FC Barcelona 2021/22
#841 03 December 2019 - 03:46
Эркекче болду буягы. Эми келишет тигилер мафия болду, мохинация болду дешип, эжелерине окшоп ичтери күйүп
.
#844 03 December 2019 - 09:28
Жекелик эсепте алганда Месси татыктуу болду,а командалык болгондо Ван Дейк же Мане татыктуу болмок. Месси гений экенин дагы бир жолу далилдеди куттуктайм!
( Рон кучтуу баарыбир.(кулгон смайлик)))
#846 03 December 2019 - 22:37
Эми тиги физрук, 6-күнү боло турган Мальорка га каршы оюнда, аутсайдер деп экинчи составды түшүрүп койбосо болду, карышкырларга эс алуу берип. Бирок именно ушул аутсайдер клубдар Барсанын төтүн түйрүп жатышат))).
#847 04 December 2019 - 14:33
#848 05 December 2019 - 20:31
Алиссон Бекер: «Когда мы играем против лучших, мы прогрессируем.
И Месси мне очень помог. От игры против него у меня остались одни из лучших воспоминаний»
Алиссон чындыгында өзүда мыкты жана мышык дарбазачы экен)).
Алиссон чындыгында өзүда мыкты жана мышык дарбазачы экен)).
#849 05 December 2019 - 20:37
Лионель Месси: «Я не могу сказать, кто лучше: я или Роналду. Мы выполняем разные задачи: Криштиану — бомбардир, а я занимаюсь выстраиванием игры»
«Чтобы получить Золотой мяч, вам нужно провести невероятный сезон и выиграть Лигу Чемпионов. Победа в Европе с вашим клубом дает вам больше шансов на эту награду, по крайней мере в большинстве случаев»
«Когда Роналду выиграл в пятый раз, он пережил великую эпоху с Реалом. Он это заслужил. Тогда я думал, что мог бы сделать гораздо больше. Как я это пережил? Не слишком хорошо. Осознание того, что я не единственный, у кого пять Золотых мячей, немного задевало меня»
Мастер эркекче сүйлөп, эркекче жүргөн чыныгы тирүү Легендада. Жөнөйкөйлүгүнү баалайм. Мунун ордунда берки болгондо экөөбүздөн мен мыктымын демек
. Итак азыр азыр ичи күйүп, эжеси менен биргеликте Мессини шывай баштаптыр))).
Орустар "Сен Мессиге алысбай эле кой, братың ВВД тенда өтө албаптыр, ВВД ти шывай бер пока" деп шылдыңдапда,
сөгүпда жатат рондун жүзүнө жабылган маска эжесин
Эми рондун апасы, аялы жазып чыкса таң калбаймго, булар групповой болуп алышкан, кыргызча "Тоб жиндилер" дейт
.
«Чтобы получить Золотой мяч, вам нужно провести невероятный сезон и выиграть Лигу Чемпионов. Победа в Европе с вашим клубом дает вам больше шансов на эту награду, по крайней мере в большинстве случаев»
«Когда Роналду выиграл в пятый раз, он пережил великую эпоху с Реалом. Он это заслужил. Тогда я думал, что мог бы сделать гораздо больше. Как я это пережил? Не слишком хорошо. Осознание того, что я не единственный, у кого пять Золотых мячей, немного задевало меня»
Мастер эркекче сүйлөп, эркекче жүргөн чыныгы тирүү Легендада. Жөнөйкөйлүгүнү баалайм. Мунун ордунда берки болгондо экөөбүздөн мен мыктымын демек
Эми рондун апасы, аялы жазып чыкса таң калбаймго, булар групповой болуп алышкан, кыргызча "Тоб жиндилер" дейт
#850 06 December 2019 - 19:58
ЛЧ 19/20 Чемпион: Барселона.
Золотой мяч победитель Лионель Месси.
Золотой бутс победитель Лионель Месси.
Игрок года Лионель Месси.
Зе Бест Лионель Месси.
Ла Лига 19/20 Чемпион Барселона.
Супер кубок Испании чемпион Барселона.
Супер кубок УЕФА чемпион Барселона.
Золотой мяч победитель Лионель Месси.
Золотой бутс победитель Лионель Месси.
Игрок года Лионель Месси.
Зе Бест Лионель Месси.
Ла Лига 19/20 Чемпион Барселона.
Супер кубок Испании чемпион Барселона.
Супер кубок УЕФА чемпион Барселона.
#852 08 December 2019 - 00:55
тер Штеген — Роберто, Пике, Лангле, Фирпо — Ракитич, Бускетс, де Йонг — Месси, Суарес, Гризманн
#859 08 December 2019 - 02:57
Неңди, ушул бир голду өткөрүштүн кереги жок эле, Лангле тормоздун тормоздугунан кирди. Анын ордуна Умтитини неге чыгарбайт блин чал(((.

Супер-Инфо
super.kg
видео