Суперстан: Эң жакшы көргөн тамагыңыз кайсы жана аны бышыра аласызбы? - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (22 бет)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Эң жакшы көргөн тамагыңыз кайсы жана аны бышыра аласызбы? Чындап сурат жатам :)

#1 Пользователь офлайн   amantur   24 Ноябрь 2010 - 15:56

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 536
  • Катталган: 01 Май 08
  • Соңку аракети: 10 Апр 2016 03:35
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Бишкек, Жалалабат, азырынча Москвада

Урматтуу форумчулар, бул жерге жакшы көргөн тамагыңызды жазып анын даярдалышын жазып кетсеңиз! !!
Алдын ала рахмат
Ишенгениң ит болсо,иттин күнүн көрөсүң
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#2 Пользователь офлайн   Arstan   24 Ноябрь 2010 - 16:08

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 6 069
  • Катталган: 06 Декабрь 09
  • Соңку аракети: 05 Фев 2024 03:56
  • Жынысы:Эркек

Мен Плов (Аш) жакшы кором,помидор пияз (шакарап салат) менен болсо оо сонун да.
О нас думают плохо лишь те, кто хуже нас, а те
кто лучше нас, им просто не до нас.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#3 Пользователь офлайн   adalsvards   24 Ноябрь 2010 - 16:15

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 5 812
  • Катталган: 10 Июль 08
  • Соңку аракети: 27 Фев 2022 18:34
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жомоктогу сепил сарай

Мен тамак тандабайм, бирок колго жайылып, анын камырынан жасалган тамактарды жакшы көрөм. Мисалы: манты, оромо, лагман ж.б. Мунун рецепттерин жазыш узун го... Эгерде бирөөгө керек болсо, илип коем!
Үмүт - менин жолум,

Жеңиш - менин тагдырым.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#4 Пользователь офлайн   Nurishka   24 Ноябрь 2010 - 16:18

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 349
  • Катталган: 01 Декабрь 09
  • Соңку аракети: 31 Окт 2020 19:14
  • Жынысы:Аялзаты

Мага беш-бармак, гульчатай(Таластын), плов, ж.б баары эле жагат. Жана аларды озум жазай алам.
Мен бактылуумун. ...................... ................ :)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#5 Пользователь офлайн   amantur   24 Ноябрь 2010 - 16:19

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 536
  • Катталган: 01 Май 08
  • Соңку аракети: 10 Апр 2016 03:35
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Бишкек, Жалалабат, азырынча Москвада

Просмотр сообщения Akjol (24 November 2010 - 13:08) жазган:

Мен Плов (Аш) жакшы кором,помидор пияз (шакарап салат) менен болсо оо сонун да.



Аштан чебер эмесмин бирок шакараптин даярдалышын жазып кетсем

Помидорду майда туура анан пиязды майда туурап туз, мурч кошуп аралаштырып, кааласаңыз болгарский жана чеснок кошуп койсоңуз болот.

Шакараптин суусун сүйөм да сүйөм!!!
Ишенгениң ит болсо,иттин күнүн көрөсүң
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#6 Пользователь офлайн   amantur   24 Ноябрь 2010 - 16:20

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 536
  • Катталган: 01 Май 08
  • Соңку аракети: 10 Апр 2016 03:35
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Бишкек, Жалалабат, азырынча Москвада

Просмотр сообщения Nurishka (24 November 2010 - 13:18) жазган:

Мага беш-бармак, гульчатай(Таластын), плов, ж.б баары эле жагат. Жана аларды озум жазай алам.



Нуриииишка, жасалышын жазып кетпейсизби, үйрөнүп алалы
Ишенгениң ит болсо,иттин күнүн көрөсүң
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#7 Пользователь офлайн   Nurishka   24 Ноябрь 2010 - 16:27

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 349
  • Катталган: 01 Декабрь 09
  • Соңку аракети: 31 Окт 2020 19:14
  • Жынысы:Аялзаты

Просмотр сообщения amantur (24 November 2010 - 16:20) жазган:

Нуриииишка, жасалышын жазып кетпейсизби, үйрөнүп алалы

Анын баарын жазып отурсам узуун окуя болуп кетпейби?



Мен бактылуумун. ...................... ................ :)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#8 Пользователь офлайн   adalsvards   24 Ноябрь 2010 - 16:41

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 5 812
  • Катталган: 10 Июль 08
  • Соңку аракети: 27 Фев 2022 18:34
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жомоктогу сепил сарай

Просмотр сообщения amantur (24 November 2010 - 16:19) жазган:

Аштан чебер эмесмин бирок шакараптин даярдалышын жазып кетсем

Помидорду майда туура анан пиязды майда туурап туз, мурч кошуп аралаштырып, кааласаңыз болгарский жана чеснок кошуп койсоңуз болот.

Шакараптин суусун сүйөм да сүйөм!!!


1. Сүйрү эмес, тоголок жана эттүү помидор жарайт.

2. Пиязды туурагандан кийин ачуусу кайтуу үчүн сууга 5 мүнөттөй чылап керек.

3. Помидор дагы, пияз дагы аябай ичке тилинип кесилиши шарт!


Үмүт - менин жолум,

Жеңиш - менин тагдырым.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#9 Пользователь офлайн   amantur   24 Ноябрь 2010 - 16:49

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 536
  • Катталган: 01 Май 08
  • Соңку аракети: 10 Апр 2016 03:35
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Бишкек, Жалалабат, азырынча Москвада

Просмотр сообщения adalsvards (24 November 2010 - 13:41) жазган:

1. Сүйрү эмес, тоголок жана эттүү помидор жарайт.

2. Пиязды туурагандан кийин ачуусу кайтуу үчүн сууга 5 мүнөттөй чылап керек.

3. Помидор дагы, пияз дагы аябай ичке тилинип кесилиши шарт!





рахмаат
Ишенгениң ит болсо,иттин күнүн көрөсүң
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#10 Пользователь офлайн   Arstan   24 Ноябрь 2010 - 17:06

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 6 069
  • Катталган: 06 Декабрь 09
  • Соңку аракети: 05 Фев 2024 03:56
  • Жынысы:Эркек

Просмотр сообщения adalsvards (24 November 2010 - 13:41) жазган:

1. Сүйрү эмес, тоголок жана эттүү помидор жарайт.

2. Пиязды туурагандан кийин ачуусу кайтуу үчүн сууга 5 мүнөттөй чылап керек.

3. Помидор дагы, пияз дагы аябай ичке тилинип кесилиши шарт!


Охх...шилекейди агызып ийдинер гоо..бугун шакарап жасайт окшойм.
О нас думают плохо лишь те, кто хуже нас, а те
кто лучше нас, им просто не до нас.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#11 Пользователь офлайн   Arstan   24 Ноябрь 2010 - 17:22

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 6 069
  • Катталган: 06 Декабрь 09
  • Соңку аракети: 05 Фев 2024 03:56
  • Жынысы:Эркек

Жакында Бишкеке барып келгенимде Фианит сулуу АШ ЛЯМ ФУ алып берди эле аябай жагып калды,омурумдо биринчи жолу жедим,муздак тамак экен бирок аябай даамдуу экен.Мен болсо ысытса болбойбу деп коём.
Эхх....сагынып кеттим
О нас думают плохо лишь те, кто хуже нас, а те
кто лучше нас, им просто не до нас.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#12 Пользователь офлайн   honey   24 Ноябрь 2010 - 18:40

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 453
  • Катталган: 30 Апрель 10
  • Соңку аракети: 03 Сен 2015 17:52
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек

Мага бул тамактар жагат. Аларды чындап эле жасай алат экенмин.
Адам баласы оз бактысынын устаты!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#13 Пользователь офлайн   Barika   24 Ноябрь 2010 - 20:21

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Аким
  • Билдирүүсү: 2 505
  • Катталган: 15 Май 10
  • Соңку аракети: 31 Янв 2020 23:04
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:☆●Кыргызстан●☆

Менин суйгон тамагым "вермишель аш" !:)

☆Дүйнөдө кымбат, өзүңсүң менин АПАКЕМ!☆
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#14 Пользователь офлайн   tattyshka   24 Ноябрь 2010 - 22:13

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 44
  • Катталган: 27 Октябрь 10
  • Соңку аракети: 05 Июн 2011 12:49
  • Жынысы:Аялзаты



men Oromo jakwy korom .................. Oromo jegim kelip atat:)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#15 Пользователь офлайн   MIRlan   24 Ноябрь 2010 - 23:12

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Аким
  • Билдирүүсү: 12 100
  • Катталган: 16 Август 10
  • Соңку аракети: 14 Янв 2025 20:20
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Ош

мен илюбой тамак жейм тандабайм, бир гана эттин майын жей албайм, кускум келип кетет. Плов (аш) кобураак жактырам. Оштукмунда.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#16 Пользователь офлайн   elif   25 Ноябрь 2010 - 04:33

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 021
  • Катталган: 01 Ноябрь 09
  • Соңку аракети: 21 Янв 2019 03:26
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Туркия

Оо сонун темa aчып,курсaкты дa тойгозуп ийипсинер го,тaмaгынaр тaттуу болсун,достор!
Нуришкa менен Aдaлс курсaгын тойгозуп aлып,рецебин жaзбaй кaчып кетиптир,жaлкоолонбой тез жaзып койгулa,окурмaндaрдын 'шилекейин aгызбaй'.

все что ни делается все к лучшему :(
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#17 Пользователь офлайн   elif   25 Ноябрь 2010 - 04:42

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 021
  • Катталган: 01 Ноябрь 09
  • Соңку аракети: 21 Янв 2019 03:26
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Туркия

Мен кичине елем aл убaктa,женем колго ичке ичке кесмедей кылып кесип aны кууруп бышырды беле,толук билбейм,aнaн устуно кум шекерден шербет(сироп) жaсaп,aл кесменин устуно тогуп бир тaттуу жaсaгaн еле,бул тaттууну билгендер,сурaныч, толук емес болсо деле,коз олчом олчомдор менен деле жaзып койгулaчы.Мумкун жененден неге сурaбaйсын десенер,женем мен чонойгучa еле aжырaшып кеткен aкем менен(((
все что ни делается все к лучшему :(
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#18 Пользователь офлайн   Aikoou   06 Декабрь 2010 - 02:37

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 401
  • Катталган: 28 Ноябрь 10
  • Соңку аракети: 07 Июл 2013 11:55
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Bishkek

Просмотр сообщения amantur (24 Ноябрь 2010 - 15:56) жазган:

Урматтуу форумчулар, бул жерге жакшы көргөн тамагыңызды жазып анын даярдалышын жазып кетсеңиз! !!
Алдын ала рахмат



Менин жакшы коргон тамагым "Чоккон тоо" -Билбейм башкалар кантип аташат ,биздин уй-булоо ошондой дешет..
_1.) май чонураак казанга куюп,чон чон ,коп эле тууралган этти салып кууруй баштайм,эт кызарганда анан 1-пияз ды туурап салып чогуу кууруйм. анан 1-сабизди саломка кылып туурап ,томат салып чогуу баарын кууруйм. Этти салганда эле тузду кошо салам.
_2.) Беш-алты картошканы чон чон кылып туурап кошом казанга.
_3). Казанга суу куям содержимыйдан 3см.га кобуроок.
_4) 3 же 4 Камыр жайып жукаа жукаа...Оромодогудай кылып. анан сары май же суу май же сливочное... (уйумдо эмнеси болсо :crazy-girl:) Желательно сары май менен........жайылган камырды майлайм тоесть шыбайм.. анан оройм оромодой кылып...

_ 5) оролгонду 4-5 см кылып кесем. ошондо 1оролгон камырда 10 же 9 чыгат окшойт.. знач.3оодо 30-27 чыгат(примерно)
_6) аларды казанга тизип салып крышкасын жаап коем..буутту аралаштырбайм, бышып калганда гана аралаштырып анан чооооон тарелкега чыгарам Сүрөт

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#19 Пользователь офлайн   adalsvards   06 Декабрь 2010 - 10:31

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 5 812
  • Катталган: 10 Июль 08
  • Соңку аракети: 27 Фев 2022 18:34
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жомоктогу сепил сарай

Просмотр сообщения elif (25 November 2010 - 04:42) жазган:

Мен кичине елем aл убaктa,женем колго ичке ичке кесмедей кылып кесип aны кууруп бышырды беле,толук билбейм,aнaн устуно кум шекерден шербет(сироп) жaсaп,aл кесменин устуно тогуп бир тaттуу жaсaгaн еле,бул тaттууну билгендер,сурaныч, толук емес болсо деле,коз олчом олчомдор менен деле жaзып койгулaчы.Мумкун жененден неге сурaбaйсын десенер,женем мен чонойгучa еле aжырaшып кеткен aкем менен(((


Менин оюмча, бул таттуунун аты Чак-чак! Бирок жасалышын тактап алып, анан жазайын ээ?..
Үмүт - менин жолум,

Жеңиш - менин тагдырым.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#20 Пользователь офлайн   andormeda   06 Декабрь 2010 - 10:42

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 784
  • Катталган: 14 Май 08
  • Соңку аракети: 26 Окт 2023 00:09
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Би City - 3Dвятое царство

Просмотр сообщения adalsvards (24 November 2010 - 16:15) жазган:

Мен тамак тандабайм, бирок колго жайылып, анын камырынан жасалган тамактарды жакшы көрөм. Мисалы: манты, оромо, лагман ж.б. Мунун рецепттерин жазыш узун го... Эгерде бирөөгө керек болсо, илип коем!

Мен дагы колго жасалган камыр тамактардан жакшы кором...озгочо овощной бульонго бышырылган гулчотайды. ...мммммм :rolleyes:
˙·٠•●♥●•٠·˙ Жалгызым менин, жаркылдагым менин... ˙·٠•●♥●•٠·˙
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (22 бет)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 7 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 7, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 14 Авг 2025 08:39

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: