Мен да катышкым келип жүрөт.
ФОТОКОНКУРС. Чиииз :-)))
#64 12 July 2012 - 14:35
Cholpon_b + 3добуш
ар бир тамчы бакыт - сенин дидарында , аруулугун - жылмайган ууртунда ...
#65 17 July 2012 - 14:32
mili84 сизге 5+ добуш,биздеги пляжды ушундай кылып жасап койду беле
Мне наплевать на тех кто уходить из моей жизни.Я НАЙДУ ЗАМЕНУ КАЖДОМУ!Зато тех кто остается Я ЛЮБЛЮ БОЛЬШЕ ЖИЗНИ!
#70 19 July 2012 - 02:00
Чон рахмат кыздарики
.
Урматту форумчулар неге мынча аз суроттор, же эчким колго тушпойбу ? Сузгонду билбесенер эмки жылы мен атайын ачам, личный тренеринер болом деп койда хехе , Чоктуруп салсам таарынмакей жок бирок
(анда эмесе бул тамаша)
Кобуроок сурот илишинерди отунот элем, анан озгочо жигиттер болсо го (фигураларын коруп , параметрлерин салыштырып дегендей
, бул да тамаша эле.) Активдуу катышкыла форумчуларики.
Урматту форумчулар неге мынча аз суроттор, же эчким колго тушпойбу ? Сузгонду билбесенер эмки жылы мен атайын ачам, личный тренеринер болом деп койда хехе , Чоктуруп салсам таарынмакей жок бирок
Кобуроок сурот илишинерди отунот элем, анан озгочо жигиттер болсо го (фигураларын коруп , параметрлерин салыштырып дегендей
Надо во всём быть 1-ой, всегда иметь 2-ую половинку, никогда не быть 3-им лишним, иметь свой 4 уголка, что бы всё в жизни было на 5, иметь 6-ое чувство и быть на 7-ом небе от счастья!!! Не вижу смысла быть несчастной,
имею наглость быть счастливой!
!!
#75 30 July 2012 - 20:11
#76 31 July 2012 - 00:27
#78 06 August 2012 - 00:57
Мен дагы сурот илеин десем колому чон болуп жатат. Кандай кылып кечинертсе болот айтып койгулачы
#80 11 September 2012 - 00:02
Мен дагы сурот илеин десем колому чон болуп жатат. Кандай кылып кечинертсе болот айтып койгулачы
Фотошопко салыныз же болбосо лимитин корсотпой жуктонуз.
Мне наплевать на тех кто уходить из моей жизни.Я НАЙДУ ЗАМЕНУ КАЖДОМУ!Зато тех кто остается Я ЛЮБЛЮ БОЛЬШЕ ЖИЗНИ!

Супер-Инфо
super.kg
видео