Бай окшойт акчасы коп
Ким кайсы моделдеги чөнтөк телефон көтөрүп жүрөт? Эмне себептен ошо моделдеги чонток телефонду тандадыныз?
#1505 11 Июнь 2015 - 00:28
сумбиан чыян экен козго ото эле
.
Туура, ios менен Виндоус мыкты. Андроидди билбедим анча иштеткен эмесмин.
Билим байлыктан жогору турат, Себеби байлыкты сен кооруйсун, билим болсо сени кооруйт.
Али.Р.А
#1506 11 Июнь 2015 - 00:31
Андорид козумо зыяны анча деле тийбеди сумбиан колдонуп журом коптон бери.
#1507 11 Июнь 2015 - 00:40
Samsung Galaxy S4
Көптөн бери эле иштетип келе жатам, канча жолу колумдан түштү эч нерсе болгону жок.
Айфонду да иштетип көргөм, такыр жаккан эмес. Баш оорусу көп. Бирок күчтүү ОСго ээ.
Көптөн бери эле иштетип келе жатам, канча жолу колумдан түштү эч нерсе болгону жок.
Айфонду да иштетип көргөм, такыр жаккан эмес. Баш оорусу көп. Бирок күчтүү ОСго ээ.
Жизнь прекрасна и удивительна.
..
Живу и радуюсь каждому дню!!!
Живу и радуюсь каждому дню!!!
#1508 11 Июнь 2015 - 18:41
Мен биринчи телефонум (Samsung Y GT5360) аябай жакшы чыкты. Учурда синдим которуп журот. Колуман канча тушту, челектеги сууга тушкон, анысы аз келгенсип кече арыктагы сууга тушуруп жиберди. Байкуш азыр дагы деле иштеп атат
♔ Aytku(love)a ♔
#1509 12 Июнь 2015 - 12:27
Эн арзан эн сапаттуу-fly
Мени жаман көргөндөрдү,
мен жаман көргөнгө убактым жок! Анткени мен, мени жакшы көргөндөр менен гана алекмин!
#1510 19 Июнь 2015 - 23:21
Прошу у Аллаха дать мне такого чтоб к сердцу поближе...
Не прошу красоты я, прошу лишь Иман...Ведь ВСЕВЫШНИЙ сказал :"Попроси ты красивого, Дам тебе красивого! Попроси ты хорошего, Дам тебе хорошего! Попроси ты с Иманом, Дам тебе всё!
Не прошу красоты я, прошу лишь Иман...Ведь ВСЕВЫШНИЙ сказал :"Попроси ты красивого, Дам тебе красивого! Попроси ты хорошего, Дам тебе хорошего! Попроси ты с Иманом, Дам тебе всё!
#1514 25 Июнь 2015 - 14:35
Huawei Honor 4C. Аябай жакты.
Никогда не путай мой характер с моим отношением.
Мой характер зависит от меня, а мое отношение - от твоего поведения.
#1519 25 Июнь 2015 - 15:31
Роналду - бул кайталангыс талант

Супер-Инфо
super.kg
видео

Мобилдүү версия