Манчестер Сити МАН.СИТИнин куйормандары барбы
#1744 19 Май 2019 - 00:26
Сити (Лиги кубок Кубок Англии и АПЛ) золотой Хеттрик, требл жаратты Англияда. Молодцы жигиттер, ЛЧ да ушундай ойнобойт белеңер).
Билдирүүнү түзөткөн: Wold: 19 Май 2019 - 00:27
#1745 19 Май 2019 - 00:42
"Скоросту күчтүү" деп мактаган аплды бир Барсаман барып тарыхын талкалап салдыго, өзү жаңыдан тарых жазып).
«Горожане» стали первой командой в истории Англии, оформившей внутренний требл (Кубок Англии, Кубок Лиги и АПЛ).
«Горожане» стали первой командой в истории Англии, оформившей внутренний требл (Кубок Англии, Кубок Лиги и АПЛ).
#1746 19 Май 2019 - 01:21
Wold (19 Май 2019 - 00:42) жазган:
"Скоросту күчтүү" деп мактаган аплды бир Барсаман барып тарыхын талкалап салдыго, өзү жаңыдан тарых жазып).
Бала Баварияда жүрүп өнүктү да.))
Love is a game. The first to say love, he lost...
#1747 19 Май 2019 - 02:13
«Манчестер Сити» — первая английская команда, которая выиграла 50 игр во всех соревнованиях за один сезон.
Мынакей дагы тарых). Месси вес футбол тарыхын жаңыдан жазып жатса, Пеп дүйнөдөгү эң беделдүү лиганын ээси Англиянын футбол тарыхын жазып отурат).
Мынакей дагы тарых). Месси вес футбол тарыхын жаңыдан жазып жатса, Пеп дүйнөдөгү эң беделдүү лиганын ээси Англиянын футбол тарыхын жазып отурат).
#1748 19 Май 2019 - 02:14
#1749 19 Май 2019 - 02:21
Пеп Гвардиола: «Рекорды Месси не будут побиты ни через 60, ни через 600 лет. Цифры говорят сами за себя. Для меня было честью тренировать лучшего игрока в мире».
Хосеп туура айтыптыр. Чындыгында Мессинин уникальный рекорддору жаңыланган доорду көрүп калаар бекенбиз?)
Хосеп туура айтыптыр. Чындыгында Мессинин уникальный рекорддору жаңыланган доорду көрүп калаар бекенбиз?)
#1750 19 Май 2019 - 02:28
Eka.kg (19 Май 2019 - 01:21) жазган:
Бала Баварияда жүрүп өнүктү да.))
На оборот Барсада өнүккөн окшойт карьерасындагы эң сүйүктүү чемпиондугун айтканына караганда

(Которсом кум шекери жоголуп кетет экен)).
Гвардиола: "Мое любимое чемпионство — первое, с "Барселоной"
Хосеп Гвардиола стал первым тренером, защитившим чемпионские титулы в Испании, Германии и Англии.
Главный тренер "Манчестер Сити" Жосеп Гвардиола не считает победу в АПЛ в сезоне-2018/19 самой приятной в своей карьере, но признает, что это было самое тяжелое чемпионство. "Сити" выиграл АПЛ благодаря победе над "Брайтоном" (4:1) в последнем туре и в итоге опередил "Ливерпуль" на 1 очко — 98 против 97.
"Я бы не сказал, что это самое приятное чемпионство в моей тренерской карьере, ведь мой первый чемпионский титул с "Барселоной" (сезон-2008-2009), когда мы победили на "Бернабеу" (обыграли "Реал") со счетом 6:2, был невероятным. Это был мой первый сезон в качестве главного тренера, в моем родном городе, в клубе моего сердца, в клубе, который я люблю больше всех. Однако нынешнее чемпионство — самое тяжелое в моей карьере. И все это из-за класса "Ливерпуля" , — сказал Гвардиола.
#1751 19 Май 2019 - 15:18
Бул эки жузду Гвардиоланы Буернли тренери Шон Дайч сындаптыр, Гвардиола Барсада жургондо кее бир тренерлерди сындаган экен клубка кучту футболчуларды трансфер кыла бербей клубтун финансы жагын чоктурбой клубтаггы же болбосо акедемиядан футболчуларды тарбиялап чыгарбайбы дееп. Эми карагыла Ситиге келди трансфердерди укмуш кылды экинчи состав в дагы кучойтуп алды, анан сити требл кылбаганда ким кылат эле. Моурьнио,Анчелотти,
Почетиного окшоп жылдызду курамы жок финалдарга жетип келди. Гвардиола ушундай курам мн чыга элек финалдарга даяр топ даражадагы футболчуларды трансфер кылып трофей женет.
#1752 22 Май 2019 - 07:15
Сити-Ливерпуль супер кубок англии ойнойтурган болушту, оюн өрт болотко. Бирок буларда эреже Лалигадагыдай эмеско э? Лалигада кубок испанияда финалда кимдер ойносо супер кубоктода ошолор ойнойт беле ким билет? Ливерпуль англияда сухой калдыго быйыл, же экинчи орунду алганы үчүн супер кубокту талашабы?
#1753 05 Август 2019 - 16:04
Сити Англияда кандай кубок болсо баарын шыпырды молодец Пеп)).
#1754 10 Август 2019 - 19:24
Сити конокто Вестхем менен жинди ойноп койдуго, Стерлинг хеттрик, 0-5 ке талкалап салышты)).
#1755 31 Август 2019 - 23:34
Аплда кайрадан эле Сити менен Ливерпуль дуэти гонкага түшүштү)), топ-4 төр моторлору түтөп четтей башташтыго)).
#1756 31 Август 2019 - 23:39
Ситиге ставка койдум эле, уят кылышпады.
Love is a game. The first to say love, he lost...
#1758 21 Сентябрь 2019 - 20:38
Сити жетеш уже 36-минутада эде Уотфордко 5 голду тыгып салдыго).
#1759 21 Сентябрь 2019 - 21:01