Жалгыздык жанга батты,кусалык эзип жатты,кунуго окшош кундор эрчишип отуп жатты демекчи милиция болуп иштеген балдар менен таанышам турмуш куруу учун!
Өзүнө түгөй издегендер үчүн. таанышуу
#662 01 April 2013 - 22:48
#663 04 April 2013 - 00:08
Мага деле тапкылачы тугой туугандар???
Никогда не путай мой характер с моим отношением.
Мой характер зависит от меня, а мое отношение - от твоего поведения.
#665 04 April 2013 - 09:18
мен бойу кыска мес оюу кыска мес бардыгынан келишкен тика кыздар менен таанышам,озум жонундо айтсам уйлонгонго даярмын уй жай иштеген ишим бар убактысы келсе тушунуктуу ыймандуу кыз жолуктурсам уйлоном.
nuku1992@mail.ru бул жака дружба жонотсонор болот сулуулар
nuku1992@mail.ru бул жака дружба жонотсонор болот сулуулар
#668 05 April 2013 - 02:00
салам тетки лейдилер
мен кинодогудай классааавчик баламында кана кимин мени менен таанышасынар
(
кыздар мен гырт бойдокмун) кызыгуучулар болсо адрестеримди бермекмин
Никогда не рассказывайте о себе ни хорошего ни плохого. В первом случае вам не поверят, а во втором приукрасят :)
#669 05 April 2013 - 11:31
Мен кызыгып жатам сагаа(дразнюсь)
#670 05 April 2013 - 14:33
мен бетинде сулуугу эмес журогундо сулуусу бар кыз издемекчимин,
мени бактылуу кыла тургандар эмес, мени менен омур бою бактылуу боломун деген кызды
Бирөөнүн элинде Султан болгуча, өз элиңде ултан бол!
#672 06 April 2013 - 01:42
#675 12 April 2013 - 21:34
Мен тушунуктуу,
ыймандуу жакшы бала менен таанышкым келет.
Убактылуу ,маанисиз убакытты бекер коротуп мамиле кургум келбейт!Туруктуумун. Жана ошондой мамилени талап кылам.Кыскасы, келечеги бар мамиле кургум келет)
Убактылуу ,маанисиз убакытты бекер коротуп мамиле кургум келбейт!Туруктуумун. Жана ошондой мамилени талап кылам.Кыскасы, келечеги бар мамиле кургум келет)
#676 13 April 2013 - 11:31
Тугой издегендер эртерээк тугойунорду таап,бактылуу болуп быжырап балалуу болуп,кийин рахматынарды ушияка жазып койгула,ананайындар.
#677 13 April 2013 - 14:45
Dinarajusupova, Saltanat, Nelia, и chuvaak22. Когда то дружили Dinarajusupova, Saltanat, Nelia, и chuvaak22, они всегда были вместе. Но как то им понадабилась на время разлучится,
чтобы занятся своими делами. И столи они договориватсякак им потом вновь найти друг-друга. Dinarajusupova сказала ее можно найти где растет камыш, Saltanat сказала она всегда шде трепещут листья, Nelia отметила ее можно найти верх по идушему дыму. Лишь один chuvaak22 стоял молча. Друзья поинтересавались,
а почему ты не скажешь нам как вновь тебя найти? chuvaak22 ответил, вы можете покидать друг-друга и вновь сходится,а мне этого не дано, тот кто однажды растался сомной, растался навсегда, и мире земного не встретится!
!! Делайте выводы
"""Мына ушинтип эгемендуу Кыргызстаным гулдосун"""
#678 13 April 2013 - 15:16
Мага деле барбы бироо жарым Оштук кыздар болсо nurik2011kg@mail.ru кутом кыздар 95-93 чейин!
#679 14 April 2013 - 02:54
менда дарегими жаздым эле, озумо тугой издеп журом барсынарбы кыргызымдын кыздары куто берип силерди чарчадымгоо булжакада адресими жазып кетеинчи only-kgz@mail.ru кыздар дружба жибергилечи жашоом кундон кунго маанайсыз болуп жатат

Супер-Инфо
super.kg
видео