Суперстан: Атамбайдын уулу тууралуу талкуу! - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Саясат жана коом
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
Баракча 1 - 1
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Тема жабык

Атамбайдын уулу тууралуу талкуу! Ууланган жана чууга баткан Алмаз...

#1 Пользователь офлайн   Арина   24 Май 2010 - 15:14

• Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 488
  • Катталган: 07 Октябрь 09
  • Соңку аракети: 30 Июл 2018 16:35
  • Жынысы:Аялзаты

Бул тема Алмазбек Атамбаевдин тегерегиндеги окуяларга багытталган!

Алмазбек Атамбаев кечээ жекшемби күнү экенине карабастан, бирок жанына коркунуч бар экенинен улам, ар бир мүнөт барктуу болгону үчүн маалымат жыйын өткөрдү...

Ушул тууралуу интернетте жайгаштырылган маалыматтардын ичинен эң бей тараптуу жана толук жазылган материалды сунуштайм. Тилекке каршы, орус тилинде болуп калды, бирок материал жакшы жазылган...

Алмазбек Атамбаев: «Были люди, которые были против того, чтобы я проводил эту пресс-конференцию»
  24/05/2010 - 09:05  
«Все хотят, чтобы среди членов Временного правительства был раздрай. А раздрай идет потому, что кто-то идет на выборы, а кто-то работает», - сказал вчера на экстренной пресс-конференции первый заместитель председателя Временного правительства Алмазбек Атамбаев.

В субботу вечером, 22 мая, бишкекским журналистам сообщили, что в воскресенье в 11:00 первый заместитель председателя Временного правительства Алмазбек Атамбаев даст экстренную пресс-конференцию. В намеченное время журналисты собрались у здания Жогорку Кенеша. Работники СМИ дважды проходили досмотр. Сначала у входа в здание,  затем у входа в Овальный зал парламента, где должна была состояться пресс-конференция. Если во время первого досмотра у журналистов проверяли содержимое сумок и карманов, то во время второго забрали не только сотовые и металлические предметы, но даже зажигалки. Работники СМИ были немного удивлены принятыми мерами безопасности и строили всяческие предположения относительно темы пресс-конференции.

В 11:25 у входа в Овальный зал появилась личная охрана Алмазбека Атамбаева, как обычно, в черной униформе и с АКМ наперевес.

Намеченная пресс-конференция началась на 40 минут позже запланированного. Алмазбек Атамбаев выглядел сильно уставшим  и первым делом извинился за опоздание и за то, что испортил выходные журналистам, а также отметил: «Были люди, которые были против того, чтобы я проводил эту пресс-конференцию».

«Извините за сорванный отдых, но у меня сейчас такая жизнь, когда не знаешь,  проснешься ли ты утром живым... Но когда речь идет о твоей чести, ты должен успеть сказать правду», - сказал Атамбаев.

Как оказалось, пресс-конференция касалась выложенных в интернет несколькими днями ранее аудиозаписей телефонных разговоров между Азимбеком Бекназаровым и Алмазбеком Атамбаевым, Азимбеком Бекназаровым и Темиром Сариевым.

«В газетах появились распечатки этих разговоров, к ним уже даже вышли комментарии. Пресс-служба Временного правительства заявила, что это незаконные аудиозаписи. Однако законные они или нет, но это записи тех разговоров, которые были на самом деле», - отметил политик.

Далее Алмазбек Атамбаев коснулся первого разговора: « В этом разговоре Азимбек Бекназаров открыто обвиняет меня в том, что я взял взятку в 400 тысяч долларов США за назначение одного человека в таможенную службу. Однако этого не было. Во время разговора я сказал Бекназарову, что если кто-то взял взятку, то этого человека надо посадить. Бекназаров ответил: “И посажу”. Меня удивляет, что Бекназаров знает, что Атамбаев не берет взяток, что в свое время я поддерживал финансово его и его семью, но он про все это быстро забыл».

«Если я виноват, то пусть это будет доказано, и я готов понести наказание. Я просил придти сегодня генпрокурора, так как то, в чем меня обвиняют, является уголовным преступлением и за взятки человека надо сажать. Однако он сказал, что находится на Иссык-Куле с Бекназаровым. Когда были Маевские события, этот человек также по поручению Бекназарова оказался на Иссык-Куле. У меня такое чувство, что Генпрокуратура - это частная лавочка Бекназарова. Тогда я написал письмо в Генпрокуратуру с тем, чтобы их представители пришли сегодня сюда, но первый зам.прокурора ответил, что генпрокуратура не представляет возможным участвовать в мероприятии в связи с поездками по регионам республики. Неужели все представители Генпрокуратуры ездят по регионам?», - рассказал Атамбаев.  

«Я думаю, что теперь будет появляться много подобных телефонных записей. Многие хотят опозорить Временное правительство, но оно и само дает для этого повод, но я честный человек и хочу умереть честным», - подчеркнул Алмазбек Атамбаев.

Затрагивая тему второго телефонного разговора, политик сказал, что он касался того, что Бекназаров и Темир Сариев обсуждают, как списать миллион долларов.

«Теперь Минфин является частной лавочкой Сариева?  Мы для чего убирали Бакиева, чтобы снова возвратиться к бандитской стране, где можно запросто “распилить” миллион?», - задался вопросом Атамбаев.

По этим фактам, как подчеркнул Атамбаев, необходимо возбуждать уголовные дела.

«Страной должен править закон. Уже 95 человек погибло за то, чтобы Кыргызстан стал прозрачной страной, чтобы люди знали, куда идет каждая копейка. Я благодарен Богу, что остался живой. Погибшие вышли 7 апреля, в том числе и чтобы меня вытащить из ГСНБ, но не ради того, чтобы затем политики “распиливали деньги”, занимались рейдерством», - сказал он.

«Правда всегда выйдет наружу. Эти разговоры меньше всего слушает наш ГСНБ, у них аппаратура для этого слишком слабая. Но нас слушают казахи, россияне, американцы и правда выйдет наружу. Я же с ворами рядом сидеть не хочу. Давайте определим, мы будем честно работать или нет», - отметил Атамбаев.

«Я согласен с тем, что иногда говорю плохие вещи. Есть белые и пушистые люди, которые готовят себя в президенты, но кому-то надо грязь расчищать. Я не зря состою в Союзе писателей Кыргызстана и могу красиво говорить, но кому-то грязь надо называть грязью. Я пришел сюда не в игры играть, а потому что кровь этих людей мне не дает спать. Не избирайте меня никем, выгоняйте из страны, но начатое дело надо довести до конца. Отныне в Кыргызстане каждая копейка должна проходить чисто», - отметил политик.

«Извините за эмоции, но мое имя уже начали полоскать в национальных газетах, затем это перекинется на зарубежную прессу, это продуманная акция и поэтому я решил сегодня собраться с вами», - сказал в заключение своего выступления Алмазбек Атамбаев.

Далее работникам СМИ предоставили возможность задать политику вопросы.

Отвечая на вопросы журналистов, Атамбаев отметил, что «по этим фактам судебные и силовые органы должны провести расследование, не должно быть неприкасаемых персон и если он виноват, то готов сесть в тюрьму».

Отвечая на вопрос о том, каких действий он ожидает от Бекназарова и Сариева, Атамбаев сказал: «Я готов к любым действиям. Сегодня опять поймали человека, который хотел пробраться туда, где я живу. Пока я живу, я хочу быть честным. У меня много работы и нет времени сидеть сложа руки. Я не знаю, сколько времени мне осталось и смогу ли я пойти на парламентские выборы, мне надо сделать так, чтобы страна не пошла назад. Все хотят, чтобы среди членов Временного правительства был раздрай. А раздрай идет потому, что кто-то идет на выборы, а кто-то работает».

Политик также рассказал, что по этому вопросу он встречался с Розой Отунбаевой в воскресенье рано утром.

«Я ей сказал, что если умру сегодня ночью, так как за меня заплатили хорошие деньги, я умру в грязи. Решайте сами, выгоняйте из Временного правительства или сажайте, но я хочу, чтобы мое имя было честным», - сказал политик.

«Еще я вот что хочу сказать следующее. Не думайте, что межэтнические конфликты на юге организованы только узбеками или только киргизами. Там много людей, у которых по два-три паспорта и они специально раскачивают ситуацию. Если мы хотим навести порядок в стране, то прокуратура, милиция, ГСНБ должны работать в рамках закона. В конце концов, у нас есть президент, пусть и она думает. Хватит мне не спать ночами, пусть и она не спит. Мне тяжело столько носить в себе», - добавил Алмазбек Атамбаев.

В ходе пресс-конференции Атамбаеву также был задан вопрос о том, кто, по его мнению, мог спланировать эту акцию. Атамбаев сказал: «Я не думаю, что это спланировал Сариев, потому что он сам так подставился, что теперь не отмоется. А вот с Бекназаровым непонятно, потому что он знает, что я никогда не беру взяток».  

Комментируя мнение журналистов о том, что подобные инциденты могут подорвать доверие народа к Временному правительству, политик сказал: «Если мы покажем народу, что неприкасаемых нет, и люди поймут, что это власть, которая не будет любым путем держаться за кресло, доверие народа к ней только увеличится. Власть сильна только доверием народа, а доверие есть только тогда, когда прозрачна власть».

Во время беседы с журналистами Алмазбек Атамбаев неоднократно акцентировал внимание на том, что существует угроза его жизни и неизвестно, сколько ему осталось еще жить. Отвечая на вопрос о том, откуда исходят угрозы, политик сказал: «Я знаю, что я проплачен хорошими деньгами. Я даже в шутку говорю, что лучше бы мне эту сумму дали наличными, и я сам бы ушел в отставку. Я не буду называть вам имя, но мне точно известно, что это сделал один из Бакиевых».

«Я рад, что сумма уже с шестью нулями, при Аскаре Акаеве за меня всего 20 тысяч давали», - пошутил в конце пресс-конференции Алмазбек Атамбаев.

Екатерина Иващенко, ВРС

Билдирүүнү түзөткөн: adalsvards: 09 Декабрь 2010 - 15:51

Эбак эле боштук ээлеп, баары күйгөн...
Бир гана Эрк шыбырайт "Алга!",- деп.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#2 Пользователь офлайн   Арина   24 Май 2010 - 15:20

• Активист
  • Перейти к блогу
  • Билдирүүсү: 488
  • Катталган: 07 Октябрь 09
  • Соңку аракети: 30 Июл 2018 16:35

Атамбаев ансыз деле бир жолу ууланды эле, эми мындай окуя пайда болду. Анын айткандарын угуп отуруп, бир кездеги Баямандын берген маегин эстеп кеттим. Ал дагы "мени өлтүргө нү жатышат" деп жатып эле, атылып кетпеди беле...

Ай ким билет, балким бул пиардыр...

Форумчулар бул жөнүндө эмне ойлойсуз?

Билдирүүнү түзөткөн: Арина: 24 Май 2010 - 15:20

Эбак эле боштук ээлеп, баары күйгөн...
Бир гана Эрк шыбырайт "Алга!",- деп.
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#3 Пользователь офлайн   KTB   24 Май 2010 - 16:18

• Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Билдирүүсү: 119
  • Катталган: 10 Ноябрь 08
  • Соңку аракети: 19 Апр 2017 13:09
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Бишкек

Азыркы акыбал ото эле оор болуп турат. Бул саясаттын сасык оюндарынын башталышы эле. Ар бир саясатчы сак болбосо мергинчилердин курмандыг болушуна кепил жок. Ошондуктан кудайым сактансан сатаармын дегендей Атамбаев ото сак болушу керек.
Жашоо керемет!!!
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#4 Пользователь офлайн   Таллас   24 Май 2010 - 16:32

• Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Билдирүүсү: 4 603
  • Катталган: 30 Декабрь 07
  • Соңку аракети: 03 Июн 2024 14:58
  • Калаасы:..:Жалган дүйнө:..

Ай ким билет, ким билет?..
... жүрөктөр Аллаhты эстөө менен жибип, Андан түшкөн Акыйкатка муюган мезгил келбеди бекен?!. [57:16]
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#5 Пользователь офлайн   meerimka   24 Май 2010 - 16:41

• Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Билдирүүсү: 284
  • Катталган: 04 Август 09
  • Соңку аракети: 25 Май 2010 10:25
  • Калаасы:бишкек

БУЛ БАЯГЫ ЮЩЕНКО (УУЛАНДЫРУУ) МЕНЕН (ВЫБОРЫ АЛДЫНДА) БОЛГОН ОКУЯГА ОКШОШУП КЕТЕТ ЭКЕН. СЦЕНАРИСТИ БИР ГО СЫЯГЫ :sceptic: ...
Жолукпай калсаң эгер,
Сендейди табар белем?
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#6 Пользователь офлайн   zama   24 Май 2010 - 18:57

• Момун
  • Перейти к блогу
  • Билдирүүсү: 9
  • Катталган: 03 Сентябрь 09
  • Соңку аракети: 03 Май 2019 15:24

Бирин кайын, бирин тал, бирин олуп бирин кал деп коюп Роза эжекебиз олтуратко ээ. Кыйын болсо элди башкара билсе берки орун басарларын на место олтургузуп койбойбу. Вазир жакшы, хан жакшы деп ата бабалар бекеринен айтпаса керек. Вазирлер кырылып жатса Роза эжекебиздин колунан эмне келмек эле дейм ДА? Ай деги политик болбой бухгалтер болгонума курсантмын. Бекназаров Бакиев Ысыкколдо менчиктештирген жерлерди кайтарып алдык деп кыйкырып жатат, ал деген жер да, которуп же кочуруп кете албайтта, ал турган жеринде эле тура берет, анын документтерин жокко чыгарып озуно менчиктештирип алатта, азыр деген олкодо бардак болуп жатпайбы кимди ким билет. "19 миллион 600 минди $" "18 миллион 600 мин $" кылып жазыш керек деп жатышпайбы - мы ведь имеем право на это дешип жатат. Мы ведь сделали в прошлый раз так. дейт ач коздор. А мен байкуш болсо переворот башталгандан бери без заработной платы олтурам. Бешиктеги баладан башкабыз политик болуп кеттик бул жактан дагы Кыргызстан рекорд койот окшойбуз. Бекназаров буга чейинки кыйкырыгында Бакиевтер алып чыгып кеткет 176 миллион $ кайтарганга аракет кылабыз деген ошону кайтарса вот ошол эрдик жана бийлик, жигиттик иш кылган болот эле. Бирок анын бирок деген жери бар, карапайым элге калп айтпай эле койсо болмок, анткени аны кайтара албайт мен как бухгалтер айтып жатам операция прошла все улетели доллары. Кыргызстандан чыгара албай калган акчаларын таап окмотко кайтарып бердик деп жатышат. Канча болду экен да, канча деп жазып откорушту экен дейм ДА. Миллион долларды телефон аркылуу чечип жатышса, андан кобурогун кантип чечип жатышат болду экен.

Билдирүүнү түзөткөн: zama: 24 Май 2010 - 19:11

• Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#7 Пользователь офлайн   MIRULYA   24 Май 2010 - 19:09

• Активист
  • Перейти к блогу
  • Билдирүүсү: 435
  • Катталган: 24 Январь 07
  • Соңку аракети: 12 Ноя 2011 06:08
  • Калаасы:fani dunya

Абдан шектуу, мен да ишенбейм буга. :sceptic:
таарынбачы,
олуп эми кетемби,
жолукпаса бизге жаккан аруу жан,
чыдай тушчу,
куткон жанын чыдачы,
кете элек го кара кучум каруудан,
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#8 Пользователь офлайн   azalove   26 Май 2010 - 22:51

• Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Билдирүүсү: 2 321
  • Катталган: 30 Январь 07
  • Соңку аракети: 24 Фев 2021 20:45
  • Калаасы:Бишкек

Бир туруп ишгенгим келип кетти. Анткени башкасын коё турсак да, ошол УО эле бири-бирине атаандаш болуп алды. Саясатта ар-кандай ыпластык боло берет окшойт.

Билдирүүнү түзөткөн: azalove: 27 Май 2010 - 00:14

Эн мыкты сот-абийирибиз! (Н.И.Гнедич)
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#9 Пользователь офлайн   MaRmeLaDka   27 Май 2010 - 09:31

• Активист
  • Перейти к блогу
  • Билдирүүсү: 1 130
  • Катталган: 01 Июль 09
  • Соңку аракети: 26 Ноя 2019 20:16

Атамбаев мага көп жага бербейт өзү. Саясатка да көп кызыкпайм. Бирок ага чынында эле боорум ооруп турат. Адамдын өмүрү адамдар үчүн жөн эле оюн болуп калганы мени өкүндү рөт. Акча, бийлик неге мынча адамды бузат? Инсандык сапатын жоготпой, карапайым элди ойлоп коюшса, Кудайым да колдомок беле?.. Булар күнүмдук жашоо, кызыкчылык деп отуруп адам экенин да унутуп баратышат.
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#10 Пользователь офлайн   Барс   27 Май 2010 - 10:30

• Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Аким
  • Билдирүүсү: 2 987
  • Катталган: 24 Октябрь 08
  • Соңку аракети: 09 Мар 2025 15:00
  • Калаасы:Айылда

Ушу Атамбаевге эле асылып калышты. Премьер болгондо ууландырышты, анан андан аман калды. Президент болом деп жүргөндө "ичти" дешип... дагы ууландырышты, же жанагы бир топ көзү ачыктарды алып келип дубалатты беле? Мына эми 1 миллионго башын баалап, аттырганы жатышыптыр. .. Ошондон уламбы, аны-муну сүйлөй бере турган болуп калды! Тарткыла колуңарды! !!

Билдирүүнү түзөткөн: Барс: 28 Май 2010 - 18:46

Үчтүктө үч сап - үч күлүк!
Үч кылы күүлүү комуздун,
Кыргыздар: Оң, Сол, Ичкилик...

• Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#11 Пользователь офлайн   Wonderfullgirl   28 Май 2010 - 13:14

• Активист
  • Перейти к блогу
  • Билдирүүсү: 366
  • Катталган: 11 Март 10
  • Соңку аракети: 16 Янв 2024 16:33

Бир жагынан ишенет экенсин , иштеш керек олкобузду которуш керек дейт кана эле ошондой болсо азыр ким келсе эле , баарын эле пайдасынанда зыяны коп болуп жатат , качан адамдар озун эмес ,оз элин жерин ,мамлекети учун иштеп калышат экен ,мен азыр президенттике бир да татыктуу талапкер жок деп эсептейм . Атамбаевды канча жашашын ким билет , может ал да жалгандыр .
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#12 Пользователь офлайн   vais   30 Май 2010 - 07:50

• Активист
  • PipPipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 1 629
  • Катталган: 21 Ноябрь 08
  • Соңку аракети: 03 Май 2013 00:05
  • Калаасы:кыргызстан

мовуякта кошуналар эмне дегенин карасанар:
http: //www.time.kz/i...hp?newsid=16209
Баш кесмек бар, бирок тил кесмей жок...
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#13 Пользователь офлайн   MaRmeLaDka   10 Июнь 2010 - 19:40

• Активист
  • Перейти к блогу
  • Билдирүүсү: 1 130
  • Катталган: 01 Июль 09
  • Соңку аракети: 26 Ноя 2019 20:16

Андай деле эмес окшойт го. Алмаз байкебиз өзү эле коркуп "паниковать" этип жиберген го...

Билдирүүнү түзөткөн: Marmiladka: 10 Июнь 2010 - 19:40

• Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#14 Пользователь офлайн   volk   14 Июнь 2010 - 12:28

• Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Билдирүүсү: 53
  • Катталган: 07 Август 09
  • Соңку аракети: 23 Апр 2012 14:29

озуно очко чогултуп атат окшойт
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#15 Пользователь офлайн   Aslana   16 Июнь 2010 - 19:07

• Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Билдирүүсү: 141
  • Катталган: 04 Июнь 09
  • Соңку аракети: 21 Окт 2013 09:37

Жанылыктарды окуп отурсам, "менин башыма 1 млн эмес, 1, 5 млн сайылды" деп Алмаз Атамбаев айтыптыр. Азыр олкодо эмне болуп жатканы менен сыягы бул байкенин иши жок окшойт. Касапчыга мал кайгы, кара эчкиге жан кайгы деген макал окшошуп калгансыйт. Ким бул адамдын башын алгысы келип атканын же ачык айтпайт. Же шайлоого барбагандан кийин. мумкун кезектеги кара пиар болуп журбосун деп да ойлойт экенсин. бирок билбейм, ай
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#16 Пользователь офлайн   lider-kg   06 Июль 2010 - 16:54

• Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Билдирүүсү: 217
  • Катталган: 21 Май 07
  • Соңку аракети: 24 Май 2018 22:13
  • Калаасы:Бишкек шаары

Саясатчыларга ишенбей калганыма коп болду.
Акыркы кундору калп айтуу, куру убада, актануу, ичип-жемей менен кун откоруп калышкан сыяктуу.

Билдирүүнү түзөткөн: lider-kg: 06 Июль 2010 - 16:56

• Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#17 Пользователь офлайн   adalsvards   09 Декабрь 2010 - 15:52

• Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Билдирүүсү: 5 812
  • Катталган: 10 Июль 08
  • Соңку аракети: 27 Фев 2022 18:34
  • Калаасы:Жомоктогу сепил сарай

Алмаз Атамбаев аман жүргөнүнө караганда, анын кол салуусу боюнча ызы-чуусу бүткөн сыңары...

Бирок маселе башкада! Эмне үчүн Атамбаев коалицияны кура албай калды деп ойлойсуз?

Үмүт - менин жолум,

Жеңиш - менин тагдырым.
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#18 Пользователь офлайн   SubAz   09 Декабрь 2010 - 20:31

• Активист
  • Перейти к блогу
  • Билдирүүсү: 438
  • Катталган: 13 Март 10
  • Соңку аракети: 01 Май 2021 01:43
  • Жынысы:Белгисиз

Кураарын курду го, бирок, жанагы текебаевди "жактыра бербегендер" аны откорбой койгондугунда болуп жатпайбы кеп. Анан да жанагы (айтмакчы, мен аны олло жек кором, озунукун элдикинен ойдо койгондугу учун) ташизм анын коалиция кура албай калышына 100% комок корсотподубу! !!
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

• ← Мурунку тема
  • Саясат жана коом
  • Кийинки тема →

Баракча 1 - 1
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Тема жабык

Теманы 5 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 5, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт

• Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

• Азыр убакыт: 11 Авг 2025 22:40

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: