ар бир адам өз жашоосуна кожоюн... мага демектен, мутант болуп албайбы?)))
Жынысты алмаштырганга мамиленер кандай?
#22 26 Июль 2011 - 12:21
Өзү билет да чын эле. Бирок мен андай адам менен сүйлөшсөм ыңгайсыз сезет болушум керек өзүмдү. Кудай кандай жаратса ошондой өтүш керек го дейм бул дүйнөдө (албетте эгер бир оору болсо, анда дарыланыш керек, бирок жынысты алмаштыруу бул күнөө болуш керек).
```
#23 24 Август 2011 - 02:58
такие люди больные. в современном мире ответы на такое аморальное поведение ищут в психологии.
здесь наука не поможет. одно спасение - ИСЛАМ. в исламе разъяснено,
почему люди так поступают и как уберечь себя, родных и знакомых от такой напасти.
такие люди поражены джином. будь моя воля, я всех таких нелюдей: транссексуалов, геев, лесби и прелюбодеев в огне сжигала бы!!!
про транссекси я не знаю, а вот геи и лесбиянки в Судный день перед АЛЛАХом предстанут в образе обезъян и свиней. ТАК ИМ И НАДО!!!
такие люди поражены джином. будь моя воля, я всех таких нелюдей: транссексуалов, геев, лесби и прелюбодеев в огне сжигала бы!!!
про транссекси я не знаю, а вот геи и лесбиянки в Судный день перед АЛЛАХом предстанут в образе обезъян и свиней. ТАК ИМ И НАДО!!!
#24 05 Сентябрь 2011 - 13:20
мен бала кезимде кээде эркек болуп торолуп калсам жаман жакшы болот эле да дей берчумун... Азыр деле эркек болуу мумкунчулугун берсе баш тартмак эмесмин... Ал эми тек кана жыныстык органды алмаштырганга каршымын... баарибир дилин мурунку бойдон калат да... Гриляж конфетке трюфелдин фантигин оросо деле гриляж бойдон эле калат да.....
Мен эми бактылуумун!
!! :)
#25 06 Сентябрь 2011 - 01:47
sestra (24 Август 2011 - 01:58) жазган:
такие люди больные. в современном мире ответы на такое аморальное поведение ищут в психологии.
здесь наука не поможет. одно спасение - ИСЛАМ. в исламе разъяснено,
почему люди так поступают и как уберечь себя, родных и знакомых от такой напасти.
Urmattuu Sestra,
Kyrgyz tiline kotorup jazip koyosuz emi.
Билдирүүнү түзөткөн: cholpon_b: 06 Сентябрь 2011 - 01:51
Надо во всём быть 1-ой, всегда иметь 2-ую половинку, никогда не быть 3-им лишним, иметь свой 4 уголка, что бы всё в жизни было на 5, иметь 6-ое чувство и быть на 7-ом небе от счастья!!! Не вижу смысла быть несчастной,
имею наглость быть счастливой!
!!
#27 06 Октябрь 2011 - 01:19
Табиятындан кандай жаралсан ошол бойдон калып озундун адамдык милдеттерин аткаруусу зарыл(балалуу болуп, аларды тарбиялап). Адам эмес жаныбарлар да оз келечеги жонундо камсыз коруп, тукуму улануусу учун жанын бергенге
да даяр. А жынысын которуп, келбетин озгортуп ойногодор жаныбардыкындай да журогу жок экенин билдирет.
да даяр. А жынысын которуп, келбетин озгортуп ойногодор жаныбардыкындай да журогу жок экенин билдирет.
Bek A.
#29 01 Январь 2012 - 11:01
Ушундайларга ишенчү эмесмин,өз көзүм менен көрүп оозум ачылмак түгүл чачырап кеттим.
#30 14 Август 2014 - 20:45
Кудай сактасын Алла Таала кандай жараткан болсо ошол бойдон эле калган жакшы го, мындай нерселер калкыбыздан алыс эле болсунчу!
Аллахым көрсөткөн ар бир күнүңө бейэсеп шүгүр!
#32 18 Август 2014 - 19:41
Pirat (20 Июль 2011 - 20:17) жазган:
Азыр ошондой проблема болуп жатат кээ бирлерде жыныс алмаштырып.
Сиз каалайт беленер жынысты алмаштууруга?
Ой пикирлерди жаза кетсенер?
Сиз каалайт беленер жынысты алмаштууруга?
Ой пикирлерди жаза кетсенер?
Акылынан айныган эле адам бул ишке барбаса дени карды соо адам барбайтко.
Бакыт каалап акыл тынчтык бербеген:
Убакытты баала кайтып келбеген!
Чаап салса, кайра өсүп, жайкалган
Жер килеми — чөп эмессиң сен деген.
Убакытты баала кайтып келбеген!
Чаап салса, кайра өсүп, жайкалган
Жер килеми — чөп эмессиң сен деген.
#34 20 Август 2014 - 21:34
Кайдагы мааниси жок темаго.
Лев и тигр сильнее волка, но волк не выступает в цирках...
#35 21 Август 2014 - 15:40
Жынысын алмаштырганча ,мээсин алмаштырбайбы.
МЕН ДУЙНОНУ АПАМ МЕНЕН ТААНЫГАМ.
#36 24 Август 2014 - 16:17
Атын чыкпаса жер ортто принциби менен жашаган адамдардын кылыгы да бул. Анан манкурттардын иши.
#37 24 Август 2014 - 16:50
Кечээ кайсы бир чет олколук ырчыны кордум эле озу эркек,жынысын алмаштырып кыз болуптур,бирок атын чыкпаса жер ортто дейбиле сакал коюп алыптыр тооба,кызыктай болуп калыптыр
#39 12 Июль 2015 - 16:22
Биздин мамлекетте ислам дини басымдуулук кылат. Карышымын деп чыкканыбыз менен, биздин корунуктуу Улуттук хирургия борборунда жасалды бул операция. Европаны келечелеп отуруп, акыры маданиятыбызды да алмаштырып калбасак болду.
#40 12 Июль 2015 - 16:56
Rifle (12 Июль 2015 - 16:22) жазган:
Биздин мамлекетте ислам дини басымдуулук кылат. Карышымын деп чыкканыбыз менен, биздин корунуктуу Улуттук хирургия борборунда жасалды бул операция. Европаны келечелеп отуруп, акыры маданиятыбызды да алмаштырып калбасак болду.
Ошол алмаштырган адам тууган-туушканы, дос-чары жок бир зериккен бирөө окшойт ээ?
Акылдуу ойлор акмакчылыктар аткарылып бүткөндөн кийин гана пайда боло баштайт....