Барсанын жетештери Реал менен качан ойнойт Мусаапыр?Месси акаңардин туфлийи маарак болсун.
FC Barcelona 2021/22
#661 17 October 2019 - 16:49
Уулум, мен сени менен сыймыктанам!
Андыктан бардык жеңишин менин жеңишим болуп эсептелет!
#662 17 October 2019 - 16:57
#663 17 October 2019 - 16:59
#664 17 October 2019 - 17:45
4.5 бет аркада кап кетти сизге насти бериң эде, десем укпайда, көрбөйда, и жооп бербейда койдуңуз жетеш аяшава
.
Насти өрүк кактан сура.
#665 17 October 2019 - 20:13
#666 17 October 2019 - 22:23
Келсин 1тонна тооктун богунан жасалган чистий особый насвай 
Шондой кыл.Кайип болуп жыгылып калсын))))
#667 17 October 2019 - 23:19
#668 18 October 2019 - 13:30
Мусаапыр ты гдесиң?
#669 18 October 2019 - 16:44
#673 19 October 2019 - 22:07
Эйбор удар в створ 0 дейтко, Умтити стартовыйдан түшүп, защитаны катырганго,
өз үйлөрүндө створго уралбаганына караганда). Мастер менен Гриз бирден гол+пас, молодцы).
#674 19 October 2019 - 22:30
Истинный капитан!
Месси: «Я не люблю говорить о себе, как это делают Роналду и Ибрагимович. Знаю, кем являюсь, чего достиг и что могу еще сделать. Свое слово обо мне могут сказать люди. Мне нравится говорить о команде»
Эркекче сүйлөп, эркекче жүргөнүн дагы бир жолу далилдептир БАТЯ).
Месси: «Я не люблю говорить о себе, как это делают Роналду и Ибрагимович. Знаю, кем являюсь, чего достиг и что могу еще сделать. Свое слово обо мне могут сказать люди. Мне нравится говорить о команде»
Эркекче сүйлөп, эркекче жүргөнүн дагы бир жолу далилдептир БАТЯ).
#675 19 October 2019 - 22:35
Антуан Гризманн: «Умтити показал невероятный уровень. Знаете, было совсем не заметно, что он долго не играл. Сэм провел отличный матч»
«Мы знали, что у Эйбара высокая линия защиты. Я сказал Лангле использовать это пространство и отдавать длинные передачи. Мы создали много моментов таким образом».
«Взаимодействие с Месси и Суаресом? Мне нужно привыкнуть к этому. Мы должны лучше понимать друг друга, и через какое-то время мы будем играть лучше»
Оюнду ким көрдү, бираз отчет бере кетсеңер, Чопа сен соонун отчет берчи элең көрүнөсүңго, келип бир шиңгил таштачи Гризманн туура эле айттыбы?
, менда ойлогом өзү Умтити стартовыйдан түшүп офигенный ойносо керек любой оюнда деп).
«Мы знали, что у Эйбара высокая линия защиты. Я сказал Лангле использовать это пространство и отдавать длинные передачи. Мы создали много моментов таким образом».
«Взаимодействие с Месси и Суаресом? Мне нужно привыкнуть к этому. Мы должны лучше понимать друг друга, и через какое-то время мы будем играть лучше»
Оюнду ким көрдү, бираз отчет бере кетсеңер, Чопа сен соонун отчет берчи элең көрүнөсүңго, келип бир шиңгил таштачи Гризманн туура эле айттыбы?
#676 19 October 2019 - 22:45
#677 19 October 2019 - 22:46
Антуан Гризманн: «Умтити показал невероятный уровень. Знаете, было совсем не заметно, что он долго не играл. Сэм провел отличный матч»
, менда ойлогом өзү Умтити стартовыйдан түшүп офигенный ойносо керек любой оюнда деп).
Лангле Пикенин алдында лох болуп калат,Пике өзү карайт дегенсип.Умтитинин стартка коюш керек Ланглени сатып(бекер берседа болот)Тодибо, Умтити Араухо карай берет.
#678 20 October 2019 - 02:58
Мастер 35/36 жашка чейин смело ойнойм, и карьерамды Барсада бүтүрөм, дейтко).
#679 20 October 2019 - 03:00
Элдер "Мастер карьрасын жыйыштырса Барса кантеер экен?" Дешет, кантер эле көп болсо рмадай болотта, рма берки үч тамга жок кайсыл абалга түштү?)) Бирок Барса мынчалыка түшпөйт буйруса).
#680 20 October 2019 - 03:05
Бирок биздикилер Славияга серёзный ойнош керек, аутсайдер деп раслабухать этпей).

Супер-Инфо
super.kg
видео