- (22 бет)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Акыркы бет »
Эң жакшы көргөн тамагыңыз кайсы жана аны бышыра аласызбы? Чындап сурат жатам :)
#1 24 Ноябрь 2010 - 15:56
Урматтуу форумчулар,
бул жерге жакшы көргөн тамагыңызды жазып анын даярдалышын жазып кетсеңиз!
!!
Алдын ала рахмат
Алдын ала рахмат
Ишенгениң ит болсо,иттин күнүн көрөсүң
#2 24 Ноябрь 2010 - 16:08
Мен Плов (Аш) жакшы кором,помидор пияз (шакарап салат) менен болсо оо сонун да.
О нас думают плохо лишь те, кто хуже нас, а те
кто лучше нас, им просто не до нас.
кто лучше нас, им просто не до нас.
#3 24 Ноябрь 2010 - 16:15
Мен тамак тандабайм, бирок колго жайылып, анын камырынан жасалган тамактарды жакшы көрөм. Мисалы: манты, оромо, лагман ж.б. Мунун рецепттерин жазыш узун го... Эгерде бирөөгө керек болсо, илип коем!
Үмүт
- менин жолум,
Жеңиш - менин тагдырым.
Жеңиш - менин тагдырым.
#4 24 Ноябрь 2010 - 16:18
Мага беш-бармак, гульчатай(Таластын),
плов, ж.б баары эле жагат. Жана аларды озум жазай алам.
Мен бактылуумун.
......................
................ :)
#5 24 Ноябрь 2010 - 16:19
Akjol (24 November 2010 - 13:08) жазган:
Мен Плов (Аш) жакшы кором,помидор пияз (шакарап салат) менен болсо оо сонун да.
Аштан чебер эмесмин бирок шакараптин даярдалышын жазып кетсем
Помидорду майда туура анан пиязды майда туурап туз, мурч кошуп аралаштырып, кааласаңыз болгарский жана чеснок кошуп койсоңуз болот.
Шакараптин суусун сүйөм да сүйөм!!!
Ишенгениң ит болсо,иттин күнүн көрөсүң
#6 24 Ноябрь 2010 - 16:20
#7 24 Ноябрь 2010 - 16:27
#8 24 Ноябрь 2010 - 16:41
amantur (24 November 2010 - 16:19) жазган:
Аштан чебер эмесмин бирок шакараптин даярдалышын жазып кетсем
Помидорду майда туура анан пиязды майда туурап туз, мурч кошуп аралаштырып, кааласаңыз болгарский жана чеснок кошуп койсоңуз болот.
Шакараптин суусун сүйөм да сүйөм!!!
Помидорду майда туура анан пиязды майда туурап туз, мурч кошуп аралаштырып, кааласаңыз болгарский жана чеснок кошуп койсоңуз болот.
Шакараптин суусун сүйөм да сүйөм!!!
1. Сүйрү эмес, тоголок жана эттүү помидор жарайт.
2. Пиязды туурагандан кийин ачуусу кайтуу үчүн сууга 5 мүнөттөй чылап керек.
3. Помидор дагы, пияз дагы аябай ичке тилинип кесилиши шарт!
Үмүт
- менин жолум,
Жеңиш - менин тагдырым.
Жеңиш - менин тагдырым.
#9 24 Ноябрь 2010 - 16:49
#10 24 Ноябрь 2010 - 17:06
adalsvards (24 November 2010 - 13:41) жазган:
1. Сүйрү эмес, тоголок жана эттүү помидор жарайт.
2. Пиязды туурагандан кийин ачуусу кайтуу үчүн сууга 5 мүнөттөй чылап керек.
3. Помидор дагы, пияз дагы аябай ичке тилинип кесилиши шарт!
2. Пиязды туурагандан кийин ачуусу кайтуу үчүн сууга 5 мүнөттөй чылап керек.
3. Помидор дагы, пияз дагы аябай ичке тилинип кесилиши шарт!
Охх...шилекейди агызып ийдинер гоо..бугун шакарап жасайт окшойм.
О нас думают плохо лишь те, кто хуже нас, а те
кто лучше нас, им просто не до нас.
кто лучше нас, им просто не до нас.
#11 24 Ноябрь 2010 - 17:22
Жакында Бишкеке барып келгенимде Фианит сулуу АШ ЛЯМ ФУ алып берди эле аябай жагып калды,омурумдо биринчи жолу жедим,муздак тамак экен бирок аябай даамдуу экен.Мен болсо ысытса болбойбу деп коём.
Эхх....сагынып кеттим
Эхх....сагынып кеттим
О нас думают плохо лишь те, кто хуже нас, а те
кто лучше нас, им просто не до нас.
кто лучше нас, им просто не до нас.
#12 24 Ноябрь 2010 - 18:40
Мага бул тамактар жагат. Аларды чындап эле жасай алат экенмин.
Адам баласы оз бактысынын устаты!
#13 24 Ноябрь 2010 - 20:21
Менин суйгон тамагым "вермишель аш" !

☆Дүйнөдө кымбат, өзүңсүң менин АПАКЕМ!☆
#14 24 Ноябрь 2010 - 22:13
men Oromo jakwy korom .................. Oromo jegim kelip atat:)
#15 24 Ноябрь 2010 - 23:12
мен илюбой тамак жейм тандабайм, бир гана эттин майын жей албайм, кускум келип кетет. Плов (аш) кобураак жактырам. Оштукмунда.
#16 25 Ноябрь 2010 - 04:33
Оо сонун темa aчып,курсaкты дa тойгозуп ийипсинер го,тaмaгынaр тaттуу болсун,достор!
Нуришкa менен Aдaлс курсaгын тойгозуп aлып,рецебин жaзбaй кaчып кетиптир,жaлкоолонбой тез жaзып койгулa,окурмaндaрдын 'шилекейин aгызбaй'.
Нуришкa менен Aдaлс курсaгын тойгозуп aлып,рецебин жaзбaй кaчып кетиптир,жaлкоолонбой тез жaзып койгулa,окурмaндaрдын 'шилекейин aгызбaй'.
все что ни делается все к лучшему :(
#17 25 Ноябрь 2010 - 04:42
Мен кичине елем aл убaктa,женем колго ичке ичке кесмедей кылып кесип aны кууруп бышырды беле,толук билбейм,aнaн устуно кум шекерден шербет(сироп) жaсaп,aл кесменин устуно тогуп бир тaттуу жaсaгaн еле,бул тaттууну билгендер,сурaныч,
толук емес болсо деле,коз олчом олчомдор менен деле жaзып койгулaчы.Мумкун жененден неге сурaбaйсын десенер,женем мен чонойгучa еле aжырaшып кеткен aкем менен(((
все что ни делается все к лучшему :(
#18 06 Декабрь 2010 - 02:37
amantur (24 Ноябрь 2010 - 15:56) жазган:
Урматтуу форумчулар,
бул жерге жакшы көргөн тамагыңызды жазып анын даярдалышын жазып кетсеңиз!
!!
Алдын ала рахмат
Алдын ала рахмат
Менин жакшы коргон тамагым "Чоккон тоо" -Билбейм башкалар кантип аташат ,биздин уй-булоо ошондой дешет..
_1.) май чонураак казанга куюп,чон чон ,коп эле тууралган этти салып кууруй баштайм,эт кызарганда анан 1-пияз ды туурап салып чогуу кууруйм. анан 1-сабизди саломка кылып туурап ,томат салып чогуу баарын кууруйм. Этти салганда эле тузду кошо салам.
_2.) Беш-алты картошканы чон чон кылып туурап кошом казанга.
_3). Казанга суу куям содержимыйдан 3см.га кобуроок.
_4) 3 же 4 Камыр жайып жукаа жукаа...Оромодогудай кылып. анан сары май же суу май же сливочное... (уйумдо эмнеси болсо

_ 5) оролгонду 4-5 см кылып кесем. ошондо 1оролгон камырда 10 же 9 чыгат окшойт.. знач.3оодо 30-27 чыгат(примерно)
_6) аларды казанга тизип салып крышкасын жаап коем..буутту аралаштырбайм, бышып калганда гана аралаштырып анан чооооон тарелкега чыгарам

#19 06 Декабрь 2010 - 10:31
elif (25 November 2010 - 04:42) жазган:
Мен кичине елем aл убaктa,женем колго ичке ичке кесмедей кылып кесип aны кууруп бышырды беле,толук билбейм,aнaн устуно кум шекерден шербет(сироп) жaсaп,aл кесменин устуно тогуп бир тaттуу жaсaгaн еле,бул тaттууну билгендер,сурaныч,
толук емес болсо деле,коз олчом олчомдор менен деле жaзып койгулaчы.Мумкун жененден неге сурaбaйсын десенер,женем мен чонойгучa еле aжырaшып кеткен aкем менен(((
Менин оюмча, бул таттуунун аты Чак-чак! Бирок жасалышын тактап алып, анан жазайын ээ?..
Үмүт
- менин жолум,
Жеңиш - менин тагдырым.
Жеңиш - менин тагдырым.
#20 06 Декабрь 2010 - 10:42
adalsvards (24 November 2010 - 16:15) жазган:
Мен тамак тандабайм, бирок колго жайылып, анын камырынан жасалган тамактарды жакшы көрөм. Мисалы: манты, оромо, лагман ж.б. Мунун рецепттерин жазыш узун го... Эгерде бирөөгө керек болсо, илип коем!
Мен дагы колго жасалган камыр тамактардан жакшы кором...озгочо овощной бульонго бышырылган гулчотайды. ...мммммм

˙·٠•●♥●•٠·˙
Жалгызым менин, жаркылдагым менин... ˙·٠•●♥●•٠·˙
- (22 бет)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Акыркы бет »