Суперстан: Салаттын түрлөрү! - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (10 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Салаттын түрлөрү! Издегенге оңоюраак болушу учун,салатыныздын турун бул жакка жазыныз

#21 Пользователь офлайн   LIFE   17 Январь 2010 - 09:46

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 453
  • Катталган: 12 Сентябрь 08
  • Соңку аракети: 29 Сен 2011 15:03
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Шаарда турам.

Цитата

petrushka kanday bolot kg? jinin kelbesin jakshi niette surap jatam


Жинимди келтирбей, жооп берип койдум. Төмөндө гү шилтеме боюнча окуңуз.

http://www.super.kg/ ipb/index.php?s=&s. ..st&p=313375
Жердин формуласы кичине көз жаш сымал болгон.
Кензабуро Оэ
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#22 Пользователь офлайн   LIFE   17 Январь 2010 - 09:51

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 453
  • Катталган: 12 Сентябрь 08
  • Соңку аракети: 29 Сен 2011 15:03
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Шаарда турам.

Цитата

Life MİRZA.suyloshpoyu
n deym ozun tiyishtin:"банка жүгөрү (буурчак)" kachantan beri mais bolup jurot mais degenin meyiz ele kgche,sir degen kg katuu sir deybiz(kitepte da ushunday jazilgan).bishtak al bishtak ak sir dep da koldonulat.katuu sir menen bishtak taptakir bashka 1i jumshak 1i katuu (otkorguchton otoo turgan(terkadan)kapa bolboysunda ee kantse da ekoobuz 'kollega' bolup kaldik :tongue:


«Маис» менен «мейиз» кайнаса каны кошулбаган түшүнү ктөр. «Маис» - сиз айткан жүгөрү . Ал эми мейиздин эмне экендиги ар бир кыргызга маалым. Демек, бардыгы эле китепте жазыла бербейт экен. :tongue: Китепте экөөбү з талашкан «сыр» сөзү «быштак» иретинде берилип жүрөт. Ошону билем.
Жердин формуласы кичине көз жаш сымал болгон.
Кензабуро Оэ
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#23 Пользователь офлайн   Айзиля   17 Январь 2010 - 11:03

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 372
  • Катталган: 16 Май 09
  • Соңку аракети: 12 Авг 2010 15:57
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргызстан

Цитата

Цитата

Life MİRZA.suyloshpoyu
n deym ozun tiyishtin:"банка жүгөрү (буурчак)" kachantan beri mais bolup jurot mais degenin meyiz ele kgche,sir degen kg katuu sir deybiz(kitepte da ushunday jazilgan).bishtak al bishtak ak sir dep da koldonulat.katuu sir menen bishtak taptakir bashka 1i jumshak 1i katuu (otkorguchton otoo turgan(terkadan)kapa bolboysunda ee kantse da ekoobuz 'kollega' bolup kaldik :tongue:


«Маис» менен «мейиз» кайнаса каны кошулбаган түшүнү ктөр. «Маис» - сиз айткан жүгөрү . Ал эми мейиздин эмне экендиги ар бир кыргызга маалым. Демек, бардыгы эле китепте жазыла бербейт экен. :tongue: Китепте экөөбү з талашкан «сыр» сөзү «быштак» иретинде берилип жүрөт. Ошону билем.


Кана эми чыккыла экоонор тен эшикке. :treaten: Бул жакты акыйнек айтыша турган жай кылып алышканын карасан!Архинин чуугун алып калгам,эми дагы урушсанар келтек жейсинер :crazy-girl:
Какшыкты "аябай туура" тушунот экенсиз таксыр! Эшигиниздерди  бекем кулптап алыныздар, ок?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#24 Пользователь офлайн   aijana.osh   15 Апрель 2010 - 06:01

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 262
  • Катталган: 02 Февраль 07
  • Соңку аракети: 02 Май 2017 10:05
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош

Эн жонокой-Гуручко майонез кошулуп жасалган салат.

Кызыган майга жуулган гуручту салып аралаштырасыз, Гуручт
ун тусу озгоро баштаганда кайнап жаткан сууга гуручту салып,капкагын жаап бышканга чейин дымдайсыз.Бышкан гуручту муздатып,туз саласыз,майонез жана майда тууралган кок пияз кошуп аралаштырасыз.
гуруч-100г, май-65г.,канатканга суу-330г, майонез- 200г,туз жана кок чоп.
Лучше сделать и жалеть, чем не сделать и
жалеть.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#25 Пользователь офлайн   Айзиля   16 Апрель 2010 - 17:09

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 372
  • Катталган: 16 Май 09
  • Соңку аракети: 12 Авг 2010 15:57
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Кыргызстан

Тамак соолор :)
Какшыкты "аябай туура" тушунот экенсиз таксыр! Эшигиниздерди  бекем кулптап алыныздар, ок?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#26 Пользователь офлайн   Eramir   16 Апрель 2010 - 18:55

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 242
  • Катталган: 17 Март 10
  • Соңку аракети: 15 Ноя 2020 13:26
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Бишкек

Цитата

Тамак соолор :)


Озун тамаксоо
Кеткенге кайгырба, сүйсө кетпейт болчу
Келгенге сүйүнбө, ал да башкасынан келди
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#27 Пользователь офлайн   Таллас   15 Май 2010 - 19:42

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 4 603
  • Катталган: 30 Декабрь 07
  • Соңку аракети: 03 Июн 2024 14:58
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:..:Жалган дүйнө:..

Цитата

Цитата(Айзиля @ 16.1.2010, 13:05)

Цитата

Цитата(LIFE @ 16.1.2010, 12:59) Бул салатыңыз аябай жакшы экен.
P.S.: укроп – аш көк

Сиздин акылдуу экенинизди форумчулар жакшы билсе керек адашпасам! :)

Өлтү рөт деген ушубу?


Тема боюнча:
Ошол жасаган салаттардын сүрөттө рү менен коюп койсоңуз дар болмок. Жок дегенде жеп жүргөн салаттардын атын билип алалы. Көп эле түрдүү салат жейбиз, үйдөн, тойдон дегендей. Бирок, аттарын сурабай же көнүл албай (эркектер эптеп тойсо болду :tongue: ) иши кылса сиздер эринбей жазган (аныңыздаргы чоооң ырахмат!) салаттарды балким, жеп деле жүргөн чыгарбыз деген ой кетти. Анан да сиздердин жөн эле көчүрү п (мендей болуп) же которуп (дагы мага окшобой) койбой өзүң үздөр жасадыңыздар деп ишенели да... Анан интернеттен сүрөтү н алып чапташтырмай жок. Фото жасалган жерден болсун!! !

Билдирүүнү түзөткөн: Таллас: 15 Май 2010 - 19:43

... жүрөктөр Аллаhты эстөө менен жибип, Андан түшкөн Акыйкатка муюган мезгил келбеди бекен?!. [57:16]
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#28 Пользователь офлайн   MIRULYA   26 Июнь 2010 - 13:49

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 435
  • Катталган: 24 Январь 07
  • Соңку аракети: 12 Ноя 2011 06:08
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:fani dunya

такс, аралап журуп бул жакка согулдум...

мага жанагы мясо по корейски (по китайски деп да журушот) жагат. Дал ошонун этин канча мунот соевый соуска чылаш керек?! Ошону айтып койсонуздар, а то меники кээде ото коп чыланып калса, кээде чала болуп калат :wacko:
таарынбачы,
олуп эми кетемби,
жолукпаса бизге жаккан аруу жан,
чыдай тушчу,
куткон жанын чыдачы,
кете элек го кара кучум каруудан,
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#29 Пользователь офлайн   Aydashka   04 Ноябрь 2011 - 00:14

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 624
  • Катталган: 19 Октябрь 10
  • Соңку аракети: 24 Апр 2018 02:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Австрия

Панзанелла Салаты

Ингредиенттер:

250гр эски катыган нан, калыныраак кылып тууралган
1 чон кашык кызыл шарап уксусу
4 чон кашык олив майы
1 чай кашык лимон согу
1 чесноктун башы, жанчылган
1 кызыл пияз, жука тууралган
1 бадыран, тууралган
225гр помидор, тууралган
150гр, кара олив
20дай райхан жалбырактары
туз
кара мурч

Жасалышы:

1. Муздак суу куюлган кичине бир идишке 1 чай кашык кызыл шарап уксусуну кошкондон кийин нанды 2-3 муноттой же жумшарганга чейин чылап коюунуз.

2. Нанды колунуз менен жакшылап сыгып суусун кетириниз. Бир дагы кагаз салфеткага суусун сарыктырыныз. Бир идишке салып устун жаап муздаткычта 1сааттай куттурунуз.

3. Олив май менен калган кызыл шарап уксусуну жана лимондун согуну бир идишке куюнуз. Чеснок, пиязды кошкондон кийин аралаштырыныз.

4. Помидор, бадыран, кара оливди пияздуу идишке кошкондон кийин нанды колунуз менен туурап салатка кошунуз. Туз менен мурчту кошконду унутпаныз. Райханды салатка себелеп коюнуз.

Прикрепленное изображение: IMG_5529.jpg
★•:*´¨`*: •. *.:。✿*゚‘゚・✿. 。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・ ✿.。.:*`•.¸♥•♥•♥¸. •´
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#30 Пользователь офлайн   Aydashka   04 Ноябрь 2011 - 00:18

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 624
  • Катталган: 19 Октябрь 10
  • Соңку аракети: 24 Апр 2018 02:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Австрия

Картофель салаты
(Жапон кухнясындан)


Игредиенттер:

4 картошка, аарчылып, 4 бурчтук тууралган
жарым сабиз, тоголок, жука тууралган
жарым пияз, жука шакекчедей кесилген
1 бадыран, жука шакекчедей кесилген
жарым суу стаканы консерва жугору
туз

Соус:

4 чон кашык майонез
1 чон кашык сут
1 чон кашык горчица
каалаган жашылча (укроп, петрушка ж.б.)

Жасалышы:

1. Картошка менен сабизди бышканга чейин кайнатыныз. Бышкандан кийин сабиздерди болуп алып, бир четке коюп турунуз. Картошканы болсо суусу жакшылап кеткенге чейин кайнатыныз.

2. Соус ингредиенттерин аралаштыргандан кийин ысык картошканы кошуп кашык менен эзиниз. (Мен эзбей эле бутун бойдон коштум)

3.Бадыранга туз себелеп жумшартыш учун колунуз менен аралаштырыныз.

4. Картошкалуу соуска сабиз, бадыран, пияз, жугору, туз, мурчту кошкондон кийин аралаштырыныз. Кааласаныз жашылча менен кооздоп коюунуз.

* Картошканы болсо суусу жакшылап кеткенге чейин жана ысык кезинде эзгенге аракет кылсаныз жакшы болот.

Кайнатылган жумуртка, макарон, колбаса турлорун дагы кошуп жасасаныз болот.


Прикрепленное изображение: IMG_6937.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: Aydashka: 04 Ноябрь 2011 - 00:21

★•:*´¨`*: •. *.:。✿*゚‘゚・✿. 。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・ ✿.。.:*`•.¸♥•♥•♥¸. •´
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#31 Пользователь офлайн   Ак куу   24 Ноябрь 2011 - 00:48

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 667
  • Катталган: 16 Февраль 09
  • Соңку аракети: 13 Июн 2012 18:21

Корейский марковный салат жасаганды ким билет? кандай жасалаарын жазып койсонор жакшы болот эле,ыраазычылыгым менен мен:pardone:


  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#32 Пользователь офлайн   Aydashka   24 Ноябрь 2011 - 11:35

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 624
  • Катталган: 19 Октябрь 10
  • Соңку аракети: 24 Апр 2018 02:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Австрия

Просмотр сообщения Ак куу (24 Ноябрь 2011 - 00:48) жазган:

Корейский марковный салат жасаганды ким билет? кандай жасалаарын жазып койсонор жакшы болот эле,ыраазычылыгым менен мен:pardone:

Билем, кандай жазалаарын бугун жазып,илип коём! :good:

Билдирүүнү түзөткөн: Aydashka: 24 Ноябрь 2011 - 11:36

★•:*´¨`*: •. *.:。✿*゚‘゚・✿. 。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・ ✿.。.:*`•.¸♥•♥•♥¸. •´
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#33 Пользователь офлайн   Aydashka   24 Ноябрь 2011 - 17:05

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 624
  • Катталган: 19 Октябрь 10
  • Соңку аракети: 24 Апр 2018 02:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Австрия

Корей эл салаты

Ингредиенттер:

1кг сабиз
1чай кашык туз
0,5 чай кашык ачуу калемпир
0,5 стакан суу май
2 баш сарымсак
1 аш кашык соя соусу
жарм лимон

Жасалуу ыкмасы:

Сабизди теркадан откоруп,3-4 саатка согу чыккыча коюп коёбуз,калемпир менен туз кошобуз дагы аралаштырбай турабыз.
Сковородкага майды ысытып,сабиздин устуно куябыз дагы,муну дагы аралаштырбай устун 10мин-га чейин жаап коёбуз.Андан сон устуно майдаланган сарымсакты, соя соусун жана лимон согун кошобуз.
баарын аралаштырып 10-15 мин-га коё турсаныз даамы жакшы чыгат.

Прикрепленное изображение: 1302542677_morkov-po-koreiskivariant-976068.jpg

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: imgres.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: Aydashka: 24 Ноябрь 2011 - 17:06

★•:*´¨`*: •. *.:。✿*゚‘゚・✿. 。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・ ✿.。.:*`•.¸♥•♥•♥¸. •´
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#34 Пользователь офлайн   MIRlan   24 Ноябрь 2011 - 17:25

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Аким
  • Билдирүүсү: 12 100
  • Катталган: 16 Август 10
  • Соңку аракети: 14 Янв 2025 20:20
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Ош

Эх Айдашка, Айдашка куйсак ачты!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#35 Пользователь офлайн   Aydashka   29 Ноябрь 2011 - 22:38

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 624
  • Катталган: 19 Октябрь 10
  • Соңку аракети: 24 Апр 2018 02:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Австрия

Кызыл капустадан cалат

Ингредиенттер:

1 узунураак бадыран
200гр кызыл капуста
1 чон сабиз
Кара жана ак кунжуттун уруктары

Соусу учун:

2 аш кашык чала куурулган ак кунжут
1 аш кашык соя соусу
1/2 чай кашык шекер
2 аш кашык куруч уксусу
3 аш кашык суу май
Ушунун баардыгын блендердин жардамы менен майдалап,эзебиз.

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: red-cabbage-sesam-salad-1.jpg
  • Прикрепленное изображение: red-cabbage-sesam-salad-2.jpg
  • Прикрепленное изображение: red-cabbage-sesam-salad-3.jpg
  • Прикрепленное изображение: red-cabbage-sesam-salad-vert.jpg

Билдирүүнү түзөткөн: Aydashka: 29 Ноябрь 2011 - 22:39

★•:*´¨`*: •. *.:。✿*゚‘゚・✿. 。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・ ✿.。.:*`•.¸♥•♥•♥¸. •´
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#36 Пользователь офлайн   Tangsuu   01 Декабрь 2011 - 17:33

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 259
  • Катталган: 26 Июль 11
  • Соңку аракети: 01 Мар 2018 18:09
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек

Кун карама салаты

Ингредиенттер:

1,5 ышталган тооктун эти(окорочка)
2 сууга бышырылган сабиз
1-2 туздалган бадыран
500 гр. козу карын жаны (свежий) же 1 чон банка полуфабрикаттар
2-3 пияздын башы
6 шт. жумуртка (2 шт. устунку бетине)
300-500 гр. сыр
0,5 оливка банкасы (без косточек)
1 банка чипс «Принглс» же башка маркадагы чипс
Бышырганга суу май жана каймак май(сливочное масло)


Бул ингредиенттер бир чон салатницага ылайыкталган.

1 слой:Тооктун этин соломка кылып туурап, майонез менен суйкойбуз

2 слой: Сабизди теркадан откозуп жана 1 же 2 туздалган бадыран мененаралаштырабыз (бадырандын саны, сиз канча козу карын алганынызга жараша болот).Эгерде сиз мариновандалган козу карын алсаныз, анда салатка 1 туздалганбадыран кошсонуз болот. Майонез менен суйкойбуз.

3 слой: Козу карын. Эгерде сиз жаны (свежий) козу карын сатып алсаныз, анда аныичке туурап, 2 ичке тууралган пияз менен суу майга же каймак майга (растительное + сливочное) кууруйсуз. Суу май мененкууруп, качан козу карын кызыл болуп калганда, ага пиязды жана каймак майдын болугун (сливочное масло) кошуп койунуз. Качан баардыгы куурулупбуткондо майды кетириш учун ситечкодон откозуп койунуз. Козу карынды томонкуслойлорго кошуп майонез менен суйкойсуз. Эгерде жаны (свежий) козу карын алганболчу болсонуз анда кууруп жатканда кичине туздап койунуз.

4 слой: Жумуртканы теркадан откозуп, устуно майонез суйкойсуз.

5 слой: Теркадан откорулгон сырды майонез менен суйкобой эле суйкойсуз.

6 слой. 2 жумуртканы: ортосуна жумуртканын сарысын майдалап, ал эми айланысынажумуртканын агын белогун теркадан откозуп себелейсиз.

7 слой: Ар бир оливканы 8 болукко болосуз жана кун карамадай кылып койосуз(ортосу сары болуп калышы керек)

Ал эми гулдорун Принглс чипсы менен же башка чипсы мененсуроттогудой кылып кооздоп чыгасыз. Бул салатка чипсынын 2 упаковкасыалынган, бироо бекон даамы менен 2чиси сыр даамы менен, 1чиси агыраак, 2чисисарыраак. Гулдорду бир эле ряд кылсаныз деле болот.

Тамагыныз даамдуу болсун!! ! Сүрөт

Прикрепленные изображения

  • Прикрепленное изображение: s446477031.jpg

P.S. 1 28√e 980

  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#37 Пользователь офлайн   elif   02 Декабрь 2011 - 20:00

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 021
  • Катталган: 01 Ноябрь 09
  • Соңку аракети: 21 Янв 2019 03:26
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Туркия

Цитата

Кун карама салаты



Urmattuu Tansuluu saga da rahmat sonun retsepterin uchun,jalgız ushu oruscha sozdordu kırgızchasin jazishindi suranam.M:Bezkostochek- sooksuz,svejiy-jani,sloy- kat j.b. dep.
Mumkun aytaarsın okurmandar tushunsun dep kashaanın ichine jazdim dep,Superdin okurmandarı jetisheerlik darajada kırgızcha bilet dep oyloym.Ech tusunboy kalgandar da izdenip,okup,senden atayın surap uyronsun kırgızchanı.

все что ни делается все к лучшему :(
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#38 Пользователь офлайн   elif   02 Декабрь 2011 - 20:09

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 021
  • Катталган: 01 Ноябрь 09
  • Соңку аракети: 21 Янв 2019 03:26
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Туркия

Просмотр сообщения Aydashka (04 Ноябрь 2011 - 00:18) жазган:

Картофель салаты
(Жапон кухнясындан)


Игредиенттер:

4 картошка, аарчылып, 4 бурчтук тууралган
жарым сабиз, тоголок, жука тууралган
жарым пияз, жука шакекчедей кесилген
1 бадыран, жука шакекчедей кесилген
жарым суу стаканы консерва жугору
туз

Соус:

4 чон кашык майонез
1 чон кашык сут
1 чон кашык горчица
каалаган жашылча (укроп, петрушка ж.б.)

Жасалышы:

1. Картошка менен сабизди бышканга чейин кайнатыныз. Бышкандан кийин сабиздерди болуп алып, бир четке коюп турунуз. Картошканы болсо суусу жакшылап кеткенге чейин кайнатыныз.

2. Соус ингредиенттерин аралаштыргандан кийин ысык картошканы кошуп кашык менен эзиниз. (Мен эзбей эле бутун бойдон коштум)

3.Бадыранга туз себелеп жумшартыш учун колунуз менен аралаштырыныз.

4. Картошкалуу соуска сабиз, бадыран, пияз, жугору, туз, мурчту кошкондон кийин аралаштырыныз. Кааласаныз жашылча менен кооздоп коюунуз.

* Картошканы болсо суусу жакшылап кеткенге чейин жана ысык кезинде эзгенге аракет кылсаныз жакшы болот.

Кайнатылган жумуртка, макарон, колбаса турлорун дагы кошуп жасасаныз болот.


Прикрепленный файл IMG_6937.jpg

Urmattuu Aydashka,jogoruudagı Tansuuga jazılgan eskertuu saga da tiesheluu.İngredientı emes aziktar dep jaz,meylibi?
все что ни делается все к лучшему :(
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#39 Пользователь офлайн   Aydashka   02 Декабрь 2011 - 20:19

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 624
  • Катталган: 19 Октябрь 10
  • Соңку аракети: 24 Апр 2018 02:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Австрия

Просмотр сообщения elif (02 Декабрь 2011 - 20:09) жазган:

Urmattuu Aydashka,jogoruudagı Tansuuga jazılgan eskertuu saga da tiesheluu.İngredientı emes aziktar dep jaz,meylibi?

Эже эскертуунузго тушундум курамы же азыктар десем деле болмок бирок, шашып бат-баттан уйрото коёюн дегем дааа....... :D
★•:*´¨`*: •. *.:。✿*゚‘゚・✿. 。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・ ✿.。.:*`•.¸♥•♥•♥¸. •´
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#40 Пользователь офлайн   Aydashka   06 Декабрь 2011 - 18:59

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3 624
  • Катталган: 19 Октябрь 10
  • Соңку аракети: 24 Апр 2018 02:37
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Австрия

"Макарено" салаты
Курамы:
3 даана орточо көлөмдөгү помидор,
1 даана бадыраң,
2 даана таттуу калемпир,
150 грамм сууга бышырылган макарон,
2 аш кашык өсүмдүк майы, салат жалбырагы, ашкөк чөбү (петрушка), туз.
Даярдоо ыкмасы:
Адегенде бардык жашылчаларды жууп-тазалап алабыз. Помидордун ар бирин алты кесиндиге бөлүп, таттуу калемпирди өтө чоң эмес кылып туурап, бадыраңды жарым тегерек кылып кесип, сууга бышырылган макаронду чуңкур идишке салып, өсүмдүк майын жана татымына жараша тузду кошуп, баарын аралаштырабыз. Андан соң кошулмага салат жалбырагын кошуп, ашкөк чөбү менен чекесин кооздоп коёбуз. Эгер камдуу болсоңуз, ушунун баарын чай кайнамда эле даярдап алсаңыз болот.

Прикрепленное изображение: imgres.jpgjpg]
★•:*´¨`*: •. *.:。✿*゚‘゚・✿. 。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・ ✿.。.:*`•.¸♥•♥•♥¸. •´
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (10 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 2 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 2, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 15 Июн 2025 01:52

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: