- (2 )
-
- 1
- 2
Мирбек Атабековдун концертине ким барат?
#1 29 November 2008 - 22:35
салам достор.Мирбектин концертине ким барган жатат?Мурдакы концертинде Стар денс менен чогуу аябай эле бийледим эле,эми ал топтон чыгып кеткениме ичим аябай ачышып жатат.чыкпасам бул концертте да бийлемекмин да,эми бийлебесем да буйруса,барып коруп келем го...
My life is DANCE
#5 04 December 2008 - 00:13
Бугун бардым мен, дануууу зря деньги потратила!
!!!!!
!!!!!
!!!! Ваше жакпады однип словом туууфта! Вы не поверите, эл 30% болду кошмар!!
! Мирбек Атабековдун концерти ушундай начар, эл жок болот деп уч уктасам дагы тушумо кирген эмес!
#6 04 December 2008 - 11:29
!!!!!
!!!!!
! Мирбек Атабековдун концерти ушундай начар, эл жок болот деп уч уктасам дагы тушумо кирген эмес!
"Билбейт деп ууру кылба, укпайт деп ушак айтпа!" дейт кыргызда. 10 күн эс алып кел!
Мезгилден артта калбаңыз!
#7 04 December 2008 - 13:12
салам достор.Мирбектин концертине ким барган жатат?Мурдакы концертинде Стар денс менен чогуу аябай эле бийледим эле,эми ал топтон чыгып кеткениме ичим аябай ачышып жатат.чыкпасам бул концертте да бийлемекмин да,эми бийлебесем да буйруса,барып коруп келем го... 
MIRBEKTIN KONSERTINE BARA ALBAY KALGANYMA OKUNUP JATAM BYROK SAYT ACHKANYNA KUBANYP ATAM
WWW.MIRBEKATABEKOV.K
G
Baibeshin
#8 04 December 2008 - 18:58
!!!!!
!!!!!
Чын эле ушундай болдубу ээ? УЖАС!!! Я В ШОКЕ!!! !!!!! !! барайын деп жатса, сен айткандан кийин баргым дагы келбей калды негедир....
#9 05 December 2008 - 10:50
Асианан калпты кичине азыраак айт калптын казаны кайнабайт. мен дагы сен барган куну бардым эн сонун концерт залдын 90пайызы толуп турду сен ушу барган эмес болушун керек бара албай калып ичин куйуп жазып атасын да. калпты да кичине окшоштуруп айтыш керек!!!
#10 05 December 2008 - 10:55
мен да калтырчу эмес элем бул концертине бара албай калдым ! кийинкисинде соссуз барганга аракет кылыш керек!
Надо во всём быть 1-ой, всегда иметь 2-ую половинку, никогда не быть 3-им лишним, иметь свой 4 уголка, что бы всё в жизни было на 5, иметь 6-ое чувство и быть на 7-ом небе от счастья!!! Не вижу смысла быть несчастной,
имею наглость быть счастливой!
!!
#11 06 December 2008 - 16:08
Адам калп айтса да чактап калп айтса
!
Мен учунчу куну бардым, эл залдын 98% ээлеген го!
Концерт прсто супер! Он молодец!
Концертте мага Даниельдин жаны стили оллллло жакты! Ал эми Мирбек как всегда зажигал там!
Молодец Мирбек, ийгилик!
Мен учунчу куну бардым, эл залдын 98% ээлеген го!
Концерт прсто супер! Он молодец!
Концертте мага Даниельдин жаны стили оллллло жакты! Ал эми Мирбек как всегда зажигал там!
Молодец Мирбек, ийгилик!
#12 06 December 2008 - 16:20
мен да концертке 3 кунундо бардым,оло сонун болду.Стар денстин кыздары классический кийинип чыккандары аябай жакшы корунот экен,особенно Аселге сонун жарашат экен.
My life is DANCE
#16 07 December 2008 - 05:03
!!!!!
!!!!!
Девушка, имей совесть, капельку хотя бы. Как можно так врать!!! !!!!! !!! Ты пишешь абсолютную ложь!!! !!!! Или ты головой ударилась, или тебе приснилось, то что ты пишешь...
Мы, с подружкой, были на концерте 3 и 5го, мой брат ходил 4 числа. Два раза, когда я была, зал был полный, абсолютно, не знаю как в процентах, не считала, 98, 99 или 100, не могу сказать, но свободного места, лично я, не увидела! 4 числа брат пришел довольный концертом и сказал что зал был полный.
Концерт был восхитительный, прекрассный, все получили огромное удовольствие, Мирбек Атабеков, своими песнями, и своим талантом, подарил всем нам, много много радости.
Ты вывела меня из себя своим враньем, и наверняка ни одну меня!!! !!!!! !! Не знаю сколько тебе лет, ты не указала, остается надеяться, что тебе еще не поздно исправиться!
#18 07 December 2008 - 19:03
Девушка, имей совесть, капельку хотя бы. Как можно так врать!!!
!!!!!
!!! Ты пишешь абсолютную ложь!!!
!!!! Или ты головой ударилась, или тебе приснилось,
то что ты пишешь...
Мы, с подружкой, были на концерте 3 и 5го, мой брат ходил 4 числа. Два раза, когда я была, зал был полный, абсолютно, не знаю как в процентах, не считала, 98, 99 или 100, не могу сказать, но свободного места, лично я, не увидела! 4 числа брат пришел довольный концертом и сказал что зал был полный.
Концерт был восхитительный, прекрассный, все получили огромное удовольствие, Мирбек Атабеков, своими песнями, и своим талантом, подарил всем нам, много много радости.
Ты вывела меня из себя своим враньем, и наверняка ни одну меня!!! !!!!! !! Не знаю сколько тебе лет, ты не указала, остается надеяться, что тебе еще не поздно исправиться!
kschopa,я с тобой!!! Молодец,Мен айтайын деген создордун баарын айтып коюпсун!! !
My life is DANCE
#20 08 December 2008 - 10:47
!!!!!
!!!!!
как ты можешь так врать,имей совесть.все 3 дня был сто процентный аншлаг.Я рада за мирбека,спасибо за хороший концерт.
- (2 )
-
- 1
- 2

Супер-Инфо
super.kg
видео