FC Реал Мадрид! Реалдын куйормандары учун!
#4601 24 Март 2019 - 15:56
Бейлдин агенти айтыптыр силер реалдын фанаттары бейлдин бутун опсонорда аздык кылат.Бейл канчалаган ушастый алып берди деп.
#4603 27 Март 2019 - 16:30
#4604 27 Март 2019 - 22:33
Слухтарга ишенсек жаңы сезондо Реалдын составы ушундай болот)
Күтө туралы ким кетет? Ким калат экенин?
Күтө туралы ким кетет? Ким калат экенин?
Буйурса,баары жакшы болот!
#4607 28 Март 2019 - 01:34
#4608 28 Март 2019 - 07:12
#4609 28 Март 2019 - 08:35
#4611 30 Март 2019 - 17:09
Погба келбейт себеби Погба Неймарды МЮга келишини сунуш кылдыго ПСЖ-МЮ оюнунан сон,
Азар мн М'Баппе келиши мумкун Мане атып жиберсен деле келбесе керек Ливерпулда Клоп дорунда укмуш спорт формада ойноп жатат. Мен Зидандын ордунда болгондо Вераттини,Кейнди, Азарды,М'Баппени алып келмекмин.
Азар мн М'Баппе келиши мумкун Мане атып жиберсен деле келбесе керек Ливерпулда Клоп дорунда укмуш спорт формада ойноп жатат. Мен Зидандын ордунда болгондо Вераттини,Кейнди, Азарды,М'Баппени алып келмекмин.
#4614 03 Апрель 2019 - 22:14
Заявка «Реал Мадрид» на матч с «Валенсией»:
Вратари: Кейлор Навас, Лука Фернандес, Моха Рамос.
Защитники: Хесус Вальехо, Серхио Рамос, Рафаэль Варан, Марсело, Альваро Одриосола, Серхио Регилон.
Полузащитники: Тони Кроос, Лука Модрич, Каземиро, Марко Асенсио, Иско, Дани Себальос.
Нападающие: Мариано Диас, Карим Бензема, Гарет Бэйл, Лукас Васкес.
Вратари: Кейлор Навас, Лука Фернандес, Моха Рамос.
Защитники: Хесус Вальехо, Серхио Рамос, Рафаэль Варан, Марсело, Альваро Одриосола, Серхио Регилон.
Полузащитники: Тони Кроос, Лука Модрич, Каземиро, Марко Асенсио, Иско, Дани Себальос.
Нападающие: Мариано Диас, Карим Бензема, Гарет Бэйл, Лукас Васкес.
#4615 04 Апрель 2019 - 08:58
«Валенсия» 2:1 «Реал Мадрид»
Голы: Гуэдеш 35', Гарай 83' — Бензема 90+3'.
Голы: Гуэдеш 35', Гарай 83' — Бензема 90+3'.
#4616 06 Апрель 2019 - 10:31
| Заявка «Мадрида» матч с «Эйбаром»
Вратари: Навас, Лука, Моха
Защитники: Вальехо, Варан, Начо, Одриосола, Регилон
Полузащитники: Кроос, Модрич, Каземиро, Вальверде, Асенсио, Брахим, Иско, Себальос
Нападающие: Бензема, Бэйл, Лукас
Пропустят матч:
Из-за травмы – Винисиус, Карвахаль, Куртуа, Льоренте
По решению тренера – Рамос, Мариано
Из-за перебора жёлтых карточек – Марсело
Вратари: Навас, Лука, Моха
Защитники: Вальехо, Варан, Начо, Одриосола, Регилон
Полузащитники: Кроос, Модрич, Каземиро, Вальверде, Асенсио, Брахим, Иско, Себальос
Нападающие: Бензема, Бэйл, Лукас
Пропустят матч:
Из-за травмы – Винисиус, Карвахаль, Куртуа, Льоренте
По решению тренера – Рамос, Мариано
Из-за перебора жёлтых карточек – Марсело
Билдирүүнү түзөткөн: Mani.kg.: 06 Апрель 2019 - 10:31
#4617 06 Апрель 2019 - 13:55
Погба келиши учун Реал Мадрид, МЮга Бейл мн Варанды беребиз дептир.
Бирок Сульшерге журналистер Погба мн Зидан суйлошуптурго Погба макул дегендей айтыптыр дешсе . Сульшер мындай дептир " Эми Зидан великий футболчу эле Эми великий тренер ага кайсы футболчу жок десин, бардык топ клубтар Погба аркылуу курамды кучоткусу келет , Погба МЮда калат деген ишенимдемин" деп.
Бирок Сульшерге журналистер Погба мн Зидан суйлошуптурго Погба макул дегендей айтыптыр дешсе . Сульшер мындай дептир " Эми Зидан великий футболчу эле Эми великий тренер ага кайсы футболчу жок десин, бардык топ клубтар Погба аркылуу курамды кучоткусу келет , Погба МЮда калат деген ишенимдемин" деп.
#4618 06 Апрель 2019 - 22:42
Реал Мадрид 2:1 Эйбар
Голы: 0:1 - 39' Кардона, 1:1 - 59' Бензема, 2:1 - 81' Бензема.
Голы: 0:1 - 39' Кардона, 1:1 - 59' Бензема, 2:1 - 81' Бензема.
#4619 07 Апрель 2019 - 00:12
Бенземанын оюну кучтуу болуп атат. алдыга суйрогон только Бензеш.азаматсын
#4620 07 Апрель 2019 - 20:35
Нападающий «Реала» Криштиану Роналду выругался в адрес фанатов «сливочных» во время последнего матча с «Реалом Сосьедад». (3:0). На 23-й минуте матча португалец потерял мяч, после чего в его адрес послышался свист с трибун. В ответ на это Роналду назвал болельщиков детьми блудной женщины, что и зафиксировала камера.
Отмечается, что напряжение между Роналду и болельщиками «Реала» возрастает.
Диего Коста судяны шлюханын баласы дегени учун алыптыр судяда намыс бар экенда.
После игры судья написал в отчете: «На 28-й минуте игрок Диего да Силва Коста был удален по следующей причине: он громко кричал мне: «Срал я на твою мать-шлюху, срал я на твою мать-шлюху».
Отмечается, что напряжение между Роналду и болельщиками «Реала» возрастает.
Диего Коста судяны шлюханын баласы дегени учун алыптыр судяда намыс бар экенда.
После игры судья написал в отчете: «На 28-й минуте игрок Диего да Силва Коста был удален по следующей причине: он громко кричал мне: «Срал я на твою мать-шлюху, срал я на твою мать-шлюху».