Антуан Гризманн: «Умтити показал невероятный уровень. Знаете, было совсем не заметно, что он долго не играл. Сэм провел отличный матч»
«Мы знали, что у Эйбара высокая линия защиты. Я сказал Лангле использовать это пространство и отдавать длинные передачи. Мы создали много моментов таким образом».
«Взаимодействие с Месси и Суаресом? Мне нужно привыкнуть к этому. Мы должны лучше понимать друг друга, и через какое-то время мы будем играть лучше»
Оюнду ким көрдү, бираз отчет бере кетсеңер, Чопа сен соонун отчет берчи элең көрүнөсүңго, келип бир шиңгил таштачи Гризманн туура эле айттыбы?
, менда ойлогом өзү Умтити стартовыйдан түшүп офигенный ойносо керек любой оюнда деп).
«Мы знали, что у Эйбара высокая линия защиты. Я сказал Лангле использовать это пространство и отдавать длинные передачи. Мы создали много моментов таким образом».
«Взаимодействие с Месси и Суаресом? Мне нужно привыкнуть к этому. Мы должны лучше понимать друг друга, и через какое-то время мы будем играть лучше»
Оюнду ким көрдү, бираз отчет бере кетсеңер, Чопа сен соонун отчет берчи элең көрүнөсүңго, келип бир шиңгил таштачи Гризманн туура эле айттыбы?
Туура айтат, Умут ойнобой журуп бир оюнда жыртып алыптыр, красавчик. Гризман бир оюнда ачылып бирисинде ачыла албай атат чынында, убакыт керек адаптация болсун, команданы журогу менен суйсун анан жыйынтык тык тык чыга баштайт.
Суарес менен Мессинин бири бирин тушунгонуно вообще там берем да, бул жолкусунда да Мастер гол уруу мумкунчулугун Суареске берди хотя озу тепсе деле кирмек.
Де Йонг машкям жакшыы аракет кылыптыр, дагы да бар да бир аз...
Артурга бир аз газ берип койгулачы))

Супер-Инфо
super.kg
видео