Мен бегим, мужлям,абышкаа деп эркелетем, а абышкам мени суйлошуп жургон кезде ассалим дечу азыр аса деп эркелетет.
Куйоом аса десе балам да тушунбосо деле мени аса папасыны абышка десе кулуп жыргап калабыз.
Бири-бириңерди кантип эркелетесиңер?
#43 21 Март 2013 - 16:44
#44 22 Март 2013 - 16:06
АПАМ:жагыз кызым,жалам тузум!Мэритон,
Макатон,Кызуля,
доча............ДОСТОРУМ:
Шипучка,Шыпшайдар,
Досулям,Досюш...
#45 22 Март 2013 - 20:18
#46 27 Март 2013 - 00:34
Ха ха мен айтсам кулосунор!
Ал мени туру суук деп эркелетет,хотя мен турум деле суук эмес между гана прочем!
#47 27 Март 2013 - 00:42
Ой мен ушу оозума келген жакшы создордун баары менен эркелетем. Анан тиги тентескам "оллло турган бабник экес эээ" дейт ботом. Ии не болду десем откондо бир журналдан окудумле эгер суйуктуунуз сизди ар кандай создор менен эркелетсе анда ал туруктуу эмес бабниктиктин белгиси экен дейт. Жиним келип бир жумадан бери эркелетпей койдум. Байкушум чый пыйы чыгып журот бултуска тултуска не кылсам кечирес деп хи хи хи.
...Жыйырма эки жыл деген,
Сегизмиң отуз күн экен,
Эл башылар эр экен,
Сегизмиң отуз суткада,
5 миллион элди бүт жеген...
Сегизмиң отуз күн экен,
Эл башылар эр экен,
Сегизмиң отуз суткада,
5 миллион элди бүт жеген...
#48 27 Март 2013 - 03:17
Негизи бизде жакшы соз жан эргитет,жаман соз жан кейитет деген соз бар кыргызда,ошол сынарындай эле бизде да убагында болгон таттуу создор мисалы:::ал мени мышыгым,кучугум,
жаным,кичинекейим,
и.т.д.создор а мен болсо настроением жакшы болсо аны - Жаным, алтыным,садагам,
менин жан дуйном,менин фешим деп эркелетчуум( качандыр бир мезгилде) азыр ошол кундорду эстеп сагынам кээде!
#49 27 Март 2013 - 13:43
Аябай кызыктуу экен,мен да жазып коеюн,мени жигит аябай эркелетет,быйпыгым,
жожочачым,берекем,
эркем,кичинекейим дагы кооп, а мен кучугум,жожом дейм кобурчо,дайыма бири бирибизди жаным анан атыным деп эркелетип турабыз )))
#50 29 Март 2013 - 10:44
Мырык деп да эркелетем
Никогда не путай мой характер с моим отношением.
Мой характер зависит от меня, а мое отношение - от твоего поведения.
#51 31 Март 2013 - 19:50
Ал таарынганда таарынчагым,
уктайм дей берет,анан уйкучум,эркее болуп кетсе эркетайым,жинге тийип мени кулдурсо жиндибайым дейм,озум эркелетким келгенде жалгызым,бопуйс деп эркелетем...
#52 31 Март 2013 - 19:56
Алча деймин козуну алча-булча кыла берет ошого,
мооминтип, урушуп кеткенде сарыланба дей берем
. Мени Карис дейт.

Я помню каждую минуту своей жизни проведенной с тобой.
И хочу чтобы эти минуту повторились и никогда не кончались.
И хочу чтобы эти минуту повторились и никогда не кончались.
#53 03 Апрель 2013 - 11:37
Асалим,сасыгым дейм..жолдошум мени жанулям,кайсарым,
мамалашка дейт.анан башкачада эркелетет аны жазсам уят болот.ал секрет.
#55 04 Апрель 2013 - 15:54
Менин пака еркелетчу адамым жок буюрса уйлонсом аялымды Пери деп чакырам Пери деген бул аял учун жагымдуу жана татыктуу ат
#56 04 Апрель 2013 - 16:10
Мени фионам дейт мен шрегим деймин.. Кееде кампиржан деп эркелетсе кызым чычалап апам кампир эмес гулум десениз деп кулдурот
#58 04 Апрель 2013 - 19:14
xeeeeeeeeex negizi baribiz ele erkeletip erkeleop jurgubnuz kelet go men ayabay eyke kizmindaaaaa
maman menen papam ukom menen sindishkama kayaganda meni koop eykeletisheeeeeet ukolorum bolso ozdoyunchooooooooooo seryozniiy! apam menen atam erkeletkendeeeee ozumchooooooooooooo bul jashooodo menden baktiluu adam joktooy sezilet! alay meni momintip eykeletishet da taaaaaaaaaaaaaak
Шанушка, шанчук - данчук, боботик, чопушка ,момполочка anan da faytunaaa dep nerkeleishet koobu esimden chigip kaliptiy!

Luchshiye dni eshe vperedi
#59 04 Апрель 2013 - 19:22
aa suyuu temesina kelseeeeeeeeeek men pokaaaaa boydoskamin jigitim da kuyoom daaaa jooooooook nuuuuuuuuu echkim erkeletpeeeyt men kelechektegi joldoshuumdaaa ayabay erkelet em dep kiyaldanam
biri birindi erkeletiiiiiiip juyson anda jashoon malina bolot da ,anan biltiyip ele juro berse anda bolbooyt go jahsoo da kiziksiz bolot bolush kerek ! MEN ANI echkim aytbagan sozdordu chukulap izdep kizdiriip aytam goooooo buyursa! aa aytkanday biiy akem bayda osol meni ayaby eykeletet Upusik, momposiik, gulupushka, gospajaaaa dep keede BABI DEP KOIOT
AA men any diyakonchiiik dep koiom!

Luchshiye dni eshe vperedi