Суперстан: Эң жакшы көргөн тамагыңыз кайсы жана аны бышыра аласызбы? - Суперстан

Перейти к содержимому

Сыр сөзүм кандай эле?    Каттоо   
Форумдан кенен издөө
  • > Негизги темалар
  • > Билерман
  • > Ашкана сырлары
  • ЖАЛПЫ ЭРЕЖЕЛЕР
  • Соңку билдирүүлөрдү кароо
  • RSS поток
  • RSS поток
  • (22 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Эң жакшы көргөн тамагыңыз кайсы жана аны бышыра аласызбы? Чындап сурат жатам :)

#21 Пользователь офлайн   adalsvards   06 Декабрь 2010 - 10:49

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 5 812
  • Катталган: 10 Июль 08
  • Соңку аракети: 27 Фев 2022 18:34
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жомоктогу сепил сарай

Просмотр сообщения andormeda (06 December 2010 - 10:42) жазган:

Мен дагы колго жасалган камыр тамактардан жакшы кором...озгочо овощной бульонго бышырылган гулчотайды. ...мммммм :rolleyes:


Сен кандайын жакшы көрөсүң? Квадратик кылып кесилген гүлчөтайдыбы, же тиги казакча вариантынбы?



Үмүт - менин жолум,

Жеңиш - менин тагдырым.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#22 Пользователь офлайн   andormeda   06 Декабрь 2010 - 10:54

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 784
  • Катталган: 14 Май 08
  • Соңку аракети: 26 Окт 2023 00:09
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Би City - 3Dвятое царство

Просмотр сообщения adalsvards (06 December 2010 - 10:49) жазган:

Сен кандайын жакшы көрөсүң? Квадратик кылып кесилген гүлчөтайдыбы, же тиги казакча вариантынбы?

Торт чарчы болгонун дагы...берки какемдердикиндейин дагы....болгону камыры цеснанын унунан жуурулуп, улбурооооп жука болсо...ээээх
˙·٠•●♥●•٠·˙ Жалгызым менин, жаркылдагым менин... ˙·٠•●♥●•٠·˙
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#23 Пользователь офлайн   lira   06 Декабрь 2010 - 11:38

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 296
  • Катталган: 12 Июль 09
  • Соңку аракети: 30 Окт 2019 23:43
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Canada

Просмотр сообщения Akjol (24 November 2010 - 17:22) жазган:

Жакында Бишкеке барып келгенимде Фианит сулуу АШ ЛЯМ ФУ алып берди эле аябай жагып калды,омурумдо биринчи жолу жедим,муздак тамак экен бирок аябай даамдуу экен.Мен болсо ысытса болбойбу деп коём.
Эхх....сагынып кеттим


Oo Akjol,Karakoldun ash-lyamfusun jep korboy armanda kalbanyz.Anan dagy "Bul lagmanynardy ysytyp kelgile4i" dep jurbonuz :хаха:
Men da Ash-lyamfunu sagyndyyyym...
YMYT bolboso, jurok jarylmak...
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#24 Пользователь офлайн   Нурай   06 Декабрь 2010 - 11:38

  • Карапайым
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 75
  • Катталган: 14 Май 09
  • Соңку аракети: 24 Дек 2019 10:10
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек

Просмотр сообщения rrrr (06 December 2010 - 02:37) жазган:

Менин жакшы коргон тамагым "Чоккон тоо" -Билбейм башкалар кантип аташат ,биздин уй-булоо ошондой дешет..
_1.) май чонураак казанга куюп,чон чон ,коп эле тууралган этти салып кууруй баштайм,эт кызарганда анан 1-пияз ды туурап салып чогуу кууруйм. анан 1-сабизди саломка кылып туурап ,томат салып чогуу баарын кууруйм. Этти салганда эле тузду кошо салам.
_2.) Беш-алты картошканы чон чон кылып туурап кошом казанга.
_3). Казанга суу куям содержимыйдан 3см.га кобуроок.
_4) 3 же 4 Камыр жайып жукаа жукаа...Оромодогудай кылып. анан сары май же суу май же сливочное... (уйумдо эмнеси болсо :crazy-girl:) Желательно сары май менен........жайылган камырды майлайм тоесть шыбайм.. анан оройм оромодой кылып...

_ 5) оролгонду 4-5 см кылып кесем. ошондо 1оролгон камырда 10 же 9 чыгат окшойт.. знач.3оодо 30-27 чыгат(примерно)
_6) аларды казанга тизип салып крышкасын жаап коем..буутту аралаштырбайм, бышып калганда гана аралаштырып анан чооооон тарелкега чыгарам Сүрөт


Еврейлердин "штродель" деген тамагы. Бирок башка элдерге дагы таралып, немистер, украиндер дагы бышырышат экен. Камырга куурулган пиязды суйкоп, же жусайды май сыйпагандан кийин бир аз себелеп туруп ороп койсо дагы башкача даам берип калат. Менин уулдарымдын суйгон тамагы :)
...занятие фигней на работе развивает слух, боковое зрение, реакцию и бдительность в целом...
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#25 Пользователь офлайн   Nurjanka   07 Декабрь 2010 - 15:02

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 523
  • Катталган: 28 Ноябрь 10
  • Соңку аракети: 08 Июл 2014 14:00
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Ош. Азырынча Москвада

Достор менин суйуктуу тамагым бул "Пельмень" 1 каттурак кылып камыр жасап алам 2 Фарш жасайм (500гр койдун эти 200гр пияз мясорубкадан откоруп мурч туз 50гр сливки же каймак кошом) камыр тыныкканча 3 камырды жайып стакан м-н тегерек кылып кесип алып 4 тегерек кылып кесип алган камырыма кичинеден фарш салып туйом 5 кайнатылган сууга пильменди салып 5-7 мунот бышырып 6 пельменди сузуп кесеге салып устуно сметанадан салып койом
Баары жакшы болот!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#26 Пользователь офлайн   adalsvards   07 Декабрь 2010 - 15:10

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 5 812
  • Катталган: 10 Июль 08
  • Соңку аракети: 27 Фев 2022 18:34
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Жомоктогу сепил сарай

Просмотр сообщения Nurjanka (07 December 2010 - 15:02) жазган:

Достор менин суйуктуу тамагым бул  "Пельмень"                                                                                            1 каттурак кылып камыр жасап алам                                        2 Фарш жасайм (500гр койдун эти 200гр пияз мясорубкадан откоруп мурч туз 50гр сливки же каймак кошом)   камыр тыныкканча  3 камырды жайып стакан м-н тегерек кылып кесип алып 4 тегерек кылып кесип алган камырыма кичинеден фарш салып туйом  5 кайнатылган сууга пильменди салып 5-7 мунот бышырып 6 пельменди сузуп кесеге салып устуно сметанадан салып койом


Сонун тамак экен! Бирок мен баягы коробкадан чыккан чүчпараларды жакшыраак таанып калыпмын, бир күнү ушул рецепт менен жасап көрбөсөм. Бирок биринчи үйдөгү ашканага барчу жолду издеп табыш керек! :маскарапоз:



Үмүт - менин жолум,

Жеңиш - менин тагдырым.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#27 Пользователь офлайн   azalove   07 Декабрь 2010 - 17:31

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 2 321
  • Катталган: 30 Январь 07
  • Соңку аракети: 24 Фев 2021 20:45
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек

Аш менен картошко куурма.
Жасабай анан.
Мени алган байкуш аш менен картошкодон аллергия боло баштаса керек. :)
Эн мыкты сот-абийирибиз! (Н.И.Гнедич)
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#28 Пользователь офлайн   MIRlan   07 Декабрь 2010 - 20:54

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Аким
  • Билдирүүсү: 12 100
  • Катталган: 16 Август 10
  • Соңку аракети: 14 Янв 2025 20:20
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Ош

АШ айта берет экенминда а АШ
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#29 Пользователь офлайн   elif   07 Декабрь 2010 - 21:10

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 021
  • Катталган: 01 Ноябрь 09
  • Соңку аракети: 21 Янв 2019 03:26
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Туркия

Тоок ети улпоту.
1 бутун тоок ети
3-4 жaшыл,кызыл жaны кaлемпир
5-6 орто кaртошкa
3-4 помидор
2 aш кaшык томaт
туз,тaтымaл,суу мaйы.

Дуxовкaнын тaбaгынa болунгон тоок еттерини,чон чон туурaлгaн жaшылчaлaрыбыздын бaaрын коебуз,помидорду жaнa кaртошкaлaрды узунунaн тортко болобуз.Туз себелеп,кaaлaгaн тaтымaлдaн же рaйxaндaн дa себелеп,томaткa 1 чон чaй пиaлa суу кошуп aрaлaштырып тегерете тогуп чыгaбыз.Кaaлaгaн олчомдо суу мaйды дa тегерете тогуп коебуз.
Еми дуxовкaгa 250 дaрaжaдa 40-60 мунот aрaсындa бышырaбыз.Тaмaгыныз тaттуу болсун.

П.С.Тоок етин болгондо ото кaлын жерин,мисaлы жaмбaшын,жукaртып екиге болушубуз керек.Бышкaндa устудогу кее бир жaшылчaлaр же еттин устунку бети кыпкызыл болуп жaрым куйгондой болуп кaлaт,бирок бул куйуу емес,бул тaмaктын озгочологу.
Aнaн бул тaмaкты жaсaгaн ото оной,кууруп кaзaндын бaшындa кутбойсун,чон чон туурaп,суу куйуп дуxовкaгa сaлып коюп бaшкa ишини кылa бересин.Кыскaсы оной жaнa пaйдaлуу,дaaмдуу тaмaк.Созсуз жaсaп корун.

все что ни делается все к лучшему :(
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#30 Пользователь офлайн   MIRlan   07 Декабрь 2010 - 21:17

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Аким
  • Билдирүүсү: 12 100
  • Катталган: 16 Август 10
  • Соңку аракети: 14 Янв 2025 20:20
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Ош

Елиф, десертчи?
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#31 Пользователь офлайн   funtik   07 Декабрь 2010 - 21:42

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 3
  • Катталган: 29 Ноябрь 10
  • Соңку аракети: 03 Фев 2018 03:30
  • Телефон:+79266289083
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:москва

менин аялым камырдан жасалган тамакты жакшы кылат.манты. оромо.лагман. шапалак ж.б дегеле тамакты сонун бышырат.мага жагат.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#32 Пользователь офлайн   elif   09 Декабрь 2010 - 01:48

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 021
  • Катталган: 01 Ноябрь 09
  • Соңку аракети: 21 Янв 2019 03:26
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Туркия

Просмотр сообщения MIRlan (07 December 2010 - 21:17) жазган:

Елиф, десертчи?

Albette jazam desertti,birok bursugunu,ok?
все что ни делается все к лучшему :(
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#33 Пользователь офлайн   elif   09 Декабрь 2010 - 01:50

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 021
  • Катталган: 01 Ноябрь 09
  • Соңку аракети: 21 Янв 2019 03:26
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Туркия

Просмотр сообщения funtik (07 December 2010 - 21:42) жазган:

менин аялым камырдан жасалган тамакты жакшы кылат.манты. оромо.лагман. шапалак ж.б дегеле тамакты сонун бышырат.мага жагат.

Funtik ake(?) kelincheginizden surap,shapalaktardan, mushtumdardan jazip turunuz ee :маскарапоз:
все что ни делается все к лучшему :(
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#34 Пользователь офлайн   gogo   09 Декабрь 2010 - 02:02

  • Момун
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 28
  • Катталган: 14 Октябрь 10
  • Соңку аракети: 10 Авг 2020 00:00
  • Жынысы:Эркек

эххх келинчегин болуп уйуно барсан тамагын даяр болсо кандай жакшы ээ .
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#35 Пользователь офлайн   Arstan   09 Декабрь 2010 - 11:56

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 6 069
  • Катталган: 06 Декабрь 09
  • Соңку аракети: 05 Фев 2024 03:56
  • Жынысы:Эркек

Апам жапкан нанды эн жакшы кором,ыссык тандырдан чыкканын алып устуно сары майдан куйуп, тоонун аселинен майдын устуно суртуп,жанына бир чыны кымыз коюп алып,жашыл бакта чоптун устундо отурсан,ыссык очокго демделген чайдан ичиип.Женемди жумшап коюп. :tongue:
О нас думают плохо лишь те, кто хуже нас, а те
кто лучше нас, им просто не до нас.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#36 Пользователь офлайн   айжылдыз   09 Декабрь 2010 - 12:20

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 574
  • Катталган: 05 Декабрь 08
  • Соңку аракети: 03 Ноя 2012 10:42
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Бишкек

Просмотр сообщения Akjol (09 December 2010 - 11:56) жазган:

Апам жапкан нанды эн жакшы кором,ыссык тандырдан чыкканын алып устуно сары майдан куйуп, тоонун аселинен майдын устуно суртуп,жанына бир чыны кымыз коюп алып,жашыл бакта чоптун устундо отурсан,ыссык очокго демделген чайдан ичиип.Женемди жумшап коюп. :tongue:


Ой бааай...шилекейди агызып жибердиниз го.. :crazy-girl:
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#37 Пользователь офлайн   Arstan   09 Декабрь 2010 - 13:03

  • Супер-активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 6 069
  • Катталган: 06 Декабрь 09
  • Соңку аракети: 05 Фев 2024 03:56
  • Жынысы:Эркек

Просмотр сообщения айжылдыз (09 December 2010 - 09:20) жазган:

Ой бааай...шилекейди агызып жибердиниз го.. :crazy-girl:


Айтпа озумдун шилекейимда агып кетти...
О нас думают плохо лишь те, кто хуже нас, а те
кто лучше нас, им просто не до нас.
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#38 Пользователь офлайн   elif   13 Декабрь 2010 - 05:34

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 021
  • Катталган: 01 Ноябрь 09
  • Соңку аракети: 21 Янв 2019 03:26
  • Жынысы:Аялзаты
  • Калаасы:Туркия

Просмотр сообщения MIRlan (07 December 2010 - 21:17) жазган:

Елиф, десертчи?

Cheesecake
2 пaкет печенье (кытырaгaн (жумшaк емес),печенье болот)
100 гр мaргaрин
вaнилин

Усту учун:
100 гр еритилген сыр (плaвленный сыр)
50 гр кaймaк же дaяр кaймaк (сливки)
3 тукум
100 гр кум шекер
1 чaй кaшык лимондун кaбыгы (откоргучтон откорулгон)

Печеньелерди блендерден ун туруно келтирип мaйдaлaйсыз же колунуз менен болуп болуп aндaн кийин кукум туруно келтирин.Мaргaринди, мaйдaлaнгaн печеньени,вaнилинди бaaрын кошуп бир кaмыр жуурун.Aндaн кийин aгa ылaйык бир дуxовкa тaбaгын мaйлaп aлып,дaярдaгaн кaмырды тaбaктын ичине жaябыз,чекелерин дa которуп кыр чыгaрaбыз.
Еми кaймaкты,сырды, тукумду,шекерди, лимондун кaбыгын aрaлaштырып миксер менен крем коюлугунa келгенге чейин чaлып aлaбыз.Aндaн кийин aл aрaлaшмaны печеньенин устуно куябыз,куттурбодон дуxовкaгa беребиз.170 грaдустa 30-40 мунот бышырып,усту кызaрa бaштaгaндa aлaбыз.

П.С.Дуxовкa тaбaгынa ылaйык кaлaй же темир 25-30 диaметринде болгон,чекеси которулгон уйдогу тaбaктaрды колдоно aлaсыз.
Бaяндaгaнымa тушунбогондор окуп койсун,буну мындaй тушундуройун: ылaйдaн колчук жaсaп ичине суу толтургaндaй=кaмырдaн колчук жaсaп (чункур) ичине сыр aрaлaшмaсыны чекесинен aшбaгыдaй кылып куюп коебуз.

Билдирүүнү түзөткөн: elif: 13 Декабрь 2010 - 05:35

все что ни делается все к лучшему :(
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#39 Пользователь офлайн   amantur   27 Декабрь 2010 - 21:30

  • Активист
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Кыймылы жок
  • Билдирүүсү: 1 536
  • Катталган: 01 Май 08
  • Соңку аракети: 10 Апр 2016 03:35
  • Жынысы:Эркек
  • Калаасы:Бишкек, Жалалабат, азырынча Москвада

Просмотр сообщения elif (13 Декабря 2010 - 02:34) жазган:

Cheesecake
2 пaкет печенье (кытырaгaн (жумшaк емес),печенье болот)
100 гр мaргaрин
вaнилин

Усту учун:
100 гр еритилген сыр (плaвленный сыр)
50 гр кaймaк же дaяр кaймaк (сливки)
3 тукум
100 гр кум шекер
1 чaй кaшык лимондун кaбыгы (откоргучтон откорулгон)

Печеньелерди блендерден ун туруно келтирип мaйдaлaйсыз же колунуз менен болуп болуп aндaн кийин кукум туруно келтирин.Мaргaринди, мaйдaлaнгaн печеньени,вaнилинди бaaрын кошуп бир кaмыр жуурун.Aндaн кийин aгa ылaйык бир дуxовкa тaбaгын мaйлaп aлып,дaярдaгaн кaмырды тaбaктын ичине жaябыз,чекелерин дa которуп кыр чыгaрaбыз.
Еми кaймaкты,сырды, тукумду,шекерди, лимондун кaбыгын aрaлaштырып миксер менен крем коюлугунa келгенге чейин чaлып aлaбыз.Aндaн кийин aл aрaлaшмaны печеньенин устуно куябыз,куттурбодон дуxовкaгa беребиз.170 грaдустa 30-40 мунот бышырып,усту кызaрa бaштaгaндa aлaбыз.

П.С.Дуxовкa тaбaгынa ылaйык кaлaй же темир 25-30 диaметринде болгон,чекеси которулгон уйдогу тaбaктaрды колдоно aлaсыз.
Бaяндaгaнымa тушунбогондор окуп койсун,буну мындaй тушундуройун: ылaйдaн колчук жaсaп ичине суу толтургaндaй=кaмырдaн колчук жaсaп (чункур) ичине сыр aрaлaшмaсыны чекесинен aшбaгыдaй кылып куюп коебуз.



Элиф "ханым" сиз ашпоз болуп иштебейсизби кокустан, аябай сонун тамактарды жасайсыз гоо дейм...

Билдирүүнү түзөткөн: amantur: 28 Декабрь 2010 - 20:01

Ишенгениң ит болсо,иттин күнүн көрөсүң
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

#40 Пользователь офлайн   FatimaKubanika   27 Декабрь 2010 - 21:44

  • Карапайым
  • PipPip
  • Перейти к блогу
  • Тайпасы: Тартип бузгандар
  • Билдирүүсү: 110
  • Катталган: 22 Сентябрь 10
  • Соңку аракети: 20 Сен 2011 17:20
  • Жынысы:Аялзаты

Оххх курсагым жаман ачып кетти....тамак жыттанат го бул жак

Билдирүүнү түзөткөн: FatimaKubanika: 27 Декабрь 2010 - 21:45

Махабатта мындан ашкан кылмыш жок,
Суйбой туруп тагдыр кошсон бироого!
  • Жогоруга of the page up there ^
  • Жооп жазуу Цитата
  • Жооп жазуу Жооп жазуу

  • ← Мурунку тема
  • Ашкана сырлары
  • Кийинки тема →

  • (22 бет)
  • +
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • →
  • Акыркы бет »
  • Сиз жаңы тема ача албайсыз
  • Темага жооп жаза албайсыз

Теманы 16 колдонуучу окуп жатат
Колдонуучулар 0, коноктор 16, жашыруун колдонуучулар 0

Билдирүүнү өчүрүү

Кароолордон өчүрүү

Билдирүүнү сайттын башкармалыгы көрө алат

Себеби:

Темадан өчүрүү

Билдирүү толугу менен өчүрүлөт


  • Жогоруга
  • Форумдун тизмегине
  • Cookies тазалоо
  • Бардык билдирүүлөрдү окулган деп белгилөө

Статистика работы системы

  • Азыр убакыт: 14 Авг 2025 08:50

Внешний вид

Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Төлөмүш Океев, 39/7
Тел.: +996 312 882 500
portal@super.kg
SUPER.KG порталына жайгаштырылган материалдар жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу SUPER.KG порталынын редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Мобилдүү версияМобилдүү версия
Эрежелер Эрежелер

Система для сообществ IP.Board.
Зарегистрирован на: ОсОО "SUPER.KG"

Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: