Суперстан: Эң жакшы көргөн тамагыңыз кайсы жана аны бышыра аласызбы? - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (22 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Эң жакшы көргөн тамагыңыз кайсы жана аны бышыра аласызбы? Чындап сурат жатам :)

#101 Пользователь офлайн   umutai_med   21 Май 2012 - 14:55

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 51
  • Катталган: 30 Апрель 12
  • Соңку аракети: 22 Ноя 2013 14:49
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргызстан Ош шаары

Охооо аппетитти ачылып кетти гооо:applause:........ мага Аш жагат аны баарыныздар еле билсениздер керек:D
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#102 Пользователь офлайн   ataman   22 Май 2012 - 17:05

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 342
  • Катталган: 10 Ноябрь 08
  • Соңку аракети: 01 Апр 2018 06:15
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:обл. Чуй: р-н Сокулук

шашлык жасаганда, этти кантип мариновать этсен даамдуу болот? Билгендер жазып койгулачы! Сураныч!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#103 Пользователь офлайн   Aydashka   22 Май 2012 - 19:16

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 624
  • Катталган: 19 Октябрь 10
  • Соңку аракети: 24 Апр 2018 02:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Австрия

Просмотр сообщения ataman (22 Май 2012 - 17:05) жазган:

шашлык жасаганда, этти кантип мариновать этсен даамдуу болот? Билгендер жазып койгулачы! Сураныч!

Суранганыңызды жазып коём.Киичине күтө туруңуз!
★•:*´¨`*: •. *.:。✿*゚‘゚・✿. 。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・ ✿.。.:*`•.¸♥•♥•♥¸. •´
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#104 Пользователь офлайн   ataman   24 Май 2012 - 12:30

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 342
  • Катталган: 10 Ноябрь 08
  • Соңку аракети: 01 Апр 2018 06:15
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:обл. Чуй: р-н Сокулук

Киичине убакыт оттубу я?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#105 Пользователь офлайн   Aydashka   24 Май 2012 - 16:13

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 624
  • Катталган: 19 Октябрь 10
  • Соңку аракети: 24 Апр 2018 02:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Австрия

Просмотр сообщения ataman (24 Май 2012 - 12:30) жазган:

Киичине убакыт оттубу я?

Мынакей каалаган түрүн тандап алып жасай бериңиз:

1.Анардын ширеси,зире, калемпир,тууралган пияз.
2.Кургак вино,пияз,ар кандай кургак жашылчалар, туз,калемпир
3.Жүзүм уксусу,лавр жалбырагы,сарымсак, туз,калемир, зире
4.айран,ак бөлкө нан,туз,калемпир
5.10 аш кашык aйрaн ,3 тиш сарымсак(майдаланган), 1лимон ширеси,1/2 аш кашык ачуу калемпир,1/2 аш кашык майдаланган кориандр жана зире.Даамына жараша туз,калемпир. Баарын аралаштырып маринад катары колдонсоңуз болот.


Сүрөт

Билдирүүнү түзөткөн: elif: 25 Май 2012 - 15:58

★•:*´¨`*: •. *.:。✿*゚‘゚・✿. 。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・ ✿.。.:*`•.¸♥•♥•♥¸. •´
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#106 Пользователь офлайн   zhiza   24 Май 2012 - 22:01

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 517
  • Катталган: 18 Июнь 11
  • Соңку аракети: 30 Мар 2018 09:18
  • Жынысы:Аялзаты

Жакшы коргон тамактарым коп....баарын жасай алам....
Адамга адам кымбат болуш керек....
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#107 Пользователь офлайн   miniusha   02 Июнь 2012 - 20:08

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 893
  • Катталган: 10 Апрель 12
  • Соңку аракети: 01 Май 2014 11:10
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:no comment...

Менин оной тамагым спагетти. Этпи, ордоктун тошубу, же жокпу баарибир даамдуу болот. Этти кууруп алып,пияз,сабиз, перец , томат кошуп кууруп туруп суу куям. Султандын спагеттисин этим бышканда кошом, кайнап жаткан сууга ,2см суу устун жабыш керек,Отту жайлатып суусу солуганча демдеп жай отко бышырам. Анан жей бергиле,камыр бетке чаппасын десенер болуп койгула,балдарым тим эле чубалтып вилкага ороп жешет да.
Пы Сы. пияз м-н картошка,томатты кууруп туруп суу куюп бышырса деле сонун болот.

Билдирүүнү түзөткөн: miniusha: 02 Июнь 2012 - 20:09

Жашоо бар жашаш керек,жарык нур кундор керек...
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#108 Пользователь офлайн   Fekus   05 Июнь 2012 - 10:48

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 280
  • Катталган: 12 Август 11
  • Соңку аракети: 04 Дек 2020 15:19
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек

Мен жогоруда айтылып кеткендей плов жакшы көрөм шакарап менен ммммм.сонун да.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#109 Пользователь офлайн   Nuura   15 Июнь 2012 - 17:11

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 785
  • Катталган: 13 Март 11
  • Соңку аракети: 28 Янв 2022 13:29
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Катар Доха

Maga tamaktardyn baary ele jagat ,birok, en jakshy korgon tamagym ashkabak manty menen oromo .
Кетким келбейт ата-энемдин жанынан.
Турмуш экен алыстаймын барынан.
Сагынычта өтөт дагы күндөрүм.
Кетип калсам ата-энемдин алдынан.

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#110 Пользователь офлайн   Begimkyz   16 Июнь 2012 - 14:57

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 046
  • Катталган: 13 Декабрь 11
  • Соңку аракети: 13 Фев 2024 19:51
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Οω- Μοsκβα

Доллар салат жасайм азыр, баары жакшы коруп жешет.
Рецебин баарыныздар эле билсениздер керек.
Баары буудай, мен саман,
Баары жакшы, мен жаман...
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#111 Пользователь офлайн   Aydashka   16 Июнь 2012 - 15:21

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 624
  • Катталган: 19 Октябрь 10
  • Соңку аракети: 24 Апр 2018 02:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Австрия

Просмотр сообщения Begimkyz (16 Июнь 2012 - 14:57) жазган:

Доллар салат жасайм азыр, баары жакшы коруп жешет.
Рецебин баарыныздар эле билсениздер керек.

"Доллар" салатынын рецеби менен бөлүшө кетсең жакшы болмок,мүмкүн биз билбеген рецепт.Сүрөт
★•:*´¨`*: •. *.:。✿*゚‘゚・✿. 。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・ ✿.。.:*`•.¸♥•♥•♥¸. •´
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#112 Пользователь офлайн   temu   16 Июнь 2012 - 18:04

  • Супер-активист
  • PipPipPipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 3 206
  • Катталган: 06 Март 08
  • Соңку аракети: 01 Окт 2018 16:57
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Бишкек

Daamdu bolso tamak ylgabaym. Ayrykcha jenemdin resebinde kurgak kesme jana too jatak degen kamyr tamagy bar osholor ol jagat da. Jasap korgon emesmin. Birok jasay alam dep ishenem.
temu

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#113 Пользователь офлайн   Барс   16 Июнь 2012 - 22:33

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Аким
  • Билдирүүсү: 2 987
  • Катталган: 24 Октябрь 08
  • Соңку аракети: 09 Мар 2025 15:00
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Айылда

Кара тооктун жумурткасы болсо, тез куурумага сары майдан салып туруп, жумурканы чагып туруп, агын жалпайтып, сарысын бузбай, үстүндө томпойтуп, чала бышырып жегенге жетеби!! ! Бирок, күндө эмес, болбосо...
Үчтүктө үч сап - үч күлүк!
Үч кылы күүлүү комуздун,
Кыргыздар: Оң, Сол, Ичкилик...

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#114 Пользователь офлайн   aziya.   17 Июнь 2012 - 12:40

  • Активист
  • PipPipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 344
  • Катталган: 26 Май 12
  • Соңку аракети: 14 Дек 2012 20:01
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек.

Пловту жакшы көрөм. Мен көбүнчө бирөө жасап берген тамактарды жегенди жакшы көрөм.
Жараткан өзү колдосун!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#115 Пользователь офлайн   Talant86   17 Июнь 2012 - 12:46

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 466
  • Катталган: 25 Январь 11
  • Соңку аракети: 17 Июн 2017 16:26
  • Жынысы:Эркек

макаронду аябай жакшы кором.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#116 Пользователь офлайн   cholpon_b   17 Июнь 2012 - 13:10

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 221
  • Катталган: 29 Март 07
  • Соңку аракети: 21 Апр 2019 20:15
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргызстан :)

Ashlyanfuuuuuuu :crazy-girl:
Надо во всём быть 1-ой, всегда иметь 2-ую половинку, никогда не быть 3-им лишним, иметь свой 4 уголка, что бы всё в жизни было на 5, иметь 6-ое чувство и быть на 7-ом небе от счастья!!! Не вижу смысла быть несчастной, имею наглость быть счастливой! !!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#117 Пользователь офлайн   Myrzashka   17 Июнь 2012 - 13:23

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 47
  • Катталган: 28 Июль 11
  • Соңку аракети: 17 Авг 2014 03:15
  • Жынысы:Аялзаты

Мен тамак деле тандабайм даамдуу болсо жей берем :кола-жүгөрү:
а жолдошум болсо оромо жакшы корот касканга эмес казанда бышырылганын :менин жүрөгүм: абдан жакшы корот картошканын устуно оромо жасап жейличии деп эле турат .....

Оромону даярдоо : кичине мумшак кылып камыр жууруп аны эс алдырып ийлеп турабыз , камыр оз нугуна келгенде жайабыз жука кылып канча жука болсо ошончо жакшы болот , жайылган камырга сары май же сливочный май ээритип алып сыйпап чыгасыз да устунон майда тууралган кок пияз же жусай себелеп туруп ороп салабыз ...

Картошканы кадимкидей кууруп , пияз , сабиз , туз , мурч оз табитиниз менен кошуп cуу куясыз картошканы 1см комо , кайнагандан 10м откондон кийин даярдалган оромону салабыз ...20-25м бышат

Тамагынар даамдуу болсун !!!!


  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#118 Пользователь офлайн   ayildik_kiz   19 Июнь 2012 - 16:05

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 4 423
  • Катталган: 23 Май 12
  • Соңку аракети: 07 Дек 2016 21:38
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бейиштин тору...

Мага чон энемдин жупкасы жагат ар жерде ар кандай аталып келет чабаты деп да коюшат.
Р:бир аз сууга татымына жараша туз салып ун кошуп камыр кыласыз,бир аз тыныктырып кичине болукчолорго болуп алып жука кылып жаясыз анан казанга бирден салып устуно каймак суйкоп куйбогудой кылып биринин усуно бирин салып кактайсыз,ар бир жупканы салаарда каймак суйкойсуз 10-15 жупканы бир бышырып аласыз бул тамак ото кучтуу ыссык тамактардын катарына кирет 2 даана жесениз курсак кампаят.
Бактылуу- омур жок,бактылуу кундор гана болот!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#119 Пользователь офлайн   MIRlan   23 Июнь 2012 - 21:53

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Аким
  • Билдирүүсү: 12 100
  • Катталган: 16 Август 10
  • Соңку аракети: 14 Янв 2025 20:20
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Ош

Нан палоо. Катып, көгөрө баштаган нанды убал кылбайлы деп жасап ийетко. %)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#120 Пользователь офлайн   aisalkyn27   28 Июнь 2012 - 06:49

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 5
  • Катталган: 13 Май 12
  • Соңку аракети: 27 Сен 2017 15:09
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:ММосква

"Дапанти"
1) Бир баш пиязды туурап,кызыл кылып куурп,
2)Тоок этин чоң-чоң кусок кылып бөлүп,
3)Сабиз,чесноктон бир аздан кошуп,эт менен бирге пияздын үстүно салып куурулат.
4)Картошканын майдадан бир аз чонурактарын тандап алып,бүтүн боюнча,эт бир аз куурулганда салабыз
4)Туз,томат даамына жараша.
5)Тооктун эти жумшак болуп эзилип кетпес үчүн,томаты сиңип ортодон отүп куурулганда эле суу куюлат.Суу үч эли жаап тургандай кылып кайнатабыз. .Даамына жараша мурч салып кою керек.
6)Камырды жумуртка кошуп катуу журуп,тыныккандан кийин пельмендин камырындай калыңдыкта жайып,төр бурчтук(гүлчөтайга кескендей) кесип,Өзүнчө кайнап жаткан сууга бышырып,сүзуп алып Чуңкур аш табакка салып үстүнө даяр болгон тооктун массасын аралаштырып дасторконго коёбуз.

Тамагыңар таттуу болсун!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (22 бет)
  • +
  • « 1
  • ←
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 14 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 14, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 18 Авг 2025 22:57

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: