Кайсыл жерден каталыкты кетирдим, же ишенип жаштыгына жанылдымбы.
Куйдум, тойдум, алдандым, кыйналдым, жанылыпмын суйуумду арнаптырмын дарексиз. Суйуу барбы, суйуу жокпу ким билет? Балким суйуу бирге журот байлык менен суйошуп. <BR>(Короче дружили около года, ей 22, студентка 5-курса, ранее была замужем (украл ее парень, потом она ушла). Мы стали встречатся (Мне 36. тоже разведен). Решили женится. Вопрос стал о обычаях. Ну естественно выкуп. В моих планах было 30000 сом, сойко салып алып кетем, лошадь на следующий год (в данное время проблемы с финансами, ну а поже корову (сут акы). Она говорить "Когда меня украли первый раз, мне выкуп 1000 000 сом дали (да люди очень богато живуть), но я не смогла сним жить и ушла от него. Если ты даш мне мало выкупа то родственники меня будуть высмеявать (типа за бедняка вышла) поэтому выкуп должен быть 1000$+ лошадь+корова"
.<BR>Я в АУТЕ. <BR>Родители какую дочь вы воспитали. <BR>Кыргыздарда "Калынды бычкан кыз, жакшы келин болуп жыргатпайт"
Бул биринчиден.
Экинчиси менин оюум. Биринчи куйосунун ата-энесинин каргышына калды, ошончо калынды алып бир ай жашап басып кеткенине. Ушундай бизнезкелиндер болот экен. Каргыш деген каргыш.
Такыр түшүнө албадым. Жакшылап жазсаңар, ой бөлүшөлү!

Супер-Инфо
super.kg
видео