Тообо кылдым
Нерви ЖУКАларга кирүүгө болбойт! Түйүлдүк жегичтер...
#202 16 Сентябрь 2014 - 13:13
Бир соз жазайын деп,БАНга кетип калуудан кокртум. Кудай сактасын андай нерселерден!
Эркиндикби кун коруу куйуттогу?!
Ач козунду элимдин жигиттери!
Канжыгага башынды байлап бербей
Буркут болуп шаншып от бийиктеги...
(С.Момбеков)
Ач козунду элимдин жигиттери!
Канжыгага башынды байлап бербей
Буркут болуп шаншып от бийиктеги...
(С.Момбеков)
#207 22 Сентябрь 2014 - 12:04
корочи. Кытайлар эшек жеп атат элего эми жегенге мүмкүн эмес болуп кАЛыптыр ким жесе мамлекет тарабынан чоң суммада штраф салат экен .ошого эшектер дагы айылдарда көбөйүп баштаптыр .азыр даже тоодода эшекке иш жоқ болуп калбадыбы техника көбөйүп
#208 22 Сентябрь 2014 - 12:08
Ушуну кечээ коруп бугун интернеттен и3дедим
.
Ужас. . . Окуп алып ух х. . .

Ужас. . . Окуп алып ух х. . .
Я буду терпеливым,
Я стану повторять:
Чтобы быть счастливым,
Нужно уметь ждать
#209 22 Сентябрь 2014 - 12:29
Кытайлыктарга утробный, аборт болгон балдарды тамак катары жебегиле деген закон жок экен. Кичинерек утробный балдарды кайнатып шорпо кылып ичет экен. Чонурагын кууруп жейткен.
Я буду терпеливым,
Я стану повторять:
Чтобы быть счастливым,
Нужно уметь ждать
#210 22 Сентябрь 2014 - 12:32
Цитата
Кин, 32-летняя женщина с прекрасной кожей для своих лет, приписывает свой хорошо сохранившийся вид диете из зародышей. Будучи врачом в клинике
Лун Ху, Зоу сделала аборты нескольким сот пациенток. Она считает, что зародыши очень питательны, и утверждает, за последние шесть месяцев она съела более 100. Она достает образчик утробного плода перед репортером и объясняет критерии отбора. «Обычно, люди предпочитают утробные плоды молодых женщин; лучший утробный плод для еды - это мальчик-первенец. Они безполезно пропадут, если мы не съедим их. Женщинам, которым мы делаем аборты, не нужны эти зародыши. Кроме того, зародыши уже мертвы, когда мы съедаем их. Мы не делаем аборты только ради того, чтобы есть зародыши...»
Лун Ху, Зоу сделала аборты нескольким сот пациенток. Она считает, что зародыши очень питательны, и утверждает, за последние шесть месяцев она съела более 100. Она достает образчик утробного плода перед репортером и объясняет критерии отбора. «Обычно, люди предпочитают утробные плоды молодых женщин; лучший утробный плод для еды - это мальчик-первенец. Они безполезно пропадут, если мы не съедим их. Женщинам, которым мы делаем аборты, не нужны эти зародыши. Кроме того, зародыши уже мертвы, когда мы съедаем их. Мы не делаем аборты только ради того, чтобы есть зародыши...»
Я буду терпеливым,
Я стану повторять:
Чтобы быть счастливым,
Нужно уметь ждать
#212 30 Сентябрь 2014 - 15:09
Кудааай! Кээде бир кумурсканы олтуруп алып кудайдан кечирим сурайм. Аллах жараткан жандыкты олтургонго адамдын акысы жок. Карачы бул айбандардын эмне кылып жатканын!
#213 08 Ноябрь 2014 - 21:21
ушулардан кантип анан жакшылык кутсо болот...Кудай сактасын ушуларга кунубуздун тушконун,оздорун аябаган бизди кырып эле жеп кетишет ко...
Билдирүүнү түзөткөн: VAMPI: 08 Ноябрь 2014 - 21:22
#214 08 Ноябрь 2014 - 22:03
Кудай сактаа, илгерки замандын эн жамандары корсо тобо чачы тик турмак болуш керек, тообо, доордун маскаралары
#215 10 Ноябрь 2014 - 00:40
Интернеттен аборт кылынган наристелерден помада,кандайдыр бир бетке суртуучу кремдер жасалат экен. Коруп жакамды кармап тооба келтиргем.
СЕН УШУНЧАЛЫК ЖАКШЫ АДАМ БОЛГУН,
ЖАДА КАЛСА ДУШМАНЫҢ ДА ДУШМАН БОЛГОНУНА ӨКҮНСҮН.
#216 20 Ноябрь 2014 - 01:50
эмне дээримди билбей калдым. карангылыктан пайда болгон нерсе
Времени нет. Cерьезно?
Это желания нет, а время есть всегда.
Есенин.
Это желания нет, а время есть всегда.
Есенин.
#217 26 Ноябрь 2014 - 23:20
Фуу,ужас.
Ошондуктан кытайларды чочколор дешетда
СЕН УШУНЧАЛЫК ЖАКШЫ АДАМ БОЛГУН,
#218 27 Ноябрь 2014 - 00:07
Kuskum kelip, bashym ailanyp, tamagym oorup chykty. Kudaiym ozun sakta.Kytailardy adamdardyn en nachar kalkyna koshom.

#219 07 Декабрь 2014 - 00:49
бала жегендерин коп уканмын. тан калыштуу жери жок. эн тан калган жерим. ушул кытайларга эрге тийген кыргыз кыздарына эмне дейсинер ушинтип атып бизге да келет кыздарыбыз жиркенбей эле бир жакшына жашап жатышатко же мен туура эмес айтып жатамбы
#220 07 Декабрь 2014 - 01:23
Бала жебей баляя жегирлер.... Э АЛЛАХ ачарчылык болбосун. Корком,корком.
..