Жеңишибиз менен 2-0
Гол:Рафиньа,
Алба
FC Барселона! Барсанын куйормандары учун!
#6382 25 Октябрь 2018 - 12:41
Женишибиз менен!!!
Оюн туралуу айтсам,оюнчуларга соз жок баары мыкты ойношту.Арасынан Артур Мелону баса белгилеп айтып кетпесем болбойт,ото мыкты ойноду бекеринен Хавиге окшоштурбайт экен да.
Оюн туралуу айтсам,оюнчуларга соз жок баары мыкты ойношту.Арасынан Артур Мелону баса белгилеп айтып кетпесем болбойт,ото мыкты ойноду бекеринен Хавиге окшоштурбайт экен да.
#6383 25 Октябрь 2018 - 15:36
Оюн сонун болду, Суарес да аябай аракет кылды, защита да эн мыкты денгелде бекем болду, Коутиньонун дарбазага жолдогон топтору оз максатына жетпей калып жатты, бирок эн сонун оюн корсотту,негизи Мессинин ордун билгизбей женишти камсыз кылышты, баарысы мыкты...
Ракитич менен Перисичтин топ учун курошу кызык болду)))
Ракитич менен Перисичтин топ учун курошу кызык болду)))
#6384 27 Октябрь 2018 - 20:49
Заявка Барселоны на матч с мадридским Реалом
Тер Штеген, Силлессен, Семеду, Пике, Ракитич, Бускетс, Денис Суарес, Коутиньо, Артур Мело, Луис Суарес, Дембеле, Рафинья, Малком, Лангле, Альба, Мунир, Серхи Роберто, Артуро Видаль, Чуми
Месси, Умтити и Вермален травмированы
Аленья и Серхи Сампер не включены в заявку
Тер Штеген, Силлессен, Семеду, Пике, Ракитич, Бускетс, Денис Суарес, Коутиньо, Артур Мело, Луис Суарес, Дембеле, Рафинья, Малком, Лангле, Альба, Мунир, Серхи Роберто, Артуро Видаль, Чуми
Месси, Умтити и Вермален травмированы
Аленья и Серхи Сампер не включены в заявку
#6385 27 Октябрь 2018 - 20:53
Коутиньо,Суарес,
Рафинья
Артур,Бускетс, Ракитич
Альба,Лангле, Пике,Роберто
Тер Стеген
Дал ушул составты чыгарыш керек.
Артур,Бускетс, Ракитич
Тер Стеген
Дал ушул составты чыгарыш керек.
#6387 28 Октябрь 2018 - 01:14
#6389 28 Октябрь 2018 - 20:22
Стартовый состав:
Коутиньо,Суарес, Рафинья
Артур,Бускетс, Ракитич
Тер Стеген
Ийгилик !!!
Коутиньо,Суарес, Рафинья
Артур,Бускетс, Ракитич
Тер Стеген
Ийгилик !!!
#6394 28 Октябрь 2018 - 21:29
Гоооол
Помните Альберт Эйнштейн говорил:
" Я боюсь того дня,когда технологии превзойдут простое человеческое общение и МИР ПОЛУЧИТ ПОКОЛЕНИЕ ИДИОТОВ.
Вот и я боюсь
" Я боюсь того дня,когда технологии превзойдут простое человеческое общение и МИР ПОЛУЧИТ ПОКОЛЕНИЕ ИДИОТОВ.
Вот и я боюсь