Эң жакшы көргөн тамагыңыз кайсы жана аны бышыра аласызбы? Чындап сурат жатам :)
#342 13 Апрель 2015 - 00:33
Ноокатка келин болуп самса кылганды уйрондум мурда билбечумун
#343 14 Апрель 2015 - 01:13
Томпок самсабы же обычный элеби (р. с. Ноокаттыктар тушунот томпок самса дегенди)?
#344 15 Апрель 2015 - 07:35
Эн жакшы коргон турк тамагы.бир турк дос кызым уйроткон.
Койдун кабыргасынан жасалат.
Койдун кабыргасынан жасалат.
#347 17 Апрель 2015 - 16:18
#349 18 Апрель 2015 - 00:00
#350 18 Апрель 2015 - 01:34
Жумуртка кошулган жаркопду жакшы кором ....... Кун алыс эле картошканы эзилтип бышырып акем экооз жей беребиз .

которгон суугумду да ,ысыгымды ,
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды .
Корушкон азабымды кызыгымды .
Ата-энем бекеринен койбогондур ,
Мээримдуу бол -Мээрим деп ысымымды .
#351 01 Май 2015 - 16:15
Аш менен мантыны жакшы кором.Экоон тен жасай алам.Ашты очокко келиштире демдеймин.
#353 24 Май 2015 - 11:09
Мантыны жакшы кором эттен жасалганын.
Рецебин билсениздер керек.
#354 24 Май 2015 - 11:11
#355 24 Май 2015 - 11:36
Дымдаманы бардык жашылчалар свежий маалында жасап жесен укмуш да. Жайдын куну эки кундун биринде жумшак эт жаны картошка капусталар ж.б менен дымдама жасай берчулем.
#356 24 Май 2015 - 12:00
Лагманды жакшы кором, бирок жасай албайм.
Ата-энем, бир туугандарым бар !!!
Мен бактылуумун !!!
Мен бактылуумун !!!
#357 24 Май 2015 - 12:29
#359 26 Май 2015 - 11:10
*************************************
#360 29 Май 2015 - 23:33
Ноокен акенин лагманын кулака илбесениз...
.жок дегенде 5 минутада даяр болотго))))