Бир жер

Просмотр сообщения Iridiym95 (06 Июнь 2018 - 13:06) жазган:

Созум ишеничтуу болуш учун лагмандын рецебин айтып коёюун. Кооп эле дос ага инилер лагман жасаганды билбейм деп жазышыптыр. Бир лагман жасап аяш, женелердин шилекейин агызгылачы. 1кг камырына 7,8 киши кенири тоёт.
1кг ун
40гр туз
1шт жумуртка
380 400гр суу
Жакшылап иилеп жууруп жарым саат коюп коёсунар, анан тынгандан кийин муштум менен жаясынар торт бурчтук формасында кылып, калындыгы 4 5см болсун. Анан устун майлап узун узун кылып аны да аралыгын 4 5см кылып кесип пакетке салып 5 10 минута коесунар. Анан аны бирден алып столго коюп жайып чон табакты майлап камырды оройсунар жоондугу соомойчо болуш керек. Ар бир кусокту ороп буткондо жакшылап майлаш керек, буткон сон пакет кийгизип 2 кабат муздаткычка 2 саатка коёсунар 2сааттан кийин чыгарып жылуу жерге коюп туруш керек где то 1 саат. Аны да кол менен ичкертип алып анан колго ороп чаба бересинер ага чейин суу кайнатып даярдап алгыла сууга туз салып кайнатасынар кайнап жаткан сууга камырды салып тезден аралаштырып турасынар анан катуу кайнап чыкканда алып муздак сууга чайкап койсонор болду, кийин ошол эле сууга бир малып ысытып аласынар да подливтен устуно куюп жей бересинер. Подливтин рецебин кийин жазайын кол талып кетти.

Ваууу :менин жүрөгүм:
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#91 Пользователь офлайн   aziza2018   28 Июнь 2018 - 20:10

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 177
  • Катталган: 05 Март 18
  • Соңку аракети: 29 Июн 2019 10:31
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Белгисиз Бир жер

Просмотр сообщения Mydearzh (07 Июнь 2018 - 21:05) жазган:

:beer:
Фышшт! Кыздар, тартылсанар! )) Бул жакта саал пайдалуу жигиттер бар экен %)


Чё то бироосун шартетип алыш керек экен аа? :достор: жардамдашпайсынбы ортак
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#92 Пользователь офлайн   aziza2018   28 Июнь 2018 - 20:13

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 177
  • Катталган: 05 Март 18
  • Соңку аракети: 29 Июн 2019 10:31
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Белгисиз Бир жер

Просмотр сообщения bond0202 (22 Июнь 2018 - 20:12) жазган:

биздин тамак жасаганыбыз жакпай калды окшойт кыздарга

Тамак жасаганды билген жигиттер кимге жакпасын???
Мага лично жагат да
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#93 Пользователь офлайн   Mydearzh   28 Июнь 2018 - 20:48

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 883
  • Катталган: 18 Сентябрь 17
  • Соңку аракети: 15 Фев 2022 23:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жакшы адамдар арасы...

Просмотр сообщения aziza2018 (28 Июнь 2018 - 20:10) жазган:

Чё то бироосун шартетип алыш керек экен аа? :достор: жардамдашпайсынбы ортак

Дафай!
Кимисин аяш кылсам озумо?))
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#94 Пользователь офлайн   Iridiym95   29 Июнь 2018 - 22:05

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 21
  • Катталган: 16 Август 17
  • Соңку аракети: 30 Ноя 2018 21:11

Просмотр сообщения aziza2018 (28 Июнь 2018 - 20:08) жазган:

Ваууу :менин жүрөгүм:

Жегендей болдунбу?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (5 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 3
  • 4
  • 5
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 6 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 6, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 18 Авг 2025 04:27

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: